Binnaz Abla

sedef çelikk nasıldır? bıktımm gerçekten bu kaçıncı tükürdüğümü yalamam ya. sürekli bundan sonra fal baktırmıcam artık yeter diip tekrar tutamıyor oluşum kendimi offf

bence derin bi nefes al ve şuan müsaitsen bi film açıp film izle falda değişik bişey söylemeyecekler az enerjini serbest bırak canım ..

filme odaklanamıyorum ki aklımda sürekli acaba kahve falı mı katina mı soruları var

biraz zorlanabilirsin biliyorum bende aynını yaşadım çoğu zaman ama kendini cidden biraz uzak tutman gerek yaşanacak şeylere izin vermen gerek bu şekilde sürekli başa sarıp engel koyuyorsun canım

atmıcaktım aslında çok da güzel tutuyordum kendimi ama farklı bir durum yaşayınca kafam corba oldu tek başıma üstesinden gelemedim luciferr

haklısın bizim gibi durumda olanlar kafa dağıtacak olayı çözecek birşey yapmak istiyor hani biz çemberin içindeyiz durumu göremiyoruz yaşananların eşliğinde,eğer seni rahatlatacaksa birisinden yorum al canım .. lakin fallar durumumuzu değiştirmiyor .. ben özel hayatımı reelde arkadaşlarımla felan paylaşmayan birisiyim hiç kimse ne derdime ortak oldu ne yol gösterdi kimseye birşey anlatıp rahatlayamadım o yüzden fallara sardım..

ben de öyle inanki. kimse bilmez bu durumumu. hatta gamsız diyorlardır benim için:) o kadar çaktırmam

ben de öyle inanki. kimse bilmez bu durumumu. hatta gamsız diyorlardır benim için:) o kadar çaktırmam

biz seninle bayağı benziyormuşuz ben nişan arefesinde ayrılıp soran olduğunda gülümseyerek yanıtlıyordum herşeyi, mutsuzluktan ölecekmişim gibi olduğum zamanlarım oldu lakin kimse ses tonumdan yüzümden asla anlamazdı belli etmezdim aslında seninde benimde yaptığımız bi açıdan güzel bi açıdan kötü ..

sanemcee birde çok fena olduğum anlarda kendimi kalabalık örnek verecek olursak bi devlet hastanesinin sıralarına atıyordum oradaki tanımadığım insanlarla sohbet ediyordum veya bi otobüs durağında teyzeler felan onlarla oturup konuşurdum inan kafamı rahatlatabiliyordum böyle .. hatta hala aynı şeyi yaparım bi kaç gün önce çok bunaldım gittim markete reyonları geziyorum ordan başka alışveriş yapanlarla bi şekilde sohbet bi başladı marketten çıktığımda gülerek çıktım..

tuhaf gelebilir ama bana iyi geliyor

sedef çelikk nasıldır? bıktımm gerçekten bu kaçıncı tükürdüğümü yalamam ya. sürekli bundan sonra fal baktırmıcam artık yeter diip tekrar tutamıyor oluşum kendimi offf
ben geçen mart ayında baktirmistim bana eylül ayında hastane durumun olacak tedavi göreceksin bu arada eski erkek arkadaşın ile barisacaksin bu süreçte yanında olacak demişti çıkmadı tabi dedikleri

valla canım ya ben her zaman güçlü görünmeye çalıştım öbür türlü kendine olan saygını da kaybediosun çünkü. üzülmek gülmek kadar doğal bir şey halbuki ama öyle kötüler var ki üzülmenden mutlu olacak bu yüzden rahatça üzüldüğünü belli edemiosun bile

Meryem sarar deneyen oldu mu? Bir de deva akşin. Haftada 1 kere giriyor sanırım 4 kişi anında doluyor ve bir daha online olmuyor. Binnazda en merak ettiğim deva. Baktıran oldu mu?
merhaba binnaz abladaki deva akşını bende çok merak ediyordum ve kendisini zorda olsa çevrimiçi yakalayıp kahve falı baktırabildim sesli yorumlamıştı ve gerçekten ben çok beğenmiştim söylediği tarihler çıkarmı bilmiyorum çünkü 4-5 ay var ama geçmişle ilgili birçok şeyi bilmişti nokta atışları vardı ayrıca çok ilgili biriydi bence.Bende Şevdar Avaz merak ediyorum çok ama kahve falında bir türlü çevrimiçi yakalayamıyorum kendisini maaalesef (( keşke kahve falında çevrimiçi olsa günlerdir merakla kendisini
bekliyorum Şevdar Avaz'a fal baktıranınız varmı aranızda arkadaşlar

Efsun Aksoy yorumu nasıldı sizde çıkan veya çıkmayan varmı bende kendisine baktırdım umarım gelecekle ilgili söylediği şeyler çıkar çok güzel bir yorumdu benimki

ben detay vermeden yorum istemiştim ve değindiği noktalar gayet iyiydi karşı tarafla ilgli .. umarım senin için beklediğin güzellikler olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…