Ben anliyorum senim. Insan kalbine soz geciremez elbette. Hele ki karsidaki evli oldugunu da saklamissa... Ama bile bile hayir.Insanlar hic ummadiklari istemedikleri insanlara asik olabilir bu yuzden sevebilir irade disi bisey anlaminda soyledim onu. Ama karsilik beklememeli. Umut gutmemeli
asude isik ya da meryem sarar olabilir mi ikisine de fal atmisligim var zamaninda :)
Canım insanın zoruna gidiyor ortada bi şey yokken hayatımda ben ona watsabtan mesaj atmadım
asude isik ya da meryem sarar olabilir mi ikisine de fal atmisligim var zamaninda :)
attım sana.siteye girmedim daha ben adını hatırlayamıyorum bi meryem olanın profiline bakacağım omu diye asudeye bakarım canım
Neyse yazayım kızlar Sema yasar da yazıyor.
Rica ederimbinnazda kaybolup gitmişim şimdi gördüm canımteşekkür ederim..
yokk bebegm ya arastirmadim bu kisiler aklimda kalmisti o yuzden soyledim. Ama sema yi bilmiodum helal olsun onlara :)
Tellwe`de falciasli`nin profili de o tarz. feci dosemis, artik nasil fallarla ugrastiysa :)
tellwede bide peralina galiba evlilerle ilişkisi olanlara bakmıyor çok net yazısı vardı.Tellwe`de falciasli`nin profili de o tarz. feci dosemis, artik nasil fallarla ugrastiysa :)
şimdi baktım ve gördüm onuda tebrik ederim dürüstçe söylüyorlar :)Tellwe`de falciasli`nin profili de o tarz. feci dosemis, artik nasil fallarla ugrastiysa :)
Ben ona baktirdigimi bile unutmusum, merak edip okudum simdi. Vadesi de gelmemis henuz. uzun vade verdigi icin... Bakalim hakli cikacak mi. Bir ara bir furya olmus atmisim demek kendisine.tellwede bide peralina galiba evlilerle ilişkisi olanlara bakmıyor çok net yazısı vardı.
Bakiomusuz yarin burayi okuyan tum falcilar profillerine yaziyorlarmis""evliler icin baktiran gelmesin" diye:)
Ben ona baktirdigimi bile unutmusum, merak edip okudum simdi. Vadesi de gelmemis henuz. uzun vade verdigi icin... Bakalim hakli cikacak mi. Bir ara bir furya olmus atmisim demek kendisine.
yok, falsepetindeydi degil mi? yurtdisi odeme secenegi yoktu hatirladigim kadariyla. falsepetinde hiiic falim yok o yuzden :)sen dennis ten yorum almışmıydın hatırtlayamadımda birden :)
bana da yakın zamanda bir gelişme bekleme demişti sorduğum konu için. gerçekten de bir şey olmadı. bakalım sonrası olur muBen ona baktirdigimi bile unutmusum, merak edip okudum simdi. Vadesi de gelmemis henuz. uzun vade verdigi icin... Bakalim hakli cikacak mi. Bir ara bir furya olmus atmisim demek kendisine.
Bekleyelim bakalim, ben israrla bu tunelin sonunda isigi gorme umudundayim :)bana da yakın zamanda bir gelişme bekleme demişti sorduğum konu için. gerçekten de bir şey olmadı. bakalım sonrası olur mu
yok, falsepetindeydi degil mi? yurtdisi odeme secenegi yoktu hatirladigim kadariyla. falsepetinde hiiic falim yok o yuzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?