Binnaz Abla

Ya gerçekten anlamıyorum bu yorumları yazanlar nasıl bir kafada yazıyorum. Yok şok oldum yok ağladım yok ağzım açık kaldı. Bende mi bir sorun var acaba? 100 tane fal baktırdım hiç ağlamadım. Bir tek Çağrı Bilgin kimsenin bilmediği bir detayı söylemişti. Çok şaşırmıştım. Ama omunda geleceği patladı

şaşırmayı anlarım ilginç bulmayı anlarım ama bende ağlamayı anlamıyorum sende sorun yok bende aynı görüşteyim canım..

Evet bir isim buldum hiç yorum almamışım. Puanı düşük ama yorumları iyi gibi. Hayat Bilir. Baktıran var mı? Atmak geliyor içimden..

Bir de bir soruluk haklarında nasıl oluyorsa " sırdaş, can yoldaşı, abla kardeş, kanka, ahretlik " falan oluyorlar jet hızıyla..

Kızlar dün ben durak sancaktaroglu mydu ona attım adamın enerjisine hayran kaldm açıkçasi verln tarhler her falcinn bana dedigi tarihler çok ilgnc 0cak Şubat Mart özellikle ocak ve Şubat gelişmeleri dediler bu adam da cok net konstu ve beni ses tonu vs etkledi hatta yildzname baktı sonrasında gece attgm icndi belki ama baktiran var mı ben begndm

Enerji meselesiDr tabi blemem hani bazı şeyleri bildi bende ama gelck daha var v bana saat 1 1 2 gbydi soru ksmndn gnder demsti bakcm dedi ve güzel yormlandi hatta bana olumsz5 konstgm için sevmezler pek dedi ama bende olmayacak konu benmki bence ama çoğu ve durak olmlu konstu ha dersen ki kim ilerliyor şu anda aslnda nil güneş ilerliyor biraz

Sanırım her zaman yildzname bakmyr icinden geldi benm durumlar çok karsk acidi bana galbave onda da olmlu konstu blmyorm tabi ama cikarsa soylycm

Nilin ilk falında bende de çıkan şeyler oldu. Daha vadesini bekleyen şeylerde var. Nil’in enerjisini sevdim ben.

efsun aksoy kopyala yapıştır bir yorumcu buradan 2 arkadaşımıza ve bana falları içerisinde aynı paragrafları kullanmış yorum almak isteyen arkadaşların bilgisine kandırmış bizi
Aa nasıl çıktı ortaya hem de hemen özelden gönderdiğin bir kaç kişi vardı ordan mı anladınız? Ben de yorumları okudum acaba göndersem mi diye geçirmiştim içimden. Acaba fal uzasın diye bazı yerleri mi sadece kopyala yapıştır yapıyorlar?

ben efsun aksoya 5yıl kadar önce baktırmıştım dediğinin tam tersi olmuştu.
asla önermem :)

İyi akşamlar hanımlar
Bir şey sormak istiyorum bilgisi olan var mı
Binnazabla'da falı iade aldığımızda yorumcu hiçbir ücret kazanamıyor mu? Yani bu iade hakkı binnazabla'nin kendi güzelliği mi yoksa olan yorumcuya mi oluyor:)
İade hakkım var da ay bitmeden kullanmak istiyorum ama baktırdiğım kişi gerçekten emek vererek bakarsa emek hırsızlığı da yapmak istemiyorum :ss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…