Şevdar kahve falında nerdeyse hiç online olmuyor. Katina baktırdım ben. Tutarlı bir yorum. Vadeye var. Durum tespiti ben de iyiydi. Devayı umarım yakalarım ben demerhaba binnaz abladaki deva akşını bende çok merak ediyordum ve kendisini zorda olsa çevrimiçi yakalayıp kahve falı baktırabildim sesli yorumlamıştı ve gerçekten ben çok beğenmiştim söylediği tarihler çıkarmı bilmiyorum çünkü 4-5 ay var ama geçmişle ilgili birçok şeyi bilmişti nokta atışları vardı ayrıca çok ilgili biriydi bence.Bende Şevdar Avaz merak ediyorum çok ama kahve falında bir türlü çevrimiçi yakalayamıyorum kendisini maaalesef(( keşke kahve falında çevrimiçi olsa günlerdir merakla kendisini
bekliyorum Şevdar Avaz'a fal baktıranınız varmı aranızda arkadaşlar
Seni üzmek istemem ama ben de Efsun Aksoy çıkmadı. Kasımda çok güzel gelişmeler olacak dedi. Aralık bitti hala olmadıben detay vermeden yorum istemiştim ve değindiği noktalar gayet iyiydi karşı tarafla ilgli .. umarım senin için beklediğin güzellikler olur..
İnşallah yakalayabilirsin canım bende umarım Şevdarı yakalayabilirim ben çünkü kahve dalını seviyorum,Deva Akşın sesli fal yorumu gönderdiği zaman rahatsızdı biraz bende hastayım biraz diyordu soğuk almıştı sanırım o yüzden bu aralar girmiyor olabilirŞevdar kahve falında nerdeyse hiç online olmuyor. Katina baktırdım ben. Tutarlı bir yorum. Vadeye var. Durum tespiti ben de iyiydi. Devayı umarım yakalarım ben de
Seni üzmek istemem ama ben de Efsun Aksoy çıkmadı. Kasımda çok güzel gelişmeler olacak dedi. Aralık bitti hala olmadı
Seni üzmek istemem ama ben de Efsun Aksoy çıkmadı. Kasımda çok güzel gelişmeler olacak dedi. Aralık bitti hala olmadı
bana daa attt:)
İnşAllah canım çünkü gerçekten söylediği güzel gelişmelerin olmasına ihtiyacım var ruhen çok yoruldum artık güzel şeyler olsun istiyorumben detay vermeden yorum istemiştim ve değindiği noktalar gayet iyiydi karşı tarafla ilgli .. umarım senin için beklediğin güzellikler olur..
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım :)ben detay vermeden yorum istemiştim ve değindiği noktalar gayet iyiydi karşı tarafla ilgli .. umarım senin için beklediğin güzellikler olur..
bayılıyorum bunları ifşa etmeyeefsun aksoy kopyala yapıştır bir yorumcu buradan 2 arkadaşımıza ve bana falları içerisinde aynı paragrafları kullanmış yorum almak isteyen arkadaşların bilgisine kandırmış bizi
düzeltme: oya tuncayoy atuncay deneyen var mı bana fiyatına göre iyi geldi
benimde bi senedir her falı çıktı son falından pek memnun kalmadım artık herşeyi bildiği için objektif olamıyor sanırım.bende yesilcingeneye nazar degdirdim 1 senedir neredeyse baktığı fallarin hepsi çıktı son baktığı hiç yanından bile geçmedi nazar ettim durduk yere cağnım falcimi fiyatida iyiydi oysa
bende üzüldüm şahsen oysa ki hayatımda yeni bir gelişme ile ilgili baktirmistim dediklerinin tam tersi oldubenimde bi senedir her falı çıktı son falından pek memnun kalmadım artık herşeyi bildiği için objektif olamıyor sanırım.
Bende baktirmistim ona hemde uc kez ilk iki fali cikmisti son fali cikmadi sasirdim gercekten benm hayatimda kimse yokken su tarihte su harflerde biri evlilik niyetyle geleck demsti inanmamstm dedgi tarihte yasadim demek oda bozdu.efsun aksoy kopyala yapıştır bir yorumcu buradan 2 arkadaşımıza ve bana falları içerisinde aynı paragrafları kullanmış yorum almak isteyen arkadaşların bilgisine kandırmış bizi
canım mantık yürütürsek fiyatlar arttı e para da tatlı geliyor. Neden enerjisini harcayıp 2 kişi bakacağına, enerji kullanmadan copy- paste ya da taslak olusturarak 10-20 kişiye bakmasın? Yani onlar bunun derdinde artık. Bu arada esma sultan da su falında musluk suyunu fazla kacırmıs iyi sallıyorBende baktirmistim ona hemde uc kez ilk iki fali cikmisti son fali cikmadi sasirdim gercekten benm hayatimda kimse yokken su tarihte su harflerde biri evlilik niyetyle geleck demsti inanmamstm dedgi tarihte yasadim demek oda bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?