Banada tüm yaz boyunca aynını dedi 2 hafta 2 hafta gelen giden yokkızlar bir sorum var size...
bu faladdin nasıl? daha önce hep ilişkim varken baktırıyordum, şimdi yeni ayrılmış seçeneğini seçtim ve “2 haftaya iletişime geçecek” vs dedi
yani zaten bot olduğunu biliyorum inanmıyorum ama siz yeni ayrılmışı seçtiğinizde size de hemen 2 haftaya iletişim mi veriyor? bu kadar göze batacak kadar bot olunur mu?
Canım sadece beni engellemiş. Ben o kadar haksızlığa uğradım ki gelip bana gamze özür dilerim dese affederdim bir kere nasıl yaptı affederdim. Ben sevgililik hayatı yaşamadımm ki bi var bi yok. Ki o benim ilk durumuma bakmıştı haziranda beri de hep baktı dün gecede baktı. Sabah engellemiş. Her yerden aradım kaç kere koşullu yönlendirme deyip hat meşgul dedi.Canım benim gerçekten hemen böyle olumsuz düşünme. Ben kaç senelik sevgilimmm beni terk ettiği gün daha rehberimden sildim fotoğraf ileti hiçbirşey görmek istemiyorum anlam çıkarmak istemiyorum çünkü zaman zaman profili herkese açık bırakıyorum belki merak eder resmime bakar diye bazen kapatıyorum herkese ama ayrıldığımız günden beri eklemedi rehbere hiç. Bak bende seviyorum fal baktırıyorum sevdiğim adam için. Yazsın dşye bekliyorum hergün acı çeke çeke ama onu h bi şekilde takip etmiyorum. Görmek acı çektirir bildiğim için. Her insanın kafası farklı. Burda birçok arkadaş eski sevgilisini sürekli takipte bende durumun aksinden yanayım o yüzden takip etmiyorum haber almıyorum. Senin eski sevgilinle böyle düşünen biri olabilir öyle bir adamdır bugün kapar profili yarın açar belli olmaz. Ve engellediğini ona yazarsan anlarsın. Benim eski sevgilim geçen sene döndüğünde profil fotoğrafı ileti herşeyi herkese kapamıştı. Bende de gözükmüyordu kendisi açıklamıştı o zaman. Belkide öyle yapmıştır herşeyi herkese kapalıdır
Banada tüm yaz boyunca aynını dedi 2 hafta 2 hafta gelen giden yokşimdi sürekli kötülüyor adamı faladdin
biliyorum ama keşke güzel bi bilgi transferi olsa, falları komple sallamasyon klasik bot falıYsm_93 antonie faladdin binnaz'in yan kurulusu biliyorsunuz degil mi? Daha once de konusuldu, binnaz ile arasinda ip numaranizdan yola cikarak bilgi transferi olmasi cok muhtemel. Bir ara herkes iyi dediginde yuklemistim. O sirada binnaz'a baslamamistim, dolayisiyla bana cok alakasiz bir fal geldi. Cicek bocek kismet ask vs vs... Sildim sonra tekrar denemedim. Simdi binnaz'da 4 falim var sanirim. Belki simdi tekrar denesem daha mantikli bir tahmin yurutecektir :)
Ben bilmiyordum. okumamıştım o kısımları. Ama tarih karşılaştırmam lazım çünkü ben binnazı çok geç kullanmaya başladım hangisine önce fal attım bi bakarım teşekkür ederim yinede bilgilwndirdiğin için ajan gibiyiz forumda maşallahYsm_93 antonie faladdin binnaz'in yan kurulusu biliyorsunuz degil mi? Daha once de konusuldu, binnaz ile arasinda ip numaranizdan yola cikarak bilgi transferi olmasi cok muhtemel. Bir ara herkes iyi dediginde yuklemistim. O sirada binnaz'a baslamamistim, dolayisiyla bana cok alakasiz bir fal geldi. Cicek bocek kismet ask vs vs... Sildim sonra tekrar denemedim. Simdi binnaz'da 4 falim var sanirim. Belki simdi tekrar denesem daha mantikli bir tahmin yurutecektir :)
Allah yardımcın olsun gerçekten ama sen dik dur ağlayan kadını niyeyse sevmiyor erkekler umrunda değilmiş gibi olunca kıymete biniyorsun nasıl bensiz olu dşye korku salıyor heralde.Canım sadece beni engellemiş. Ben o kadar haksızlığa uğradım ki gelip bana gamze özür dilerim dese affederdim bir kere nasıl yaptı affederdim. Ben sevgililik hayatı yaşamadımm ki bi var bi yok. Ki o benim ilk durumuma bakmıştı haziranda beri de hep baktı dün gecede baktı. Sabah engellemiş. Her yerden aradım kaç kere koşullu yönlendirme deyip hat meşgul dedi.
Bence hemen tedavi icin kiz arkadaslarinla plan yap muzikli bir yere gidin. Kurtlarinizi dokup dans edin bir guzel. Ama bu olaydan bahsetme cok geceni mahveder. Eglenmene bak, baktikca da daha cok eglenirsin. Erkekler ayrilinca mesgul ederler kendilerini, biz dusunup kendimizi yer dururuz. Neseli sarkilar dinle, ne hali varsa gorsun diyen sarkilar dinle. Yapma bu kadar kendine yazik. Uzuldum yikilmana, ama ayaga kalk hemen, cunku gececek eger gecmesine izin verirsen. Her sey geciyor zamanla... Iyi ol insallah.Ysm_93 Sağol canım desteğin için emin ol buraya girip içini döküyorum yoksa çok da iyi durumda değilim. Uzak şehirlerdeyiz.tamamen sildiğine göre bi bildiği vardır
Teşekkür ederim çok güzel yapmışsın düşünmüşsün beni biz uzak şehirlerdeyiz ve beni her yerden engellemiş. Hiçbir şey yokken ortada. Çünkü ben bu merkür retrosu bitince onu arayacaktım. İnanın çok iftira ve haksızlık yedim. Sırf arkadaşlarım hala ona iyi davrandığı için aylar önce yurtta kalıyordum. Yastık yorgan alıp arkadaşlarının odasına gittiler. Ben o gece oda da yalnız uyudum. Karanlıktan ve kapalı ortamdan korktuğum için kapıyı açık bırakıp uyumaya çalıştım. Ben de ağaçlar kökünden sökülürken onda yaprak kımıldamamzmış. Demedim ki gelip bana özürler şunlar dilesin. Sadece içinden geçirsin gamzeye baya haksızlık etmişiz diye bunca ay silmemesini hep buna yordum benim iyi insan olduğumu biliyordu diyordum taki 12.31 de dilene kadarBence hemen tedavi icin kiz arkadaslarinla plan yap muzikli bir yere gidin. Kurtlarinizi dokup dans edin bir guzel. Ama bu olaydan bahsetme cok geceni mahveder. Eglenmene bak, baktikca da daha cok eglenirsin. Erkekler ayrilinca mesgul ederler kendilerini, biz dusunup kendimizi yer dururuz. Neseli sarkilar dinle, ne hali varsa gorsun diyen sarkilar dinle. Yapma bu kadar kendine yazik. Uzuldum yikilmana, ama ayaga kalk hemen, cunku gececek eger gecmesine izin verirsen. Her sey geciyor zamanla... Iyi ol insallah.
Canim yazdiklarini okudukca icim acidi. Ama bak sana soyle demek isterim, her aci biz izin verdigimiz kadar buyuktur ve uzer bizi (Allah buyuk dert vermesin hastalik, olum gibi). Sen simdi bunu dusundukce kendini daha da negatif hale getirip yikiyorsun. Kimsenin gecmisi parlak hatiralar ve mor sumbullu bahcelerle bezeli degil. Olani kabullenip, ders alip hayatimiza devam etmek zorundayiz. Sirtini sivazlayacak sozler etmek istemiyorum, cunku su durumda sirtinin sivazlanmasi degil bence senin soyle.kebdine gelip silkinip bir dusunmen gerekir. Bak bastan beri adam kendini gostermis, zaten cok ilgili de degilmis, beklentiye girmekle kendine zamanina yazik etmissin. Asil buyuk soklar cok severken el ustunde tutulurken birden bire giden erkegin arkasindan yasaniyor. Ne oldugunu anlamadigin zamanlar. Seninki bir sok degil, aci evet. Elbet uzulursun, ama bence bu uzuntunu belkinde bitirmen gereken zamanlarda bitiremedigin icin buyuttun. Simdi nolur gercekten ayaga kalkmaya calis. Kendini iyi hissettirecek bir seyler yap. Ne olur benim mesajimi acimasiz da bulma inan bana ne derdini ne duygularini kucumsemek istemem, ama sana su asamada hayatta baska dertlerin okdugunu hatirlatmam bence daha dogru, o yuzden yazdim bunlari. Burada cogumuz omuzlarimizi dusurduk, gergin sinirlerimizi yatistirdik, tartistik, anlastik bazen anlasamadik, ama burada herkes gercek incinmisliklerini yazdi ve az buraz da sardi yaralarini bir kac mesajla... Sen de oyle yap, dusen omuzlarindan basla ayaga kalkmaya. Aynaya git gulumse ve haketmeyenler icin harcadigin zamana uzulme artik. Gecti bitti ders oldu. Bugun hayatinin geri kalaninin ilk gunu. Ve guzel yasa bundan sonrasini. Her sey sen izin verdigin kadar uzer seni. Izin verme. Birak gitsin. Donecekse diye kapiyi aralik birakma, inan bana donecek olan kisi o kaoiyi kendi actirir. Sen kapamis olsan bile. "Donmeyecek" de, "donmesin" de. Yeni asklara yelken ac, kendin icin yasama zamani. Cok uzun yazdim kusura bakma. Bende de bu sorun var. Duramiyorum bazenTeşekkür ederim çok güzel yapmışsın düşünmüşsün beni biz uzak şehirlerdeyiz ve beni her yerden engellemiş. Hiçbir şey yokken ortada. Çünkü ben bu merkür retrosu bitince onu arayacaktım. İnanın çok iftira ve haksızlık yedim. Sırf arkadaşlarım hala ona iyi davrandığı için aylar önce yurtta kalıyordum. Yastık yorgan alıp arkadaşlarının odasına gittiler. Ben o gece oda da yalnız uyudum. Karanlıktan ve kapalı ortamdan korktuğum için kapıyı açık bırakıp uyumaya çalıştım. Ben de ağaçlar kökünden sökülürken onda yaprak kımıldamamzmış. Demedim ki gelip bana özürler şunlar dilesin. Sadece içinden geçirsin gamzeye baya haksızlık etmişiz diye bunca ay silmemesini hep buna yordum benim iyi insan olduğumu biliyordu diyordum taki 12.31 de dilene kadar
Canım bana kızma ama sen bu adamı çok büyütmüşsün gözünde. Bence çok birşey de yaşanmamış aranızda. Belki yaşasaydınız daha kolay bitirecektin. Yaşayamadığın için ukte kalmış içinde. Burda herkes ortak acıyı paylaşıyor. Herkesin bir gideni var içinden bir türlü uğurlayamadığı.. Ama dışarda hayat hepimiz için devam ediyor. Bu kadar çok düşünürsen sağlığına zarar verirsin. Bırak bu adamı biraz. Kendine bak biraz.. Biz bir şeyi ne kadar çok istersek olmuyor sanki. Bıraktığımız umursamadığımız noktada geri geliyor. Bir söz var bak diyor ki : Ne zaman birşeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri döner..Leyla_74 Çok sağol iyi ki varsın yazdıklarının hiç kızmıyorum. Gerçekler bunlar kaçamazdım. Ama ben kötülerin kazandığını düşünmek istedim ama Bolat kazanıyor ve hayatları çok güzel...inan anlattıklarımın fragman. Her cümlem o kadar dolu ki... Bu adam hiç benim yüzüme karşı bi şey diyemmedi. Bu aptal insanların umutlarını çalan dallara bulaşmazdımm.insan yerine konulmamak çok kötü. Geri gelmese bile hep bana haksızlık yapıp utandıklarını düşünüyordum. Bu adam bunca ay beni silmedi haksızlık yaptığını biliyor dedim. Yaşadıklarrmla kaldım elde var koca sıfır. Bu adamın aklına girdiklerinde başka şehirdeydi. Yine gelip bana sormadı o kişilerinde ne olduğunu biliyordu bu süreçte beni arayıp nedene beni aramıyorsun? Kalıcı olarak oraya geliyorum sevinmedin mi? Diyordu. Ama bir gün beni aradı ocak 2ydi benim sevdiğim biri var öyle böyle sevmek değil dedi yanlış bi şey olsun istemiyorum dedi ben de karşıdakinin insan olduğunu unutma dedim. Kız arkadaşı teli aldı gurursuz olma mesaj atma dedi. Şok oldum böyle yapan bi insan değildim. Neye uğradığıma şaşırdım. Benim okuduğum şehire geldi 2 ay sonra beni aradı telefonummda engellemiştim etik olsun diye. 2 kere arayınca açtım vicdanını ne sızlattı dedim. Özür dilerim o kız geçmişimden biriydi. Onu bırakmayacağıma söz vermiştim dedi. İnandım çünkü bana bunu yapmasının bi sebebi olmalıydı. 2 kez sosyal bi şekilde buluştuk. Bi buluşmaya adım attık kızı sorduğum da yakamı paçaamı zor kurtardım. Zaruriyet mecburiyetti dedi. Sonra çevre gene bi iftira attı bu sefer buna burada görüştüğü biri varmış diye. İlkönce savundum sonra bana bunu söyleyen insan TC kimlik nosuna kadar söyleyecekti. Gaflete kapıldım gittim onu aradım nasıl 2. Kez bana bunu yaparsın dedim sinirlendi bağırdı çoluk çocuk dedi. Ben de mesajları ona yolladım. O laf getiren insan da güya beni ve o çocuğu kafede görmüş diye bu bilgiyi söyledi güya külliyen de yalan ben yurttaydım. İftira olduğunu anladım. Yaklaştım o sürekli bana hıncını benden çıkarttın dedi. En son buluşmada da beni kendine dert etme dedi sadece bu laf anlam veremedim. Sonra mezun oldum eve geldim işte saat 12.30 a kadar olan zamana dek beni silmedi. Ben 1 aradım önce bi cesaretle aradım nasılsın ne yapıyorsun nerde çalışıyorsun vs gibi konuştuk. Eskiyiş konuşmadık. Bana neden kpss çalışıyorsun hayallerinin peşinden koş dedi. Dalga geçer gibi. En son da görüşelim habrrleşelim diye kapattı. Yani olay bu. Kavga şu bu olmadı. Benim cehennemim yoksul ama umarım allahın 7 katlı cehennemi vardı burada bi şekilde yaşıyorlarda orada yaşayamazlar. Bu sefer niye yanlış olmasın diye bunu yapmış bilemem ama bana hep olan oldu.
Haklısın canım ama yaşadığımız şeyler diyaloglar ya da başta beni görüp müthiş etkilenmesi. Yok burada sen olsan daha güzel olurdu. Yok gülüşünden bakışından etkilendim. Hemen bu adama yüz vermedim ilk. ilk tanışma sohbetinde masum geldi bana ben erkekleri saf ve masum görmedim bu böyleydi. Güler yüzlü çocuk yürekli. Ben seni çok tanımak istiyorum gamze diyordu. Arkadaşından öğrenmiştim bana mesaj atmayı yok istiyormuş çekiniyormuş vs vs. İnsan düştüğü duruma onlar gibi olmadığıma üzülüyorum. Yediğim iftiralarda yaşadığım şeyler değildi ağır geliyorCanım bana kızma ama sen bu adamı çok büyütmüşsün gözünde. Bence çok birşey de yaşanmamış aranızda. Belki yaşasaydınız daha kolay bitirecektin. Yaşayamadığın için ukte kalmış içinde. Burda herkes ortak acıyı paylaşıyor. Herkesin bir gideni var içinden bir türlü uğurlayamadığı.. Ama dışarda hayat hepimiz için devam ediyor. Bu kadar çok düşünürsen sağlığına zarar verirsin. Bırak bu adamı biraz. Kendine bak biraz.. Biz bir şeyi ne kadar çok istersek olmuyor sanki. Bıraktığımız umursamadığımız noktada geri geliyor. Bir söz var bak diyor ki : Ne zaman birşeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri döner..
Sen farkinda misin bu uzun mesajinda kisacik gectigin sey senin hayatinin donum noktasi. Bak sen mezun olmussun. Yeni hayatina baslamak icin yeni adimlar atacagin yerdesin. Birak kim ne dediyse ne yaptiysa, gun gelir devran doner herkes yaptiginin karsiligini yasar.Leyla_74 Çok sağol iyi ki varsın yazdıklarının hiç kızmıyorum. Gerçekler bunlar kaçamazdım. Ama ben kötülerin kazandığını düşünmek istedim ama Bolat kazanıyor ve hayatları çok güzel...inan anlattıklarımın fragman. Her cümlem o kadar dolu ki... Bu adam hiç benim yüzüme karşı bi şey diyemmedi. Bu aptal insanların umutlarını çalan dallara bulaşmazdımm.insan yerine konulmamak çok kötü. Geri gelmese bile hep bana haksızlık yapıp utandıklarını düşünüyordum. Bu adam bunca ay beni silmedi haksızlık yaptığını biliyor dedim. Yaşadıklarrmla kaldım elde var koca sıfır. Bu adamın aklına girdiklerinde başka şehirdeydi. Yine gelip bana sormadı o kişilerinde ne olduğunu biliyordu bu süreçte beni arayıp nedene beni aramıyorsun? Kalıcı olarak oraya geliyorum sevinmedin mi? Diyordu. Ama bir gün beni aradı ocak 2ydi benim sevdiğim biri var öyle böyle sevmek değil dedi yanlış bi şey olsun istemiyorum dedi ben de karşıdakinin insan olduğunu unutma dedim. Kız arkadaşı teli aldı gurursuz olma mesaj atma dedi. Şok oldum böyle yapan bi insan değildim. Neye uğradığıma şaşırdım. Benim okuduğum şehire geldi 2 ay sonra beni aradı telefonummda engellemiştim etik olsun diye. 2 kere arayınca açtım vicdanını ne sızlattı dedim. Özür dilerim o kız geçmişimden biriydi. Onu bırakmayacağıma söz vermiştim dedi. İnandım çünkü bana bunu yapmasının bi sebebi olmalıydı. 2 kez sosyal bi şekilde buluştuk. Bi buluşmaya adım attık kızı sorduğum da yakamı paçaamı zor kurtardım. Zaruriyet mecburiyetti dedi. Sonra çevre gene bi iftira attı bu sefer buna burada görüştüğü biri varmış diye. İlkönce savundum sonra bana bunu söyleyen insan TC kimlik nosuna kadar söyleyecekti. Gaflete kapıldım gittim onu aradım nasıl 2. Kez bana bunu yaparsın dedim sinirlendi bağırdı çoluk çocuk dedi. Ben de mesajları ona yolladım. O laf getiren insan da güya beni ve o çocuğu kafede görmüş diye bu bilgiyi söyledi güya külliyen de yalan ben yurttaydım. İftira olduğunu anladım. Yaklaştım o sürekli bana hıncını benden çıkarttın dedi. En son buluşmada da beni kendine dert etme dedi sadece bu laf anlam veremedim. Sonra mezun oldum eve geldim işte saat 12.30 a kadar olan zamana dek beni silmedi. Ben 1 aradım önce bi cesaretle aradım nasılsın ne yapıyorsun nerde çalışıyorsun vs gibi konuştuk. Eskiyiş konuşmadık. Bana neden kpss çalışıyorsun hayallerinin peşinden koş dedi. Dalga geçer gibi. En son da görüşelim habrrleşelim diye kapattı. Yani olay bu. Kavga şu bu olmadı. Benim cehennemim yoksul ama umarım allahın 7 katlı cehennemi vardı burada bi şekilde yaşıyorlarda orada yaşayamazlar. Bu sefer niye yanlış olmasın diye bunu yapmış bilemem ama bana hep olan oldu.
İyi ki varsın cidden resmen benim derdimi dinlediniz yazdıklarının çok doğru emini ben bunu kaç kez daha okuyacak o kadar dolu dolu. Sadece biraz beklemediğim anda geldi bi gol hayatımı sarstı. Yarın nasıl olacak bilmiyorum. Ama umarım çeker o daSen farkinda misin bu uzun mesajinda kisacik gectigin sey senin hayatinin donum noktasi. Bak sen mezun olmussun. Yeni hayatina baslamak icin yeni adimlar atacagin yerdesin. Birak kim ne dediyse ne yaptiysa, gun gelir devran doner herkes yaptiginin karsiligini yasar.
Kendini yeme bitirme, siz mutlu olmayacaktiniz belki, bir soze inanip seni inciten adamdan nereye kadar hayir gelirdi ki. Bak iyi ki bitmis de gec ciz ustunu.
Sana yasattigi dengesizlikleri kaderin sanma, sen ileriye bak. Iyi ki bitmisnde, cunku bence iyi ki bitmis. Surekli gel gitlerle baslayan asktan hayir mi gelir allahaskina. Bak buyuk asklarla tek bir sorun yasamadan baslayan evlilikler bile catirdiyor gunumuzde. Daha bastan biyle acilar yasatan birini gercekten ciz gitsin, hem de cok kalin kalemle. Aglama uzulme artik, kendine yapiyorsun en buyuk kotulugu. Yazik degil mi sana ya. Yok oyle hadi kalk cik evden, ya da ac bir komedi filmi karnin agtiyana kadar gul. Olmaz oyle melankolik takilip, aglama duvarina donmek yuzunu... Hadi kendine gel, bitir gitsin su gecmisi. Gecmisi dusunmek bitti artik de.
bana olumsuz konuştu, ama durum analizini falan çok iyi bildi... iki kişi aynı şekilde olumsuz konuştu.. Birkaç gün içinde belli olucak çok stresliyimKızlar Binnaz Abla da 30 tlye kadar gerçekten iyi bakan tavsiye edebileceğiniz var mı? Kahve ve katina olabilir. Dün doğa dan a baktırdım gayet güzeldi fakat hep olumlu mu konuşur yoksa olumsuz olsa da söyler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?