Binnaz Abla

Böyle düşüyorlar malesef ama bir seyi bilmiyorlar. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Ve hiçkimsenin mutsuzlugu üzerine mutluluk kurulmaz.

Madilik34 inan senin yazılarını okudukça böyle o senin olayların içerisinde yer alan kişileri dövesim geliyor böyle hani kardeşimi incitmişler gibi senin daha güzel umut dolu olaylar yaşaman lazım ilk günden beri hep bunu aklımdan geçiriyorum..

Böyle düşüyorlar malesef ama bir seyi bilmiyorlar. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Ve hiçkimsenin mutsuzlugu üzerine mutluluk kurulmaz.
Ben bu kadar basitleşmeyi anlayamıyorum. Kesinlikle haklısın. Ayrıca bekar, bağı olmayan erkeklerin nesli mi tükendi? Hepimiz biliyoruz ki sevdik ve başkalarını da sevebiliriz. Israrla neden bağlı olan adamların peşinde gezmeler, yok efendim kız arkadaşı var ama bana anlamlı bakıyorlar. Adı üstünde istese seni seçer, istese seninle evlenir. Demek ki adam karaktersiz ve seni macerasına uygun görmüş. Bunu bana yapan adama ben sinir olurum; beni neye layık görüyor diye mesela.

ben de gördüm canım ve çok sevindim. Bugün de var ve ben de göndermeyi ciddi ciddi düşündüm. :)

Ben tellwede şuna benzer bir soru görmüştüm. "Yani karısından boşanacak peki biz ne zaman evleneceğiz düğünümüz nerede nasıl olacak evim kaç katlı olacak arabam olacak mı şöförüm olacak mı...." diye gidiyordu. Adamı ayırmakla kalmıyor tüm mal varlığına göz dikiyor. Neler var neler dedirten tablo :)

tövbe tövbe ya insanlar neyin kafasını yaşıyorlar biz neler yaşıyoruz diğerleri ne peşindeler gerçekten trajikomik durumlar..

İşte onlar ruh hastası. Mutlu çift gördü mü dayanamayan ve o mutluluğu kıskanıp, ‘o adamı alırsam ben de mutlu olur muyum?’ diye düşünen tipler. Halbuki iş adam da değil kafa da bitiyor, karakter de bitiyor.

Teşekkür ediyorum canım benim iyi ki varsın...burası da olmasa içimde birikecekti. Adamın ben vicdanını rahatlattım maalesef bana böyle bir acıcıyı reva gördü.

Ben de ilk online falciligina gecen yil basladim. Bir cocuk sevdim, halbuki ne o beni ne de ben onu taniyordum ama duygusal bosluktan diyelim. 3 ay bekledim. cogu falci gelecek yazacak dedi. Halbuki hic yakinligimiz yoktu, aramayacagi belliydi. Ama iste bir umut bekledik. Onun beni silmesiyle bende kabul.ettim ve yeniliklere kapimi actim. Ara ara birleri girdi ama bir iki kisi ara ara onlar icin attim ama cok.degil. cunku olsa olurdu olmasa da olurdu. Hatta nakta hep konusuluyor diye bende meraktan atiyordum, cikmamasina ragmen.

En son baskasi girdi ve buyuk bir tutkuyla basladi. Sonra fal attim ve yesilcingeneydi, fali cikti iste bu diyecekti diye attim ama olumsuz konustu. Sonra bizim sorunlarimiz basladi. Aslinda yesilcingeninin yine desigi gibi olmadi, arkasini bakamadan gider dedi ama oyle yapmadi hic. once o ayrilalim dedi, sonra baris cubugu uzatti. Ben hep inandim, seviyordum cunku o da beni seviyor aslinda ama gurur sacma sapan seyler girdi araya. bu sure icinde bende tekrar surekli fal atmaya basladim. Evet o bana adim atti hic de beklemedigim anda ve gercekten isim vardi bulasmadik ama isi. olmasa yine tavir yapamaz bulusurdum. Aslinda bu yanlis olandi, biraz caba harcamasi gerekti. Neyse akis sayesinde bizim bulusma gerceklesemedi. Evet baya aradi diyebilirim o kdar gururlu cocuk o kadar agir konusmama ragmen. Artik hazirim onu gormeye karsisina cikmaya cunku simdi ona karai guclendim ve ilk kez dik durucam. bu kdr zaman durdum ama.inanim cok zor oldu. Seviyor muyum hem de cok ama bazen sevginin sinanmasi, ayrilik surecinin yasanmasi gerek. Erkekleri biz simartiyoruz biz bu hale getiyoruz. Cunku sevdik mi en saf duyguyla yapiyoruz hemen belli ediyoruz. Bunlar yasanacakmis deyip gecmek gerek zaten akis almamiz gereken dersleri ve gercek sevgiyle bulustuyor. Kimiz daha cok yolun basinda kimi sikildi yasamaktan ama sabir herseyin ilaci. Fallara ihtiyac var anlik.mutluluk icin ama cok da dusunmemek gerek. Bugune kadar kimse tam anlamiyla ne yasacagim bilemedi. Ufaktan bir iki sey cikti sadece. Herkese guzel.mutlu gunler olsun. Bu acilar uzuntulee bugun itibariyle son bulsun. kadehimi kalbi temiz herkes icin kaldiriyorum. hepinizi cok opuyorum :))

Teşekkür ediyorum canım benim iyi ki varsın...burası da olmasa içimde birikecekti. Adamın ben vicdanını rahatlattım maalesef bana böyle bir acıcıyı reva gördü.

hiçççç umursama ciddiyim geride bırak şuan yeni aşklar kapını çalacak onları düşünerek enerjini kendini bitirme ve inan bana çok güzel bir aşk yaşayacaksın ben buna inanıyorum..

Kızlar fal sepeti alex e fal baktiran varmi ? Baktirip çıkan veya cıkmayan? Adam beni maffetri dün yaa

Canım sen verdiğin emeklerini sonunda görmüşsün ya da yaklaşmışsın buna. Benim biraz değişikti sırf adamın aklından ne geçiyor diye attım falları:))) o beni İrtibatımız yokken sildi engelledi. Allaha havale ettim bu sefer.

hiçççç umursama ciddiyim geride bırak şuan yeni aşklar kapını çalacak onları düşünerek enerjini kendini bitirme ve inan bana çok güzel bir aşk yaşayacaksın ben buna inanıyorum..
Canım insanın zoruna gidiyor ortada bi şey yokken hayatımda ben ona watsabtan mesaj atmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…