Binnaz Abla

Doğa dan'ı beğenmiştin sanki belki o olabilir.
evet olabilir çünkü ben de şöyle hatırlıorum anlık durumda iyi olan bi kişinin dediğini hatrlıorum. yoksa anlık durumda iyi olmayan bi kişiye soru dahi sormam söylediklerini önemsemem ya da soru kısmında sitem ederim filan. aama bu kişinin gelecekle ilgili söylediği şeyden etkilenip sormuştum.

ayy bu arada hepinizi gözlerinden öpüyorum ne güzel mesajlar atmışsınız. teselli etmişsiniz beni. sanki kaç yıldır arkadaş gibiyiz. ne kadar samimi ne kadar içten
Canım şöyle de düşün şanslısın ki daha farklı olaylar kurup düşünürken arkadaşın vesilesiyle olayı hemen netleştirdin. Bu falcı kimse helal olsun. Bi de canım biri olmasın da her sorun çözülür erkekler çok egoist asla hatayı kendinde aramazlar. O bana hata yaptığında ben kendimden pay çıkarırken o hata yaptığında anca bana bağırmıştı. Her şey gönlünce olsun canım en azından kişinin ağzından her şeyi duydun. Ve barışmayacaz da deme. Büyük bi problem yokken kendinize acı çektirmeyin

Pc'den veya e postana bak kuzu :) telden silsen bile oradan silinmiyor. Falcıya yorum yapmışmıydın ücreti ne kadar idi.

Canım bu yazdığınla alakası yok ama bence Melek Yıldız sana fal baktıgından beri kulakları zonk zonk atıyordur. Takma artık şu kadının falını yahu

Sanirasam doga dan di canim cunku sana msj atmistim ben doga dan a baktmayi dusunyrum sen baktrmsmiydn nasildi diye sormstun fali begenmstn diye hatrliyorum meltem yildrm sen adim at demisti cunku

Sanirasam doga dan di canim cunku sana msj atmistim ben doga dan a baktmayi dusunyrum sen baktrmsmiydn nasildi diye sormstun fali begenmstn diye hatrliyorum meltem yildrm sen adim at demisti cunku
olabilir canım ama işte öyle anda memnun olduğum çok kişi olmuştu. o yüzden kesin doğa dan dı diyemiorum

Onu bende düşmüştüm. Acaba beninkinin psikopat eski sevgilisi burdamıdır acaba diye

Ben beğenmiştim güzel bakmıştı ama gelecek çıkmadı

Canım bu yazdığınla alakası yok ama bence Melek Yıldız sana fal baktıgından beri kulakları zonk zonk atıyordur. Takma artık şu kadının falını yahu
Aynen canım rüyama giriyor artık çünk ben herife ayın 24ün de bu retrodan kurtulup arayacaktım kadın sayesinde çekiniyorum

aa tamam bi araştırayım ama direkt sistemden de siliodum öyle de oluo mu acaba
Canım ben bi şekilde mutlu olacağına inanıyorum buradaki herkesin de...gelecek bunlar neler geçmedi...
Doğadan a atacaktım geçen vazgeçtim
Eger bildirim ya da maillerine bakabilirsen pisipisienin dediği gibi bulabilirsin
Ben de finali onunla yapayım :))

Uzun zamandir fal baktiriyorum ciddi anlamda para doktum diyebilirim son zamanlarda ve fali cikmasi muhtemel iki kisi var biri binnaz abladan bade deniz bir digeri de baska bir siteden sadece telefonla bakim yapan bir falci
Fallar cikmis degil ama hisletim bu kisilerin dogru analiz yaptigi yonunde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…