bu arada fısıltı denmişti önceki mesajlarda. baya bekleterek fal attı. attığı fal 3 cümle resmen 3 cümle.
çok seviyorsunuz çok sabrettiniz,olmaz diyorsunuz artık.ama olacak yakındır olacak.
çok sevdiğimi bilmem için fala gerek yok sabrettiğimi de biliyorum fal olmasa da bilirdim. ya yine insaflı tarafıma denk geldi bir yıldız vermedim.5 kredi gitti kerkeneze çok sinirlerimi bozdu.
bır yıldız verde ıade etsın ışte kredını:)
Halâ Rezzan' çok fal alıyor değil,öyle 10-11 fal olmuyor artık,dün 3 kişi vardı sırasında.Tabiki senin falını senden iyi bilemem,ama kendi fallarımdan yola çıkarak diyebilirimki bende hiçbir şey bilemedi.Tutturduğu bir iki şey var,onlarda öyle komik önemsiz şeylerki...Dört dörtlük falcı aramıyoruz zaten ama bi insan falcı olarak yere göğe sığdırılamıyosa ve ancak küçük şeyleri tutturup, bir sürü falı patlıyosa bence o falcının falcılığı üzerine biraz durup düşünmek gerek.Ayrıca bana "sen şunu yaparsan bu o zaman olur "gibi bir yorumu olsaydı "Rezzan abla bana bunu söyledi ama ben yapmadığım için bunu yaşamadım" der bunu burda yazıp altını çizerek bu detayıda belirtirdim.Bana yaptığı yorum direk kehanet bağbında olup,kesinlikle "şu şu zaten olacak "kesinliğinde bir yorumdu.Üzgünüm ama çıkmamış bir falada Rezzan ablayı çıkmamış falcı durumuna düşürmemek için ben "söylediğini yapmadım,yapsaydım çıkardı "kılıfını uyduramam.Yiğidi öldürür hakkını veririm her zaman.Rezzan ablaya olan fikrine saygı duyuyorum ama üzgünüm ben onunla ilgili böyle düşünüyorum.5 falın hepside çıkmadı demedim yanlış okumuşsun canım, çıkanlarda var ama az olduğunu belirttim, herşeyden önce onun insanlığını seviyorum , belki sizin enerjiniz tutmamıştır biraz klişe oldu bu cevap ama, insaların kötü geçirdiği dönemler olur bunlar için falcıya gideriz onlarda bizim gibi insanlar senin benim gibi sen nasıl 4 4lük değilsen hayatının her devresinde onlarda 4 4 lük değil, ayrıca falda deseler sen bunu yapıcaksın bu çıkıcak dese sen gidip onu yapmazsan kendi kararlarına idarene göre o fal çıkmaz bununla birlikte çevrendeki insalarında davranışı tutumu değişebilir bundan dolayıda falın değişebilir
hala bu kadar çok fal baktıran varsa demekki bazı şeyleri hala biliyo ve talep ediliyo, birde bu açıdan düşün
ben onun avukatı değilim, sadece senin ona karşı hoş olmayan tutumunu düzeltmeye çalışıyorum sadece rezzan hanım için değil çoğu falcı için tamamkabul ediyorum bazıları insanların umudunu sömürüyo kötü niyetli olanlar ama birde kalbi temiz insaların bu şekilde yargılanması hoşuma gitmiyor
Fal sepeti'nde fiyatlar güne özel düşmüş, tarot 15 olmuş...Yaşadığım küçük çaplı aydınlanmadan sonra baktırmayacağım diye kendime söz verdiğim için iradeli olacağım. Öyle umuyorum. :/
canım ufkumu açtın 35 tl kar ettirdin bana:d tarot baktıracaktım. almışken 2 tarot alayım bari 2 de kahvesi olsun diye 50 tllik paketten alıyordum.
şimdi madem indrimde beklerim melek açarsa 15tlye baktırır kaçarım:) kahveler bahaneydi zaten olmasa da olur falsepetinde kahve bakabilen yok.
Samira için dün baktırdığım Ecren diyolardı galiba ama emin değilim.bu samira günal nasıldır? baya fal almış bugün
Herkese sağlıklı,mutlu,tüm güzel falların çıktığı aşk ve para dolu unutulmayacak güzellikte bir yıl dilerim.Hepinizin yeni yılını kutlarım!
Samira için dün baktırdığım Ecren diyolardı galiba ama emin değilim.
Kızlar orda bi Melek kaldı baktırabileceğim o açarsa belki baktırırım ama ayda iki falıda aşmak istemiyorum.Kanıma girdiniz yine.
Samira için dün baktırdığım Ecren diyolardı galiba ama emin değilim.
bende hepinizin yeni yılını kutlarım kızlar.inşallah 2014te herkes fal baktırdığı dertlerinden öyle ya da böyle kurtulmuş bu günleri düşündüğünde komikmiş diye gülüyor olur:)
ecren nasıl o zaman:)
bir de meleğin profilini kontrol ediyorum dolu olduğunda.hep online olacağım diyor. daha sonra ya drive da sorun var yazıyor ya elektrik gitti yazıyor ya netim zayıf yazıyor ya hastalandım diyor..bana pek dürüst gelmiyor nedense
Yok yavru Melek dolmuş baksana.Sanada mutlu yıllar canım.Imm o zaman çözüm olarak bu ay Melek ile beraber üçlersin, bir dahaki ay sadece bir tane fal baktırırsın. ^^
Bu arada, her ne kadar pek muhabbetimiz olmasa da, ben de hepinize iyi seneler diliyorum.:)
Doğrudur canım sana öyle geldiyse öyledir büyük ihtimal.Ecren'de iyiydi ama..merhaba canım ben falalemde baktırdığımda ismi farklıydı ama hatırlayamıyorum ismini ,sonra birkaçgün sonra tesadüfen falsepetinde samiraya baktırdım baştan farketmedim ama sesi yabancı gelmeyince birinicepten birini bilgisayardan dinledim aynı kişiydi bana göre
Bacı millette abartmış be indirim topu topu 5 tl.Baktıran 15'e 20'yede baktırır zaten.Ancak birden fazla falda farkeder indirim.Neyse Melek'çikte kaçtı.uh meleğin açmasıyla dolması bir oldu hiç böyle olmazdı indirim var diye herhalde bugün böyle
seneye görüşürüz haaaaanımmmmmlaaaarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?