Binnaz Abla

Bak çöp fallar : Kemal devrim, Defne Tanrıkulu, Natali derinsu,Benna Küçüker,Ufuk Kutluk, Aybüke Can, Yağız Er,Meral Saydam( en kötülerden),Efsun Aksoy, Rüya Yıldız, Eyüp Deniz, Nesrin Başaran, İnçi Kaya, Sahra Duru, Ceren Ezgi, Zeren Yıldız, Anna Vedunya, Açelya Tuğra, Nezaket Kara..
aklıma gelen bunlar..
hiçbiri çıkmadı bilginize

normalde hiç öyle göndermem denk gelmemişsinizdir zaten bugün hani kızlar kahve falın soruyorlardı bende pek kahve falı baktıran birisi değilim elimde efsunaksoyun vardı onu göndereyim dedim ön bilgi olur diye benzer cümleler ve aynı paragraflar çıktı ortaya tatlım ilk defa başıma geldi ilginç geldi :)

Durak'a bende fal atmıştım. Anlık durumları iyiydi. Begenmiştim. Kasım sonu aralık başı güç dengeleri degisicek geclismeler olucak dedi ama uzerinden 2 hafta gecti ses seda yok daha . Üzülerek söylüyorum. 2018 in sonlarındada evlilik dedi. Keşke çıksa ama sanmıyorum.

Kazanıp kazanmadıgını bilmiyorum ama senin iade ettigini göremiyolar diye biliyorum. Ve iade ettigin falciya ayni fal turunde fal yolluyamiyorsun diye biliyorum emin degilim ama . Ben hep içime sinmeyen falları iade etmiştim hakkim varken. İyikide etmişim zaten hiçbiri çıkmadı.

Aa Defne Tanrıkulu çöp mü? Şevdar sonrası ona atmıştım oysaki. Meral Saydam komedi gibi bi
ebet okudum çünkü göndereyim dediğini bir kaç kişiye . Yani şu falcılardaki cesaret debinanılmaz kimbilir kaç kişiye aynı falı gönderiyorlar, burada bile anında denk geldiğine göre... zaten yüzlerce falcı var hepsinin hislerinin olmasını bekleyemeyiz, çok nasir hisleri kuvvetli falcı var keşke Binnaz her önüne geleni kabul etmese, biz bu fiyatlara hepsini deneyip göremeyiz sonuçta. Binnaz müşteri hizmetlerine gönderin isterseniz başkalarını da kandırmasınlar.

yazıyorum o zaman :)
ben de falcılara rüya sormayı hiç mantıklı bulmuyorum açıkçası. ama maalesef beni iyi tanıyıp rüyalardan anlayan bir tanıdığım yok. ben size bol bol detay veririm sohbet içinde, siz beni tanıyarak yaparsınız

Bir de ben burda sormuştum durağı.. gelecek çıkmadı demişlerdi
evet çıkmadı. ilk falı iyidir hep. Bu arada yıldızname bakmıyor bence. her gidene yazıyor dogum saatinizi de yazarsanız bakayım diye aynısını biri daha yapıyor ama ismini unuttum. B Brcglten canım kim gitse buna bakacak. Birde arkadaşlar nacizane bir çıkarımım var. Eğer burcunuzu ya da karşı tarafın burcunu biliyorlarsa o tarihlerde dogum gunu kutlama mesajı atarsınız diye o ayı verebiliyorlar bilginiz olsun.

şevdarda değişik bir enerji var bence. Üzmüyor insanı. Ve söyledikleri de çok tutarsız değil. Sanki kendi yaşıyormuş gibi anlatıyor senin hikayeni. Ben şevdarı seviyorum. Elfine gelince kadın ilk falında ne diyorsa arkasında duruyor. İkisi içinde evet ya bildiler diyebileceğim henüz çok birşey yok. Ama demin yazdığım yorumcuların çok ötesindeler..
Bir de çok tuhaf olanlar var. Mesela bir önceki falda bu adam seni çok özlemiş çok seviyor deyip bir sonraki falda adam biraz dengesiz sanki.. yeni biri sanki daha mutlu edecek seni diyenler.. çok komikler..

Teşekkür ederim

Durak sancaktaroğlunu severim. Geçmişi bilir ama ikinci falı tekrara düşen biri bende ve birde işte bu soru kısmında yıldızname bakayım der ki ben inanmıyorum o kadar basit iş değil o. Bir sonrakinde de emin ol sana enerji göndermek isteyecektir. Aslında iyi falcı ama bunlarla etkilemeye çalışmasa daha iyi olur. Bu arada tekrar söyleyeyim yakın geleceği bile tutmaz.

Yok gizem de tutmuyor bence, baktırdım zamanında hepsine sildim sonra ama hatırladığım Gizem hiç bilememişti bana gerçi bana çook nadir tutturuyorlar.
Tutmasın bence. Korkuyorum açmaya o falı. Öyle olumsuz. İnsan olumsuzu yazarken biraz üzmeden yazar.. Öldürmüştü beni

Hepsi de bana hep aynı şeyleri söylediler hepsi acaba anlasyorlar mi ki ya bu kadsr olmax tarihlerde aynı çıkarsa hepsi patlarsa hepsi patlyck ve benim fal serveni noktlancak anladgm kadaryla:)durakta aldgm enerji ve arnisa efsun yıldz dan aldgm aynıydı melek yldz ve saydkalrmla beraber zeren yıldz dogacan seden kamis benna küçüker eylem tuzun ve niceleri aynı dediler yorm ve tarihler belli ama haleh ve nil aynı dedi ama kişi olarak ocakta tansacagn dedler durakta ocakta başka olcak dedi ama bu bekledigmle noktalndrdri nil ve haleh bence karşı tarftan ötürü ilgnctr ki çok karsk dediler başka birnide bnda gördüler kisacasi arap saçına döndüm

Bi şey daha diym tekirdağda da baktrdm ve o kadnda burdakilerle aynı dedi hatta biri ölcek dedi hanede yengm oldu 1 ay sonrasi ama zamn vs bilemdi sonra bu cocgu anlattı ve burdaki yormlarla ayni arnisa dediki tamamen kadersel sizinki ruhlarnz iletiSM halde vs bunu hepsi dedi 2.5 yl oldu bteli ve 2 yl engelimi kaldrmadı bi baktm temmzda acms engelimi tekrar englldi2.kezksmda açtı yine englldi 3.kez kasm 25 te açtı daha engellemdi ve uzak benden bayag neden açsın 2 sene sonra dengesz mi ne merak ettm ve hepsi ayni yorm yalti

Bence akışa bırak artık ve karıstırma kafanı. Burç tarihlerinden gidiyorlar çoğunlukla emin olabilirsin. Ayrıca başın sağolsun canım.

En son yapacağım şey teyzeme dedim hacı teyzem ve ruyalari çıkar ablamn ve tanklarn hepsini bldi dedm benm içinde yatar msn istihareye bwn de o da namax klcz ve yatcz isim vererek ben bu aksam yapmayı dsnyorm teyzm yarn yatck sanrm ona daha çok guvenyorm☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…