evet olabilir çünkü ben de şöyle hatırlıorum anlık durumda iyi olan bi kişinin dediğini hatrlıorum. yoksa anlık durumda iyi olmayan bi kişiye soru dahi sormam söylediklerini önemsemem ya da soru kısmında sitem ederim filan. aama bu kişinin gelecekle ilgili söylediği şeyden etkilenip sormuştum.Doğa dan'ı beğenmiştin sanki belki o olabilir.
Canım şöyle de düşün şanslısın ki daha farklı olaylar kurup düşünürken arkadaşın vesilesiyle olayı hemen netleştirdin. Bu falcı kimse helal olsun. Bi de canım biri olmasın da her sorun çözülür erkekler çok egoist asla hatayı kendinde aramazlar. O bana hata yaptığında ben kendimden pay çıkarırken o hata yaptığında anca bana bağırmıştı. Her şey gönlünce olsun canım en azından kişinin ağzından her şeyi duydun. Ve barışmayacaz da deme. Büyük bi problem yokken kendinize acı çektirmeyinayy bu arada hepinizi gözlerinden öpüyorum ne güzel mesajlar atmışsınız. teselli etmişsiniz beni. sanki kaç yıldır arkadaş gibiyiz. ne kadar samimi ne kadar içten
evet olabilir çünkü ben de şöyle hatırlıorum anlık durumda iyi olan bi kişinin dediğini hatrlıorum. yoksa anlık durumda iyi olmayan bi kişiye soru dahi sormam söylediklerini önemsemem ya da soru kısmında sitem ederim filan. aama bu kişinin gelecekle ilgili söylediği şeyden etkilenip sormuştum.
Canım bu yazdığınla alakası yok ama bence Melek Yıldız sana fal baktıgından beri kulakları zonk zonk atıyordur. Takma artık şu kadının falını yahuCanım şöyle de düşün şanslısın ki daha farklı olaylar kurup düşünürken arkadaşın vesilesiyle olayı hemen netleştirdin. Bu falcı kimse helal olsun. Bi de canım biri olmasın da her sorun çözülür erkekler çok egoist asla hatayı kendinde aramazlar. O bana hata yaptığında ben kendimden pay çıkarırken o hata yaptığında anca bana bağırmıştı. Her şey gönlünce olsun canım en azından kişinin ağzından her şeyi duydun. Ve barışmayacaz da deme. Büyük bi problem yokken kendinize acı çektirmeyin
Sanirasam doga dan di canim cunku sana msj atmistim ben doga dan a baktmayi dusunyrum sen baktrmsmiydn nasildi diye sormstun fali begenmstn diye hatrliyorum meltem yildrm sen adim at demisti cunkuevet olabilir çünkü ben de şöyle hatırlıorum anlık durumda iyi olan bi kişinin dediğini hatrlıorum. yoksa anlık durumda iyi olmayan bi kişiye soru dahi sormam söylediklerini önemsemem ya da soru kısmında sitem ederim filan. aama bu kişinin gelecekle ilgili söylediği şeyden etkilenip sormuştum.
aa tamam bi araştırayım ama direkt sistemden de siliodum öyle de oluo mu acabaPc'den veya e postana bak kuzu :) telden silsen bile oradan silinmiyor. Falcıya yorum yapmışmıydın ücreti ne kadar idi.
olabilir canım ama işte öyle anda memnun olduğum çok kişi olmuştu. o yüzden kesin doğa dan dı diyemiorumSanirasam doga dan di canim cunku sana msj atmistim ben doga dan a baktmayi dusunyrum sen baktrmsmiydn nasildi diye sormstun fali begenmstn diye hatrliyorum meltem yildrm sen adim at demisti cunku
aa tamam bi araştırayım ama direkt sistemden de siliodum öyle de oluo mu acaba
canım seninkiyle aynı şehirde misiniz mesela? görüyor musun ikisini hiç? devam ettiğine emin misin yaniDoğa dan'ı beğenmiştin sanki belki o olabilir.
Bu hafta itibariyle aynı şehirdeyiz. Yok ikisini yan yana görmek istemiyorum . Allah karşıma çıkartmasın onları.canım seninkiyle aynı şehirde misiniz mesela? görüyor musun ikisini hiç? devam ettiğine emin misin yani
kim görmek ister ki zaten. Allah hepimizin yardımcııs olsunBu hafta itibariyle aynı şehirdeyiz. Yok ikisini yan yana görmek istemiyorum . Allah karşıma çıkartmasın onları.
Onu bende düşmüştüm. Acaba beninkinin psikopat eski sevgilisi burdamıdır acaba diyeBazen çok tuhaf şeyler düşünüyorum. Biz burda dertleşiyoruz, birbirimize destek oluyoruz falan. Ya diyorum eski sevgilisi de burdaysa:) Ya da hepimizin sorduğu kişileri tanıyanlar falan varsa gibi garip düşüncelerim oluyo:)
Birşey sormak istiyorum. Bu gelecek deyipte gelmeyenler arkadaşlarımın yorumcularında arnisa Bahadır var mıydı? Yani onun öngörülerine inanıyorum ben. Onun da bilemediği ya da yanlış yönlendirdiği oldu mu acaba?
Aynen canım rüyama giriyor artık çünk ben herife ayın 24ün de bu retrodan kurtulup arayacaktım kadın sayesinde çekiniyorumCanım bu yazdığınla alakası yok ama bence Melek Yıldız sana fal baktıgından beri kulakları zonk zonk atıyordur. Takma artık şu kadının falını yahu
Canım ben bi şekilde mutlu olacağına inanıyorum buradaki herkesin de...gelecek bunlar neler geçmedi...aa tamam bi araştırayım ama direkt sistemden de siliodum öyle de oluo mu acaba
aa tamam bi araştırayım ama direkt sistemden de siliodum öyle de oluo mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?