Binnaz Abla

ilk defa baktırdıysan tutturmuş olma olasılığı yüksek , vadeyi vermemesinin sebebi katina mevsimsel vade veriyor vade veren kart çıkmadığında veremiyor diye düşünüyorum ..

O ara çok yorgun ve ağır hissediyordum zaten canım. Nazarı da dediydi. Haklısın şevdar bence de isabetti benim için.

ama onada ara vererek baktırmak gerek yoksa tekrara düşüyor , ama herşeyi çatır çatır sayıyor seviyorum onuda enerjin tuttuysa çok mutlu oldum :)

Binnazda kredi kartı dışında ödeme seçenekleri yokmu yaa mobil gibi bana buay çok geldi fatura tellwe de mobil ödeme var ama akrepgoz ün ve serüvenin ektra olumsuz falından sonra artık binnaz a geceyim dedim mobil odeme varmı ve kimi önerirsiniz tellwede karşılığı olmaya Detaylı bakan biri?

Meryem sarar deneyen oldu mu? Bir de deva akşin. Haftada 1 kere giriyor sanırım 4 kişi anında doluyor ve bir daha online olmuyor. Binnazda en merak ettiğim deva. Baktıran oldu mu?

Meryem sarar deneyen oldu mu? Bir de deva akşin. Haftada 1 kere giriyor sanırım 4 kişi anında doluyor ve bir daha online olmuyor. Binnazda en merak ettiğim deva. Baktıran oldu mu?
Ben meryem sarara baktırmıştım ama pek begenmedim. Hem iş için hem aşk için baktırdım. İs için kesin olucak dedi olmadı. Ask icin 2 ay içinde biri cikacak dedi cıkmadı. Benimle enerjisi tutmadi.

Yakında ben de oyle olcm canım ama herkese artık atmak ıstemyorm vazgectm bi tane kız vardı ceren dye o aklmda kaldı ama blmyorm bi de ayca seçkin diye bir var tarotta iyi yormlar var biliyor msn onları

Yakında ben de oyle olcm canım ama herkese artık atmak ıstemyorm vazgectm bi tane kız vardı ceren dye o aklmda kaldı ama blmyorm bi de ayca seçkin diye bir var tarotta iyi yormlar var biliyor msn onları
ceren içşn tamamen pembe yazmışlar niyetim vardı baktırmadım. aycayı bilmiyorum canım.

Eylem tüzün kızlar hiç son dönem baktıran olmadı mı
Elfine paralel gibiydi ben de
Begenen öngörüsü çıkan ya da patlayan yazabilir mi
Ben baktırdım eylem tüzüne bilmesine şaşırdığım şeyler oldu ama gelecek ağırlıklı konuştu verdiği vade 5-25 Aralık sonrası o yüzden henüz gelişme yok olursa haber veririm canım. O yüzden iyi yada kötü birşey diyemiyorum.

25 aralık sonrası mı dedicanm 5-25 arası mı?
çıkarsa yazabilir misin
olma ihtimali var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…