Ben hep 21 aralık da mutlaka bi şey yaşarım hiç unutmam affedersiniz ilk aybaşımı da o tarihte yaşamıştım hayatın bittiğini düşündüm. Şimdi de düşündüğüm gibi. Canım sizin akıcı bi ilişkiniz olmuş benim ki hep iftira hep kendimi aklıma ile geçti. Nasıl yaşanır bu saatten sonra bilmiyorum ayın 24ünde bu merkür retrosunun bitmesiyle arayacaktım. Canım ben tarihe saat takılmıyorum ama dün bayaya paylaşım yaptı izin gününde diye canlı müziğe gitmişlerdi. Ben durumlarına baktım ben de 23te bi paylaşım yaptım baktı. Sabah kalktım 6.30du baktım en son 2.30 da çevrimiçiymiş. Yine uyudum 10.30 da yine baktım her şey gözüküyor. 12.30 da baktım hiçbir şey yok. Neyi düşündü neyi planladı. Boğazımda bir düğüm var yutkunsam acıdan ölücem yutkunmasam ölücemmgece silsin gündüz silsin bunun saatinin veya silmesinin cidden önemi yok şöyle düşün şuan birlikte değilsiniz ondan bi vefa bekleme erkeklerde mantık farklı.. sen senin kendi hayatına odaklan kendin için bişeyler yapmalısın biz kendimize değer vermedikçe karşı tarafa değer verdikçe hep inciniriz düşünsene kendine değer vermezsen eski sevgilin veya gelecek olan yeni sevgilin ben daha değerliyim mantığında olacak bu yüzden sen değerlisin ki bunca zamandır onun aklındasın kimse kadın yada erkek umursamadığı birisini engellemez böyle bir durumda.. benim bu yaşıma kadar olan deneyimlerim hep bunu gösterdi.. birisi ile olmuyorsa cidden daha güzel sebepleri vardır Yaradanın..
dikkat çekmeye çalışıyor olamaz mı? hani sen tepki ver diyeBen hep 21 aralık da mutlaka bi şey yaşarım hiç unutmam affedersiniz ilk aybaşımı da o tarihte yaşamıştım hayatın bittiğini düşündüm. Şimdi de düşündüğüm gibi. Canım sizin akıcı bi ilişkiniz olmuş benim ki hep iftira hep kendimi aklıma ile geçti. Nasıl yaşanır bu saatten sonra bilmiyorum ayın 24ünde bu merkür retrosunun bitmesiyle arayacaktım. Canım ben tarihe saat takılmıyorum ama dün bayaya paylaşım yaptı izin gününde diye canlı müziğe gitmişlerdi. Ben durumlarına baktım ben de 23te bi paylaşım yaptım baktı. Sabah kalktım 6.30du baktım en son 2.30 da çevrimiçiymiş. Yine uyudum 10.30 da yine baktım her şey gözüküyor. 12.30 da baktım hiçbir şey yok. Neyi düşündü neyi planladı. Boğazımda bir düğüm var yutkunsam acıdan ölücem yutkunmasam ölücemm
Yok canım her yerden engellemiş. Araadım saydırmak için ilkönce yönlendiriliyor diyor sonra hat meşgul. Heraldee engelleme oluyor amacını anlamadım başta silseydinnn beni zaten konuşmuyordukdikkat çekmeye çalışıyor olamaz mı? hani sen tepki ver diye
yani rahatsız etsen yapsa anlarım da konuşmuyormuşssunuz zaten ne saçma. bana dikkat çekmek için yaptı gibi geldi ama tabi tanımadığım için kendisini burada kesin bir yargıya varamayız. zaten hangi erkeği anlayabildik kiYok canım her yerden engellemiş. Araadım saydırmak için ilkönce yönlendiriliyor diyor sonra hat meşgul. Heraldee engelleme oluyor amacını anlamadım başta silseydinnn beni zaten konuşmuyorduk
REKLAMLAR !ama bulamadım sayfalarınıı
Canım melek yıldız hisler var ama bağlayıcı değil demişti. Bi de bana kıskanç vs demesi absürd olduğu için üzüldüm çünkü kıskançlıklarla bu hale gelen bi ilişki değildi. Pasif biriyim otel kıskançlık yapcam şu bu yok. Ama melek yıldız adam hakkında haksız değilmiş. Çok dobra değil demişti. Ben de cevap kısmında çok dürüst biri demiştim. Arada mesajlar aramalar olacak bağlayıcı değil demişti. Arama mesaj da olmadan yani dediği gibi ilerlemeden bu şeyler oldu. Bi an da dün canlı müziğe gitti paylaşım yaptı vs. Gece de silmemiş sabah silmiş. Bu adamı sadece 1 ay önce aradım hiçbir şey olmamış gibi konuştu ama kapatırken de görüşelim konuşalım dedi. Anlamadım kafasını ben ama değmeyecek bi insan. Ben o kadar iftira yedim insan olsa benden helallik isterdiCanım Melek Yıldız sana ne demişti bu adamla ilgili? Sen kötü deyip üzülmüştün ya? Doğru hatırlıyorum değil mi?
Bu arada gerçekten içindeki his sana doğruyu her zaman söyler. Sen bu adamın iyi doğru dürüst seni sevdiğine inanıyorsan bırakma mücadele et. Ama şüpheler söz konusu ise çok zor biliyorum bırak gitsin. Sen onu bırakmadıkça daha da yara alacaksın.. Belki ondan daha çok seveceğin biri çıkar karşına..
Yok tepki değil ama gece durumuma da baktı neden dün gece silmesi sabah silmiş engellemiş anlamadım. Zaten dün gece baya rüya gördüm huzursuzumyani rahatsız
yani rahatsız etsen yapsa anlarım da konuşmuyormuşssunuz zaten ne saçma. bana dikkat çekmek için yaptı gibi geldi ama tabi tanımadığım için kendisini burada kesin bir yargıya varamayız. zaten hangi erkeği anlayabildik ki
Digerlerine de bakiyorum.. Benim icin onemli bi konu var da, bu saydigin isimlerden ikisinden birinin fali cikarsa cok sevinicemaa çok teşekkürlerr
doğa'ya attım umarım cevap verir.Digerlerine de bakiyorum.. Benim icin onemli bi konu var da, bu saydigin isimlerden ikisinden birinin fali cikarsa cok sevinicem
Sen, durumuna baktığını anlama diye engellemiştir o. Gece yarısı uyanıp bakacağını tahmin etmemiştir. Kuyruğu dik tutacak ya.Canım melek yıldız hisler var ama bağlayıcı değil demişti. Bi de bana kıskanç vs demesi absürd olduğu için üzüldüm çünkü kıskançlıklarla bu hale gelen bi ilişki değildi. Pasif biriyim otel kıskançlık yapcam şu bu yok. Ama melek yıldız adam hakkında haksız değilmiş. Çok dobra değil demişti. Ben de cevap kısmında çok dürüst biri demiştim. Arada mesajlar aramalar olacak bağlayıcı değil demişti. Arama mesaj da olmadan yani dediği gibi ilerlemeden bu şeyler oldu. Bi an da dün canlı müziğe gitti paylaşım yaptı vs. Gece de silmemiş sabah silmiş. Bu adamı sadece 1 ay önce aradım hiçbir şey olmamış gibi konuştu ama kapatırken de görüşelim konuşalım dedi. Anlamadım kafasını ben ama değmeyecek bi insan. Ben o kadar iftira yedim insan olsa benden helallik isterdi
Yok tepki değil ama gece durumuma da baktı neden dün gece silmesi sabah silmiş engellemiş anlamadım. Zaten dün gece baya rüya gördüm huzursuzum
merhaba canım, umut vermek istemiyorum aslında amacım o değil ama şunu söyleyeyim benim erkek arkadaşım da ayrıldıktan sonra beni engellemişti. ve onun telefonu samsungdu, meğerse ben onu her aradığımda üstte görüyormuş, iphoneda böyle değildi ben o da görmüyor sanıp arada çaldırıyordum, sırf engel kalktı mı merak ettiğimden çaldırıyordum işte niyeyse.Kızlar sevdiğim insan onun uğruna o kadar iftira yeyip iftiraya uğramama vesile olan insan. Benim insan olduğumu unutup bana kırıcı kelimeler sarfeden ama bir adım attığında ona cennetimi sunduğum insan. Beni sevgiden mahrum edip hep çevremdeki insanlara gıpte ile baktıran insan.iftira yiyip o beni anlar bak gerçeği sen de biliyorsun deyip sarıldığım da beni kendine dert etme diyen insan. Bu insan bir kere beni darmaduman etmişti ben ikincisine de izin verdim. Birinci de yaralayan ikincisine de öldürdü. Kendini çevreye o kadar iyi insan olarak gösteriyor kız çocuklarıyla fotoğraf çekiniyor ama o insan beni hiç insan yerine koymadı. Diyorsunuz nasıl sevdin çünkü sevgiyi tadan bi insan değildim..her şeyi beklentisiz yaptım ama o kötü olmasın mutsuz olmasın. İşi zor.gurbettedir. ama ben de insandım unuttu. 1 yılın nasıl geçtiğini anlamadığım Hiçbir şey yokken beni 1 saat önce watsabta engellemiş. Numaramı engellemiş. Anlayacağınız tüm fallar patladı.
Beni her yerden engellemiş ama aylardırda ben onun durumuna bakıyordum o benim durumuma bakıyordu ama nedense bu sabah oldu canımSen, durumuna baktığını anlama diye engellemiştir o. Gece yarısı uyanıp bakacağını tahmin etmemiştir. Kuyruğu dik tutacak ya.
Canlı müzik demek alkol demek. O kafayla yapmıştır. Yakında kaldırırır engeli.Beni her yerden engellemiş ama aylardırda ben onun durumuna bakıyordum o benim durumuma bakıyordu ama nedense bu sabah oldu canım
merhaba canım, umut vermek istemiyorum aslında amacım o değil ama şunu söyleyeyim benim erkek arkadaşım da ayrıldıktan sonra beni engellemişti. ve onun telefonu samsungdu, meğerse ben onu her aradığımda üstte görüyormuş, iphoneda böyle değildi ben o da görmüyor sanıp arada çaldırıyordum, sırf engel kalktı mı merak ettiğimden çaldırıyordum işte niyeyse.
sonra aradan vakit geçti ve biz konuştuk, aramalarımın göründüğünü söyledi. ben şok oldum “benim bundan haberim olsa sapık gibi arayıp durmazdım ki kendi kendime yapıyordum, madem öyle neden bana bir dur aramalarını görüyorum diye mesaj atmadın, ya da bi ‘niye arıyorsun bi şey mi oldu’ diye merak etmedin? hiç olmadı kaldırsaydın, zaten görüyormuşsun, engelin amacı ne, telefonu açmasan aynı hesap”
dedi ki “ben o engeli açsaydım, ya da sana niye arayıp duruyorsun bir şey mi oldu deseydim sen bir şey söyleyecektin ve biz barışacaktık. farkında değilsin ama ben de zorlanıyorum, böyle yaparak kendime engel oluyorum”
demek ki neymiş? engellemek her zaman “hayatıma yeni biri girecek, eskisi bana ulaşıp aramıza huzursuzluk sokmasın” demek değilmiş…
her şey olabilir… illa seni seviyor demek için yazmadım, belki gerçekten seni sevmiyor unuttu gitti, sadece kendini harap etme. fallar belki patladı belki patlamadı. biz hayatımıza devam edelim, belki patlamamışlardır :)
Alkol içmeyen biri ki sabah beni engellemiş. Kendisi pöh her zaman ayık kafa olmalı birini mi buldu ne yaptı ne etti. Ama çok günahımı aldı bu seferCanlı müzik demek alkol demek. O kafayla yapmıştır. Yakında kaldırırır engeli.
iphone kullansın aramalarını görmesin güzelim fark etmez, benim anlatmak istediğim şey o değildi. ne yapmaya çalıştığını bilemeyiz, belki sadece kendine engel olmaya çalışıyor, belki ilgi çekmeye çalışıyor bilemeyiz demek istedim :)Teşekkür ederim canım yazdığın için ama o iPhone kullanıyor aradım yönlendiriliyor dedi ve hat meşgul dedi. Emin olun ben de ekli olması bile yetiyordu
Bi şey yapmadan bunu yapması zoruma gitti. Dün gece bir rüya gördüm zaten uyurken bile çok yoğun hissediyordum onu o da beni bu kadar yoğun hissediyor diye düşünüyordum. Rüyam da bir kız vardı geçmişinden biri ya da iyi tanıdığı biriydi puslu bi şekilde yüzü gözüme geldi siyah saçlıydı bu kız çıktığıydı öyle uyandım 6.30 gene beni silmemiştiiphone kullansın aramalarını görmesin güzelim fark etmez, benim anlatmak istediğim şey o değildi. ne yapmaya çalıştığını bilemeyiz, belki sadece kendine engel olmaya çalışıyor, belki ilgi çekmeye çalışıyor bilemeyiz demek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?