- 7 Eylül 2015
- 95
- 50
- 38
Kahve atmıştım canımKahve mi durugörü mü atmıştın ona?
Aa nasıl çıktı ortaya hem de hemen özelden gönderdiğin bir kaç kişi vardı ordan mı anladınız? Ben de yorumları okudum acaba göndersem mi diye geçirmiştim içimden. Acaba fal uzasın diye bazı yerleri mi sadece kopyala yapıştır yapıyorlar?
Durak'a bende fal atmıştım. Anlık durumları iyiydi. Begenmiştim. Kasım sonu aralık başı güç dengeleri degisicek geclismeler olucak dedi ama uzerinden 2 hafta gecti ses seda yok daha . Üzülerek söylüyorum. 2018 in sonlarındada evlilik dedi. Keşke çıksa ama sanmıyorum.Kızlar dün ben durak sancaktaroglu mydu ona attım adamın enerjisine hayran kaldm açıkçasi verln tarhler her falcinn bana dedigi tarihler çok ilgnc 0cak Şubat Mart özellikle ocak ve Şubat gelişmeleri dediler bu adam da cok net konstu ve beni ses tonu vs etkledi hatta yildzname baktı sonrasında gece attgm icndi belki ama baktiran var mı ben begndm
Kazanıp kazanmadıgını bilmiyorum ama senin iade ettigini göremiyolar diye biliyorum. Ve iade ettigin falciya ayni fal turunde fal yolluyamiyorsun diye biliyorum emin degilim ama . Ben hep içime sinmeyen falları iade etmiştim hakkim varken. İyikide etmişim zaten hiçbiri çıkmadı.İyi akşamlar hanımlar
Bir şey sormak istiyorum bilgisi olan var mı
Binnazabla'da falı iade aldığımızda yorumcu hiçbir ücret kazanamıyor mu? Yani bu iade hakkı binnazabla'nin kendi güzelliği mi yoksa olan yorumcuya mi oluyor:)
İade hakkım var da ay bitmeden kullanmak istiyorum ama baktırdiğım kişi gerçekten emek vererek bakarsa emek hırsızlığı da yapmak istemiyorum :ss
Aa Defne Tanrıkulu çöp mü? Şevdar sonrası ona atmıştım oysaki. Meral Saydam komedi gibi biBak çöp fallar : Kemal devrim, Defne Tanrıkulu, Natali derinsu,Benna Küçüker,Ufuk Kutluk, Aybüke Can, Yağız Er,Meral Saydam( en kötülerden),Efsun Aksoy, Rüya Yıldız, Eyüp Deniz, Nesrin Başaran, İnçi Kaya, Sahra Duru, Ceren Ezgi, Zeren Yıldız, Anna Vedunya, Açelya Tuğra, Nezaket Kara..
aklıma gelen bunlar..
hiçbiri çıkmadı bilginize
ebet okudum çünkü göndereyim dediğini bir kaç kişiye . Yani şu falcılardaki cesaret debinanılmaz kimbilir kaç kişiye aynı falı gönderiyorlar, burada bile anında denk geldiğine göre... zaten yüzlerce falcı var hepsinin hislerinin olmasını bekleyemeyiz, çok nasir hisleri kuvvetli falcı var keşke Binnaz her önüne geleni kabul etmese, biz bu fiyatlara hepsini deneyip göremeyiz sonuçta. Binnaz müşteri hizmetlerine gönderin isterseniz başkalarını da kandırmasınlar.normalde hiç öyle göndermem denk gelmemişsinizdir zaten bugün hani kızlar kahve falın soruyorlardı bende pek kahve falı baktıran birisi değilim elimde efsunaksoyun vardı onu göndereyim dedim ön bilgi olur diye benzer cümleler ve aynı paragraflar çıktı ortaya tatlım ilk defa başıma geldi ilginç geldi :)
yazıyorum o zaman :)Kimseye anlatmadiysan yaz bana ozelden. Hayra yormak amacli yorumlarim ama ben genelde bilesin :)
Oyle olmasi gerektigine inanirim cunku. Icimden geldi nedense :)
Hemen ilave edeyim, ben ruya yorumunun seni taniyan biri tarafindan yapilmasinin daha dogru olduguna inanirim. Mesela ruyanda ceviz yedigini gormussundur, internette arastirirsin falan ama aslinda cevize alerjin varsa bu sana bilincaltindan baska bir sey diyor olabilir, dikkat et diyor olabilir. Bilmem kac yuzbin insan icin ceviz iyi bir isaretken sende farklidir yasanmisliklarindan senden dolayi. O yuzden falcilarin ruya yorumuna cok guvenmem, cok hisliyse o ayri tabi.
evet çıkmadı. ilk falı iyidir hep. Bu arada yıldızname bakmıyor bence. her gidene yazıyor dogum saatinizi de yazarsanız bakayım diye aynısını biri daha yapıyor ama ismini unuttum. B Brcglten canım kim gitse buna bakacak. Birde arkadaşlar nacizane bir çıkarımım var. Eğer burcunuzu ya da karşı tarafın burcunu biliyorlarsa o tarihlerde dogum gunu kutlama mesajı atarsınız diye o ayı verebiliyorlar bilginiz olsun.Bir de ben burda sormuştum durağı.. gelecek çıkmadı demişlerdi
Kazanıp kazanmadıgını bilmiyorum ama senin iade ettigini göremiyolar diye biliyorum. Ve iade ettigin falciya ayni fal turunde fal yolluyamiyorsun diye biliyorum emin degilim ama . Ben hep içime sinmeyen falları iade etmiştim hakkim varken. İyikide etmişim zaten hiçbiri çıkmadı.
Yok gizem de tutmuyor bence, baktırdım zamanında hepsine sildim sonra ama hatırladığım Gizem hiç bilememişti bana gerçi bana çook nadir tutturuyorlar.gizem sitare.. bu falı okumaya bile korkuyorum. Hayatımı kararttı. Çıkan var mı çok merak ediyorum..
Tutmasın bence. Korkuyorum açmaya o falı. Öyle olumsuz. İnsan olumsuzu yazarken biraz üzmeden yazar.. Öldürmüştü beniYok gizem de tutmuyor bence, baktırdım zamanında hepsine sildim sonra ama hatırladığım Gizem hiç bilememişti bana gerçi bana çook nadir tutturuyorlar.
Bence akışa bırak artık ve karıstırma kafanı. Burç tarihlerinden gidiyorlar çoğunlukla emin olabilirsin. Ayrıca başın sağolsun canım.Hepsi de bana hep aynı şeyleri söylediler hepsi acaba anlasyorlar mi ki ya bu kadsr olmax tarihlerde aynı çıkarsa hepsi patlarsa hepsi patlyck ve benim fal serveni noktlancak anladgm kadaryla:)durakta aldgm enerji ve arnisa efsun yıldz dan aldgm aynıydı melek yldz ve saydkalrmla beraber zeren yıldz dogacan seden kamis benna küçüker eylem tuzun ve niceleri aynı dediler yorm ve tarihler belli ama haleh ve nil aynı dedi ama kişi olarak ocakta tansacagn dedler durakta ocakta başka olcak dedi ama bu bekledigmle noktalndrdri nil ve haleh bence karşı tarftan ötürü ilgnctr ki çok karsk dediler başka birnide bnda gördüler kisacasi arap saçına döndüm
Bence akışa bırak artık ve karıstırma kafanı. Burç tarihlerinden gidiyorlar çoğunlukla emin olabilirsin. Ayrıca başın sağolsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?