kızlar bir sorum var size...
bu faladdin nasıl? daha önce hep ilişkim varken baktırıyordum, şimdi yeni ayrılmış seçeneğini seçtim ve “2 haftaya iletişime geçecek” vs dedi
yani zaten bot olduğunu biliyorum inanmıyorum ama siz yeni ayrılmışı seçtiğinizde size de hemen 2 haftaya iletişim mi veriyor? bu kadar göze batacak kadar bot olunur mu?
Allah bu pöh lerden jöh lerden korusun bizi:) işin sakasi iyileride var tabiki genelleme yapmak hata olur ama meslekleri zor hele ki dogudalarsa daha da zor pskolojik olarak sevdigini tanimiyorum ama eger iyi biriyse insallah hersey yoluna girer canim benim. Benmde eskisi bu gorevdeydi ama iliskimiz bitmemsti bende aradim beni engellmsti bende ust ustte aradim ne oluyor anlamadim sonra dondu beni aradi ne arayip duruyrsn diye neden beni engelldn dedm iyi deglm dedi sonra tekrr konustk ama dvmi gelmedi umarim senin icin en iyisi olur canimAlkol içmeyen biri ki sabah beni engellemiş. Kendisi pöh her zaman ayık kafa olmalı birini mi buldu ne yaptı ne etti. Ama çok günahımı aldı bu sefer
ya ben de hep iyi tutturuyor diyenleri duydum ama yeni ayrıldık der demez “bu aşk bitmemiş!!! 2 haftaya arayacak!!!!”lar falan ne bileyimonu benim arkadaşlarımda kullanıyor bana yükle sende dediler hiç denemedim ama cidden iyi tutturuyormuş bizzat iki arkadaşımdan teyit aldım..
ya ben de hep iyi tutturuyor diyenleri duydum ama yeni ayrıldık der demez “bu aşk bitmemiş!!! 2 haftaya arayacak!!!!”lar falan ne bileyimbari daha uzun bi süre sallasaydı :)
valla ben ayın 13ünde ayrılmıştım retro mu oluyor buama yıl sonu geliyor ya sistemede yüklemişlerdir retro bitiyor hareket başlıyor ve zaten yeni ayrıldıysan merkür retrosunda ne zaman ayrılık yaşasan geri döner ondan 2 hafta demiştirya bu erkekler yüzünden astroloji fal ağacı büyüdü içimzde ..
valla ben ayın 13ünde ayrılmıştım retro mu oluyor bu
O benim durumlarıma baktıktan sonra ben de baktım. Canım olay çok uzun yaşadığım emin ol yenilir yutulur cinsten değil. İftira yemek boş yemek kendini ifade edememk her kalktığında bu adam neden böyle yaptı diye kafanda kurup senaryo yazmak ne kadar zor bir bilsen. Ben güzellikleri görmedim ki bu yüzden şansızım. Vicdan azabı çekecekler aslında hayatlarını yaşıyorlar. Adalet diye bi şey yokMadilik34 canım sen kendi kendini boğuyorsun yazık günah sende bir annenin evladısın kendin için değlsede sana değer verenleri düşün.. birde sen madem görüşmüyorsun niye onun durumlarına bakıyorsun :)) benimki durum koyduğunda asla bakmam bu sefer o deli oluyor niye bakmıyor diye görüşmüyorsak hemen ertesi gün arar yani keşke bakmasaydın öyle takip ettiğini belli edecek durumlarda olma bence .. bunları söyledim diye seni kırdıysamda en baştan özür dilerim ama inan üzülmene üzüldüm..
Canın bu insan değişik biri aklımla oynuyor benim. Engellenilecek bi şey yoktu neler düşündü Allah bilir. Ama ben hakkımı helal etmiyorumAllah bu pöh lerden jöh lerden korusun bizi:) işin sakasi iyileride var tabiki genelleme yapmak hata olur ama meslekleri zor hele ki dogudalarsa daha da zor pskolojik olarak sevdigini tanimiyorum ama eger iyi biriyse insallah hersey yoluna girer canim benim. Benmde eskisi bu gorevdeydi ama iliskimiz bitmemsti bende aradim beni engellmsti bende ust ustte aradim ne oluyor anlamadim sonra dondu beni aradi ne arayip duruyrsn diye neden beni engelldn dedm iyi deglm dedi sonra tekrr konustk ama dvmi gelmedi umarim senin icin en iyisi olur canim
ay evet de bu retro sadece erkekleri etkiliyor zaarevet retro dönemi oluyorbende ayın 10 unda ayrıldım .. seninde mi ayrılıp barışmalı ilişkin ..
Rabbim kimsenin hakkini kimsede birakmaz zaten emin ol canim er ya da gec...O benim durumlarıma baktıktan sonra ben de baktım. Canım olay çok uzun yaşadığım emin ol yenilir yutulur cinsten değil. İftira yemek boş yemek kendini ifade edememk her kalktığında bu adam neden böyle yaptı diye kafanda kurup senaryo yazmak ne kadar zor bir bilsen. Ben güzellikleri görmedim ki bu yüzden şansızım. Vicdan azabı çekecekler aslında hayatlarını yaşıyorlar. Adalet diye bi şey yok
Canın bu insan değişik biri aklımla oynuyor benim. Engellenilecek bi şey yoktu neler düşündü Allah bilir. Ama ben hakkımı helal etmiyorum
Canım ben hiç benim çektiklerimin başkasının çektiğini görmedim.şimdi de ben çekiyorum. Emin ol inan laflar ile anlatılmaz yaşadıklarım. Hep affedici taraf oldum kin tutamayan gelip helallik isteseler affederdim ama hep aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldımRabbim kimsenin hakkini kimsede birakmaz zaten emin ol canim er ya da gec...
ay evet de bu retro sadece erkekleri etkiliyor zaarbenim hiç gidip ayrıldığım yok beyefendi her retroda r yapıyor
Dogrudur canim sen bir sey kaybetmedin oyle dusun.Canım ben hiç benim çektiklerimin başkasının çektiğini görmedim.şimdi de ben çekiyorum. Emin ol inan laflar ile anlatılmaz yaşadıklarım. Hep affedici taraf oldum kin tutamayan gelip helallik isteseler affederdim ama hep aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım
Benim bildigim biri yok ama "nerelerdeydin sen" demeye geldim. Fallari biraktin sanmistim. Iyisindir insallah.Merhaba kızlar, bildiğiniz tanıdığınız fal cafeler hariç yüzyüze katina tarot kahve fali bakan birileri var mi? İstanbul icinde. Bana yardımcı olur musunuz?
Haklısın canım ama hep aynı şeyleri yaşıyorum yapmadığım şeylerin hesabını veriyorum. Adaletin de olduğuna inanmıyorum. Benim karşılık bulmamı geçmişti olay. Bana haksızlık yaptığını anlayacaktı ben affederdim onuDogrudur canim sen bir sey kaybetmedin oyle dusun.
En acimasiz ogretmen hayat iste ilkonce sinav yapar sonra ogretir. Fedakarlik, iyiniyet bizim insan oldugumuzu gosterir ama karsilik bulamayinca uc ten fazla yapmamak lazim zamninda bende cok fedakarlik yaptim ama artik sinirimi biliyorum kendimden odun vermiyorum gecmiste cok fedakrlik yapip kendime olan oz saygimi yitirdim simdi oyle yapmiyorum. Belki bir daha arar ya da aramaz ama sen kendine hakettgini ver herkes kendince ozel ve degerli bunu unutma buda bir surec neler gecmiyor en yakinlarimizi kaybediyrz sonra unutuyoruz olum acisi bile geciyor zamanla kendini cok birakma insallah geleckte bugunlerne bakip cok sukur gecti dersin canim
Sadece bu sahisla ilgili mesaj atmissiniz. Ilginc geldi.Hayatım ben taksim melekler kahvesinde ufuğa fal baktırdım harika olay bi fal bakıyo
Canım benim gerçekten hemen böyle olumsuz düşünme. Ben kaç senelik sevgilimmm beni terk ettiği gün daha rehberimden sildim fotoğraf ileti hiçbirşey görmek istemiyorum anlam çıkarmak istemiyorum çünkü zaman zaman profili herkese açık bırakıyorum belki merak eder resmime bakar diye bazen kapatıyorum herkese ama ayrıldığımız günden beri eklemedi rehbere hiç. Bak bende seviyorum fal baktırıyorum sevdiğim adam için. Yazsın dşye bekliyorum hergün acı çeke çeke ama onu h bi şekilde takip etmiyorum. Görmek acı çektirir bildiğim için. Her insanın kafası farklı. Burda birçok arkadaş eski sevgilisini sürekli takipte bende durumun aksinden yanayım o yüzden takip etmiyorum haber almıyorum. Senin eski sevgilinle böyle düşünen biri olabilir öyle bir adamdır bugün kapar profili yarın açar belli olmaz. Ve engellediğini ona yazarsan anlarsın. Benim eski sevgilim geçen sene döndüğünde profil fotoğrafı ileti herşeyi herkese kapamıştı. Bende de gözükmüyordu kendisi açıklamıştı o zaman. Belkide öyle yapmıştır herşeyi herkese kapalıdırBen hep 21 aralık da mutlaka bi şey yaşarım hiç unutmam affedersiniz ilk aybaşımı da o tarihte yaşamıştım hayatın bittiğini düşündüm. Şimdi de düşündüğüm gibi. Canım sizin akıcı bi ilişkiniz olmuş benim ki hep iftira hep kendimi aklıma ile geçti. Nasıl yaşanır bu saatten sonra bilmiyorum ayın 24ünde bu merkür retrosunun bitmesiyle arayacaktım. Canım ben tarihe saat takılmıyorum ama dün bayaya paylaşım yaptı izin gününde diye canlı müziğe gitmişlerdi. Ben durumlarına baktım ben de 23te bi paylaşım yaptım baktı. Sabah kalktım 6.30du baktım en son 2.30 da çevrimiçiymiş. Yine uyudum 10.30 da yine baktım her şey gözüküyor. 12.30 da baktım hiçbir şey yok. Neyi düşündü neyi planladı. Boğazımda bir düğüm var yutkunsam acıdan ölücem yutkunmasam ölücemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?