şevdar var bak o da iyi.
inşallah canım ama bence poyraza atma.Bana cok olumsuz konştu valla olablrde tabi olmsz yani ama çıkmaz inşallah:)
Ben de sürekli böyle de olur böyle de olur saba baglıya getirdi.Pelin çok olumsuz konuştu bana anı iyi bildi. Çok olumsuz konuşunca üzüldüm ama umarım çıkmaz dedikleri..
Ben üç kere atmıştım.Eyleme bir kaç kez baktırdım. Bence hisleri var evet ama sorudan yola çıkarak yönlendirdiğini hissettim ikinci yorumdan sonra. Ama ilk kez baktıracaksan denenebilir..
inşallah canım ama bee poyraza atma.
canım bence binnaz su an tırt. online kişilere baktım şimdi. bence kredin varsa yakma.Hep iyi yorumlar var ama bilemedm
canım bence binnaz su an tırt. online kişilere baktım şimdi. bence kredin varsa yakma.
Arayacak dedi aradı evet. Sadece dediği vadede aramadı. Anı bence iyi biliyor ama gelecek öngörüsü eylem de çok net değil. Şöyle olacak böyle olacak demedi bana..Ben üç kere atmıştım.
İlk falı çok şaşırttı baya detay bildi
İkinci de yönlendirdi ve olaylar benzer gelişti
3 de dediğin gbi artık tanıdıgı için çok şaşırmadım ama çıkar mı merak ediyorum
Çıktı mı sende hiç olaylar
o sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Bugun baktırmayacaklarıma birini daha ekledim. Pek bir şey kalmadı :)Benim de kredim var atacak insan bulamadım binnazda :)
kesinlikle bekle elfini yakalamaya çalış bence. geysu tellwede onu oradan bulabilirsin. Kesira bu ara çok ünlendi ama geçmişte ben en az 4 kez gitmişimdir fiyatı da bu kadar değildi. Geleceği hiç çıkmadı. geçmişi debaranı begenirim ben çünkü bende tutturmuştu.
Baran Umut mu? Galiba senin beğendiğin falcılar benimkiyle paralel oluyor, bana da çok zor tutturuyor falcılar çok nadir enerjimin tuttuğu falcı oluyor dikkat ettim de enerjim tutanlar senin önerdiklerin genelde. Kesira bende de anda iyiydi, geçen sene baktırmıştım ama gelecek veya yakın gelecek çok tutmamıştı, anlatımı iyi ama beğenmiştim tarzını.kesinlikle bekle elfini yakalamaya çalış bence. geysu tellwede onu oradan bulabilirsin. Kesira bu ara çok ünlendi ama geçmişte ben en az 4 kez gitmişimdir fiyatı da bu kadar değildi. Geleceği hiç çıkmadı. geçmişi debaranı begenirim ben çünkü bende tutturmuştu.
Valla aynı sıkıntım var. Ben direk gelecek ve karakter analizi de sevmiyorum. Geçmişte bir nokta tutturursa o zaman dikkate alıyorum. Baran tutturmuştu ve evet Baran Umut. Bir de geçenlerde okuduğuma göre; Gizem hatunla nurbanu aynıymış. Bilerek fal attım ama nurbanu benim durumumu tam bildi. Gizem hatun o gün kafamda evirip cevirdiğim seyi soyledi. Denemediysen Nur banu tavsiyemdirBaran Umut mu? Galiba senin beğendiğin falcılar benimkiyle paralel oluyor, bana da çok zor tutturuyor falcılar çok nadir enerjimin tuttuğu falcı oluyor dikkat ettim de enerjim tutanlar senin önerdiklerin genelde. Kesira bende de anda iyiydi, geçen sene baktırmıştım ama gelecek veya yakın gelecek çok tutmamıştı, anlatımı iyi ama beğenmiştim tarzını.
Rica ederim canım. Baktırırsan dönüş yapta nasıl baktı bilelim olur mu?O zaman baran ve elfin i ben yakalaym sagol canm
aaaa şaka yapıyosun canım!? peki gelecekle ilgili öngörüleri şuan ki durumla mı alakalıydı? sorundan mı yola çıktıCanım geldi. Geçmişle ilgili tek kelime yok hep gelecek yazmış. Çıkacağını sanmıyorum. Bu arada an da yok. Bu yuzden ben başarılı bulmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?