Binnaz Abla

Pelin çok olumsuz konuştu bana anı iyi bildi. Çok olumsuz konuşunca üzüldüm ama umarım çıkmaz dedikleri..
Ben de sürekli böyle de olur böyle de olur saba baglıya getirdi.
Bunun için o kadar para verdiğime acıdı. Banu yılmaz bile daha ii en azından kısa ama net bakıyordu

Eyleme bir kaç kez baktırdım. Bence hisleri var evet ama sorudan yola çıkarak yönlendirdiğini hissettim ikinci yorumdan sonra. Ama ilk kez baktıracaksan denenebilir..
Ben üç kere atmıştım.
İlk falı çok şaşırttı baya detay bildi
İkinci de yönlendirdi ve olaylar benzer gelişti
3 de dediğin gbi artık tanıdıgı için çok şaşırmadım ama çıkar mı merak ediyorum
Çıktı mı sende hiç olaylar

Tamam canım geceye doGRU bekleym hatta elfin geysu bi de kesira vardı onları mi beklesm baran umutta iyiyms sanrm bi de elif dye biri onlar grc gelyor sanrm bekleym onlari

Arayacak dedi aradı evet. Sadece dediği vadede aramadı. Anı bence iyi biliyor ama gelecek öngörüsü eylem de çok net değil. Şöyle olacak böyle olacak demedi bana..

kesinlikle bekle elfini yakalamaya çalış bence. geysu tellwede onu oradan bulabilirsin. Kesira bu ara çok ünlendi ama geçmişte ben en az 4 kez gitmişimdir fiyatı da bu kadar değildi. Geleceği hiç çıkmadı. geçmişi de baranı begenirim ben çünkü bende tutturmuştu.

Baran Umut mu? Galiba senin beğendiğin falcılar benimkiyle paralel oluyor, bana da çok zor tutturuyor falcılar çok nadir enerjimin tuttuğu falcı oluyor dikkat ettim de enerjim tutanlar senin önerdiklerin genelde. Kesira bende de anda iyiydi, geçen sene baktırmıştım ama gelecek veya yakın gelecek çok tutmamıştı, anlatımı iyi ama beğenmiştim tarzını.

Valla aynı sıkıntım var. Ben direk gelecek ve karakter analizi de sevmiyorum. Geçmişte bir nokta tutturursa o zaman dikkate alıyorum. Baran tutturmuştu ve evet Baran Umut. Bir de geçenlerde okuduğuma göre; Gizem hatunla nurbanu aynıymış. Bilerek fal attım ama nurbanu benim durumumu tam bildi. Gizem hatun o gün kafamda evirip cevirdiğim seyi soyledi. Denemediysen Nur banu tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…