Binnaz Abla

Bende baktirmistim ona hemde uc kez ilk iki fali cikmisti son fali cikmadi sasirdim gercekten benm hayatimda kimse yokken su tarihte su harflerde biri evlilik niyetyle geleck demsti inanmamstm dedgi tarihte yasadim demek oda bozdu.

belkide hisleri olan bir yorumcudur ama yaptığı gerçekten üzücü zaten kısa bakıyor aynı paragrafları yapıştırıp ortadan 2 cümle değiştirmekle olmaz ki ..

Haklisin canim benim bende falcilardan durustluk bekliyorum iste ama boyle olmamali gercekten o paranin hakkini vermeliler insanlar bir umutla gidiyor yazik gercekten insallh kurtuluruz bu cikmazdan hepimiz.

Haklisin canim benim bende falcilardan durustluk bekliyorum iste ama boyle olmamali gercekten o paranin hakkini vermeliler insanlar bir umutla gidiyor yazik gercekten insallh kurtuluruz bu cikmazdan hepimiz.
canım hepimiz onu bekliyoruz ama paranın bu kadar ön planda olduğu bir sitede ne bekleyebilirsin ki? Diğer sitelerden hangisinde bu kadar çok yeni falcı türüyor? ben göremiyorum ama binnazda elini sallasan yeni falcı. bunlar bizim için gelmiyor yani? Bu fiyata benim bile olasım var ama vebal almaktan korkarım :)

Haklisin canim insanoglunun gozu doymaz paraya ne diyelim saglik olsun. Bu arada telwe de yorumculuk yapiyorsa ayni anda dedgn gibi bende hic guven kalmadi gercekten sadece kazanc olarak bakiyor anlasilan bir siteyle yetinmemis canim:)

bu kadar kötü niyetli kişilerin hisleri ne kadar güvenilir olabilir ki zaten. ben binnazı, falcıların olumsuz yorumlarını silemediği için ve bi kaç gün bakmalarını beklemediğimiz için seviodum ama neredeyse çoğunun hisleri copy paste ten ibaret. ya bir de biz bunlarla özelimizi paylaşıyoruz, KORKUNÇÇ!

Ben neye ayar oluyorum en çok biliyor musun? Bu kadar sallamasyon insan ilişkiniz olmayacak, adam şöyle, böyle yazıyor ve inanıyoruz. Bu vebaldir. Yazık ya!

Ben neye ayar oluyorum en çok biliyor musun? Bu kadar sallamasyon insan ilişkiniz olmayacak, adam şöyle, böyle yazıyor ve inanıyoruz. Bu vebaldir. Yazık ya!
evet ya. ya da tam tersi oluyor dönmeyecek bir adam için umut bağlıyoruz. bakın hepsi için demiorum tüm falcılar için değil bunun altını çiziyorum ama ne yazık ki çoğunun hisleri filan yok

rüyamı tabir etmek isteyen bir babayiğit var mı?
Kimseye anlatmadiysan yaz bana ozelden. Hayra yormak amacli yorumlarim ama ben genelde bilesin :)
Oyle olmasi gerektigine inanirim cunku. Icimden geldi nedense :)
Hemen ilave edeyim, ben ruya yorumunun seni taniyan biri tarafindan yapilmasinin daha dogru olduguna inanirim. Mesela ruyanda ceviz yedigini gormussundur, internette arastirirsin falan ama aslinda cevize alerjin varsa bu sana bilincaltindan baska bir sey diyor olabilir, dikkat et diyor olabilir. Bilmem kac yuzbin insan icin ceviz iyi bir isaretken sende farklidir yasanmisliklarindan senden dolayi. O yuzden falcilarin ruya yorumuna cok guvenmem, cok hisliyse o ayri tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…