Binnaz Abla

Hediye krediyle baktırayım diyorum da 5 kredilik yenilerden beğendiğiniz var mı kızlar??

Yurtdisinda olup indirimli paket satin alabilen var mi? Bende sorun veriyor surekli. Sadece normal ucretten paket alma seceneginde google odeme aciliyor, indirimlide degil. Benden baska sorun yasayan var mi?

Yurtdisinda olup indirimli paket satin alabilen var mi? Bende sorun veriyor surekli. Sadece normal ucretten paket alma seceneginde google odeme aciliyor, indirimlide degil. Benden baska sorun yasayan var mi?

günaydın şöyle birşey aklıma geldi ben isviçredeki arkadaşıma öyle yapıyordum team viewer ile benim pc ye bağlanıp giriş yapıyordu benim pcden ordan alışverişini yapabiliyordu binnazda değil ama binnazdada olur diye düşünüyorum..

Bahar Yağız’ın kahvesini merak ettim. Baktıran ve beğenen var mı?
ben dün baktırdım canım. mevcut durumu ve yaşadıklarımı iyi bilmiş inkar edemem ama gelecekte bahsettiği bir olayı yaşayacağımı pek sanmıyorum. uzak bir yoldan, önceden beni tanıyan biri beni görmeye gelecekmiş böyle biri yok. düşünüyorum düşünüyorum yok yani. çıkarsa yazarım tabi.

Kızlar dün konustuk falcılar hakkında ama Baran umuta baktırmayın. Taslak üzerinden yazıyor kendisi. Paranıza yazık. Hepinizin falında benzer kısımlar olacaktır mesela. Çok detay veremiyorum ama aklınızda bulunsun. Hiç beklemiyordum ki kendisini 4-5 fal atmış biriyim yoksa önermezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…