Binnaz Abla

Valla selincim 2 yıldır aktif olarak forumda yim ve fal da baktırıyorum ara ara.. falcıların benim kim olduğumu anlayabilecekleri kadar da açık mesajlar yazmışlığım var ama hiç biri benimle iletişime geçmedi. Buradan bir kaç girişim oldu gereken cevabı aldı ve gitti. Hiç bir falcı ve yancısı ile 3. Kisileri konuşacak kadar zaafiyet yaşamadım ve medet de ummadım. Demem o ki bu falcılar iletişime geçmek için neden seni seçmiş olabilir ?
Tavsiyelerin için ayrıca teşekkürler.

Algın kıt zannımca ben burdan bir falcıya ulaşmak veya soru sormak için çeşitli yolların olduğunu vede bunu yapabildiğimi söylüyorum.ki keza sende yapmışsındır.ama bu demek olmuyorki gidip insanları satıyorum

Ya dinler ya da dinlemezsiniz ben uyarımı yaptım neden saldırıyorsunuz ki? benim gibi butarz olayları deşifre etmek isteyenleri korkutmayın yazık çok yazık ne anlatıyorum ki ben

Oncelikle burada eski uye yeni uye arasinda bir fark olmadigini soylemek istiyorum, eski uye olunca sozune daha cok mu guvenmemiz gerekiyor, ne kadar eskiyse sorgusuz sualsiz kabul mu etmeliyiz mantiksiz da olsa dediklerini? Bu yanlis bir algi.

Lizyaa canım demek ki şüphelendiğimiz falcıyla burada bir başka nickle senle özelleşmiş. Ki senin birinin profiline de hislerin kuvvetli demişsin. Sen de bir şey bilmiş. Ne malum sana zarf atmadığı. Selinin anlatmak istediği sana düşman olan falcı var da seni ifşa etmiş değil. Seninle başka bi nickle konuşmuş Selinin ismi geçmiş ve bunu söyleyebiliyo. Senin yapman gereken özelleştiğin kişilerden senin ağzından laf alan Selinin ismi geçen kim diye düşünmen. Benim aklıma direkt bu gelir. Çünkü ben falcıların buradan bilgi topladığına eminim. Biz de burada x kişiye fal baktırmayı düşünüyoruz demiyor muyuz. O falcı geçmiş konularımızı elbet araştırır ve bizimle irtibat geçebilir dostça: )

Benimle ilgili tek cümle dahi yazılmasını istemiyorum.bu konuyu ister dikkate alırsınız ister almazsınız.çokta önemli değil der geçersiniz.bu saldırılardan sıkıldım.gereksiz ve yersiz.aklınız başınıza geldiğinde anlarsınız

sorun da burada dedigim gibi ben fal sorusu ve sonundaki fal yorumuyla ilgili soru cevap kismindan baska hic bir falciyla ozel konusmuyorum hic birini tanimiyorum facebook tan bile eklemiyorum veya begenmiyorum.

sorun da burada dedigim gibi ben fal sorusu ve sonundaki fal yorumuyla ilgili soru cevap kismindan baska hic bir falciyla ozel konusmuyorum hic birini tanimiyorum facebook tan bile eklemiyorum veya begenmiyorum.
Canım demek istediğim fal kısmında sana zarf attığı değil seninle bizzat bu formda kendine uygun nick alarak güya fal arayışında olan eski sevgilisini döndürmeye çalışan bay veyahut bayan falcıdan bahsediyoruz. Özel atarak zarf atmış demiyorum ki sen kasti yapmışsındır hala inanmıyorum ama falcılar maalesef kendi sitelerinde kahin moduna burada da insan moduna bürünüyorlar. Korkulur bunlardan

Önce bir ağzını topla.. sonra anlatırsın. Hoş artık anlatmasan da olur. Herşey ortada anlayacağımızı anladık.
Senin bildigin kadar unuttuğum var benim bu hayatta...
Ben yorumumu alır çekilirim... Hiç bir yorumcuyla 3. Kisileri konuşacak kadar kanka olmadım. Forumda var sevdiklerim ve iyiki varlar. Hiç birinden de bugüne kadar zarar görmedim. Yanlış seçimlerin için kendini sorgula. Kimseyi değil...
Allah iyilik versin. Son söz...

Bravo ncarenot gercelkten cok mantikli ve guzel yazmissin, kisa ve net ben de yoruyorum kendimi sabahtan beri sacma insanlar anlasin diye ama anlayan anliyor iste aciklamaya gerek yok.

Sakinkal anlamak istemediğin şu: sağol bizi uyardığın için ama bizi uyarırken belki de hiç günahı olmayan bir kızı haksız duruma düşürdün. Aynısı sana yapılsa ne yapardın acaba? Ortaya bi konu attın madem iddian da bu kadar eminsin her şeyi net bi şekilde açıklamalıydın üstelik falcıya güvenip, inanıp, söylediklerinin gerçek olduğuna emin olacak kadar ne bağın olabilir ki? Ben de yıllardır üyeyim ama benimle iletişime geçen kimse olmadı. Bize akıllı olun diye uyaracağına kendine de bu öğütü vermelisin bence. Kimin doğru kimin yalan söylediğini bilemezsin.

Inanırmısın ncarenot ile çooook uzun zamandır konuşmuyorduk , o nedenle ıkımızde yazdıklarımızı bırbırımızden alakasız sekılde yazdık AMA demek aklın yolu Bır. Ve onunla alakalı olarak "algısı kıt" olmadıgını da rahatlıkla söyleyebılırım, gayet ıyı calısır kafası.

Ve ayrıca MAGDUR EDEBIYATI yapacak ne var, " ben sizi uyardım,akıllanın deyıp" 2 soruya bıle cevap verememek nedır bılıyormusun? MAGDUR ETMEKTIR işaret ettiğin kişşiyi. Alnım ak, başım dık dıyorsan benım 2 sorum özele gırmeden CEVAPLAMAK suphelerı sılıp senı aklayıp, Lizyaa 'YI GÖMMEK İÇİN SANA SUNULAN BIR ŞANSTI.

Eee herkes senın gıbı kanıtsız, cevapsız falanca falcı ya da falcı yandası deyıp de kenara cekılebılırse kım kıme kızıp-sınırlenmışse GÖMMEK için rahatlıkla yapar ve O KISIYE benım ve @ncarenot' un sorduklarını dıger uyeler sormaz ise onlar da bu suça iştırak etmş olur.

Yahu ne sorduk kı bız sana cevap vermesi bu denlı zor? Ver cevabı GERCEKTEN SUPHELERI KALDIR BIZ DE OZUR DILEYELIM SENDEN.

Bu falcinin kim oldugunu soyler misin?

Yine ortaya atılmış bir iddia, yine bu topik.

Hanımlar kaçıncı keredir söylüyorum bilmiyorum ama anlatım bozukluğum olduğunu zannetmiyorum, burada birbiriniz hakkında falcıyla çalışıyor, şu kişi falcıdır, x kişi falcının yancısıdır gibi iddialar da bulunmak yerine şüphe ettiğiniz kişiyi "Şikayet Et" butonuna basarak bildirirsiniz, varsa elinizdeki kanıtları yöneticilere iletirsiniz, yöneticiler bakar, inceler iddialar doğruysa üyeliği iptal eder, böylece falcıyla işbirliği yaptığını iddia ettiğiniz kişi sitede bir daha yazamaz ki kurallar gereği olması gereken de budur ama sizler topikte kendi kendinize yazar, ortaya birşey atarsanız iddianız doğruysa üyelik aranızda olmaya devam eder, iddia doğru değilse herkes şüpheyle yaklaşır, hak etmediği muamele maruz kaldığından üyeye de ayıp olur.

Buna benzer kaçıncı olay yaşanışı burada, şikayet et butonuna basıp reklam yapıyor, falanca kişi x falcıya çalışıyor demek zor değil ama maalesef şu topiğe falcı reklamcısı bile gelse her zaman dememeyim hakkınızı yemeyeyim ama çoğunlukla kötü içerik yapılmıyor, sürekli kendi aranızda iddialar atıp tartışıyorsunuz.

Şunu da belirteyim burada eski üye yeni üye ayrımı olamaz, her üye eşittir, eşit muameleyi hak eder.

arkadaslar size sunu söyliyim, cogu falci enstantenelerden bahsediyor, sonrasini getirmiyor ve belki hisleri yetmiyor bilmiyorum. barisacaksiniz diyor, ama sonrasini hissedemiyor ya da söylemiyor tekrar baktirin diye, artik bilmiyorum.
mesela bana gecenlerde gecici bir is bulacaksin dediler, ama o isi birakacagimi da söylemediler/bilmediler.. ya da barisacaksiniz ya da ayrilacaksiniz diyor, ama sonrasinda ne olacagini bilemiyor.. gelecek acik yani kaptirmayin kendinizi fal baktira baktira.. hayatimdaki yogunluktan aklima gelmiyor artik fal, darisi basiniza

Aynısını düşünüyorum. Bir de kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama herkesle özelden mesajlaşıp dertleşmek pek uygun değil. Hepimiz sanalız burda. Gerçek hayatta bile dostları tarafından ( en azından biri bile olsa) kazık yemiş insanlar olarak burada nasıl güveniriz? Bazen kendimizi kaptırıyoruz ve tanımadığımız birine anlatıp rahatlamak istiyoruz ama iftira?/ gerçek? ithamlarla hepimiz geriliyoruz. Zaten sıkıntıları olan insanlar olarak rahatlamaya geldiğimiz ortamda da geriliyoruz. İnşallah daha güzel zamanlarımız olur. İyi akşamlar herkese.

Lizyaa benim hergün sürekli mesajlaştığım bi kullanıcı böyle bir iftira hoş olmamış. Zaten biri hakkında böyle suçlama yapılıp sonra konuyu kapatalım demek de sunduğu tezin çürük oldugunu gösterdi bana.ayıp etmişsin arkadasım burada hepimiz birbirimize danışıyoruz. Farz edelim bi falcı sana böyle bişey söyleyerek Lizyaa yı kötüledi bu kadar kolay mı ya inanman ve sosyal platformda insanların içinde onu kötü niyetli biriymiş gibi empoze etmek? Bence senin psikolojin o kadar çok yorulmuş ki neye inanacağın noktasında kararsız kalmışsın.
Burdan her iftiraya uğrayanın hesabı pasife alınacaksa ben de aklımdan bişey sallıyım ve o kullanıcıyı pasife alalım. Bu nasıl mantık :)
Düştüğümüz duruma üzüldüm
İnşallah fal belasından kurtuluruz hepimiz için diliyorum bunu

Sakinkal Lizyaa
Yazmazsam rahat edemem. Konu keske kapanmis olsaydi netlesip, ama gordugum kadariyla kapanamadi. Ikinizle de ozelden bir tanisikligim yok. Olayi anlamak bence buradaki herkes icin muhim. Hic bir zaman size karsi bir suphem de olmadi. Onyargili degilim yani.
Selinmat merak ettigim su, hangi falci ile nasil bir muhabbet gelismis olabilir ki, burasi ve kullanici ismine kadar Lizyaa konusuldu. Hadi diyelim samimiyetin var falciyla danisan iliskisi otesinde, ama o zaman da o falcinin soyledigini buraya gelip yazman olmadi. Hadi yazdin yarim birakman daha da olmadi. Ben senin kotu niyetle bir karalama yaptigina inanmiyorum asla. Sadece bir galeyana gelip yazmis ve kesin delillerim var demis olabilirsin sinirle. Belki de tekrar uzerinden gectiginde sana da kesin gorunmedi o deliller. Aramizda falcilar olabilir, oldugu da cikti gecmiste. Ama suclama yapip gitmek sana da yakismadi. Sen daha net olmayi basarabilen birisin bence.
Yazdiklarimi lutfen sakince oku seninle tartismaya girmek suclamada bulunmak degil niyetim ama baskasi yazsaydi sen de bizim gibi aciklama bekler ve tepki verirdin.
Hepimiz insaniz, yanlislarimizla, hakli veya bazen haksiz tepkilerimizle. Burada hayatini dertlerini samimiyetle gercek olarak paylasan pek cok kisi var (biliyorum gercek olmayan da var elbet) zaman icinde yasadigimiz seyleri suzgecten gecirerek yanlisiyla dogrusuyla sindirerek hala guzel iletisimde kalabiliyor olacagimiza inaniyorum. Kirmak da kirilmak da bize dair, ve her zaman telafisi tedavisi vardir. Yeter ki biz isteyelim.
Dedigim gibi asla kotu niyet ve karalama amacli oldugunu dusunmuyorum, buraz aceleci bir kararla tepki vermis olmalisin.
Lizyaa ile ozelden tek bir mesajlasmam olmamis, ozellikle aradim yanlis anlasilmaya sebep olmamak icin. Kendisini sadece buradan taniyorum, mesajlarinda da kendim gibi bazen heyecanli bazen aceleci falci yorumlari oldugunu goruyorum. Ben de bir falciyi begenince herkes denesin begensin istemisimdir :) Daha otesine giden bir suphem olmadi. Geri geldiginizde umarim daha anlasmaya yonelik diyaloglar icine gireriz.
Gununuz guzel gecsin hepinizin. Mucizeler kapiniza gelsin :)

Valla aslında burda yazılanları okumak bile iyi geliyor insana ... ben yeni üyeyim ama aylarca dışarıdan takip ettim burayı... hayat zaten yeterince zor ve karışık, keşke böyle olumsuzluklar hiç olmasa inşallah düzelir her şey ... burda kimseyi tanımıyorum, bildiğim tek bir şey var; herkes kalbinin ekmeğini yer sonuçta, kim haklı kim haksız yargılamak bize düşmez zaten, vicdan diye bir yer var ki herkesin kendini en iyi bildiği bir yerdir ora ... hep iyiliklerde ve güzelliklerde buluşalım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…