Binnaz Abla

kızlar merabah ben 2 aydır fal atıyorum böyle bir sayfa olduğunu da falcı ararken gördüm çok sevindim açıkçası baya da şey öğrenmiş oldum , ben ucuz falcı tavsiyesi almak istiyorum aslında fallara çok inanan biri değilim ama biraz dertleşmek biraz da birebir yorum almak istiyorum ama özellikle ucuzluk arıyorum birkaç kişi bana dalga geçer gibi yazdı o yüzden uslubü düzgün uygun fiyatlı denediğiniz birileri varsa bana cevap yazar mısınız teşekkürler

Merhaba arkadaşlar , konuşulanları okuyorum @selinmat iyi niyeti ile bazı şeyleri söylemeye çalışıyor fakat çoğu falcıların burayı okuyup hakkımız da bilgi alıp; Falda bize satıkları maalesef doğru bizde saf saf aaa bak bildi! Madilik34 onunla benim falım birebir aynı idi! Biz birbirimize fallarımızı yollayıp teyit ettirdik. ilk fal deneyimim Mart ayında başladı onlarca fal baktırdım sadece iki falcının falı bana çıktı diyebilirim! Falcıların bir çoğu bilerek bekle der, neden tekrar tekrar gitmeniz için olumsuzu gördükleri halde aktarmazlar! O yüzden sevgili arkadaşlar emin olmadığınız hiç bir falcıya paranızı ve duygularınızı kaptırmayın. Falcılara özellikle diyorum olumsuza açığım! ama öyle bir pembe tablo çiziyorlar ki insanın içi umut doluyor! Bu umut oldukça kişiyi asla unutamayız ve yolumuzu çizemeyiz sağlık bireyler gibi yaşayamayız!

Hepinizi çok iyi anlıyorum, falcılardan medet ummaktansa kendi yolunuzu kendiniz çizin kimseyi beklemeyin, ben öyle yapıyorum eski sevgilimi beklemiyorum artık, fal atmıyorum kendi destemle sadece merak ettiğim şeyler için fal açıyorum.
Her şey beklemediğimiz anda olur elinizden geleni yapın sonra akışına bırakın! Maalesef en güvendiğim yorumcular fos çıktı! Ben kendi gerçeğimle yüzleştim olayı kendi iyiliğim adına kapattım. En güzeli önümüze bakmak geriye değil! Size ait olan size döner ha dönmüyorsa sizin için bu hayırlısı demektir. Sadece bazen her şeyi kabullenmek yetiyor... İnsanlar 30 yıllık eşlerinden ayrılıyor ama bir saatten sonra kabulleniyorlar. Bugün faldan medet umacak duruma düştüysek eski sevgilerimizin suçu yok! Bizim suçumuz var, çıkın dışarı gezin tozun tatile gidin, film izleyin meşgale bulun inanın her şey daha güzel olucak! belki öyle kişiler karşınıza çıkıcak ki iyi ki eski sevgilim olmadı diye dua ederken bulursunuz kendinizi. Son olarak ta dönmek isteyen insan, çok klişe ama seven erkek tüm şartları zorlar size döner ama dönmüyorsa bilin ki olan aylarımıza yıllarımıza olur! Bir kapıyı kapatmadığınız sürece yeni kapı asla açılmaz!

Yeni isen hiç bulaşma fal işine, sonra batak gibi dibe çekiyor , bağımlı hale geliyorsun...

Ya ne güzel yazmışsınız yürekten kutlarım sizi ...
Ya ne güzel yazmışsınız gönülden kutlarım sizi ... “Önceliği kendine vermeyen, her zaman başkasının hayatında seçenek olurmuş. ” Hassas insanların sorunu tam olarak bu galiba ...

Canim cok guzel yazmissin ama yok bu sekilde kapatamazsin :) Senin desten var hissin var. Olmayanlar n'apsin. Baktirmayin demek gercekten iyi bir fikir ama buradaysak birbirimizi biliyoruz, belli bir asamaya gelmeden devam edecegiz. Herkes belli bir noktada "amaaan neyse" diyecek bence de o ayri :)
Ama sen hazir buradayken hepsi mi patladi onu bir soyle :)
Geleneksel bir yorum alalim senden, en son gidisat hatirladigim kadariyla elfin in dedigi gibiydi. Ne oldu cikti mi?
Elfin bekleyenlerden biriyim biliyorsun :)

Ahh kuzucum boşver elfini... Ben hiç bir falcıyı dinlemeyerek son bir hamle yapıp kişinin yüzüne tüm kapıları kapattım pişman mıyım asla değilim :) Doğal yollardan tüm fallarım patladı 6 ay sonra ölmez isem ki deste sadece 6 aylık zamanı bize söyler gelip burada tekrardan paylaşacağım.

Binnaz Sitesine olan tüm güvenim maalesef yıkıldı ! Açıkçası kendi destem dışında ki falcıların destelerine güvenmiyorum çünkü onların desteleri onları kandırıyor, olumsuz gördükleri halde müşteri kaybından dolayı olumsuzu söylemeye yanaşmıyorlar haliyle deste yalanı kaldırmıyor! Kuzu üst üste katina baktırmayın aynı soruyu defalarca sorunca deste bizimle dalga geçiyor :) Yeni gelişme olunca desteye başvurun! Ben bıktım oh çok şükür ki bıktım.

Naçizane Elfinle ilgili yorumum şu ki; anı gerçekten çok iyi yorumluyormuş çünkü ona fal baktırdığım dönemde farkında değilmişim ama gidişat aynı Elfinin dediği gibiymiş, ne yazık ki ben sonradan farkettim :) lakin sonuç onun dediği gibi olmayacak bence, zaten vadesi de doluyor. Gerçi ben pek inanmıyorum gelecekle ilgili söylenenlere belki de ondan

Yeni isen hiç bulaşma fal işine, sonra batak gibi dibe çekiyor , bağımlı hale geliyorsun...
yani öyle kafa dagıtma amaçlı biraz eğlence amaçlı aslında güzel bir etkinlik diye düşünüyorum bir de benim masa başında uzun süre çalışmam gerekiyor çok dışarı çıkamıyorum o yuzden kafa dağıtacak birşeyde bulamadım şu sıra ama çok ciddiye almazsak tehlikeli olmaz diye düşünüyorum:)

Ben arnisaya baktırdım beğendim de ancak gelecek için dediği vadelere var. Yalnız anlık durum analizi bence başarılı.
Bence de anlık durum analizi çok başarılı. Olaylata bakış açısı da çok farklı. Aslında bir kaç önce bambaşka bir konuda baktırdığım fal çıktı diyebilirim. Tartışma vs. Yasadigim bir dönemdi. Daha da kötü tartismalar olabilir demisti. Ve öyle oldu. Sanırım bu defa olumlu yorum yaptığı icin çıkmaz diye korkuyorum :)))).. O kadar alısmısız ki olumsuzluklara.. Olumlu yorumlara inanmak daha zor oluyor. Ama umarım bu defa da Arnisa haklı çıkar

Merhabalar yani haddimi aşmış olmazsam bana da kart açmanız mümkün mü acaba

O kadar güzel anlatmışsın ki canım acı ama gerçek! Ben 2gün önce başıma geleni bu konuda anlattım. 23 yaşındayım ve hiç baktırmamıştım fal. Çünkü gaybı Allah bilirdi. Ama bir kişi girdi ki hayatıma, hayatımdan çıkması beni çok yıprattı. Her gün acaba neden? Ya da farklı bir kuguyla uyanmaktan sıkılmıştım. Acaba dedim ? Ve 21 eylül ilk falımı fal sepetinde derin hislere attım. Kişilik analizi öyle bi etkiledi ve bir laf ile gerçekten bu iyi bi falcı dedim. Ha gelecek patladı bu olay farklı ama beğenmiştim. Zaten tek gerçek fal da buymuş.sonra buraya üye oldum bi kişiye atacaktım. Sizin nezdinizde kimden memnun kalmışsanız ona atacaktım. Fal sepeti Dennis e attım. Çok olumluydu. Adamın psikolojisi bozuk ama gelecek dedi. Nedense hem umut doluyorum hem de içimde huzursuzluk vardı. Falı bana hiç sinmedi. Zaten hep de eleştirdim. Sonra başka başka kişilere attım virüs gibi yayıldı. Adamı aklamak için falcıların ağzından çıkan kelimelere odaklandım. Ki benim Dennis ile olan falım içerik kişilik analizi Nazlı ile aynı. Burada demiyorum aynı ses kaydını bize yollamış ama inanın bir kayıtta gamze ismi geçiyor bir kayıtta nazlı ismi. Çok inandığım falcılarda patladı. Sadece umut tacirliği. Ve buraya üye olup elbette bizi etkiliyorlar hikayemize iniyorlar. Ben de geçmiş an bilen olmadı. Aklım olsa hiç fal atmazdım adamı ben siler hayatıma bakardım. Çünkü fal baktırmadan önce en azından ben haklıyıdım vicdanım rahattı. Ben bu fallara inanarak adamın vicdanını rahatlattım. Ve beni aniden her yerden engelledi. Kusura bakmayın ama hiçbir falcıya inanmıyorum. Ya falcılar herkese çok duygusal çok takıntılısın diyor. Karşıdaki insana da karmaaşaları var sorunları var mesleki sıkıntısı var diyor. Hani klişe laflarla hepimizi kandırıyor. Paranıza yazık valla. Kimsenin de kürkçü dükkanı olmayın dönüp dolaşacak yeri olmayın.

Sevdim seni

Arkadaslar bazi falcilarin yorumlarinda cok uzucu seyler okuyorum. Karisindan bosandirmak isteyen kadinlar mi dersiniz sevgilisii olanlari ayirmak isteyenleri mi? Karsindaki kadinin kendine yerini hic mi koymuyorsun diye sorarlar adama! Boyle seyleri okuyunca gercekten halimiz icin cok endiseleniyorum. Yani evli bir adami sevebilirsin bu yarin belki benim de basima gelebilir bunu kınamiyorum. Ama yuvayi bozmak istemek neden? Nasil bi kotuluk?

kızlar selam Fal sepeti Emre Dinç in çıkan falı var mı?ya da çıkan noktaları? falımın neticesini merak ediyorum
kendisine attım ama daha önce baktırmış olup çıkan varsa çok mutlu olucam.

Kusura bakma da sevebilirsin bile olamaz bence. Sevmemeli arkadaşım. Dar fikir olarak görenler de olabilir ama flörtöz fakat başka bir kadına bağlı olan bir erkek size pas veriyor diye siz de samimiyeti ilerletemezsiniz. O karaktersiz diye siz de olamazsınız. Hatta bana yazıyor diye yanındaki kadını sevmiyor diye dusunemezsiniz. Günümüzde çok yaygın ve bu konuya gıcık oluyorum. Malesef okuyorum ben de ve nefret ediyorum.

Insanlar hic ummadiklari istemedikleri insanlara asik olabilir bu yuzden sevebilir irade disi bisey anlaminda soyledim onu. Ama karsilik beklememeli. Umut gutmemeli

Insanlar hic ummadiklari istemedikleri insanlara asik olabilir bu yuzden sevebilir irade disi bisey anlaminda soyledim onu. Ama karsilik beklememeli. Umut gutmemeli
Kesinlikle canım. Nasıl bir bencillik çözemiyorum zaten. İnsan ayrılık acısına dayanamazken, kimileri ayrılsa da bana gelse peşinde.. Diğer hemcinsi üzülse de kendi mutlu olacak ya... Nasıl bencilce geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…