Binnaz Abla

Sakinkal ben de sana fallarimi yazmistim simdi pisman oldum ozelimi paylastim seninle evet dedigin gibi kimseye guvenmemek gerekiyormus. Bu falci herhalde tellweden diyorum zaten hic sevmedim o siteyi, en basta da kotu enerji vermisti yillr once kapatmistim son zamanlarda fal ihtiyacim oldugu icin yeni bir hesap acmak gibi bir hatada bulundum, kapayacaktim ama ovulen falcilar ldukca bir iki baktirdim acik kaldi oyle. Ne ugursuz bir siteymis zaten yarisi olumsuz fallarda uzdu beni ozellikle Zagnos ve Chitra nin fallari ki onlara bile olumsuz yorumda bulunmamistim. Ben emege saygiya inandigim icin zaten kolay kolay iade etmem veya dusuk puan vermem hic bir falciya. Bir tek Eylem Tuzun e en dusuk 3 yildiz verdim ve falini iade ettim diger butun falcilara ya hic ouan vermedim ya da 5 yildiz verdim iste bu yuzden anlamiyorum hangi falci bana boyle dusman oldu. Umarim bir an once ortaya cikar aydinlanir bu konu, hic bir bilgim yok ve anlayamiyorum olanlari.

ben de canlı fala çağıran banu dan şüphelendim.
Banu hakkinda ben hic kotu konusmadim ama arkadaslar hatta bende br kac yerde nokta atisi yapti, elfinle paralel konustu hatta bir kuple daha olumsuzdu ama mantikliydi. Hatta ben onu burada onerdim 10 tl icin gayet iyi diye, o olamaz o yuzden neden bana dusman olsun. Baska kimse de yok benim olumsuz yorum yaptigim bir tek Geysu bana gecen senelerde bilememis demistim.

Valla beninde aklıma o geldi ne yalan söyleyim. Genede kadinin gunahini almis gibi olmasında
Evet ama dedigim gibi ben Banu hakkinda kotu yorum yapmadim, kadina bir tane fal attim sadece tanimam etmem. O bana neden dusman olsun ki hatta burada onerdim ben onun adini. Ayrica Sakinkal falcilarla bu muhabbet nereden geliyor falda diger uyelere kadar konu nasil geliyor anlamadim bunu da.

siz siz olun tellwe den uzak durun derim neler dondugu belli degil sanirim falci mi oradakiler baska bir sey mi cozemedim hemen kapayacagim hesabimi da.

Ben açıkcası senin falcılara bilgi verdigini dusunmuyorum. Öyle olda falcı niye söylesin ortagini satsın bak bak lizya senin hakkinda bunlari dedi diye. Ama selinmata kimin ne dediginide bilmiyorum. Lizya ismini tek telwede kullaniyorsan bence orda biridir. Yani demekki bi falcı sana acayip gıcık gitmiş. Hiçbir falcıya güvenmemek gerek buda buna örnek. Hayatımızı aciyoruz. Bu falcılar bir tanidigimiz yada sevdigimiz sordugumuz kisininde bir tanıdıgı olabilir. Iyice tiksindim bu fal olayından ben.

kızlar falcıların burada üyelikleri oluyor biliyorsunuz belki aramızda dertleştiğimiz falcılar olmuş olabilir özelden başka üyelik isimleriyle

Evet kesinlikle tellwe ye bastan guvenmiyorum demistim hatta burada da soyledim, actim ama kapayacagim yazmistim hatta. Ben ilk basta sevmedigim bir sey olunca illa ki sonradan bir yamugunu ve bana negatif etkisini goruyorum bir seyin demek ki hep ilk hislerimiz neyse ona gore davranmaliyiz. Gicik gittigim hic bir falci yok inan hepsine yuksek puan verdim en negatif olan Zagnos'a bile 5 yildiz verdim. BUrada bir tek Geysu cikmadi dedim ama o kadin da kibar bir kadin boyle bir sey yapmaz ayrica eski hesabimdan atmistim ben ona iki sene once. Beni burada uzen falcinin bu davranisi degil burada takip ettigim sevdigim birinin bana falcinin lafiyla yargisiz infazda bulunmasi, hem de sabah sabah oldukca terbiyesiz bir uslupla. Sakinkal in bana yazdigi mesaji burada yazsam inanin ayiplarsiniz, kendisine saygimdan yazmiyorum ama cok kotuydu uslubu ve ona hic yakistiramadim.

canım kötü her zaman kötüdür. yani sen 5 yıldız vermişsin vermemişsin önemli olan bu değil ki bence. yani bu durumu sadece verdiğin düşük puan olarak değerlendirme

Ortada bir yanlış anlaşılma var o kesin. O falcı kimse burayı sürekli okuyan ve belkide bizlerle iletişim kuran bilgi toplayan biri. Ben falcilarin bu topik i ve telwe icin acilmis olan topigi okudugunu düşünüyorum.Geysu olduğunu bende düşünmüyorum. Ama sıkma canını. Elbet bir şekilde gerçek ortaya çıkar.Selinmat kimin dediginide söylemiyorsa tek diyecegim Birbirinizi kırmayın şu ölümlü dünyada heleki bi falcı için ve bu olayıda burda kapatın bence.

Haklisin, neden kim ve nasil olayi bilmiyorum ama demek ki benim bugun bir nedenden uzulmem gerekiyormus ve bu olay meydana geldi. Daha once de demistim kendisine de dedim Sakinkal ile bir daha konusmayi, yazdiklarini okumayi dusunmuyorum. Sanal da olsa reel de olsa benim icin insanlarin usluplari cok onemli. Yanlis anlamis da olsa, ozur de dilese bu tavrim degismeyecek. Beni boyle uzen, bugun beni isimden alikoyup 1 saatimi kendimi aciklamama harcatan ve en onemlisi de gercek tavrini ve uslubunu bu sekilde belli eden biriyle tekrar ilestisim kurmam mumkun degil, benim icin bazi seyler kirilirsa tekrar tamir olmuyor. Demek ki fazla fal baktirmamak gerekiyor boyle negatif etkilere maruz kalabiliyoruz.

Kırılmış olduğunu anlıyorum. Söylenenleri kendine yediremem de normal. Sözüm tek sana değil. Hepimiz çok zorlu zamanlar geçiriyoruz bende dahil. Bekledigimiz olmasini istedigimiz seyler var. Umut ediyorum ve fal ile umudumuzu arttiriyoruz. Bizlere umut veren bizleri sevdigini söyleyen yanininda olucam seni birakmiyacam deyip birakan terkeden baskasina giden adamlar için üzülyoruz hepimiz. Haksizligi yediremiyoruz kendimize.Hayal kırıklığına uğruyoruz. Zorlu sureklerden geciyoruz tek biz icin demiyorum. Ülke olarak dünya olarak her yer keder her yer üzüntü. Bu zorlu zamanlardan sakin kalarak dua ederek bir nebze kurtulmamiz lazim. Fal olayinida belli bir süre kapatmak gerek. Ben en son dün alexten sonra kapattim. Insallah baktirmam bundan sonra. Belkide bu karsida falcilar biz onlara icimizi derdimizi aciyoruz belkide adamlar bizimle dalga geciyor bilemiyoruz. 1.5 yili bu fallara falcilara inanarak geçirdim. Hani nasil uyusturucu bagimlilari olurya öyle bagimlilik yapiyor. Insallah hepimiz bir gün kurtuluruz. Ama pisman değilim. Zamaninda bunlara tutundum ve ayakta kalmaya calistim ve basardim daha iyiyim hepimiz olucaz. Çünkü burdaki herkesin yüreğinin çok iyi olduğunu düşünüyorum.Herseyin bir zamanı ve vakti var. Nasipden öteye yol yok. Sadece herkes birbirine saygılı olmalı. Herkes gergin herkes bitgin herkes patlamaya hazır bomba gibi. İnanıyorum yillar sonra hepimiz cok iyi yerlerde olucak buna kalpten inanıyorum. Senide cok seviyorum samimi biri oldugunu düşünüyorum. Takma kafana sıkma canını

Benim de Lizyaa özel konusmam oldu, Ama agzimi arama gibi bi durum yasamadim, Tek konumuz elfinin vadesi ve vadenin gectigi/ patladigi oldu o yüzden Böyle birsey düsünmüyorum. Ve burda Kac kisiyle özelden konusmam oldu. Bence de falci desifre edilmesi gerek.

Bu olayların ortasnda ben de şunu merak ettm: Sevgili Sakinkal , bu sorulara cvp verilmeli: Hadi "o" falcının adını ifsa olmamak adına söylemiyor olabılırsn,anlyorum. Bu son yazdıklarını dikkatli olalım diye söyledin,çok tesekkur ederız AMA bu sorular da yanıtlanmayı hak etmiyormu sence?

"O" nedense ismi ifşa olmayan falcı, senin buradaki kullanıcı adını nerden biliyor ki de senin burda yaptgın özel konuşmaları "falanca kk. uyesi senin için bunu dedi" diyebiliyor?

VE aranızdaki soru-cvp kısmı "sohbete" mi dönüştü de,konuşma buralara geldi? Cunku fal öncesi karakter sınırlamasyla soru sorulur,fal sonrası pek çok sıtede 1 soru,tellwede yıne karakter sınırlamasyla 3 soru veya yorum hakkı var ve dolayısıyla falcıyla konuşma yıne sohbete donup de Lizyaa senin için bunları dediye gelemez.....

Benim kafam karstı,ha bu arada Lizyaa 'yı da seni de formda yazdklarınız dışnda tanımam,özelden de konuşmuşlugm yok ama yarım bilgiye,cvplanmamış sorulara guvenmem. Topikte yeterınce paranoya yasandı zannımca.

Selinmat bana Kesira yi sorarak ve onererek geldi ve ben de ona Elfin i begenmistin dedikleri cikmadi mi yoksa olumsuz mu oldu dedim o da durumunu genel olarak anlatmisti, baktirdiimiz ortak falcilarin tutturdugu ve tutturmadigi yonleriyle. oyle icinde alinacak cumleler yok tekrar okudum simdi butun yazdilarini. Yani herkesin basindan gecen seyler burada en az 10 kisiye uyacak yasadiklarini anlatmis, icinde bu mesaj Lizyaa tarafindan alinip baskasina verilmis bir nokta denecek bir yer yok yani. Tek soyleyebilecegim tellwe'ye guvenmedigim ve hemen hesabimi kapayacagim baska da bilmiyorum neler donuyor ve benden kim boyle nefret ediyor.

Bu topikte falcıların olduğunu biliyoruz. Olmayanların da okuduğunu biliyoruz. Ben bizzat defalarca yazmışımdır dikkat edin falcıların değirmenine şu taşımayın anlık menfaatleriniz için. Falcı değilse bile ruhsal bakımdan tatminsizlik yaşayan ve burada yol arkadaşlığı ettiği insanlara bel altı vuran çok insan oldu. Şu ana kadar yazdıklarım bu olaydan bağımsız ve genele yazılmıştır.
Konuya gelecek olursak ben başlarda Lizyaa dan sürekli elfin dediği için biraz irrite olmuştum. Ama sonrasında bunun acemice ve safca kendi durumunu doğru değerlendirebilmek çabası olduğunu gördüm. Açıkçası bir kötü niyet hissetmiyorum. Kaldı ki herkesin derdi kendine. Yakalamışım falcıyı niye başkasını konuşayım ki, kendimi konuşmak varken.
Sevgili Sakinkal belli ki seni de birileri fena etkilemiş. Neden o falcı ya da her kimse ben size dedikodu yapın diye gelmedim ve bunun için para ödemiyorum demek yerine ( ki kim olduğunu açıklamadığın ve konuşulanları anlatmadığın sürece söylediğinin doğruluğuna şüphe ile bakılacak ) buraya bir bomba bırakıp sonra öyleyse öyledir değilse arkana yaslan deyip gidiyorsun.
Suistimal varsa sayet falcı ise falcı buradan biri ise de buradan biri ve durum şöyle şöyle demen gerekmez mi ?
İftira ise de değilse de sana laf taşıyan vebal aldı. Bu vebal den sende payına düşeni almamak için bence anlatmalısın.
Saklayarak burada insanlara da iyilik yapmış olmuyorsun. Tabi yine de sen bilirsin...
Arnisa'yı merak ediyorum kızlar ama tarot tan çekiniyorum biraz. İş için yorum almak istiyorum. Ne dersiniz ?

Valla herkesten şüphelenir oldum o zaman bütün fallar patladı demektir burda eger o falcilar varsa bende ne degisik detaylar bildi diye seviniyodum

Cok dogru ozetlemissin tebrik ederim. Hatta sana katiliyorum Elfin'i fazla ovdum basta ben de farkindayim ama ban kimsenin fali enerjisi tutmuyor gecen senelerde daha cok baktiriyordum hatta hic bbir sey mi neredeyse cikmaz? ILk defa Elfin faliyla benim oyle detaylari bildi ki reelde bilemedi falcilar o yuzden paylasma geregi duydum. Sonra keske yapmasa miydim dedim yakalamak o kadar zor oldu ki onu ayrica son fali da cikmadi ve cikmayacak gibi duruyor. Hatta yeni fal attim ona 50 gun aradan sonra, kafam iyice karisti ve soru cevap kismi ve fal ile arasinda biraz belirsizlik yasadim. Yani artik inanin kimseyi oneremiyorum sanirim 6 ayda bir falciya danismak gerekiyor yoksa corba oluyor ve bilemiyorlar.

Niye hala anlamak istemiyorsunuz.üç yıldır burdayım niye şimdiye kadar böyle birşey ortaya atmadım. bakın akıllı olun sizi sonkez uyarıyorum burdaki bilgileriniz falcılarla paylaşılıyor.benmlede kaç falcı iletişime geçti faceden ordan burdan aklınızı başınıza devşirin.sizin iyliğinizi düşünmezsem bunu buraya yaxıp okları üzerime çekmezdim.ayrıca ben neden daha fazla olayı deşip kendi başımı yakayım ki.artık kimseye güvenmiyorum.ordan bakınca safmı görünüyorum.söylüyorum Allah biliyor bilgi paylaşımı yapılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…