Binnaz Abla

Delil dedigi sey birinin konusmasi onu ekran goruntusunu almis orada Lizyaa senin attigin mesajlari anlatmis yaziyor. Kim dedigimde soylemiyor zaten. Ayrica 3.sahis nereden biliyor diyorum onun bana yazdigini benim ilettigimi demek ki mesajlasmalarimizi 3.kisilere solemis. Ayrica bu kisi guvenilir mi belki o anlatti? Kafam cok karisti dedigim gibi, bana attigi mesajlara bakiyorum zaten genel durumunu anlatmis genelde facilardan konusmusuz gidip ben hangi cumlesini hangi falciya soyliyeyim ve nasil zaten bu ay toplamda 2 falciya fal attim.

Sonkez bunu yazıyorum bana bir falcı Lizyaa ile konuştum ve ona şunu demişsin dedi.özelden konuştuklarınızı anlattı dedi.ve şunu demişsin dedi.vallaha ben şok oldum siz olsanız nedüşünürdünüz? Ben kimsenin pisliğinde boğulmak istemiyorum artık falı vs herşeyi bıraktım.yazık bize ya nelerle uğraşmışız.ben çokşükür neyin ne olduğunu algılayacak yaşta ve konumdayım.aman dikkat edin diyeyim.

Kendini aklama konuşmuşsun işte falcı nebilsin seninle konuştuğumu

Kim bu falci soyler misin?

Ogrenmek istiyorum bana bu iftirayi hangi falci atti. Inanamiyorum su an acaba dusuk puan verdigim bir falci mi diyecegim ama son zamanlarda hic dusuk puan vermedim kimseye Lizyaa ismini de sadece tellwede kullaniyorum. Tellwede chitra yesilcingene zagnos ve banu yilmaz disinda kimseye baktirmadim.

Arkadaslar ben Lizyaa ismini sadece burada ve tellwe de kullaniyorum! kimseye de kotu puan vermedim tellwe ayrica ne alaka buradaki kullanici adimi vermis falci!? Ben bu konuyu o kadar merak ediyorum ki su an anlayamiyorum gercekten

Kendini aklama konuşmuşsun işte falcı nebilsin seninle konuştuğumu
Ben de son kez soruyorum bu falci kim hangi sitede? Bir tek aklima tellwe den biri olabilecegi geliyor kullanici adim ayni oldugu icin, diger sitedeki falcilar benim buradaki kullanici adimi nereden bilsin? Ama dedigim gibi tellwe de bana dusman olabilecek kotu yorum yaptigim bir falci yok toplam 4 falciya baktirdim zaten. SAyrica bu falci bseninle mesajlasmalarimizi nereden biliyor?

Peki gerçekten aranızda konuştuğunuz konuşmaları mı tam olarak dedi. Bi de falcı bunu neden demiş olabilir ki? Amaç ne madem iş birliği yapıyolar neden açığa çıkarıyor?

ben bu konuda falcıdan korktum! aslında onlara bile güvenip herşeyimizi anlatmamamız gerektiğini ne de güzel anlatıyor bir durum. belki konunun biraz dışına çıkacak ama anlatmak isterim. zamanında haberlerde internetteki bir site aracılığıyla bulduğu müşterilere fal bakan Meryem Ş'nin özel bilgilerini aldığı bankacıya şantaj yaptığını okumuştum. aslında ne kadar tehlikeli bir durum söz konusu farkında mıyız? ben hiçbir falcıya özel bilgilerimi vermem. yorumlatırım. yorumlattıktan sonra bile sorumda ben bu bu duurmu yaşıyorum şuan demem. bunu bildiniz demem... babamın kızı mı oğlu mu ne kadar güvenelim?

Peki gerçekten aranızda konuştuğunuz konuşmaları mı tam olarak dedi. Bi de falcı bunu neden demiş olabilir ki? Amaç ne madem iş birliği yapıyolar neden açığa çıkarıyor?
Evet ben isin mantigini anlamiyorum ki zaten. Falcyla isbirligi yapsam falci bunu neden soylesin bir ikincisi falci benimle Sakinkal in birbirimize yazdigimiz ozel mesajlari nereden biliyor bu da iki anlamiyorum yani ayrica ucuncu olarak da bu falci bu iftirayi bana neden atiyor? ben gercegi bildigim icin bunun iftira oldugunu biliyorum o yuzden benim icin en buyuk soru isareti bu, birine bir yildiz verip kotu yorum yapsam tamam ama 4 ksiiye baktirdim sadece Chitra'ya hicpuan vermedim yeni bakmisti unutmusum puanlamayi.

Haklisin hatta Zagnos keske resim atsaydin demisti ama ben mukun degil resim falan atmam zaten yeterince bilgi veriyoruz anne isimleri soranlara da atmam.

Tellwe de beni mi takip ediyorsunuz anlamadim hatta ben ayni kullanici adini aldim cok fal baktirmayacagim icin aceleden ugrasmadim yani.
Canım neden takip edelim denk geldim. Hatta sen değilsin diye de düşündüm. Demekki o falcılarla bu platformlarda başka nickle konuştun. Ki ben zaten telweye güvenmiyorum. İnsanın kafasını karıştıran iyi niyetin değil ben başka biri hakkında konuşmana anlam veremedim demek ki laf almışlar

Ben tahmin edebildim sanki. Bir ara ismi de burada ok geçti ahım şahım falcı olmamasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…