Binnaz Abla

bu arada fısıltı denmişti önceki mesajlarda. baya bekleterek fal attı. attığı fal 3 cümle resmen 3 cümle.

çok seviyorsunuz çok sabrettiniz,olmaz diyorsunuz artık.ama olacak yakındır olacak.

çok sevdiğimi bilmem için fala gerek yok sabrettiğimi de biliyorum fal olmasa da bilirdim. ya yine insaflı tarafıma denk geldi bir yıldız vermedim.5 kredi gitti kerkeneze çok sinirlerimi bozdu.

bır yıldız verde ıade etsın ışte kredını:)

bır yıldız verde ıade etsın ışte kredını:)

ben taa 2 ay evvel iade almıştım birinden o yüzden iade alamıyorum herhalde çok saçma birşey.o yüzden oy da vermiyorum hiç.
geçenlerde birine 1 yıldız verdim ama.falı 1 yıldızlık değildi. baksaan 3 yıldızlık anca ederdi.gerçi hepsi öyle de nezaketen ya oylamıyorum ya 5 veriyorum uğraştıysa. bu bana yıldızlamazsan cevap vermem dedi. ne münasebetse..bende falın ne ki cevabın ne olsun dedim içimden al sana yıldız diye 1 verdim.aldığın ücretin karşılığıdır cevap vermek. 1 yıldız da alsan cevap vereceksin.

Halâ Rezzan' çok fal alıyor değil,öyle 10-11 fal olmuyor artık,dün 3 kişi vardı sırasında.Tabiki senin falını senden iyi bilemem,ama kendi fallarımdan yola çıkarak diyebilirimki bende hiçbir şey bilemedi.Tutturduğu bir iki şey var,onlarda öyle komik önemsiz şeylerki...Dört dörtlük falcı aramıyoruz zaten ama bi insan falcı olarak yere göğe sığdırılamıyosa ve ancak küçük şeyleri tutturup, bir sürü falı patlıyosa bence o falcının falcılığı üzerine biraz durup düşünmek gerek.Ayrıca bana "sen şunu yaparsan bu o zaman olur "gibi bir yorumu olsaydı "Rezzan abla bana bunu söyledi ama ben yapmadığım için bunu yaşamadım" der bunu burda yazıp altını çizerek bu detayıda belirtirdim.Bana yaptığı yorum direk kehanet bağbında olup,kesinlikle "şu şu zaten olacak "kesinliğinde bir yorumdu.Üzgünüm ama çıkmamış bir falada Rezzan ablayı çıkmamış falcı durumuna düşürmemek için ben "söylediğini yapmadım,yapsaydım çıkardı "kılıfını uyduramam.Yiğidi öldürür hakkını veririm her zaman.Rezzan ablaya olan fikrine saygı duyuyorum ama üzgünüm ben onunla ilgili böyle düşünüyorum.

Kızlar orda bi Melek kaldı baktırabileceğim o açarsa belki baktırırım ama ayda iki falıda aşmak istemiyorum.Kanıma girdiniz yine.

Herkese sağlıklı,mutlu,tüm güzel falların çıktığı aşk ve para dolu unutulmayacak güzellikte bir yıl dilerim.Hepinizin yeni yılını kutlarım!

Samira için dün baktırdığım Ecren diyolardı galiba ama emin değilim.

bende hepinizin yeni yılını kutlarım kızlar.inşallah 2014te herkes fal baktırdığı dertlerinden öyle ya da böyle kurtulmuş bu günleri düşündüğünde komikmiş diye gülüyor olur:)

ecren nasıl o zaman:)

bir de meleğin profilini kontrol ediyorum dolu olduğunda.hep online olacağım diyor. daha sonra ya drive da sorun var yazıyor ya elektrik gitti yazıyor ya netim zayıf yazıyor ya hastalandım diyor..bana pek dürüst gelmiyor nedense

Kızlar orda bi Melek kaldı baktırabileceğim o açarsa belki baktırırım ama ayda iki falıda aşmak istemiyorum.Kanıma girdiniz yine.

Imm o zaman çözüm olarak bu ay Melek ile beraber üçlersin, bir dahaki ay sadece bir tane fal baktırırsın. ^^

Bu arada, her ne kadar pek muhabbetimiz olmasa da, ben de hepinize iyi seneler diliyorum.:)

Samira için dün baktırdığım Ecren diyolardı galiba ama emin değilim.

merhaba canım ben falalemde baktırdığımda ismi farklıydı ama hatırlayamıyorum ismini ,sonra birkaçgün sonra tesadüfen falsepetinde samiraya baktırdım baştan farketmedim ama sesi yabancı gelmeyince birinicepten birini bilgisayardan dinledim aynı kişiydi bana göre

Ecren i yazdım canımcım detaylı bikaç sayfa önde kaldı, ben beğendim.

Imm o zaman çözüm olarak bu ay Melek ile beraber üçlersin, bir dahaki ay sadece bir tane fal baktırırsın. ^^

Bu arada, her ne kadar pek muhabbetimiz olmasa da, ben de hepinize iyi seneler diliyorum.:)
Yok yavru Melek dolmuş baksana.Sanada mutlu yıllar canım.

Doğrudur canım sana öyle geldiyse öyledir büyük ihtimal.Ecren'de iyiydi ama..

uh meleğin açmasıyla dolması bir oldu hiç böyle olmazdı indirim var diye herhalde bugün böyle
Bacı millette abartmış be indirim topu topu 5 tl.Baktıran 15'e 20'yede baktırır zaten.Ancak birden fazla falda farkeder indirim.Neyse Melek'çikte kaçtı.

Kızlar binanız ablada fahriye ışıksaçana Katina falı baktırdım çok olumlu şeyler söyledi içinizde baktıranınız var mı bu falcıya inşallah söyledikleri çıkar :) bide demin fal sepetinde tahaya taret baktırdım baktırmaz olaydım iğrençti fala bakmamış sırf nasihat vermiş sinir oldum

Son düzenleme:
2014 yilimiz mutlu parali sevgi dolu ve falsiz gecirnemiz dileklerimle....
Bugun takip edemedim cikan fal oldu mu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…