Valla selincim 2 yıldır aktif olarak forumda yim ve fal da baktırıyorum ara ara.. falcıların benim kim olduğumu anlayabilecekleri kadar da açık mesajlar yazmışlığım var ama hiç biri benimle iletişime geçmedi. Buradan bir kaç girişim oldu gereken cevabı aldı ve gitti. Hiç bir falcı ve yancısı ile 3. Kisileri konuşacak kadar zaafiyet yaşamadım ve medet de ummadım. Demem o ki bu falcılar iletişime geçmek için neden seni seçmiş olabilir ?Niye hala anlamak istemiyorsunuz.üç yıldır burdayım niye şimdiye kadar böyle birşey ortaya atmadım. bakın akıllı olun sizi sonkez uyarıyorum burdaki bilgileriniz falcılarla paylaşılıyor.benmlede kaç falcı iletişime geçti faceden ordan burdan aklınızı başınıza devşirin.sizin iyliğinizi düşünmezsem bunu buraya yaxıp okları üzerime çekmezdim.ayrıca ben neden daha fazla olayı deşip kendi başımı yakayım ki.artık kimseye güvenmiyorum.ordan bakınca safmı görünüyorum.söylüyorum Allah biliyor bilgi paylaşımı yapılıyor.
Algın kıt zannımca ben burdan bir falcıya ulaşmak veya soru sormak için çeşitli yolların olduğunu vede bunu yapabildiğimi söylüyorum.ki keza sende yapmışsındır.ama bu demek olmuyorki gidip insanları satıyorumValla selincim 2 yıldır aktif olarak forumda yim ve fal da baktırıyorum ara ara.. falcıların benim kim olduğumu anlayabilecekleri kadar da açık mesajlar yazmışlığım var ama hiç biri benimle iletişime geçmedi. Buradan bir kaç girişim oldu gereken cevabı aldı ve gitti. Hiç bir falcı ve yancısı ile 3. Kisileri konuşacak kadar zaafiyet yaşamadım ve medet de ummadım. Demem o ki bu falcılar iletişime geçmek için neden seni seçmiş olabilir ?
Tavsiyelerin için ayrıca teşekkürler.
sorun da burada dedigim gibi ben fal sorusu ve sonundaki fal yorumuyla ilgili soru cevap kismindan baska hic bir falciyla ozel konusmuyorum hic birini tanimiyorum facebook tan bile eklemiyorum veya begenmiyorum.Lizyaa canım demek ki şüphelendiğimiz falcıyla burada bir başka nickle senle özelleşmiş. Ki senin birinin profiline de hislerin kuvvetli demişsin. Sen de bir şey bilmiş. Ne malum sana zarf atmadığı. Selinin anlatmak istediği sana düşman olan falcı var da seni ifşa etmiş değil. Seninle başka bi nickle konuşmuş Selinin ismi geçmiş ve bunu söyleyebiliyo. Senin yapman gereken özelleştiğin kişilerden senin ağzından laf alan Selinin ismi geçen kim diye düşünmen. Benim aklıma direkt bu gelir. Çünkü ben falcıların buradan bilgi topladığına eminim. Biz de burada x kişiye fal baktırmalı düşünüyoruz demiyor muyuz. O falcı geçmiş konularımızı elbet araştırır ve bizimle irtibat geçebilir dostça: )
Canım demek istediğim fal kısmında sana zarf attığı değil seninle bizzat bu formda kendine uygun nick alarak güya fal arayışında olan eski sevgilisini döndürmeye çalışan bay veyahut bayan falcıdan bahsediyoruz. Özel atarak zarf atmış demiyorum ki sen kasti yapmışsındır hala inanmıyorum ama falcılar maalesef kendi sitelerinde kahin moduna burada da insan moduna bürünüyorlar. Korkulur bunlardansorun da burada dedigim gibi ben fal sorusu ve sonundaki fal yorumuyla ilgili soru cevap kismindan baska hic bir falciyla ozel konusmuyorum hic birini tanimiyorum facebook tan bile eklemiyorum veya begenmiyorum.
Önce bir ağzını topla.. sonra anlatırsın. Hoş artık anlatmasan da olur. Herşey ortada anlayacağımızı anladık.Algın kıt zannımca ben burdan bir falcıya ulaşmak veya soru sormak için çeşitli yolların olduğunu vede bunu yapabildiğimi söylüyorum.ki keza sende yapmışsındır.ama bu demek olmuyorki gidip insanları satıyorum
BravoÖnce bir ağzını topla.. sonra anlatırsın. Hoş artık anlatmasan da olur. Herşey ortada anlayacağımızı anladık.
Senin bildigin kadar unuttuğum var benim bu hayatta...
Ben yorumumu alır çekilirim... Hiç bir yorumcuyla 3. Kisileri konuşacak kadar kanka olmadım. Forumda var sevdiklerim ve iyiki varlar. Hiç birinden de bugüne kadar zarar görmedim. Yanlış seçimlerin için kendini sorgula. Kimseyi değil...
Allah iyilik versin. Son söz...
InanırmısınAlgın kıt zannımca ben burdan bir falcıya ulaşmak veya soru sormak için çeşitli yolların olduğunu vede bunu yapabildiğimi söylüyorum.ki keza sende yapmışsındır.ama bu demek olmuyorki gidip insanları satıyorum
Bu falcinin kim oldugunu soyler misin?Sonkez bunu yazıyorum bana bir falcıLizyaa ile konuştum ve ona şunu demişsin dedi.özelden konuştuklarınızı anlattı dedi.ve şunu demişsin dedi.vallaha ben şok oldum siz olsanız nedüşünürdünüz? Ben kimsenin pisliğinde boğulmak istemiyorum artık falı vs herşeyi bıraktım.yazık bize ya nelerle uğraşmışız.ben çokşükür neyin ne olduğunu algılayacak yaşta ve konumdayım.aman dikkat edin diyeyim.
Aynısını düşünüyorum. Bir de kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama herkesle özelden mesajlaşıp dertleşmek pek uygun değil. Hepimiz sanalız burda. Gerçek hayatta bile dostları tarafından ( en azından biri bile olsa) kazık yemiş insanlar olarak burada nasıl güveniriz? Bazen kendimizi kaptırıyoruz ve tanımadığımız birine anlatıp rahatlamak istiyoruz ama iftira?/ gerçek? ithamlarla hepimiz geriliyoruz. Zaten sıkıntıları olan insanlar olarak rahatlamaya geldiğimiz ortamda da geriliyoruz. İnşallah daha güzel zamanlarımız olur. İyi akşamlar herkese.arkadaslar size sunu söyliyim, cogu falci enstantenelerden bahsediyor, sonrasini getirmiyor ve belki hisleri yetmiyor bilmiyorum. barisacaksiniz diyor, ama sonrasini hissedemiyor ya da söylemiyor tekrar baktirin diye, artik bilmiyorum.
mesela bana gecenlerde gecici bir is bulacaksin dediler, ama o isi birakacagimi da söylemediler/bilmediler.. ya da barisacaksiniz ya da ayrilacaksiniz diyor, ama sonrasinda ne olacagini bilemiyor.. gelecek acik yani kaptirmayin kendinizi fal baktira baktira.. hayatimdaki yogunluktan aklima gelmiyor artik fal, darisi basiniza
Valla aslında burda yazılanları okumak bile iyi geliyor insana ... ben yeni üyeyim ama aylarca dışarıdan takip ettim burayı... hayat zaten yeterince zor ve karışık, keşke böyle olumsuzluklar hiç olmasaSakinkal Lizyaa
Yazmazsam rahat edemem. Konu keske kapanmis olsaydi netlesip, ama gordugum kadariyla kapanamadi. Ikinizle de ozelden bir tanisikligim yok. Olayi anlamak bence buradaki herkes icin muhim. Hic bir zaman size karsi bir suphem de olmadi. Onyargili degilim yani.
Selinmat merak ettigim su, hangi falci ile nasil bir muhabbet gelismis olabilir ki, burasi ve kullanici ismine kadar Lizyaa konusuldu. Hadi diyelim samimiyetin var falciyla danisan iliskisi otesinde, ama o zaman da o falcinin soyledigini buraya gelip yazman olmadi. Hadi yazdin yarim birakman daha da olmadi. Ben senin kotu niyetle bir karalama yaptigina inanmiyorum asla. Sadece bir galeyana gelip yazmis ve kesin delillerim var demis olabilirsin sinirle. Belki de tekrar uzerinden gectiginde sana da kesin gorunmedi o deliller. Aramizda falcilar olabilir, oldugu da cikti gecmiste. Ama suclama yapip gitmek sana da yakismadi. Sen daha net olmayi basarabilen birisin bence.
Yazdiklarimi lutfen sakince oku seninle tartismaya girmek suclamada bulunmak degil niyetim ama baskasi yazsaydi sen de bizim gibi aciklama bekler ve tepki verirdin.
Hepimiz insaniz, yanlislarimizla, hakli veya bazen haksiz tepkilerimizle. Burada hayatini dertlerini samimiyetle gercek olarak paylasan pek cok kisi var (biliyorum gercek olmayan da var elbet) zaman icinde yasadigimiz seyleri suzgecten gecirerek yanlisiyla dogrusuyla sindirerek hala guzel iletisimde kalabiliyor olacagimiza inaniyorum. Kirmak da kirilmak da bize dair, ve her zaman telafisi tedavisi vardir. Yeter ki biz isteyelim.
Dedigim gibi asla kotu niyet ve karalama amacli oldugunu dusunmuyorum, buraz aceleci bir kararla tepki vermis olmalisin.
Lizyaa ile ozelden tek bir mesajlasmam olmamis, ozellikle aradim yanlis anlasilmaya sebep olmamak icin. Kendisini sadece buradan taniyorum, mesajlarinda da kendim gibi bazen heyecanli bazen aceleci falci yorumlari oldugunu goruyorum. Ben de bir falciyi begenince herkes denesin begensin istemisimdir :) Daha otesine giden bir suphem olmadi. Geri geldiginizde umarim daha anlasmaya yonelik diyaloglar icine gireriz.
Gununuz guzel gecsin hepinizin. Mucizeler kapiniza gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?