O ara çok yorgun ve ağır hissediyordum zaten canım. Nazarı da dediydi. Haklısın şevdar bence de isabetti benim için.şevdar cidden iyi mesela herkese enerjin temizlenmeli demez hissetmiş sende onu demekki iyiki ondan yorum almışsın diye geçirdim içimden :))
Elfin bildi mi bilmedi mi anlayamadım işte. Karşı tarafın duygu ve düşüncelerini neden böyle yaptığını yazmış. Ama gerçekten öyle mi bilmiyorum. Vade yok zaten. Bu durumda bilip bilmediğini bilmiyorum.
O ara çok yorgun ve ağır hissediyordum zaten canım. Nazarı da dediydi. Haklısın şevdar bence de isabetti benim için.
canım ben 3 ay oldu baktıralıama onada ara vererek baktırmak gerek yoksa tekrara düşüyor , ama herşeyi çatır çatır sayıyor seviyorum onuda enerjin tuttuysa çok mutlu oldum :)
muhteşemsin
hepimiz öyleyiz canım. Baksana nasıl sabırla bekliyoruz .
Ben meryem sarara baktırmıştım ama pek begenmedim. Hem iş için hem aşk için baktırdım. İs için kesin olucak dedi olmadı. Ask icin 2 ay içinde biri cikacak dedi cıkmadı. Benimle enerjisi tutmadi.Meryem sarar deneyen oldu mu? Bir de deva akşin. Haftada 1 kere giriyor sanırım 4 kişi anında doluyor ve bir daha online olmuyor. Binnazda en merak ettiğim deva. Baktıran oldu mu?
ismimi duydum geldim. Adaşım diye demiyorum ama fazla pembe gibi geliyor bana.Kızlar destina eren nasıl
ismimi duydum geldim. Adaşım diye demiyorum ama fazla pembe gibi geliyor bana.. yine ben. Bir ara fallara çok sardıydım da canım. hepsine sözüm var gibi
Benim ilk tarot bastırdığım kişi. Bence inanılmaz nokta atışları yok ama anda bildiği şeyler olmuş. Gelecek ile ilgili şeyler çıkmamış..Kızlar destina eren nasıl
ceren içşn tamamen pembe yazmışlar niyetim vardı baktırmadım. aycayı bilmiyorum canım.Yakında ben de oyle olcm canım ama herkese artık atmak ıstemyorm vazgectm bi tane kız vardı ceren dye o aklmda kaldı ama blmyorm bi de ayca seçkin diye bir var tarotta iyi yormlar var biliyor msn onları
Ben baktırdım eylem tüzüne bilmesine şaşırdığım şeyler oldu ama gelecek ağırlıklı konuştu verdiği vade 5-25 Aralık sonrası o yüzden henüz gelişme yok olursa haber veririm canım. O yüzden iyi yada kötü birşey diyemiyorum.Eylem tüzün kızlar hiç son dönem baktıran olmadı mı
Elfine paralel gibiydi ben de
Begenen öngörüsü çıkan ya da patlayan yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?