Binnaz Abla

Insanlar hic ummadiklari istemedikleri insanlara asik olabilir bu yuzden sevebilir irade disi bisey anlaminda soyledim onu. Ama karsilik beklememeli. Umut gutmemeli
Ben anliyorum senim. Insan kalbine soz geciremez elbette. Hele ki karsidaki evli oldugunu da saklamissa... Ama bile bile hayir.
Halen evlilik birligini surduren bir erkek ya da kadinin baska bir iliskiye yol almasini ben de anlamiyorum. Birini bitirme adimi yoksa digerinin girisimi cirkin. Ask varsa aldatmadan olmali. Durustce yasanmali.

asude isik ya da meryem sarar olabilir mi ikisine de fal atmisligim var zamaninda :)

Canım insanın zoruna gidiyor ortada bi şey yokken hayatımda ben ona watsabtan mesaj atmadım

bu gece miladın olsun onu bugünde bırak yarın sabah uyandığında ne öfke duy ne kızgınlık sadece yeni bir güne uyan ilk günler biraz zorlar lakin inan bi kaç güne daha iyi hissedeceksin..

Tellwe`de falciasli`nin profili de o tarz. feci dosemis, artik nasil fallarla ugrastiysa :)

tellwede bide peralina galiba evlilerle ilişkisi olanlara bakmıyor çok net yazısı vardı.
Ben ona baktirdigimi bile unutmusum, merak edip okudum simdi. Vadesi de gelmemis henuz. uzun vade verdigi icin... Bakalim hakli cikacak mi. Bir ara bir furya olmus atmisim demek kendisine.

Bakiomusuz yarin burayi okuyan tum falcilar profillerine yaziyorlarmis""evliler icin baktiran gelmesin" diye:)

olur mu olur yazsınlar bizler ilk yazanları biliyoruz aslında güzelde olur yazsalar kimse kimsenin mutluluğuna göz dikip bozmaya kalkmasın kendilerine gelsinler onları okuyanlarda..

Ben ona baktirdigimi bile unutmusum, merak edip okudum simdi. Vadesi de gelmemis henuz. uzun vade verdigi icin... Bakalim hakli cikacak mi. Bir ara bir furya olmus atmisim demek kendisine.
bana da yakın zamanda bir gelişme bekleme demişti sorduğum konu için. gerçekten de bir şey olmadı. bakalım sonrası olur mu

yok, falsepetindeydi degil mi? yurtdisi odeme secenegi yoktu hatirladigim kadariyla. falsepetinde hiiic falim yok o yuzden :)

kimlerin fallarının vadelerini bekliyorsunuz ? bende vadelerime az kaldı bakalım ona göre bi çok sitedeki ya fal patlayacak yada sürümcemeye devam edecek yada çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…