Elanur Yılmaz fiyatı 100 tl olmuşbaktıran var mı?
Bahar yağıza tarot baktırmıştım ama beğenmedim olumlu da olsa. Kahvesine iyi diyenler olmuş. Bilemedim..Bahar yagiz nasil? Baktiran varmi
Bnde baktirdim cok nete tarihler verdi insallah oluurrBahar yağıza tarot baktırmıştım ama beğenmedim olumlu da olsa. Kahvesine iyi diyenler olmuş. Bilemedim..
Yurtdisinda olup indirimli paket satin alabilen var mi? Bende sorun veriyor surekli. Sadece normal ucretten paket alma seceneginde google odeme aciliyor, indirimlide degil. Benden baska sorun yasayan var mi?
ben dün baktırdım canım. mevcut durumu ve yaşadıklarımı iyi bilmiş inkar edemem ama gelecekte bahsettiği bir olayı yaşayacağımı pek sanmıyorum. uzak bir yoldan, önceden beni tanıyan biri beni görmeye gelecekmiş böyle biri yok. düşünüyorum düşünüyorum yok yani. çıkarsa yazarım tabi.Bahar Yağız’ın kahvesini merak ettim. Baktıran ve beğenen var mı?
Ben kahve fali atmitim, sonuc cikmadi patlayan fallarimdan.Bahar Yağız’ın kahvesini merak ettim. Baktıran ve beğenen var mı?
Bende baktırdım anı geçmişi çok iyi bildi gelecek için cok az bi vakti var yazıcam olumlu olumsuz ama net tarihler verdiBahar Yağız’ın kahvesini merak ettim. Baktıran ve beğenen var mı?
ben 5 tl iken kahve falı baktirdim anneme baktirsam aynı şeyleri söylerdi diyebilirimBahar yağıza tarot baktırmıştım ama beğenmedim olumlu da olsa. Kahvesine iyi diyenler olmuş. Bilemedim..
baktirdim ben aynı yorumu siz kahve için bende bakarımBahar Yağız’ın kahvesini merak ettim. Baktıran ve beğenen var mı?
Göze geliyorsn nazar oluyorsn dedi baharSize bu fallarda nazar,kötü enerji, vb.diyen yorumcular oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?