Binnaz Abla

Akadaşlar sabah sabah burada takip ettiğim yorumlarına güvendiğim Sakinkal tarafından tamamen haksız bir iftira yaşıyorum şu an. Hepimiz fal baktırıp hayatımızda olumlu olumsuz dertlerimizi paylaşıyıruz, cikan fal haberiyle umutlanıyoruz , az da olsa destek oluyoruz birbirimize ve en önemlisi de fallar çıkıyor mu çıkmıyor mu bunları tartışıyoruz özellikle topiğin amacı bu. Özelden mesajlaştıklarım oluyor fallar nasıl çıkıyor mu şu kişi çıktı mı vs diye hatta meycc22 bilir her mesajda sürekli aynı soruları soruyorum, sana bu tarihi mi vermişti ne demişti diye unutuyorum çünkü herkesin falı falcıların ne söylediği karışıyor birbirine. Sakinkal da kendisi bana gelip elfin i sevdiğimi bildiği için sormuştu biraz konuşmuştuk ama hatırlamıyorum bile ne yaşadığını ve fallarının ne çıktığını. Kaldı ki ben niye gidip falcılara yetiştireyim, falcılarla samimi bile olmam asla facebookta filan bile takip etmiyorum hiç bir falcıyı. Zaten ayda toplasanız 3 fal atıyorum. Falcıları tanısam zaten yakalamak için beklemezdim böyle, Elfin’i yeni yakaladım 1 aydır bekliyorum neredeyse. Inanın kimseyle uğraşmam burada, sizin hayatınız beni ilgilendirmiyor ve her hayati da her anlattiginiz fali da takip edemem. Sürekli konuştuğum 1-2 kişi dışında hic hatirlamiyorum neler ozel hayatini. Ayrıca falcıyı yakalayınca kendimi soruyorum, kendimle ilgili merak ettiklerim yüzünden soru kısmı yetmiyor bile bir de gelmiş burada bana falcıya benim hayatımı anlatıyorsun diye iftira atılıyor. Tekrar ediyorum, birincisi senin hayatın beni ilgilendirmez takip etmiyorum hatırlamıylrum bile sadece en son üzgün olduğunu eski sevgilinin dönmediğini biliyorum hatta içten bir şekilde umarım gelir diye düşünmüştüm ve temenni etmiştim senin için ama nedenini nasılını hatırlamıyorum merak da etmiuorum merak ettiğim tek şey fallar özellikle benim baktırdığım falcılar çıkıyor mu çıkmıyor mu? Kimsenin hayatını falcılara anlatacak değilim falcılarla muhabbetimyok hatta falcıları aşırı öbüp tanrılaştıranlar var gerek yorumlarda gerek burada onları eleştiririm ve yanlış bulurum, bütün falcılara mesafeliyim ve bazı falcıların hislerine çok güvensem de %100 süper diyemiyorum .Herkese burada elfini sormuşumdur çünkü çok şoke etmişti falı olabilir mi çıkar mı acaba diye danışmak istediğim için.yeni fal attım çok şok etmedi beni hatta bazı şeyler karıştı ve tam oturmadı kafamda, onu söylemek için açtım bugün topiği ve Sakinkal tan gelen yargısız infaz ve kldukça terbiyesiz mesajla şok oldum. Benim gerçekten insanlara güvenim kalmıyor bu şekilde bakıyorsunuz çok mantıklı biri, iyi niyetli ama sonunda böyle bir mesajla birden yüzü değişebiliyor. Şu ana kadar her mesajınızda yaşadığınız üzüntü aşk acısında ben de sizin kadar üzüldüm, umarım herkes mutlu olur dedim, kendimi yerinize koydum ama bazen diyorum işte bazı insanlar demek ki bazı şeyleri yaşamayı hakediyor.
Bu arada mesaj attıklarım bilir zaten hep aynı falcıları soruyorum dikkat ederseniz çünkü son bir senedir baktırdığım falcı 4-5 farklı kişi bunların dışına çıkmıyorum, enerjim uyuşıyorsa yeni birini denemiyorum. Sakinkal ın dediği hangi falcı onu bile merak edip sormadım çok kırıldım ve bir daha konuşmam asla. Normalde bu kadar açıklama gereği duymam ama alenen bir iftira var hem de büyük bir haksızlıkla ve o kiş bir gün burada herkesin önünde özür dileyecek bundan da eminim çünkü yapılan haksızlıklar mutlaka ortaya çıkar. Bana inanan arkadaşlar varsa teşekkür ederim artık bu kadar büyük delilli melilli açık iftira karşısında hala inanır mısınız bilmiyorum ama bir günortaya çıkar nasılsa.

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar, dün facebooktan doğa dan a ulaştım ancak sistemden de falım silindiği için falıma ulaşamadık. ancak benimle çok ilgilendi. doğa dan ın falını tam anlamıyla hatırlamıyorum ama hatırladığım bazı cümlelerinin gerçekleştiğini söyleyebilirim. ayrıca çok tatlı ve ilgili bir bayan. vee benim o fala ulaşmam imkansızlaştı. ben tekrar tekrar okumamak için fallarımı hep silerdim ama yanlış yapmışım. siz siz olun fallarınızı kıyı da köşede saklayın. bunu da haber vereyim dedim çünkü o falcıyı merak eden arkadaşlarım olmuştu..

şunu da yanlış anlamayın. o falcı doğadan mış demiyorum. çünkü onun yorumuna ulaşamadığımızdan teyit edemedik. üzgünüm.

Sakinkal ekran goruntusunu topikte yayinla (sozde delil) ve acikla butun bu sordugum sorulari. Ekran goruntusundeki bu mesaji sana yazan kim, seninle benim ozel konustuklarimizi nereden biliyor, ben kime soylemisim sozde bunlari benim seyledigime dair delil var mi?

Bu delil dedigin sey birinin benim hakkimdaki iftirasindan baska bir sey degil. Bu sekilde bana burada herkesin icinde terbiyesizce yargisiz infazda bulunup sonra ben cikiyorum diyerek isin icinden cikamazsin. Basta kirildim simdi inanilmaz sinirliyim. Butun ustteki sorularimi yanitla lutfen ve herkese delilini sun insanlar karar versinler.

Canım istersen daha fazla uzatma çünkü buranın daha fazla karışmasını istemiyorum.anladık iftira atılmış ozaman geride dur ve arkana yaslan ok.

Binnazda kredim vardı Asenatı yakaladım sonra vzgeçtim bıraktım kararsız kaldım sonra tekrar girdim hala orda duruyo öyle olunca baktırdım. Hep kendisi kart çekti benim çektiğim kartlara nerdeyse bakmadı bile iskambil ve katina karışık baktı. Pembe tablo çizmedi en önemlisi ilk kelimesinde esmer uzun bir kadın var diyerek girişte beni kendine bağlamayı başardı. Çok kısa vade verdi o zamana kadar oldu oldu olmadı bırak gitsin, umut bağlama dedi. Ama yüzde 60 oluru var bu az bir olasılık değil dedi. Bakalım ne olacak.

E olabilecek kişilere facebooktan mesaj atsan, belki baktığı falı gönderir sana.. Fan sayfaları varya..

Bu hesabın varken ;

merhaba, bir senedir bir türlü isim koyamadığım ve nihayet bugün biten ilişkimle alakalı ben de tüm fal deneyimlerimi size aktarmayı bir borç bildim ve sırf bu yüzden üye oldum.

bununla girip yeni üyeymiş gibi yorum yapman ! Olmadı işte .... Sanki viral bir oluşumun parçsısın

Fal sepeti : Alex 'e fal baktıran varmı. Çıkan veya çıkmayan fallarınız varmı kızlar ?

Canım istersen daha fazla uzatma çünkü buranın daha fazla karışmasını istemiyorum.anladık iftira atılmış ozaman geride dur ve arkana yaslan ok.
Hmm ilginc bir bakis acisi. Ben eminim diye gelip sucladiktan sonra yapmadim diyorsan rahat olursun demek nasil bir mantik anlayamadim ki cidden seni mantikli bulmustum ozellikle bir kac kisiye verdigin cevaplarda benimle ayni tepkiyi verdigin icin.
Lizyaa bu şahıs alttan alttan falcılarla işbirliği içinde bilginiz olsun.kesin net delilimde var.

Kizlar bu olay benim gercekten cok canimi sikti, tahmin ettigimden daha da cok uzuldum sanal bir ortam burasi ama ben tum gercekligimle yazdigim ve iyi niyetli oldugum icin boyle oldu saniyorum. Bu kisinin sundugu delil, ozelden mesaj atip biriyle konusmasini Caps, ekran goruntusunu alip yollamis ve o kisi Lizyaa soylemis diyor sadece ama kim oldugu da belli dgil, bu kisiyi soylemiyor. Ayrica bu kisi kim ki ikimizin mesajlasmalarini biliyor demek ki benim yazdiklarimi alip o da baskasiyla paylasmis ! Sakinkal da bana attigi mesajlarin birebir falciya iletildigini soyluyor...bana basindan beri attigi ozel mesajlara bakiyorum herkese uyabilecek genel seylerinden bahsetmis oyle a buradan alinip paylasilidi denecek birebir cumle olacak bir mesaji yok. Brrada tabi atamiyorum ki atsam bile olur o kadar genel anlatmis bana su anda yasadigi durumu, herkese uyabilecek cumlelerle. Genelde falclarin dediklerinden konusmusuz.

Ortada bi yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Çok haklısın sanal ortam da olsa haksızlığa uğramak insanı inciten bişey. Selinmat o kişinin kim olduğunu söylerse bence çözülebilir durum. Ben kendi adıma senin iyi niyetini hissediyorum öyle biri olmadığını düşünüyorum. Kaldı ki hepimiz burda konuşuyoruz, özelden yazıyoruz her yazana falcı mı gözüyle bakıcaz. Özelden o an ki ruh halimizle her şeyi bir bilmeyene anlatıp rahatlama ihtiyacı bile hissediyoruz. Ben burda selinmatı da suçlu bulmuyorum belli ki yanlış anlaşılma var ortada. Sen canını sıkma canım.

Ayrica Sakinkal bana nedense Kesirayi sorup ve ovup durmussun israrla baktirmami istemissin ama ben gecen yilarda baktirmistim dedigim gibi cikmadi, anda iyi olsa da Kesira, gelecek genelde de cikmaz cok nadir yani fal bu. Umarim eni boyle uzdugun ve boyle haksiz tanittigin icin de butun o olumlu fallarin da cikmasin, bana bakip cikmasini istedigim falcilarin fallari da dahil... Bu da seninle ilgili son mesajim olsun, zaten engellisin.

Canim tesekkur ederim gzolerim doldu okurken ben de seni cok seviyorum sana en iyiyi diliyorum Insallah guzel haberler alacagiz senden.

Lizyaa ben de böyle biri olacağını düşünmüyorum ama fal konularında çok tezcanlısın. Olumlu da olumsuz da seni tatmin etmiyor. Ve her falcısı soruyorsun çıkış çıkmadığını. Bana da dennisi sormuştun. Ama ben senin falcılara bilgi verecek biri olarak görmüyorum eminim bi yanlış anlaşılma vardır. Ki insanların uyuştuğu falcılar aynı değil. O beğenmişse sen beğeneceksin değil. Benim de iyi falcı diye önerdiğim kişi bana bile tırt çıktı.

selamlar herkese,

Sakinkal ve Lizyaa arasında gelişen olayla ilgili sentimentall e kesinlikle katılıyorum muhtemelen selinmat bi durumu yanlış anladı ve yorumladı Sakinkal lütfen böyle bir durumda yanlış yorumlamış olabilirsin ben ikinizinde iyi niyetli olduğuna inanıyorum , lizyaa sende biraz sakin ol lütfen birbirinizi kırmaya incitmeye cidden gerek yok bende senin böyle bir durum içinde olduğunu düşünmüyorum yani yazdığın mesajlarda yönlendirme değil daha çok beni yönlendirin mesajları var içini gönlünü ferah tut ve sakin ol lütfen..

Tabi burada kimse kimseyi bilemez sonucta sanal ve gizli kimliklerimiz. Ben yapi olarak tezcanliyim biran once olsun diye bekliyorum zaman verdiklerinde de bekliyorum falan. Olmayinca umutsuzluga dusmem kesinlikle gelecek cok zor bilinir zaten, zaten herkese de ayni kisileri soruyorum Dennis Elfin Banu Yilmaz Chitra vs ozellikle bekledigim iki falci var ikisi ayni konustugu icin onlari soruyorum.

Dediğim gibi bir yanlış anlaşılma vardır. Engelleyerek ya da ah ederek çözemezsiniz. Anlıyorum haketmediğin bi şekilde yargılanıyorsun kırıldığında da eminim. Ama konuşarak halledin. Delil neyse görmek iste o delilik kendini ifade ederek çürütebilitsin

Hangimiz sormuyoruz ki ya hepimiz yapıyoruz ya da o an biri üzgün bi msj yazıyo onu teselli etmek için bile yazıyoruz. Çıkan çıkmayan falları özelden konuştuğumuz hepimiz oldu. Ve ben bu forumda o kadar güzel insanlar tanıdım ve dost oldum. şu an hepsi hayatımın vazgeçilmez insanları oldu . her acımı, anımı paylaştığım ,dertlerini dinlediğim dostluklar edindim. Ama ne yazık ki iyi niyetimizi suistimal etmek isteyen insanlar da elbetteki çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…