Binnaz Abla

[/QUOTE]
Nerede ise bilecekmiş
Ben de yorumumu yapayim hemen :)
Bence goruyor, ama gordugunun farkinda degil. Kisileri karistiriyor falan ama hisleri var. Yalniz tabi ancak fal ciktiktan sonra anliyorsun :)) oncesinde degil :)) cok da bos bir fal degil kanimca
Beni başka bir kadın için terk eden bir eski adam ve sonsuz mutlu aşk yaşayacağım yeni bir adam... iyi kide beni aldatıp terk etmiş diyeceğim yeni adamla tanışınca :))
Yalnız bu yeni adam eskinin tıpkısı aynı bir adam... kızlar dövün beni :))) kitap atın kafama... gezegenler kovalasın beni :))))
Leyla_74 bir daha sana eski fallarımı yollamayacağım. Otur raporlarını oku
Dalga geçmiş bi de Alla Alla yaaaa....
Haset kadın :)))) başına gelsin :))
Aldatmacalı falların çıkmasın inşallah

merhabalar iyi günler aranızda yeniyim bana bir konuda yardımcı olurmusunuz rica etsem yorumlarınıza ihtiyacım var binnaz abladaki Şevdar Avaz yada Efsun Aksoy nasıl yorum alanınız varmı aranızda*birde Eylem Tüzün ve Deva Akşın nasıllar.Son olarakta tellwedeki Sennurabla hakkında bilginiz varmı ben kendisinde yorum almıştım iş hayatım ile ilgili
söyledikleri çıktı aşk ile ilgili söyledikleri beklemede aranızda baktıran varmı arkadaşlar sizlere söyledikleri çıktımı yada çıkmadımı şimdiden ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim

Hosgeldin. Bir tek Eylem'e baktirdim bu listede ama ben hic begenmedim cok arada belirsiz bir faldi. Sevdar'a cok iyi diyorlar ama bilmiyorum. Yorumlar olumlu onunla ilgili o da listemde, bir ara baktiracagim sanirim.

Hosgeldin. Bir tek Eylem'e baktirdim bu listede ama ben hic begenmedim cok arada belirsiz bir faldi. Sevdar'a cok iyi diyorlar ama bilmiyorum. Yorumlar olumlu onunla ilgili o da listemde, bir ara baktiracagim sanirim.
Hosbulduk alakanız için çok teşekkür ederim bende Sevdar Avazı merak ediyorum kahve falında sanırım çevrimiçi olmuyor fazla

bende derin akarsuya kahve baktirdim bana da iş ile ilgili iki kişi arasında kalabilirsin sorun olacak mümkünse karşıma uzak dur dedi iki gündür dediği olayı yaşıyorum aklıma geldi dediği uzak durmaya çalışıyorum

Ben de yorumumu yapayim hemen :)
Bence goruyor, ama gordugunun farkinda degil. Kisileri karistiriyor falan ama hisleri var. Yalniz tabi ancak fal ciktiktan sonra anliyorsun :)) oncesinde degil :)) cok da bos bir fal degil kanimca
esen mermer ilginç bende mart da sevgilimden ayrildigimda cok kisiye baktirdim binnaz da herkes klasik geri dönecek dedi bi o bırak bu adamı gelse bile yine gider değmez bekleme eylül de hayatına biri girecek demiş geçen okudum fallarımı silerken kadın bayaa bilmiş bana şaşırdım

bide
bide yeşil çingene hakkını yemiyim şimdi 8 tane fal baktirmisim hemen hemen dediklerinin çoğu çıkmış belki de bana bakımı uydu onu da bilmiyorum tabi ama hiç pembe tablo çizmeden olmaz dediyse olmadı

Sevdar cok nadir kahve bakiyor sanirim, yakalaman zor olur. Katina'da cok iyimis ama katina atabilirsin.

Sevdar cok nadir kahve bakiyor sanirim, yakalaman zor olur. Katina'da cok iyimis ama katina atabilirsin.
Evet ama ben kart falını sevmiyorum kahve falı daha iyi geliyor bana çünkü kart seçmede güvenemiyorum fazla

denemedim hiç telefon da bakıyor sanırım ben de o şekil de fal baktirmayı sevmiyorum sesli yada yazılı baktirmak daha iyi benim için şu ara yine biraz abarttim ara verdim yeni yıla kadar. belki onu da yeni sene de denirim

Bende telefonlar fal baktırmayı sevmiyorum yani karşılıklı konuşarak sevmiyorum ama Şevdarın profilinde sesli yazıyor ondan fal yazıyor bende sesli falı daha çok seviyorum yazılı olandan birebir de kaydı şeklinde anlatım daha iyi oluyor,eğer telefonla başlıyorsa bende baktırmam

sentimentall ve hepimiz
Aman Yarabbison sayfaları yeni okudum. Enerjiler düşmüş yine
Hepinizi ıslak odunla döverim. abla yüreği dayanamadı yazacak 2 satır.
Güzellerim ve en güzel şeyleri yaşamayı hak edenlerim .
Hepimiz hayat da seçimlerimiz ile yaşıyoruz. Önceliği kendine vermeyen, her zaman başkasının hayatında seçenek olurmuş. İnsanların seçeneği değil önceliği olmak için ekseni hep kendimizde tutmak zorundayız.
Tamam ruhlarımız yara aldı. Kırıldık döküldük örselendik. Bu dünya da bir insana yapılabilecek en büyük kötülüklerden birine "kayıtsız kalınmaya" maruz kaldık. İçimizdeki çocuk incindi. Ama o çocuk iyileşecek bugün olmazsa yarın. Bunun ilacı da bize yapilanı başkasına yapmamaktan geçiyor bence.
Öfkemizi ve egomuzu geri çekip, tanıyacagımız güzel insanlara yer açmak lazım...
Derin derin nefesler alıp her nefesde göğsümüze bir inşirah hediye edelim şimdi...öpüyorum iyileşmesi sizin elinizde olan kocaman yüreklerinizden....

Evet ama ben kart falını sevmiyorum kahve falı daha iyi geliyor bana çünkü kart seçmede güvenemiyorum fazla
Ben de kahve fali cok sevmem ama hisleri iyi olan kartlari birebir yorumlamiyor, iclerinden geldigi gibi yorumluyor o yuzden iyi kotu kart secmis olmanin onemi olmuyor bence

Kızlar sevdiğim insan onun uğruna o kadar iftira yeyip iftiraya uğramama vesile olan insan. Benim insan olduğumu unutup bana kırıcı kelimeler sarfeden ama bir adım attığında ona cennetimi sunduğum insan. Beni sevgiden mahrum edip hep çevremdeki insanlara gıpte ile baktıran insan.iftira yiyip o beni anlar bak gerçeği sen de biliyorsun deyip sarıldığım da beni kendine dert etme diyen insan. Bu insan bir kere beni darmaduman etmişti ben ikincisine de izin verdim. Birinci de yaralayan ikincisine de öldürdü. Kendini çevreye o kadar iyi insan olarak gösteriyor kız çocuklarıyla fotoğraf çekiniyor ama o insan beni hiç insan yerine koymadı. Diyorsunuz nasıl sevdin çünkü sevgiyi tadan bi insan değildim..her şeyi beklentisiz yaptım ama o kötü olmasın mutsuz olmasın. İşi zor.gurbettedir. ama ben de insandım unuttu. 1 yılın nasıl geçtiğini anlamadığım Hiçbir şey yokken beni 1 saat önce watsabta engellemiş. Numaramı engellemiş. Anlayacağınız tüm fallar patladı.

canım benim hemen neden kendi kendine kurdun bazen erkekler (örnek benimkisi ) aramamak için direnip böyle aptalca şeyler yapıyorlar kendi kendilerine bi tuhaf kafadalar hemen niye kendin dibe atıyorsun üzüyorsun bu çok güzel bide burdan bak hala onun aklındasın lakin bu noktada sen sakin kalıp tepki vermeyip hayatına odaklanmalısın bence .. lütfen üzülme..

Zoruma gidiyor çünkü ben onu arayıp rahatsız da etmiyordum durunlarımaa da bakıyordu... 12.30 da silmiş gece bile silmemiş. Hiçbir zaman affetmiyecemm biliyorum hayatına bakacak bir insan girdi ya da girecek. Ama benim ne kadar günahımın aldığının haberi yok. Allahın 7 katlı cehennemi var benim 1 tane bile yok. Hep cennetimi gösterdim helallik istese bile affedecekti kalpteydim ama işte olmuyor şansım yok hayatım bu

gece silsin gündüz silsin bunun saatinin veya silmesinin cidden önemi yok şöyle düşün şuan birlikte değilsiniz ondan bi vefa bekleme erkeklerde mantık farklı.. sen senin kendi hayatına odaklan kendin için bişeyler yapmalısın biz kendimize değer vermedikçe karşı tarafa değer verdikçe hep inciniriz düşünsene kendine değer vermezsen eski sevgilin veya gelecek olan yeni sevgilin ben daha değerliyim mantığında olacak bu yüzden sen değerlisin ki bunca zamandır onun aklındasın kimse kadın yada erkek umursamadığı birisini engellemez böyle bir durumda.. benim bu yaşıma kadar olan deneyimlerim hep bunu gösterdi.. birisi ile olmuyorsa cidden daha güzel sebepleri vardır Yaradanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…