Binnaz Abla

2. ve 5.kartlar karsi tarafi temsil eder ve 5.kart kalp buyuk bir sevgi.evet depresyonda ama adamin bir sevgiside var niye bunu soylemiyor anlamiyorum sasirdim yani

Bide senin olumlu kart sayında iyi yani çok olumsuz yorum yapmış.Olumsuz kartının biri zaten merkezde,o zaten mâlum durum.Son kartında ters alyans çıkması hemen olmaması demek değildir.Öbür kartlara bağlı olarak uzun vadede olabileceğini de gòsterebilir.Diyorum ben o kız katina matina bakamaaaazzzz.

en son biri yorumladi alcanzarcim yukarida yazdim birde o yoruma bak..olup olmamasi degil ama bu kadar da sacmalanmaz

en son biri yorumladi alcanzarcim yukarida yazdim birde o yoruma bak..olup olmamasi degil ama bu kadar da sacmalanmaz
Evet canım okudum o daha mantıklı bence.Bak oda benim yazdığım deveden bahsetmiş,devenin sabır ve dayanıklılık olduğundan.

Evet canım okudum o daha mantıklı bence.Bak oda benim yazdığım deveden bahsetmiş,devenin sabır ve dayanıklılık olduğundan.

evet canim ya ne kartlardan neler cikti hic anlamadim diyoruz ya surekli fallari degisiyor diye bunlar buralari okuyorlar iste artik degistirmiyorlar demek eski yorumlarni

Ya bu Ecren de halâ falıma bakacak.Zatwn sıradaki tek kişiyim be..

Alcazarcim sen varken falciya ne gerek var :)

evet canim ya ne kartlardan neler cikti hic anlamadim diyoruz ya surekli fallari degisiyor diye bunlar buralari okuyorlar iste artik degistirmiyorlar demek eski yorumlarni
Keşke o değişmeyen falları çıksa gam yemicem.

Ya bu Ecren de halâ falıma bakacak.Zatwn sıradaki tek kişiyim be..

Hangi sitede canim??? Melek kahveyi acsada ak ile karayi ayirsam..o kizin fallari bana cok guvenilir geliyor pembe tablocu degil kizcagiz...burdaki yorumlardan anladigim kadariyla bana cok olumlu yorum yapmisti ama kahveylede saglama yapacagim )))

Hangi sitede canim??? Melek kahveyi acsada ak ile karayi ayirsam..o kizin fallari bana cok guvenilir geliyor pembe tablocu degil kizcagiz...burdaki yorumlardan anladigim kadariyla bana cok olumlu yorum yapmisti ama kahveylede saglama yapacagim )))

salı gunu gelıcem demıs ınsallah yılbası ıcın bıze bı kahvede acar valla bende sevıyorum onu falı cıkan ınsan bu arada mina06 ıle tutarlı falları ben her turlu yıcem galıba boynuzu :S ayy allahım sınırım tavan benımkıne her buluşmada dalasım gelıyo garıbım bıseyden haberı yok ama ınsan aklınaa takıyo ıstee

canım ben elife katina baktırdım 1 ay etkisinden kurtulamamıştım ,uzun birsüre katinada baktıramadım ama imkan yok siz barışamazsınız demişti ama dediği gibiolmadı o yüzden elifin falına sakın takılma derim

bitanecim ben kartlari az cok biliorum bu yorum asiri sacma geldi bana( yoksa ben zaten cok umitli degilim ama yerin dibine de batirmasa olurdu

kızlar sanırım size çıkan güzel falların haberleri vericem gibi inşallahhhh ben 1 aydır baktırmıyorum nerdeyse ve gerçekten huzurluyum ama sizi burdan bilgilendiricem sevgiler şimdilik:)

Ay allah korusun bebegm kötü düşünme. .. mina hangi sitede yavrum. ..

Falalem canım halâ bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…