bu net delilleri bizimle de paylaşırsan daha iyi olmaz mı? yada site yönetimiyle?Lizyaa bu şahıs alttan alttan falcılarla işbirliği içinde bilginiz olsun.kesin net delilimde var.
şunu da yanlış anlamayın. o falcı doğadan mış demiyorum. çünkü onun yorumuna ulaşamadığımızdan teyit edemedik. üzgünüm.sevgili arkadaşlar, dün facebooktan doğa dan a ulaştım ancak sistemden de falım silindiği için falıma ulaşamadık. ancak benimle çok ilgilendi. doğa dan ın falını tam anlamıyla hatırlamıyorum ama hatırladığım bazı cümlelerinin gerçekleştiğini söyleyebilirim. ayrıca çok tatlı ve ilgili bir bayan. vee benim o fala ulaşmam imkansızlaştı. ben tekrar tekrar okumamak için fallarımı hep silerdim ama yanlış yapmışım. siz siz olun fallarınızı kıyı da köşede saklayın. bunu da haber vereyim dedim çünkü o falcıyı merak eden arkadaşlarım olmuştu..
Canım istersen daha fazla uzatma çünkü buranın daha fazla karışmasını istemiyorum.anladık iftira atılmış ozaman geride dur ve arkana yaslan ok.Sakinkal ekran goruntusunu topikte yayinla (sozde delil) ve acikla butun bu sordugum sorulari. Ekran goruntusundeki bu mesaji sana yazan kim, seninle benim ozel konustuklarimizi nereden biliyor, ben kime soylemisim sozde bunlari benim seyledigime dair delil var mi?
Bu delil dedigin sey birinin benim hakkimdaki iftirasindan baska bir sey degil.
Binnazda kredim vardı Asenatı yakaladım sonra vzgeçtim bıraktım kararsız kaldım sonra tekrar girdim hala orda duruyo öyle olunca baktırdım. Hep kendisi kart çekti benim çektiğim kartlara nerdeyse bakmadı bile iskambil ve katina karışık baktı. Pembe tablo çizmedi en önemlisi ilk kelimesinde esmer uzun bir kadın var diyerek girişte beni kendine bağlamayı başardı. Çok kısa vade verdi o zamana kadar oldu oldu olmadı bırak gitsin, umut bağlama dedi. Ama yüzde 60 oluru var bu az bir olasılık değil dedi. Bakalım ne olacak.Asenata ben de baktırdım çok uzun bir vade verdi katinada bu kadar uzun vade oluyor mu bilmiyorum. Önce bu adam Dönmez değil sona doğru dönebilir sen beklersen defi. Bana biraz tutarsız geldi yani çok anlayamadım yorumunu.. doğa bana da çok yakında arar dedi aradı gelecek bilmiyorum henüz. Ama asenata gerçekten takıldım . Baktırıp öngörülerini ya da vadesini yaşayan var mı acaba?
E olabilecek kişilere facebooktan mesaj atsan, belki baktığı falı gönderir sana.. Fan sayfaları varya..
merhaba, bir senedir bir türlü isim koyamadığım ve nihayet bugün biten ilişkimle alakalı ben de tüm fal deneyimlerimi size aktarmayı bir borç bildim ve sırf bu yüzden üye oldum.
Bu hesabın varken ;
bununla girip yeni üyeymiş gibi yorum yapman ! Olmadı işte .... Sanki viral bir oluşumun parçsısın
Hmm ilginc bir bakis acisi. Ben eminim diye gelip sucladiktan sonra yapmadim diyorsan rahat olursun demek nasil bir mantik anlayamadim ki cidden seni mantikli bulmustum ozellikle bir kac kisiye verdigin cevaplarda benimle ayni tepkiyi verdigin icin.Canım istersen daha fazla uzatma çünkü buranın daha fazla karışmasını istemiyorum.anladık iftira atılmış ozaman geride dur ve arkana yaslan ok.
Lizyaa bu şahıs alttan alttan falcılarla işbirliği içinde bilginiz olsun.kesin net delilimde var.
Ortada bi yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Çok haklısın sanal ortam da olsa haksızlığa uğramak insanı inciten bişey. Selinmat o kişinin kim olduğunu söylerse bence çözülebilir durum. Ben kendi adıma senin iyi niyetini hissediyorum öyle biri olmadığını düşünüyorum. Kaldı ki hepimiz burda konuşuyoruz, özelden yazıyoruz her yazana falcı mı gözüyle bakıcaz. Özelden o an ki ruh halimizle her şeyi bir bilmeyene anlatıp rahatlama ihtiyacı bile hissediyoruz. Ben burda selinmatı da suçlu bulmuyorum belli ki yanlış anlaşılma var ortada. Sen canını sıkma canım.Hmm ilginc bir bakis acisi. Ben eminim diye gelip sucladiktan sonra yapmadim diyorsan rahat olursun demek nasil bir mantik anlayamadim ki cidden seni mantikli bulmustum ozellikle bir kac kisiye verdigin cevaplarda benimle ayni tepkiyi verdigin icin.
Kizlar bu olay benim gercekten cok canimi sikti, tahmin ettigimden daha da cok uzuldum sanal bir ortam burasi ama ben tum gercekligimle yazdigim ve iyi niyetli oldugum icin boyle oldu saniyorum. Bu kisinin sundugu delil, ozelden mesaj atip biriyle konusmasini Caps, ekran goruntusunu alip yollamis ve o kisi Lizyaa soylemis diyor sadece ama kim oldugu da belli dgil, bu kisiyi soylemiyor. Ayrica bu kisi kim ki ikimizin mesajlasmalarini biliyor demek ki benim yazdiklarimi alip o da baskasiyla paylasmis !Sakinkal da bana attigi mesajlarin birebir falciya iletildigini soyluyor...bana basindan beri attigi ozel mesajlara bakiyorum herkese uyabilecek genel seylerinden bahsetmis oyle a buradan alinip paylasilidi denecek birebir cumle olacak bir mesaji yok. Brrada tabi atamiyorum ki atsam bile olur o kadar genel anlatmis bana su anda yasadigi durumu, herkese uyabilecek cumlelerle. Genelde falclarin dediklerinden konusmusuz.
Hmm ilginc bir bakis acisi. Ben eminim diye gelip sucladiktan sonra yapmadim diyorsan rahat olursun demek nasil bir mantik anlayamadim ki cidden seni mantikli bulmustum ozellikle bir kac kisiye verdigin cevaplarda benimle ayni tepkiyi verdigin icin.
Kizlar bu olay benim gercekten cok canimi sikti, tahmin ettigimden daha da cok uzuldum sanal bir ortam burasi ama ben tum gercekligimle yazdigim ve iyi niyetli oldugum icin boyle oldu saniyorum. Bu kisinin sundugu delil, ozelden mesaj atip biriyle konusmasini Caps, ekran goruntusunu alip yollamis ve o kisi Lizyaa soylemis diyor sadece ama kim oldugu da belli dgil, bu kisiyi soylemiyor. Ayrica bu kisi kim ki ikimizin mesajlasmalarini biliyor demek ki benim yazdiklarimi alip o da baskasiyla paylasmis !Sakinkal da bana attigi mesajlarin birebir falciya iletildigini soyluyor...bana basindan beri attigi ozel mesajlara bakiyorum herkese uyabilecek genel seylerinden bahsetmis oyle a buradan alinip paylasilidi denecek birebir cumle olacak bir mesaji yok. Brrada tabi atamiyorum ki atsam bile olur o kadar genel anlatmis bana su anda yasadigi durumu, herkese uyabilecek cumlelerle. Genelde falclarin dediklerinden konusmusuz.
Canim tesekkur ederim gzolerim doldu okurken ben de seni cok seviyorum sana en iyiyi diliyorum Insallah guzel haberler alacagiz senden.Ortada bi yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Çok haklısın sanal ortam da olsa haksızlığa uğramak insanı inciten bişey. Selinmat o kişinin kim olduğunu söylerse bence çözülebilir durum. Ben kendi adıma senin iyi niyetini hissediyorum öyle biri olmadığını düşünüyorum. Kaldı ki hepimiz burda konuşuyoruz, özelden yazıyoruz her yazana falcı mı gözüyle bakıcaz. Özelden o an ki ruh halimizle her şeyi bir bilmeyene anlatıp rahatlama ihtiyacı bile hissediyoruz. Ben burda selinmatı da suçlu bulmuyorum belli ki yanlış anlaşılma var ortada. Sen canını sıkma canım.
Tabi burada kimse kimseyi bilemez sonucta sanal ve gizli kimliklerimiz. Ben yapi olarak tezcanliyim biran once olsun diye bekliyorum zaman verdiklerinde de bekliyorum falan. Olmayinca umutsuzluga dusmem kesinlikle gelecek cok zor bilinir zaten, zaten herkese de ayni kisileri soruyorum Dennis Elfin Banu Yilmaz Chitra vs ozellikle bekledigim iki falci var ikisi ayni konustugu icin onlari soruyorum.Lizyaa ben de böyle biri olacağını düşünmüyorum ama fal konularında çok tezcanlısın. Olumlu da olumsuz da seni tatmin etmiyor. Ve her falcısı soruyorsun çıkış çıkmadığını. Bana da dennisi sormuştun. Ama ben senin falcılara bilgi verecek biri olarak görmüyorum eminim bi yanlış anlaşılma vardır. Ki insanların uyuştuğu falcılar aynı değil. O beğenmişse sen beğeneceksin değil. Benim de iyi falcı diye önerdiğim kişi bana bile tırt çıktı.
Dediğim gibi bir yanlış anlaşılma vardır. Engelleyerek ya da ah ederek çözemezsiniz. Anlıyorum haketmediğin bi şekilde yargılanıyorsun kırıldığında da eminim. Ama konuşarak halledin. Delil neyse görmek iste o delilik kendini ifade ederek çürütebilitsinTabi burada kimse kimseyi bilemez sonucta sanal ve gizli kimliklerimiz. Ben yapi olarak tezcanliyim biran once olsun diye bekliyorum zaman verdiklerinde de bekliyorum falan. Olmayinca umutsuzluga dusmem kesinlikle gelecek cok zor bilinir zaten, zaten herkese de ayni kisileri soruyorum Dennis Elfin Banu Yilmaz Chitra vs ozellikle bekledigim iki falci var ikisi ayni konustugu icin onlari soruyorum.
Hangimiz sormuyoruz ki ya hepimiz yapıyoruz ya da o an biri üzgün bi msj yazıyo onu teselli etmek için bile yazıyoruz. Çıkan çıkmayan falları özelden konuştuğumuz hepimiz oldu. Ve ben bu forumda o kadar güzel insanlar tanıdım ve dost oldum. şu an hepsi hayatımın vazgeçilmez insanları oldu . her acımı, anımı paylaştığım ,dertlerini dinlediğim dostluklar edindim. Ama ne yazık ki iyi niyetimizi suistimal etmek isteyen insanlar da elbetteki çıkabilir.Tabi burada kimse kimseyi bilemez sonucta sanal ve gizli kimliklerimiz. Ben yapi olarak tezcanliyim biran once olsun diye bekliyorum zaman verdiklerinde de bekliyorum falan. Olmayinca umutsuzluga dusmem kesinlikle gelecek cok zor bilinir zaten, zaten herkese de ayni kisileri soruyorum Dennis Elfin Banu Yilmaz Chitra vs ozellikle bekledigim iki falci var ikisi ayni konustugu icin onlari soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?