Binnaz Abla

kesinlikle öyle.beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.hep zaman zaman bekle bekle dedi.en son falındada o bana tamamen sırtını dönmüş güya olmaz dedi.zaten umudum yoktu ama insan bozuluyo işte....

kizlar simdi size bir sey sormak istiyorum.e=ELIFE DAHA ONCEDE BAKTIRMISTIM BEN ILKINDE COK OLUMLU BIR FALDI 15 GUN SONRASINDA ISE MAALESEF BASKASI VAR DEMISTI OLMAZ VB.AYLAR SONRA YINE BAKTIRDIM SIMDI SIZE CIKAN KARTLARI YAZIYORUM ILISKI ACILIMI BU 1-TERS KITAP 2-TERS AY 3-DEVE 4 -YATAGAN 5-KALP 6-DERVIS 7-TERS ALYANS
BU FALDAN CIKAN BU ADAMLA ASLA OLMAZ BU SENIN KISMETIN DEGIL SANA YENI BIRISI VAR ?IKI KISI ICIN BAKTIRIYORUM UCUNCU KISI NERDEN CIKTI ,OLUMSUZ DIYE DEGIL ARKADASLARIM SADECE ESKI FALI ILE TUTARLI OLSUN DIYE MI BUNU YAPIYOR MERAK ETTIM BEN ZATEN UMIDIMI COK CANLI TUTMUYORUM AMA BU KARTLARI BASKASINA YOLLASAM YORUMU COK FARKLI OLABILIRDI DIYE DUSUNUYORUM BILEMIORUM

Son düzenleme:

Canım bende yıllardır katina kartları var hatt ilk çıktığında almıştım, sana ilgilendiğim kadarıyla katinayla şunu diyebilirim: Yatağan gelmiş ya onda iki kılıç figürü vardır ve bazı yorumcular kart resmine yorumda çok ağırlık verir.Onu ikinci kişiye yormuş olabilir.Ama falcı olarak bakarsam olaya Elifin falını bilirsin hiç sevmem.Benimde falım saçma sapandı.Tarotu bakamayan zaten katinayı hiç bakamaz.iyi bi falcı tabiki bu kartlarla harikalar yaratırdı.

ben cok kısa bı yorum yapıyım anlamlarını bıldıgım kadarıyla evet arada bı ask bı sevgı var ama bı tarafın düşüncelerı bu ilişkinin bıdaha olmayacagı yada evlılıge gıtmeyecegı kı son gelen kartta bunu desteklemıs tabı ben sadece son 3 karta bakarak yorum yaptım:26:

Aynen canım ne sorsam olacak dedi,sözde pembe tablo çizmiyo...Hiçbir dediğide olmadı.Hem bozuluyoruz hemde sonuçta para ödüyoruz.Ya Rezzan ablada tatlı diliyle ,abla diye yedi bizi işte.Sana dediğide trajikomik yalnız.Bekle bekle demiş,adam sana sırtını dönsün diye bekletmiş herhalde Rezzan.

Ay marplecim yine mi olmaz demis...bu kartlari bana yolladiginda olumlu olur yorum diye düşünmüştüm ama tabi elifin yorumunun farkli cikmasi beni sasirtti. Demekki insandan insana degisiyor yorum..

simdi alyans karti duz yada ters katinada evlilge yoruluyormus simdi bu yorumla alakali diyelim ancak yatagan kavga gurultu agir sozler demekmis boyle birsey yasamadik zaten biz.yatagani normal anlami ile yorumlayip sevgiyi baskasinin sevgisi evliligi baska biri ile evlilik olarak yorumlamak biraz garip geldi bana.ikinci falda gormustu canim alcanzarcim baska birini hatta toprak grubu demisti

Bugun hepimiz ayni seyi düşünmüşuz kizlar

Marple'cim hep söylerim katina gerçekten zor bir fal ve Elif falcı olarak bunu yorumlayabilecek kapasitede değil.Kart kombinasyonu en önemli şeydir.Tek kart anlamını burda bende sana yazarım,o iş değilki...Kartın ters yada düz olması ,sağında solunda hangi kartın olduğu hepsi çok önemli.Mesela sana deve kartı gelmiş ama sana onunla ilgili yorum yapmamış.Halbuki düz deve sabrı anlatır,dayanıklılığı gösterir.Alyansı,kalbi görmüş bide yatağanı dayamış yoruma yorum yapmış.Bence bu kartların yorumu bambaşka,Elif'in yorumuyla alakası yok.

Bugun hepimiz ayni seyi düşünmüşuz kizlar

alin size baska bir yorum ayni kartlari farkli biri yorumladi kartların ters olması kartların sıralamasına göre değişir fakat her ne olursa olsun deve kartı alyans kartı kitap kartının ters olaması byefendinin senin kaderinde olmadığını simgelemez kim bakmışsa kartlarınıza yanlış değerlendirmiş. ay kartının ters olması senin duygusal olarak hayal kırıklılığını göstermekte bu hayal kırıklılığı neden alyansın ters olması açıklıyor ilişkindeki belirsizlik oluyor kitap kartının ters olması az bir süre var bu süre geçince sizin birleşeceğinizi göstermekte deve kartın ters olması sabır etmeniz vede bu sabrınızla isteğinize ulaşacağını göstermekte bu kişi senin nasibin kaderin mutluluklar diliyorum .

Son düzenleme:

2. ve 5.kartlar karsi tarafi temsil eder ve 5.kart kalp buyuk bir sevgi.evet depresyonda ama adamin bir sevgiside var niye bunu soylemiyor anlamiyorum sasirdim yani

altta duran foto cok guzel mesajinin altindaki
sana itafendi begenmişsindir umarım

neyse senin derdin laf dalaşına girmekte ben çok iyi bilirim seningibileri
o yüzden benim cezam bana yeter yoksa sana çok güzel laflar ederdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…