evet öyleymiş teşekkür ederimmTavsiye etmem. Tellwe deki zamazonla ayni dediler. Bana buyu deyip duran tayfadandir kendisi. Arat iyice tabi ama ben hic tavsiye etmem.
şaşırmayı anlarım ilginç bulmayı anlarım ama bende ağlamayı anlamıyorumYa gerçekten anlamıyorum bu yorumları yazanlar nasıl bir kafada yazıyorum. Yok şok oldum yok ağladım yok ağzım açık kaldı. Bende mi bir sorun var acaba? 100 tane fal baktırdım hiç ağlamadım. Bir tek Çağrı Bilgin kimsenin bilmediği bir detayı söylemişti. Çok şaşırmıştım. Ama omunda geleceği patladı
Ya gerçekten anlamıyorum bu yorumları yazanlar nasıl bir kafada yazıyorum. Yok şok oldum yok ağladım yok ağzım açık kaldı. Bende mi bir sorun var acaba? 100 tane fal baktırdım hiç ağlamadım. Bir tek Çağrı Bilgin kimsenin bilmediği bir detayı söylemişti. Çok şaşırmıştım. Ama omunda geleceği patladı
Bir de ben burda sormuştum durağı.. gelecek çıkmadı demişlerdiGerçekten yıldızname baktı mı?
Bir de ben burda sormuştum durağı.. gelecek çıkmadı demişlerdi
Bende Paypal üzeri oldu canimYurtdisinda olup indirimli paket satin alabilen var mi? Bende sorun veriyor surekli. Sadece normal ucretten paket alma seceneginde google odeme aciliyor, indirimlide degil. Benden baska sorun yasayan var mi?
Nilin ilk falında bende de çıkan şeyler oldu. Daha vadesini bekleyen şeylerde var. Nil’in enerjisini sevdim ben.Enerji meselesiDr tabi blemem hani bazı şeyleri bildi bende ama gelck daha var v bana saat 1 1 2 gbydi soru ksmndn gnder demsti bakcm dedi ve güzel yormlandi hatta bana olumsz5 konstgm için sevmezler pek dedi ama bende olmayacak konu benmki bence ama çoğu ve durak olmlu konstu ha dersen ki kim ilerliyor şu anda aslnda nil güneş ilerliyor biraz
Aa nasıl çıktı ortaya hem de hemen özelden gönderdiğin bir kaç kişi vardı ordan mı anladınız? Ben de yorumları okudum acaba göndersem mi diye geçirmiştim içimden. Acaba fal uzasın diye bazı yerleri mi sadece kopyala yapıştır yapıyorlar?efsun aksoy kopyala yapıştır bir yorumcu buradan 2 arkadaşımıza ve bana falları içerisinde aynı paragrafları kullanmış yorum almak isteyen arkadaşların bilgisine kandırmış bizi
ben efsun aksoya 5yıl kadar önce baktırmıştım dediğinin tam tersi olmuştu.Aa nasıl çıktı ortaya hem de hemen özelden gönderdiğin bir kaç kişi vardı ordan mı anladınız? Ben de yorumları okudum acaba göndersem mi diye geçirmiştim içimden. Acaba fal uzasın diye bazı yerleri mi sadece kopyala yapıştır yapıyorlar?
Kızlar şimdi geçmiş fallarıma baktım suzan özyazın dediğini yaşadım ve bugün cok büyük bir gelişme yaşadım
Kahve mi durugörü mü atmıştın ona?Kızlar şimdi geçmiş fallarıma baktım suzan özyazın dediğini yaşadım ve bugün cok büyük bir gelişme yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?