ben forumda eski sevgilimin dil okulundan sınıf arkadaşını buldumBazen çok tuhaf şeyler düşünüyorum. Biz burda dertleşiyoruz, birbirimize destek oluyoruz falan. Ya diyorum eski sevgilisi de burdaysa:) Ya da hepimizin sorduğu kişileri tanıyanlar falan varsa gibi garip düşüncelerim oluyo:)
Kesinlikle boyle seyler olabilir cunku turkiye capinda bir platform burasiben forumda eski sevgilimin dil okulundan sınıf arkadaşını buldumhiç çaktırmadım tabii ne kızın ne de çocuğun bundan haberi var
Beğenmeyip iade almıştım. Çok geneldi Buradaki herkese uyacak bir faldı ve haliyle de çıkmadı zaten...Nil güneşe kahve atan var mı? Çok kısa vade veriyor. Olumlu konuştu.
Burayı okuyorsa Şimdi kızın Haberi olma ihtimali?:) valla benimkinin sevgilisine seslensem mi acaba ? Bundan bi halt olmaz seni de harcar gel vur tekmeyi diye bi sesleniş mi yapsam ki?:)ben forumda eski sevgilimin dil okulundan sınıf arkadaşını buldumhiç çaktırmadım tabii ne kızın ne de çocuğun bundan haberi var
Arnisa an da ben de çok iyiymiş tüm fallarım patladı sanıyordum ama henüz o patlamamış. 2-3 ay sürüncemede olacak sonrasında düzelme söz konusu demiş tabi ne olur bilemem şuan oldukça umutsuz bir süreçteyim.Arnisa Bahadırin falları cikan var mı arkadaşlar anlık durumda iyi sanırım ama merak ediyorum sizlerde nasıl benim de eski sevgilin gelcek vs demstiler bi çok kişi ve hepsi farklı zaman verdi en guzlni hm beni hem de karşı tarafı arnisa anlattı hatta kadın beni benden daha iyi tanıyor dedim tabi çıkar mı bilmem kimi ocak kimi Şubat kimi Mart nisan dedi bekle bekle umut bagliyoruz
Arnisa an da ben de çok iyiymiş tüm fallarım patladı sanıyordum ama henüz o patlamamış. 2-3 ay sürüncemede olacak sonrasında düzelme söz konusu demiş tabi ne olur bilemem şuan oldukça umutsuz bir süreçteyim.
valla ben bdvde bulmuştum, kızın fal sayfasına hiç yazdığını görmedim ama okuyorsa da önemli değil artık benim için amaaaanBurayı okuyorsa Şimdi kızın Haberi olma ihtimali?:) valla benimkinin sevgilisine seslensem mi acaba ? Bundan bi halt olmaz seni de harcar gel vur tekmeyi diye bi sesleniş mi yapsam ki?:)
ben dogadan a baktirdim zaten ama ne yazdgni hatrlamiorum ki sorun orda. Yani baktirdigim kisileri bilmek icin bildirimlere bakmam gerekmioki ne yazdklarini bilmem gerekCanım ben bi şekilde mutlu olacağına inanıyorum buradaki herkesin de...gelecek bunlar neler geçmedi...
Doğadan a atacaktım geçen vazgeçtim
Eger bildirim ya da maillerine bakabilirsen pisipisienin dediği gibi bulabilirsin
Ben de finali onunla yapayım :))
Dedim ya gelecek hepsinin patladi. Dennisin anlik durumu dogru amasanemcee sen Dennis i beğeniyordun o da mı çok yanıldı?
Zeren yıldız korkunç.. bu arada Nil güneşi soranlar için bende inanılmaz nokta atışları oldu. Adam aralığın üçüncüsü haftası gelecek dedi.. geldi bu arada.. bu arada dün bırakalım gitsin falları demiştim. 1 aydır aramayan adam aradı ve geldi :))) çok birşey yok ama olsun.. bu arada derin akarsu iki gün önce bir iki gün içinde görüşeceksiniz dedi yani bilmiş oluyor bu durumdasanki..Evet fena değil çünkü kart dışı analizde iyi banada Mart nisan ddi 3 4 ay gbi bi süreç ama gelcek konusunda umudm yok benm daha diğerlerine az kaldı zeren yildiz dogacan ocak aynda konuşma vsr ded bence imkansz tabi az kaldı onlara Şubat ayı diyen var en yakınlar bnlar çıkan olursa haber veririm kzlar
Ben de yorumumu yapayim hemen :)Telefonumu temizlerken Mart ayında kahve yorumu aldığım Esen Mermer in yorumuna denk geldim. Dinledim... ay gece gece sinir oldum.. yanımda olsa camdan atardım kadını.. saçmalamanın master'ını yapmış kadın. Düşük puan verip soru da sormamışım zaten. Aratan olursa topikte dite yazdım. Şurada dursun....
Cok merak ettim o konuyu simdi. Cidden karsilastiniz mi bdv'de? Nerden anladin o oldugunu. Cok enteresanmis bu.valla ben bdvde bulmuştum, kızın fal sayfasına hiç yazdığını görmedim ama okuyorsa da önemli değil artık benim için amaaaan
E olabilecek kişilere facebooktan mesaj atsan, belki baktığı falı gönderir sana.. Fan sayfaları varya..ben dogadan a baktirdim zaten ama ne yazdgni hatrlamiorum ki sorun orda. Yani baktirdigim kisileri bilmek icin bildirimlere bakmam gerekmioki ne yazdklarini bilmem gerek
aa bu daha mantıklıymışE olabilecek kişilere facebooktan mesaj atsan, belki baktığı falı gönderir sana.. Fan sayfaları varya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?