Binnaz Abla

kimlerin fallarının vadelerini bekliyorsunuz ? bende vadelerime az kaldı bakalım ona göre bi çok sitedeki ya fal patlayacak yada sürümcemeye devam edecek yada çıkacak
Baktirdigim ve anda iyi buldugum herkesin falini bekliyorum. Vadesi doldu diye patladi demek istemedigim icin. Bazilarinin vadesi henuz gelmedi zaten :)
Benim adimla "tavsiye ettiklerim" diye ararsan onceden yazdigim destani bulabilirsin. Yeni eklenenler de var onlari guncel yazdim. Elfin gibi.

Bugun binnazda kalan fallarimi da silip uygulamayi yok ettimm ohbee:) ayrica sunu farkettm diger arkadaslarimla olan fallarimı da degerlendirerek falcilarin cogu x kisi icin hayatinda biri yok ama flort ettigi olabilir dio. Yani soyle dusunuolar bence ben buna simdi yok dersem belki tutup bana var diyebilir o yuzden ben flortu var diyeyim de her kapiya ciksin. Gercekten aslinda cogu bizi nasil guzel kandirior. Nasil guzel duygularimizla oynuyorlar

Hayirli aaksamlar kizlar bugun ku msjlari okudum ve gercekten saskinim bende burda iki kisiyle ozelden msjlastim derdimi anlattm bazen insan dusebiliyor en karanlik diplere Allah razi olsun desteklerini unutmam gercekten belki acikca topikte de yazdim derdimi ama pisman degilim cunku bu sureci daha kolay atlattim hepinizi seviyorum iyi ki varsiniz lizya ile hic ozelden msjlasmam olmadi ama ona inaniyorum bir yengeç olarak fallara gelecek olursak benim fallarn hepsi patlmisti bir doga dan vade vermedi birde en son birakma karari alinca dennise attim onunda vadesi var bir gelisme olursa yazarm mutlaka:)

Bakiomusuz yarin burayi okuyan tum falcilar profillerine yaziyorlarmis""evliler icin baktiran gelmesin" diye:)
2 senedir fal baktırıyorum aşağı yukarı. Hep aynı adamı sorup durdum. Millet aynı anda 3-5 kişi soruyor. Yorumlarda görüyorum bende... Ayyy çok pis kazıklanmış hissediyorum aynı parayı verip tek kişi sorunca ben

ay çatladım bende burda gülmekten ben 2014 ten beri aynı adamı sorup duruyorum ben ne oluyorum şimdi

ay çatladım bende burda gülmekten ben 2014 ten beri aynı adamı sorup duruyorum ben ne oluyorum şimdi
Falcılar odasına dilekçe verelim.fiyat listesi yapsınlar.
1 kişi sorana 5 tl
2 kişi sorana 7 tl
2 kişi sorana 3. Bedava olsun mesela..
Hak geçiyor böyle

Falcılar odasına dilekçe verelim.fiyat listesi yapsınlar.
1 kişi sorana 5 tl
2 kişi sorana 7 tl
2 kişi sorana 3. Bedava olsun mesela..
Hak geçiyor böyle

kesinlikle haklısın tek örnek dilekçe oluşturup imzalayalım .. gece gece Rabbim senden razı olsun cidden çok güldüm..

Bende öyle bir yorum görmüştüm telvede. Kac kisiyi sormuş sormuş sonrada demişki kaynanamla kayınpederim boşanacak mı ? Başladım sinirden gülmeye. Hem evli hemdr gecmisimdeki su bu beni dusunuyormu diyor bide kaynanasiyla kayinpederini soruyor. Hayir ben kalbimde 1 kisiyi zor götürüyorum. 3-4 kişiyi nasıl tasiyorlar kalpte nasil bir kalp var hala anlamis degilim

kişisel görüşüm hissetmiyor kalpleri hangisi denk gelirse o olur bi sevgilim olsunda kim olursa olsun gibi birşey sanırım bence ..

Ayy gulben ergen olabilir mi ki o acaba :)

Sunun ustune tanimam: (Tellweden)
Bilmemkim bana donecek mi, ne zaman doner, o donene kadar kocamla oyalanayim mi?
...

hahha:)) kuzuu meryem de evli erkekler için baktıranlara bakmıyormuş. ona da para kazandırmak isteyebilirsin

yok canım ya o kadına böyle içimden geçti o gün kaybettim sayfasını dünde bulmuşken bekleyeyim dedim denk gelmedi .. hani kadın için iyi şeyler hissettim profilini gördüğümde.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…