Bana da hep olumluydu eskiden iki defa falan attım galiba herhalde pembecilikten olumsuzluğa yöneldi. Sakın üzülme bence , söylediklerinin belki %10 tutmuştu bana o da denk gelmiştir kesin.Tutmasın bence. Korkuyorum açmaya o falı. Öyle olumsuz. İnsan olumsuzu yazarken biraz üzmeden yazar.. Öldürmüştü beni
Arnisa ruhlarınız kadersel mi dedi bana da öyle dedi. Ruhlarınız iletişim halinde ayrılmamış dediBi şey daha diym tekirdağda da baktrdm ve o kadnda burdakilerle aynı dedi hatta biri ölcek dedi hanede yengm oldu 1 ay sonrasi ama zamn vs bilemdi sonra bu cocgu anlattı ve burdaki yormlarla ayni arnisa dediki tamamen kadersel sizinki ruhlarnz iletiSM halde vs bunu hepsi dedi 2.5 yl oldu bteli ve 2 yl engelimi kaldrmadı bi baktm temmzda acms engelimi tekrar englldi2.kezksmda açtı yine englldi 3.kez kasm 25 te açtı daha engellemdi ve uzak benden bayag neden açsın 2 sene sonra dengesz mi ne merak ettm ve hepsi ayni yorm yalti
Aa ne kötü falcıymış ölüm hastalık görenlere sinir oluyorum, görse de söylememeli bir falcı bence, bilsek ne olacak ölüm olacağını sadece üzer. Bile bile üzen insan da bana yorum yapmasın istemem açıkçası, niyetini sorgularım.Dostlar sag olsn canım tesekkr ederm ben de öyle yapcm yeter bu kadar
Ayrıca ben öyle 2 sene filan bekleyemem bahara kadar geldi geldi yoksa yenisine sağlıkArnisa ruhlarınız kadersel mi dedi bana da öyle dedi. Ruhlarınız iletişim halinde ayrılmamış dedi
Aa ne kötü falcıymış ölüm hastalık görenlere sinir oluyorum, görse de söylememeli bir falcı bence, bilsek ne olacak ölüm olacağını sadece üzer. Bile bile üzen insan da bana yorum yapmasın istemem açıkçası, niyetini sorgularım.
Arnisa ruhlarınız kadersel mi dedi bana da öyle dedi. Ruhlarınız iletişim halinde ayrılmamış dedi
Ayrıca ben öyle 2 sene filan bekleyemem bahara kadar geldi geldi yoksa yenisine sağlık
Bu arada durak sancaktaoğlu baktırdım. 2018 yıl sonuna doğru yüzük var demiş. Olumsuzu da söylerim ben demiş. Yıldızname baktı sözde çok inandırıcı gelmedi. Çok emin konuşmuş.. bilemedim. 2018 yıl sonu hepimiz evliyiz sanırım..
benNur banu yu deneyen var mi cok iyiydi fali ancak geysu olma ihtinali cok yuksek ama geysudan daha detayci geldi
Olumsuz olmayı matah birsey zannediyor. Tamam pembe de olma gerçekçi ol biraz.Tutmasın bence. Korkuyorum açmaya o falı. Öyle olumsuz. İnsan olumsuzu yazarken biraz üzmeden yazar.. Öldürmüştü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?