Binnaz Abla

Ben hep 21 aralık da mutlaka bi şey yaşarım hiç unutmam affedersiniz ilk aybaşımı da o tarihte yaşamıştım hayatın bittiğini düşündüm. Şimdi de düşündüğüm gibi. Canım sizin akıcı bi ilişkiniz olmuş benim ki hep iftira hep kendimi aklıma ile geçti. Nasıl yaşanır bu saatten sonra bilmiyorum ayın 24ünde bu merkür retrosunun bitmesiyle arayacaktım. Canım ben tarihe saat takılmıyorum ama dün bayaya paylaşım yaptı izin gününde diye canlı müziğe gitmişlerdi. Ben durumlarına baktım ben de 23te bi paylaşım yaptım baktı. Sabah kalktım 6.30du baktım en son 2.30 da çevrimiçiymiş. Yine uyudum 10.30 da yine baktım her şey gözüküyor. 12.30 da baktım hiçbir şey yok. Neyi düşündü neyi planladı. Boğazımda bir düğüm var yutkunsam acıdan ölücem yutkunmasam ölücemm

dikkat çekmeye çalışıyor olamaz mı? hani sen tepki ver diye

dikkat çekmeye çalışıyor olamaz mı? hani sen tepki ver diye
Yok canım her yerden engellemiş. Araadım saydırmak için ilkönce yönlendiriliyor diyor sonra hat meşgul. Heraldee engelleme oluyor amacını anlamadım başta silseydinnn beni zaten konuşmuyorduk

Canım Melek Yıldız sana ne demişti bu adamla ilgili? Sen kötü deyip üzülmüştün ya? Doğru hatırlıyorum değil mi?
Bu arada gerçekten içindeki his sana doğruyu her zaman söyler. Sen bu adamın iyi doğru dürüst seni sevdiğine inanıyorsan bırakma mücadele et. Ama şüpheler söz konusu ise çok zor biliyorum bırak gitsin. Sen onu bırakmadıkça daha da yara alacaksın.. Belki ondan daha çok seveceğin biri çıkar karşına..

yani rahatsız
Yok canım her yerden engellemiş. Araadım saydırmak için ilkönce yönlendiriliyor diyor sonra hat meşgul. Heraldee engelleme oluyor amacını anlamadım başta silseydinnn beni zaten konuşmuyorduk
yani rahatsız etsen yapsa anlarım da konuşmuyormuşssunuz zaten ne saçma. bana dikkat çekmek için yaptı gibi geldi ama tabi tanımadığım için kendisini burada kesin bir yargıya varamayız. zaten hangi erkeği anlayabildik ki

Canım melek yıldız hisler var ama bağlayıcı değil demişti. Bi de bana kıskanç vs demesi absürd olduğu için üzüldüm çünkü kıskançlıklarla bu hale gelen bi ilişki değildi. Pasif biriyim otel kıskançlık yapcam şu bu yok. Ama melek yıldız adam hakkında haksız değilmiş. Çok dobra değil demişti. Ben de cevap kısmında çok dürüst biri demiştim. Arada mesajlar aramalar olacak bağlayıcı değil demişti. Arama mesaj da olmadan yani dediği gibi ilerlemeden bu şeyler oldu. Bi an da dün canlı müziğe gitti paylaşım yaptı vs. Gece de silmemiş sabah silmiş. Bu adamı sadece 1 ay önce aradım hiçbir şey olmamış gibi konuştu ama kapatırken de görüşelim konuşalım dedi. Anlamadım kafasını ben ama değmeyecek bi insan. Ben o kadar iftira yedim insan olsa benden helallik isterdi

Yok tepki değil ama gece durumuma da baktı neden dün gece silmesi sabah silmiş engellemiş anlamadım. Zaten dün gece baya rüya gördüm huzursuzum

kızlar merhaba herkese

geçen chitraya ve maya demir e baktım. ikiside şahaneydi chitra durumu çok güzel yorumlamış (hiç ipucu vermemiştim) vade vermiş ama falı öyle aman aman degildi dediğim gibi sadece durumu iyi yorumladı.
maya ise mükemmeldi. böyle bir şey olamaz dedim. her şeyi ayrıntısına kadar bildi. harflerin hepsini doğru söyledi. oda vade verdi (yakın zaman çerçevesi gerçekleşirse hepinize haber vereceğim). ben çok begendim maya yı niye begenmeyen olmuş anlamadım. inanılmaz iyi durumu bildi ve benim kafamda kurdugum seyleri onayladı.

Sen, durumuna baktığını anlama diye engellemiştir o. Gece yarısı uyanıp bakacağını tahmin etmemiştir. Kuyruğu dik tutacak ya.

merhaba canım, umut vermek istemiyorum aslında amacım o değil ama şunu söyleyeyim benim erkek arkadaşım da ayrıldıktan sonra beni engellemişti. ve onun telefonu samsungdu, meğerse ben onu her aradığımda üstte görüyormuş, iphoneda böyle değildi ben o da görmüyor sanıp arada çaldırıyordum, sırf engel kalktı mı merak ettiğimden çaldırıyordum işte niyeyse.

sonra aradan vakit geçti ve biz konuştuk, aramalarımın göründüğünü söyledi. ben şok oldum “benim bundan haberim olsa sapık gibi arayıp durmazdım ki kendi kendime yapıyordum, madem öyle neden bana bir dur aramalarını görüyorum diye mesaj atmadın, ya da bi ‘niye arıyorsun bi şey mi oldu’ diye merak etmedin? hiç olmadı kaldırsaydın, zaten görüyormuşsun, engelin amacı ne, telefonu açmasan aynı hesap”

dedi ki “ben o engeli açsaydım, ya da sana niye arayıp duruyorsun bir şey mi oldu deseydim sen bir şey söyleyecektin ve biz barışacaktık. farkında değilsin ama ben de zorlanıyorum, böyle yaparak kendime engel oluyorum”

demek ki neymiş? engellemek her zaman “hayatıma yeni biri girecek, eskisi bana ulaşıp aramıza huzursuzluk sokmasın” demek değilmiş…

her şey olabilir… illa seni seviyor demek için yazmadım, belki gerçekten seni sevmiyor unuttu gitti, sadece kendini harap etme. fallar belki patladı belki patlamadı. biz hayatımıza devam edelim, belki patlamamışlardır :)

Teşekkür ederim canım yazdığın için ama o iPhone kullanıyor aradım yönlendiriliyor dedi ve hat meşgul dedi. Emin olun ben de ekli olması bile yetiyordu

kızlar bir sorum var size...
bu faladdin nasıl? daha önce hep ilişkim varken baktırıyordum, şimdi yeni ayrılmış seçeneğini seçtim ve “2 haftaya iletişime geçecek” vs dedi
yani zaten bot olduğunu biliyorum inanmıyorum ama siz yeni ayrılmışı seçtiğinizde size de hemen 2 haftaya iletişim mi veriyor? bu kadar göze batacak kadar bot olunur mu?

Teşekkür ederim canım yazdığın için ama o iPhone kullanıyor aradım yönlendiriliyor dedi ve hat meşgul dedi. Emin olun ben de ekli olması bile yetiyordu
iphone kullansın aramalarını görmesin güzelim fark etmez, benim anlatmak istediğim şey o değildi. ne yapmaya çalıştığını bilemeyiz, belki sadece kendine engel olmaya çalışıyor, belki ilgi çekmeye çalışıyor bilemeyiz demek istedim :)

Bi şey yapmadan bunu yapması zoruma gitti. Dün gece bir rüya gördüm zaten uyurken bile çok yoğun hissediyordum onu o da beni bu kadar yoğun hissediyor diye düşünüyordum. Rüyam da bir kız vardı geçmişinden biri ya da iyi tanıdığı biriydi puslu bi şekilde yüzü gözüme geldi siyah saçlıydı bu kız çıktığıydı öyle uyandım 6.30 gene beni silmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…