Bende baktirmistim ona hemde uc kez ilk iki fali cikmisti son fali cikmadi sasirdim gercekten benm hayatimda kimse yokken su tarihte su harflerde biri evlilik niyetyle geleck demsti inanmamstm dedgi tarihte yasadim demek oda bozdu.
Haklisin canim benim bende falcilardan durustluk bekliyorum iste ama boyle olmamali gercekten o paranin hakkini vermeliler insanlar bir umutla gidiyor yazik gercekten insallh kurtuluruz bu cikmazdan hepimiz.canım mantık yürütürsek fiyatlar arttı e para da tatlı geliyor. Neden enerjisini harcayıp 2 kişi bakacağına, enerji kullanmadan copy- paste ya da taslak olusturarak 10-20 kişiye bakmasın? Yani onlar bunun derdinde artık.
Haklisin canim artok cogu isin kolayina kaciyor gercekten.belkide hisleri olan bir yorumcudur ama yaptığı gerçekten üzücü zaten kısa bakıyor aynı paragrafları yapıştırıp ortadan 2 cümle değiştirmekle olmaz ki ..
canım hepimiz onu bekliyoruz ama paranın bu kadar ön planda olduğu bir sitede ne bekleyebilirsin ki? Diğer sitelerden hangisinde bu kadar çok yeni falcı türüyor? ben göremiyorum ama binnazda elini sallasan yeni falcı. bunlar bizim için gelmiyor yani? Bu fiyata benim bile olasım var ama vebal almaktan korkarım :)Haklisin canim benim bende falcilardan durustluk bekliyorum iste ama boyle olmamali gercekten o paranin hakkini vermeliler insanlar bir umutla gidiyor yazik gercekten insallh kurtuluruz bu cikmazdan hepimiz.
efsun tellwede de falcıana olarak var. yazmış zaten ben efsun aksoy diye.bu arada kızlar attım sizlere falı vadesi geldiğinde bi gelişme olursa onu yazarım ..
efsun tellwede de falcıana olarak var. yazmış zaten ben efsun aksoy diye.
Haklisin canim insanoglunun gozu doymaz paraya ne diyelim saglik olsun. Bu arada telwe de yorumculuk yapiyorsa ayni anda dedgn gibi bende hic guven kalmadi gercekten sadece kazanc olarak bakiyor anlasilan bir siteyle yetinmemis canim:)canım hepimiz onu bekliyoruz ama paranın bu kadar ön planda olduğu bir sitede ne bekleyebilirsin ki? Diğer sitelerden hangisinde bu kadar çok yeni falcı türüyor? ben göremiyorum ama binnazda elini sallasan yeni falcı. bunlar bizim için gelmiyor yani? Bu fiyata benim bile olasım var ama vebal almaktan korkarım :)
bu kadar kötü niyetli kişilerin hisleri ne kadar güvenilir olabilir ki zaten. ben binnazı, falcıların olumsuz yorumlarını silemediği için ve bi kaç gün bakmalarını beklemediğimiz için seviodum ama neredeyse çoğunun hisleri copy paste ten ibaret. ya bir de biz bunlarla özelimizi paylaşıyoruz, KORKUNÇÇ!canım hepimiz onu bekliyoruz ama paranın bu kadar ön planda olduğu bir sitede ne bekleyebilirsin ki? Diğer sitelerden hangisinde bu kadar çok yeni falcı türüyor? ben göremiyorum ama binnazda elini sallasan yeni falcı. bunlar bizim için gelmiyor yani? Bu fiyata benim bile olasım var ama vebal almaktan korkarım :)
Ben neye ayar oluyorum en çok biliyor musun? Bu kadar sallamasyon insan ilişkiniz olmayacak, adam şöyle, böyle yazıyor ve inanıyoruz. Bu vebaldir. Yazık ya!bu kadar kötü niyetli kişilerin hisleri ne kadar güvenilir olabilir ki zaten. ben binnazı, falcıların olumsuz yorumlarını silemediği için ve bi kaç gün bakmalarını beklemediğimiz için seviodum ama neredeyse çoğunun hisleri copy paste ten ibaret. ya bir de biz bunlarla özelimizi paylaşıyoruz, KORKUNÇÇ!
araştırmacı gazeteci arkadaşımmmValla kusura bakmayın ya. Biliyorsunuz sandıydım. Bilmediğinizi bilsem hemen yazardım. Ben tellweye ilk girdiğimde hepsini okuduydum tek tek :)
evet ya. ya da tam tersi oluyor dönmeyecek bir adam için umut bağlıyoruz. bakın hepsi için demiorum tüm falcılar için değil bunun altını çiziyorum ama ne yazık ki çoğunun hisleri filan yokBen neye ayar oluyorum en çok biliyor musun? Bu kadar sallamasyon insan ilişkiniz olmayacak, adam şöyle, böyle yazıyor ve inanıyoruz. Bu vebaldir. Yazık ya!
araştırmacı gazeteci arkadaşımmm
+1evet ya. ya da tam tersi oluyor dönmeyecek bir adam için umut bağlıyoruz. bakın hepsi için demiorum tüm falcılar için değil bunun altını çiziyorum ama ne yazık ki çoğunun hisleri filan yok
kesinlikle iyi şüphen olmasıncanım benim. Normal hayatta da bunun aynısıyım ben ya. iyi huy mu? kötü huy mu? bilemedim.
kesinlikle iyi şüphen olmasın
Kimseye anlatmadiysan yaz bana ozelden. Hayra yormak amacli yorumlarim ama ben genelde bilesin :)rüyamı tabir etmek isteyen bir babayiğit var mı?
Tavsiye etmem. Tellwe deki zamazonla ayni dediler. Bana buyu deyip duran tayfadandir kendisi. Arat iyice tabi ama ben hic tavsiye etmem.esma sultan nasıldırr baktıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?