Baktirdigim ve anda iyi buldugum herkesin falini bekliyorum. Vadesi doldu diye patladi demek istemedigim icin. Bazilarinin vadesi henuz gelmedi zaten :)kimlerin fallarının vadelerini bekliyorsunuz ? bende vadelerime az kaldı bakalım ona göre bi çok sitedeki ya fal patlayacak yada sürümcemeye devam edecek yada çıkacak
Baktirdigim ve anda iyi buldugum herkesin falini bekliyorum. Vadesi doldu diye patladi demek istemedigim icin. Bazilarinin vadesi henuz gelmedi zaten :)
2 senedir fal baktırıyorum aşağı yukarı. Hep aynı adamı sorup durdum. Millet aynı anda 3-5 kişi soruyor. Yorumlarda görüyorum bende... Ayyy çok pis kazıklanmış hissediyorumBakiomusuz yarin burayi okuyan tum falcilar profillerine yaziyorlarmis""evliler icin baktiran gelmesin" diye:)
2 senedir fal baktırıyorum aşağı yukarı. Hep aynı adamı sorup durdum. Millet aynı anda 3-5 kişi soruyor. Yorumlarda görüyorum bende... Ayyy çok pis kazıklanmış hissediyorumaynı parayı verip tek kişi sorunca ben
Falcılar odasına dilekçe verelim.fiyat listesi yapsınlar.ay çatladım bende burda gülmektenben 2014 ten beri aynı adamı sorup duruyorum ben ne oluyorum şimdi
Falcılar odasına dilekçe verelim.fiyat listesi yapsınlar.
1 kişi sorana 5 tl
2 kişi sorana 7 tl
2 kişi sorana 3. Bedava olsun mesela..
Hak geçiyor böyle
Bende öyle bir yorum görmüştüm telvede. Kac kisiyi sormuş sormuş sonrada demişki kaynanamla kayınpederim boşanacak mı ? Başladım sinirden gülmeye. Hem evli hemdr gecmisimdeki su bu beni dusunuyormu diyor bide kaynanasiyla kayinpederini soruyor. Hayir ben kalbimde 1 kisiyi zor götürüyorum. 3-4 kişiyi nasıl tasiyorlar kalpte nasil bir kalp var hala anlamis degilimBen de telwee de gormustum biri yoruma yazmis x kisiyle nolcak y nin bana hisleri ne bir de z kisinin bana karsi ozlemi ne. Ya hayir nasil bir kalp yahu herkese ayni anda biseyler hissedileblio ben anlam veremiorum gercekten. Bu bildigin gonul sulanmasi
Ben de telwee de gormustum biri yoruma yazmis x kisiyle nolcak y nin bana hisleri ne bir de z kisinin bana karsi ozlemi ne. Ya hayir nasil bir kalp yahu herkese ayni anda biseyler hissedileblio ben anlam veremiorum gercekten. Bu bildigin gonul sulanmasi
Cok tehlikeliler gercekten!kişisel görüşüm hissetmiyor kalpleri hangisi denk gelirse o olur bi sevgilim olsunda kim olursa olsun gibi birşey sanırım bence ..
Ayy gulben ergen olabilir mi ki o acaba :)Bende öyle bir yorum görmüştüm telvede. Kac kisiyi sormuş sormuş sonrada demişki kaynanamla kayınpederim boşanacak mı ? Başladım sinirden gülmeye. Hem evli hemdr gecmisimdeki su bu beni dusunuyormu diyor bide kaynanasiyla kayinpederini soruyor. Hayir ben kalbimde 1 kisiyi zor götürüyorum. 3-4 kişiyi nasıl tasiyorlar kalpte nasil bir kalp var hala anlamis degilim
Cok tehlikeliler gercekten!
Amin demek de bana düşer o halde...gece duası : Allah o yapıdaki insanları bizden ve sevgililerimizden uzak tutsun inşallah ..
Sunun ustune tanimam: (Tellweden)Ben de telwee de gormustum biri yoruma yazmis x kisiyle nolcak y nin bana hisleri ne bir de z kisinin bana karsi ozlemi ne. Ya hayir nasil bir kalp yahu herkese ayni anda biseyler hissedileblio ben anlam veremiorum gercekten. Bu bildigin gonul sulanmasi
bu efsaneymiş daha nelerrrSunun ustune tanimam: (Tellweden)
Bilmemkim bana donecek mi, ne zaman doner, o donene kadar kocamla oyalanayim mi?
...
hahha:)) kuzuu meryem de evli erkekler için baktıranlara bakmıyormuş. ona da para kazandırmak isteyebilirsin1,5 saattir sema yaşar'ı yakalayayım dedim denk gelmediöylesine fal atmak için bekliyorum..
hahha:)) kuzuu meryem de evli erkekler için baktıranlara bakmıyormuş. ona da para kazandırmak isteyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?