Binnaz Abla

aaaa şaka yapıyosun canım!? peki gelecekle ilgili öngörüleri şuan ki durumla mı alakalıydı? sorundan mı yola çıktı
Canım bilerek soru sormadım. Aşk hayatımı sordum sadece. ayrıntı olmayınca olmadı galiba. Ben herkese bu şekilde yazıyorum kimileri direk anlatıyor mesela. bunun ki mevcut durum yok. Şu anda yaşadıklarım da yok sadece gelecek var ki ona inanmam.

Ben Nurbanu’ya da iki defa attım Gizem Hatuna’a 4-5 defa atmıştım, beğendiğim bir falcı olunca sürekli ona gidiyorum çünkü Gizem hatun ilk falında bana çoğu şeyi an ve gelecek bilmişti şaşırtmıştı beni, Nurbanu’yu da beğenmiştim, aynı olabilirler tarzları yakın ama kesin aynıdır da diyemiyorum. Gizem Hatun sonraları da iyi sayılırdı anda fena değildi ama bir daha ilk falı gibi gelecek söyledikleri çıkmadı. Nurbanu da ikinci falında gelecekle ilgili kesin dediği bir şeyin tam tersi oldu o yüzden ona bir daha gitmedim. Elfin favori falcım ama o da son iki falında karıştı biraz ya ben gelişme olmadan baktırdığım için oldu bilmiyorum anda iyi ama gelecek dedikleri olmadı olacak gibi çok durmuyor ama belli olmaz tabi her an her şey olabiliyor. Bir de Medyum Fatima bende ilk falında döktürmüştü, geçen sene bakmıştı ve ne dediyse yaşamışım sonradan okuduğumda farkettim. Ona da 2 ay önce attım bu kez yine güzel bakmıştı, öngörüleri de az da olsa yaşamaya başladım gerçi bu defa çok gelecek söylememişti.

fatimayı bende merak ediyorum. Elfinle ilgili düşüncem şu benim. Bence akışı bozduğumuz için falan değil bazı falları tam tutuyor, bazıları hiç. Bende ilk falı tırttı ama bir daha attım o tam tuttu. Şimdiki de tırt gibi. Yani sanırım bazı günler algısı daha açık. Ben saraylıyı gözüme çok kestirdim. Ona baktırdın mı?

Şevdar bildimi peki sende canim? Gecmis yillarda baktrdm Poyraz kuzey bendehic bilmedi eylem tuzun an digrydu ama gelck kismi patladi biraz celiskili o bence tabi enerji isi de var:)
Canım şevdar olaya bir senin auranla giriyor. Mesela ben o dönem çok kötüydüm. Auramda haliyle berbattır. Onu nasıl temizlemeli olduğumu anlattı. Adamı anlattı. Benim farklı bir durumum var o yüzden tarih veremedi ama bildi. Birde enerjisini ben çok sevmiştim ki ben telefonla baktırdım. Falcı telefon olayında senden ekstra enerji alır ve hisleri daha kuvvetlenir. Çok sevmesekte telefon olayını aslı budur. Poyrazın Türkçesi de bozuk ve bende de iyi değildi. Ortalama bir fal o fiyata olmamalı.

Anladim canim gercekten ruh halide etkiliyor fallar poyraz kuzey gercekten cok kotydu bende de ne ani ne de geleckte tek dedgi cikmadi :)

Sanırım doğru, Elfin’in ilk falı efsaneydi yani şoka girmiştim ve yakın gelecek dedikleri ne dediyse oldu daha o ilk falın öngörülerine zaman var aslında zaman vermemişti ama olacak dediği bazı şeyler henüz yaşanmadı. Ya ben ona biraz sık baktırdım ya da dediğin gibi enerjisi hep aynı olmuyor çünkü ikinci ve son falı falı ilk falında söyledikleriyle paralel ama özellikle ikincide yakın gelecekle ilgili dediği şeyler olmadı, yine de anlık durum için en güvenilir yorumcu olduğunu düşünüyorum. Fatima’yı öneririm gayet başarılı ve hisli buldum ama çok nadir online oluyor sanırım. Saraylı da fena değil ona ben yıllar önce hatta o zaman tellwedeydi galiba baktırmıştım sesli bakıyordu bilmiyorum hala öyle mi ama çok çok etkilememişti beni o zaman kariyer ile ilgili danışmıştım, sildiğim için falını hatırladığım kadarıyla patlamadı ama çok nokta atışlı değildi diye hatırlıyorum

Ben elfine baktırdım bana ne vade verdi ne de
şevdara ben de baktırdım. Değişik bir enerjisi var. Ama ben de bildiği durumlar oldu. Geleceğin vadesine var bekliyoruz. Zaten bana 2017 de birşey olmaz demişti.

şevdara ben de baktırdım. Değişik bir enerjisi var. Ama ben de bildiği durumlar oldu. Geleceğin vadesine var bekliyoruz. Zaten bana 2017 de birşey olmaz demişti.
Elfin bence bazen iyi bazen vasat ama şevdarı severim.

Elfin sende bildi mi hiç bir şey? Şevdar’a batıracağım önümüzdeki ay aklıma yattı

gerçekten enerji meselesi işte canım , nakta nın enerjisini ben beğendim yani yorumunu dinlerken enerji düşüklüğü yaşamadım sorularıma bile özenerek yanıtlar verdi.. benim artı avantajım karşımdaki insanı çok iyi tanıyorum ve çok uzun süre ayrı kalmıyoruz..nakta nın söylediği vadeler var çok vadeye takılmıyorum ama eğer olursa yine bilgi veririm arkadaşlar..

Elfin sende bildi mi hiç bir şey? Şevdar’a batıracağım önümüzdeki ay aklıma yattı
Elfin bildi mi bilmedi mi anlayamadım işte. Karşı tarafın duygu ve düşüncelerini neden böyle yaptığını yazmış. Ama gerçekten öyle mi bilmiyorum. Vade yok zaten. Bu durumda bilip bilmediğini bilmiyorum.

şevdar cidden iyi mesela herkese enerjin temizlenmeli demez hissetmiş sende onu demekki iyiki ondan yorum almışsın diye geçirdim içimden :))

elfine çok sık baktırdık sanırım sende bende ona en erken 3 aylık döngüde atmak lazım bende son fallarından çok memnun kalmadım açıkçası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…