kızlar sanırım size çıkan güzel falların haberleri vericem gibi inşallahhhh ben 1 aydır baktırmıyorum nerdeyse ve gerçekten huzurluyum ama sizi burdan bilgilendiricem sevgiler şimdilik:)
gece gece aklıma Nalan Abla'nın derslerimi ve sınavlarımı düşünerek falında "gece yatmadan önce ballı süt iç kızım" demesi geldi. asdfg. 22 olacak birine bu tavsiyeyi verdi evet.
Banada ayni tavsiye
nalan abla bence iyi bir kadin ya samimi ve temiz geliyor bana:
Ecren'inde pc 'si arızalı olduğu için falımı sabah yollayabilecekmiş.Bu falalemde var bi uğursuzluk.İlk Reiki ye yollayacaktım arızaya takıldı halen öyle,Clairdolune yılbaşı piyangosuydu zaten ,kaç mail attık kredimizi aldık,Ecren 'e attım saatler önce oda arızalandı sabaha kaldık.İnsanın parasıyla rezil olması böyle bişey herhalde.
canım nalan ablanın çıkan falları oldu mu hiç uzun zamandır takip edemiyorum bu konuyu?
geçenlerde rezzan hanıma baktırdım eskisi gibi değil, önceden falın çıkıcağını hissederdim son baktırdıklarımdan anca bi kaç bişeyi tutuyo çok mu yorduk acaba onu fal fal die
Aynen canım iyi uykular...Ayyy sinir bozucu insanin hevesi de kalmiyor boyle durumlarda. ..neyse kizcagizlarim ben yine tek bir falim bile cikmadan uyuyorum iyi geceler
Ne yorması canım ya,aylar önce baktırdım hiçbir dediģi çıkmadı,çok şişirdik hepimiz onu hatamız o oldu,Rezzan ablada onun ekmeğini yedi bi süre.Masalın sonu gelince bir bir fallar patlayınca Rezzan ablanında foss olduğu anlaşıldı.Aslında başından beri aynı şekilde fal bakıyordu ama biz gerçekleri şimdi görüyoruz.
Bakmasaydı canım,o kadar fal almayaydı oda.Günde 13değilde 5 fal alsaydı,kimse ona zorla fal aldırmadı.Performansı son dönemde düşmüş diyosun ama halâ fal alıyo,bu nasıl iş?Ara versin o zaman gitsin bir ay bakmasın.E onuda gòzü tutmuyo,olan fal baktırana oluyor.Bak son 5 falı çıkmadı diyorsun,yazık günah değilmi senin parana?Beş fal100tl be.Canım sen çok iyimsersin anlıyorum ama Rezzan'ın yaptığı bana hiç samimi gelmiyor.başlarda dediği çoğu şeyi yaşadım hakkını yiyemem canım, hatta ince ayrıntılar verirdi zamanında çıkardı dedikleri
ama son 4-5 faldır pek dediği çıkmıyo çıkanlarda var ama tek tük 1700 fal baktı yazıyodu çok fala bakınca oldu bence
kızlar mina06nın falını ufaktan yaşıyor gibiyim ama ufaktan.hani ona yorabiliriz de yormayabilirizde ama olaylar benzer ilerliyor.:18:
meleğin de bir dediğine paralel bu..
İnşallah iyi bişeydir,kötüyü zaten hepsi biliyor.Çıksında ufaktan ufaktan olsun.
Evet canım,konuşmanın onunla olmamasının dışında olay tamamen Mina'nın dediği gibi olmuş.İnşallah dediği gibi birleşmenizden önceki duyumundur bu.Senin için hayırlısı olsun.Çocuk sana nispet olsun diye ortaya atmış olabilir doğrudur.Alcanzarcim, mina aranizda yeniden beeaberlikten onece konusmalar olacak bu konusmalarda baska birini ogreneceksin ama sonrasinda yeni konusmalarda bunun dusundugun gibi bisey olmadigini goreceksin demisti.
Benim konusmam onunla olmadi ama 2ayri arkadasiyla oldu.biri bana yakin olan arkadasi.o whatsappde isyerine yeni gelen birinin ona yazdigini ilgilendigini onun da hosuna gittigini soyledigini soyledi.cikarlar gibi bak demisti.
Dun onun en iyi arkadasiyla konustuk.dalga gecmis biliyorum o mevzuyu dedi.ondan buyuk kiz hem 3 yas dedi.sadece ilgilenilmek oyle bi hosuna gitmis ama oylesine bisey hic alakalari yok dedi.ben ona bisey demistim daha once eskisinin beni aramasiyla ilgili.sanirim ona kizmis ben duyayim diye oyle bisey demis o gun arkadasa.
Ne kadar fal tuttu denir bilmem ama bu oldu
Evet canım,konuşmanın onunla olmamasının dışında olay tamamen Mina'nın dediği gibi olmuş.İnşallah dediği gibi birleşmenizden önceki duyumundur bu.Senin için hayırlısı olsun.Çocuk sana nispet olsun diye ortaya atmış olabilir doğrudur.
Fal sepeti'nde fiyatlar güne özel düşmüş, tarot 15 olmuş...Yaşadığım küçük çaplı aydınlanmadan sonra baktırmayacağım diye kendime söz verdiğim için iradeli olacağım. Öyle umuyorum. :/
Bakmasaydı canım,o kadar fal almayaydı oda.Günde 13değilde 5 fal alsaydı,kimse ona zorla fal aldırmadı.Performansı son dönemde düşmüş diyosun ama halâ fal alıyo,bu nasıl iş?Ara versin o zaman gitsin bir ay bakmasın.E onuda gòzü tutmuyo,olan fal baktırana oluyor.Bak son 5 falı çıkmadı diyorsun,yazık günah değilmi senin parana?Beş fal100tl be.Canım sen çok iyimsersin anlıyorum ama Rezzan'ın yaptığı bana hiç samimi gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?