Binnaz Abla

bana olumsuz konuştu, ama durum analizini falan çok iyi bildi... iki kişi aynı şekilde olumsuz konuştu.. Birkaç gün içinde belli olucak çok stresliyim

Benim de aynı şekilde bildi ve çok emin konuştu benim emin olmadığım bir konuda ve hatta ilk defa bu kadar emin konuşuyorum hem seçtiğin karta hem kendi destemden baktığımda dedi. O yüzden merak ettim olumsuz konuştuğu var mı oluyor mu diye. Çok büyük bir çıkmazda olduğum için inanmak da istiyorum açıkcası.

Kızlar bildiğiniz kahveyi suyla destekleyen hangi falcilar var kendim icin sormuyorum? (Didem sönmez hariç)

Ben de baktırdım hatta ne güzel anlattı beni benden daha iyi gibi karsi tarafda öyle ama benm durumlar karışık o da bekle dedi Mart nisan dedi sanrm yani 2 3 ay var ona göre ama çok olumlu konstu bana çıkıyor mu acaba falları ben de merak ediyorum ama kimse pek baktrmams sanrim

Bana da 2 3 ay süre verdi umarım cıkar söyledikleri

merhaba, bir senedir bir türlü isim koyamadığım ve nihayet bugün biten ilişkimle alakalı ben de tüm fal deneyimlerimi size aktarmayı bir borç bildim ve sırf bu yüzden üye oldum.

Maya Demir : Kesinlikle ve kesinliklee demekten bir adım öteye gidemediği saçma sapan fallar baktı
Selin İmer : Dünyadaki en gereksiz ve benimle alakası olmayan yorumları yaparak boşa para kaybı oldu
Ceren Esemen ; Kopyala yapıştır falcısı, saçmalıktan ibaret dediğini bile anlamadım
Sezgi Candan ; Oldukça isabetli ve nokta atışlıydı, verdiği tarihler tuttu
Yağmur Tekin ; üç kez baktırmışım, sonuncu tam bir fiyaskoydu. Fiyatı nasıl bu kadar yükselmiş şaşırdım.
Serkan Aslan ; Muhabbet etti telefonda, 6. dakikada telefon yanlışlıkla kapanmış gibi yaptım dayanamadım
Şevdar Avaz ; Oldukça kendinden emin, nokta atışlıydı geleceğe yönelik söyledikleri yarı yarıya gerçekleşti
Benna Küçüker ; Eski fallarıma bakıp o doğrultuda yorumladı, direk 1 verdim. Olcak iş değildi
Zeynep Aksu ; Muhabbet etti telefonda, işi bırakırım dediklerim olmazsa dedi, patladı istifa etsin bence
Ufuk Kutluk ; Geçmişi bildi ama gelecekle alakalı tek bir tahmin dahi tutmadı
Banu Bayham ; Geçmişi bildi, ne tarih ne öngörü hiçbiri tutmadı
Müge Aydın ; Hep mantıklı konuştu.. 20 kez baktırdım, tek şey bilemedi ama sesi hep bana iyi geldi
Hülya Demir ; Tek nokta atışı yoktu
Şevval Erdal ; Durum ve anlık analizlerde mükemmeldi ama geleceğe dair tutturduğu bişey olmadı
Hüma Bal ; Herşeyi beni şoklara sokacak kadar net anlattı. Verdiğim her kuruş helal olsun.
Mert Göktürk ; İsabetli yorumlar yaptı ama tarihler rötarlı bir şekilde oldu
Umut Işık ; Bir kez verdiği tarih tuttu, diğer tüm yorumları saçmaydı, bir umut 4 kez baktırmışım
Lena Koval ; Anlık durumları bildi hep, söyledikleri de tuttu ama çok baktırınca sohbete döndü zamanla
Ceren Ezgi ; Tutarlı hiçbir konuşması olması 5 kez baktırmışım ona da muhabbeti güzeldi
Elif Hanzade ; Puanlama yap diye tutturana kadar baktırıyodum, pozitif ve tutarlıydı sonra yapmacık geldi
Ekin Sarpen ; Astrolojiden giriyor çok mantıklı konuşuyo ama isabet sıfır..
Deniz Devrim ; İlk baktığı falda ağzım açık kaldı, söyledikleri de oldu, sonrakilerde muhabbete döndü, bıraktım
Selma Aydın ; Para tuzağı
İnci Turan ; Çok ilgili ama kahve falı bakar gibi katina baktı, hep gel dedi bi de, bedava bakıyolar sanki
Nezaket Kara ; Baktırdığım bir falcıyla aynı cümleleri kurdu, arkadaşlar sanırım, güven vermedi
Doğa Dan ; Geçmişi bildi, bugün yarın arar dedi ertesi sabah aradı, aradı da noldu gerçi
Elfin Demet ; İnanılmaz isabetli yorumlar yaptı, kopma bitme yok dedi, koptuk
Eylül Acar ; Beni oldukça mutlu edici cümleler kurdu, pembeci çıktı, neyse seviyorum ama yinede
Civan İlhan ; Öngörüleri çıktı, bitecek dedi bitti, anlık analizleri zayıftı ama kötü de değildi
Arnisa Bahadır ; Kart yorumlarını okur gibiydi ama mantıklı konuştu, tahminleri patladı
Firuze Aydın : Canım cicim aşkım bebeğim diye 10 dakikamı yedi, sonuç tek bir nokta atışı yok.
Asenat Kılıç ; Çok tutarlıydı, herşeyi tak tak söyledi, pes dedim
Haleh Çetiner ; Fena değildi, analizler iyiydi ama geleceğe yönelik konuşmalarda kopma yok asla dedi, koptuk
Bilge Özdoğru ; Oldukça olumsuz bir fal baktı, bir daha da baktırmadım ama dedikelrini sırayla yaşadım.

Bunlar silmediklerim, bir de sildiklerim vardır hatırlayamadığım... Bir senemi evleneceksiniz diye yediler, adam gitti. Hepsine güvenmeyin, çoğu para tuzağı.. Bunlara fal baktırmasam çoktan ayrılmıştım. Hepsi demiyorum ama çoğu yalan dolan

Yasadigin uzuntuyu cabuk atlatmani dilerim. Bundan sonrasi guzel olsun hayatinda. Ellerine saglik. Uzun yazmissin.
Asenat hakli mi cikti peki? Yoksa anda mi iyiydi sadece. Bir de vade vermis miydi?

Yasadigin uzuntuyu cabuk atlatmani dilerim. Bundan sonrasi guzel olsun hayatinda. Ellerine saglik. Uzun yazmissin.
Asenat hakli mi cikti peki? Yoksa anda mi iyiydi sadece. Bir de vade vermis miydi?
Herseyi cok net bildi, vadelik bir durum yoktu.. arkandan bu dolaplar donuyo dedi, aynen de dedigi cikti, pea dedim

Herseyi cok net bildi, vadelik bir durum yoktu.. arkandan bu dolaplar donuyo dedi, aynen de dedigi cikti, pea dedim
Asenata ben de baktırdım çok uzun bir vade verdi katinada bu kadar uzun vade oluyor mu bilmiyorum. Önce bu adam Dönmez değil sona doğru dönebilir sen beklersen defi. Bana biraz tutarsız geldi yani çok anlayamadım yorumunu.. doğa bana da çok yakında arar dedi aradı gelecek bilmiyorum henüz. Ama asenata gerçekten takıldım . Baktırıp öngörülerini ya da vadesini yaşayan var mı acaba?

Lizyaa bu şahıs alttan alttan falcılarla işbirliği içinde bilginiz olsun.kesin net delilimde var.
Sakinkal beni sabah sabah şok ettin gerçekten şoktayım bu yorumuna ve çok kötü bir biçimde ahımı aldım umarım çıkmaz bu senden. Çok sevdiğim birisin burada ve hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Delilin ne bilmiyorum ama yanlış ve bununla ilgili özür dilyeceksin bir gün kalbimi inanılmaz kırdın çünkü başka bir şey demiyorum

Neyse konu kapanmıştır benim artık bünyem kaldırmıyor.burayada dahada girmem vede yazmam buda bana ders olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…