Binnaz Abla

kızlar sanırım size çıkan güzel falların haberleri vericem gibi inşallahhhh ben 1 aydır baktırmıyorum nerdeyse ve gerçekten huzurluyum ama sizi burdan bilgilendiricem sevgiler şimdilik:)

ayyy ayyy ınsallah bıtanesı ınsallah bı daha baktırmana gerek bıle kalmaz bızede haber ver cıkanları tahmınlerını merakla beklıyorum cunku senınle benım falcılar hep tutarkıydı takıp ettıgım kadarıyla enerjımız tutanlar ayy ınsallah cok guzel olur hersey bu arada sımdıdenn ıyı yıllarımızz olsunn kızlarrr

gece gece aklıma Nalan Abla'nın derslerimi ve sınavlarımı düşünerek falında "gece yatmadan önce ballı süt iç kızım" demesi geldi. asdfg. 22 olacak birine bu tavsiyeyi verdi evet.

Son düzenleme:
Ecren'inde pc 'si arızalı olduğu için falımı sabah yollayabilecekmiş.Bu falalemde var bi uğursuzluk.İlk Reiki ye yollayacaktım arızaya takıldı halen öyle,Clairdolune yılbaşı piyangosuydu zaten ,kaç mail attık kredimizi aldık,Ecren 'e attım saatler önce oda arızalandı sabaha kaldık.İnsanın parasıyla rezil olması böyle bişey herhalde.

nalan abla bence iyi bir kadin ya samimi ve temiz geliyor bana:

canım nalan ablanın çıkan falları oldu mu hiç uzun zamandır takip edemiyorum bu konuyu?

geçenlerde rezzan hanıma baktırdım eskisi gibi değil, önceden falın çıkıcağını hissederdim son baktırdıklarımdan anca bi kaç bişeyi tutuyo çok mu yorduk acaba onu fal fal die

Ayyy sinir bozucu insanin hevesi de kalmiyor boyle durumlarda. ..neyse kizcagizlarim ben yine tek bir falim bile cikmadan uyuyorum iyi geceler

Ne yorması canım ya,aylar önce baktırdım hiçbir dediģi çıkmadı,çok şişirdik hepimiz onu hatamız o oldu,Rezzan ablada onun ekmeğini yedi bi süre.Masalın sonu gelince bir bir fallar patlayınca Rezzan ablanında foss olduğu anlaşıldı.Aslında başından beri aynı şekilde fal bakıyordu ama biz gerçekleri şimdi görüyoruz.

başlarda dediği çoğu şeyi yaşadım hakkını yiyemem canım, hatta ince ayrıntılar verirdi zamanında çıkardı dedikleri
ama son 4-5 faldır pek dediği çıkmıyo çıkanlarda var ama tek tük 1700 fal baktı yazıyodu çok fala bakınca oldu bence

kızlar mina06nın falını ufaktan yaşıyor gibiyim ama ufaktan.hani ona yorabiliriz de yormayabilirizde ama olaylar benzer ilerliyor.:18:
meleğin de bir dediğine paralel bu..

Son düzenleme:
Bakmasaydı canım,o kadar fal almayaydı oda.Günde 13değilde 5 fal alsaydı,kimse ona zorla fal aldırmadı.Performansı son dönemde düşmüş diyosun ama halâ fal alıyo,bu nasıl iş?Ara versin o zaman gitsin bir ay bakmasın.E onuda gòzü tutmuyo,olan fal baktırana oluyor.Bak son 5 falı çıkmadı diyorsun,yazık günah değilmi senin parana?Beş fal100tl be.Canım sen çok iyimsersin anlıyorum ama Rezzan'ın yaptığı bana hiç samimi gelmiyor.

kızlar mina06nın falını ufaktan yaşıyor gibiyim ama ufaktan.hani ona yorabiliriz de yormayabilirizde ama olaylar benzer ilerliyor.:18:
meleğin de bir dediğine paralel bu..

İnşallah iyi bişeydir,kötüyü zaten hepsi biliyor.Çıksında ufaktan ufaktan olsun.

Ben sevdim kızlar falını.Net falı var,lafı boşa uzatmamış,tıkır tıkır sorumu yanıtlamış.Ama geleceğe bağlı tabi net yorumum.Bence Rezzan'dan iyi ,hiç öyle tavsiyesi falan yok.Sadece yorum,akıl vermiyor ..İsterseniz kahvesiyle deneyebilirsiniz,benimki tarottu,kahve daha ucuz.Kahve resmi yüklemek bana çok zor geliyor bide ben tarotu hep daha ciddi bulurum.Şu an kıyaslamaya gidicem ilk kez;Rezzan'dan,Elif'ten,Kesira'dan,inci turan'dan,Hülya demir ve Meral Saydam'dan çok daha iyi.Yinede hiçbir falcıya kefil olmam;herkese değişiyor fal denilen illet ama alcanzarca durum bu.

Son düzenleme:
İnşallah iyi bişeydir,kötüyü zaten hepsi biliyor.Çıksında ufaktan ufaktan olsun.

Alcanzarcim, mina aranizda yeniden beeaberlikten onece konusmalar olacak bu konusmalarda baska birini ogreneceksin ama sonrasinda yeni konusmalarda bunun dusundugun gibi bisey olmadigini goreceksin demisti.
Benim konusmam onunla olmadi ama 2ayri arkadasiyla oldu.biri bana yakin olan arkadasi.o whatsappde isyerine yeni gelen birinin ona yazdigini ilgilendigini onun da hosuna gittigini soyledigini soyledi.cikarlar gibi bak demisti.
Dun onun en iyi arkadasiyla konustuk.dalga gecmis biliyorum o mevzuyu dedi.ondan buyuk kiz hem 3 yas dedi.sadece ilgilenilmek oyle bi hosuna gitmis ama oylesine bisey hic alakalari yok dedi.ben ona bisey demistim daha once eskisinin beni aramasiyla ilgili.sanirim ona kizmis ben duyayim diye oyle bisey demis o gun arkadasa.
Ne kadar fal tuttu denir bilmem ama bu oldu

Evet canım,konuşmanın onunla olmamasının dışında olay tamamen Mina'nın dediği gibi olmuş.İnşallah dediği gibi birleşmenizden önceki duyumundur bu.Senin için hayırlısı olsun.Çocuk sana nispet olsun diye ortaya atmış olabilir doğrudur.

mina böyle demişti canım,ugga ekimde birleşmenizden önce biri olacak onda demişti ona yormuştum ilk duyduğumda. melek te kasım ayında onun etrafında biri var o ilgilenmiyor ama sen ne olur ne olmaz unutturma kendini demişti. valla kafayı yedim

Fal sepeti'nde fiyatlar güne özel düşmüş, tarot 15 olmuş...Yaşadığım küçük çaplı aydınlanmadan sonra baktırmayacağım diye kendime söz verdiğim için iradeli olacağım. Öyle umuyorum. :/

canım ufkumu açtın 35 tl kar ettirdin bana:d tarot baktıracaktım. almışken 2 tarot alayım bari 2 de kahvesi olsun diye 50 tllik paketten alıyordum.

şimdi madem indrimde beklerim melek açarsa 15tlye baktırır kaçarım:) kahveler bahaneydi zaten olmasa da olur falsepetinde kahve bakabilen yok.

5 falın hepside çıkmadı demedim yanlış okumuşsun canım, çıkanlarda var ama az olduğunu belirttim, herşeyden önce onun insanlığını seviyorum , belki sizin enerjiniz tutmamıştır biraz klişe oldu bu cevap ama, insaların kötü geçirdiği dönemler olur bunlar için falcıya gideriz onlarda bizim gibi insanlar senin benim gibi sen nasıl 4 4lük değilsen hayatının her devresinde onlarda 4 4 lük değil, ayrıca falda deseler sen bunu yapıcaksın bu çıkıcak dese sen gidip onu yapmazsan kendi kararlarına idarene göre o fal çıkmaz bununla birlikte çevrendeki insalarında davranışı tutumu değişebilir bundan dolayıda falın değişebilir
hala bu kadar çok fal baktıran varsa demekki bazı şeyleri hala biliyo ve talep ediliyo, birde bu açıdan düşün
ben onun avukatı değilim, sadece senin ona karşı hoş olmayan tutumunu düzeltmeye çalışıyorum sadece rezzan hanım için değil çoğu falcı için tamamkabul ediyorum bazıları insanların umudunu sömürüyo kötü niyetli olanlar ama birde kalbi temiz insaların bu şekilde yargılanması hoşuma gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…