Binnaz Abla

Minnoşlar güzel bir haftasonu olsun.
Ev ödeviniz ;
Astrolojik makalelerden özet çıkardım sizin için.
Bir sancılı dönemin bitişi ve yeni 3 yıllık bir dönemin baslangıcındaymışız.
Bu 3 yıllık süreci beynimize iyi ve güzel kodlarsak, hepsini yaşayacakmışız.
Hadi bakalım gül düşünelim gülistan olsun..

Binnaz ablada suzan özyaza fal gönderen varmı gönderdim iki defa çok güzel seyler söyledi ikisinde de aynı vadeyi verdi

kızlar aylin murat nasıldır sizce bana olumlu konuştu ama ben ilk defa baktırdım forumda da çok birşey bulamadım hakkında . puanı da yuksek ama forumda cok muhabbeti dönmemiş . baktırıp da çıktı diyen varmı aranızda ?

Kızlar bişe soracaktım eski erkek arkadaşımı arıyacam da retrodan ne zaman cıkıyoduk ona göre aramak istiyorum ters konusmasın sonra

Hadi ya ocağın ilk haftasını bulur o zaman cidden özellikle 2017 cok stresli gergin geçti benim için inş 2018 daha dengeli huzurlu geçer

Hadi ya ocağın ilk haftasını bulur o zaman cidden özellikle 2017 cok stresli gergin geçti benim için inş 2018 daha dengeli huzurlu geçer
aynen öyle ocağın ilk haftasını bulur..
:) hepimiz aynı 2017 hep bi kasırga gibiydi ama 2018 daha ılıman ve güzel olacak diye beklemedeyiz ..

Mrb bende burda yeniyim uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum burayı.bende bir yıl içinde yaşadığım fal deneyimlerimi. Sizinle paylaşmak istedim

arkadaşlar asude ışık ve dilşah füsunun facebooku mail adresi filan olan var mı? onlara ulaşmam gerekiyor en acilinden...

Tsk hosbuldum binnazda pelin ikikez baktirdim . ilki çok güzeldi çok mutlu iyi bir hayatım olacaktı pespembe ikincisi tam tersi. Nehir aynı şekilde hiçbir dediği olmadi.haleh çetiner mert göktürk nehire dortkez attım ayrıca belirteyim .meral saydam elif ışık ve ismini sayamadigim unuttuğum nicesi binnaz sayfasını açıp bakicam ozaman yazarım.engin gümüşe dört kez öngörüleri gerçekleşmedi ama ama beni şok eden detaylar vardi.erkek arkadaşımın gecmiste yaşadığı bir olayı tarihine kadar bildi .başka bildikleride oldu geçmişte ve anda iyiydi orda herkes tirt para tuzağı. Devam edicem

enginin falı beni de şok etmişti acayip detaylar bildi.Ama işlerin sonucu farklı oldu.Maya ve Pelinin her dediğini yaşadım bu arada... benna da ilk kez tarihi tarihine olayları gidişatına kadar tutturdu bende.Geçmiş ilişkimde bilememişti ama bunda acayip uyumlu baktı olayları sonucu da çıktı dediği gibi.Bir diğeri ufuk kutluk bende yarı yarıya tuttu diyim ama hisleri iyi.. diğer isim zeynep sabah bende tutturamadı enerjimiz uyumsuz demekki... aybüke herşeyi tutturdu... özde herşeyi tutturdu.. lena koval olumlu tuttu tamamen... kahve falında aybüke tuttu.Selin imer her zaman çıkıyordu bu kez olmadı.Yıldız yetkin kahve falında 4 ay sonr ayaşanacak herşeyi söylemiş açıp okuyunca çok şaşırdım ona da tekrar göndericem fal durumlar böyle bende

Alev öztürkün katina falı iyi kızlar aklımdayken söyleyeym yani sevdiğim kişiyi filan tarif etti özelliklerini söyledi bakalım tarihi bekliyorum

Alev öztürkün katina falı iyi kızlar aklımdayken söyleyeym yani sevdiğim kişiyi filan tarif etti özelliklerini söyledi bakalım tarihi bekliyorum
bana çıkmamıştı falı.. olumsuz demişti olumlu oldu sonucu enerji değişiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…