Binnaz Abla

Tutmasın bence. Korkuyorum açmaya o falı. Öyle olumsuz. İnsan olumsuzu yazarken biraz üzmeden yazar.. Öldürmüştü beni
Bana da hep olumluydu eskiden iki defa falan attım galiba herhalde pembecilikten olumsuzluğa yöneldi. Sakın üzülme bence , söylediklerinin belki %10 tutmuştu bana o da denk gelmiştir kesin.

Arnisa ruhlarınız kadersel mi dedi bana da öyle dedi. Ruhlarınız iletişim halinde ayrılmamış dedi

Dostlar sag olsn canım tesekkr ederm ben de öyle yapcm yeter bu kadar
Aa ne kötü falcıymış ölüm hastalık görenlere sinir oluyorum, görse de söylememeli bir falcı bence, bilsek ne olacak ölüm olacağını sadece üzer. Bile bile üzen insan da bana yorum yapmasın istemem açıkçası, niyetini sorgularım.

Bu arada durak sancaktaoğlu baktırdım. 2018 yıl sonuna doğru yüzük var demiş. Olumsuzu da söylerim ben demiş. Yıldızname baktı sözde çok inandırıcı gelmedi. Çok emin konuşmuş.. bilemedim. 2018 yıl sonu hepimiz evliyiz sanırım..

Benmde aynısi ben de yüzük var 2018 sonnda 2019 da evllk goryirm dedi hem de imkanı olmaz dedgm kişiyle dedgm gbi arnisa da en iyisi en Dusk puanlıai hepsi hemen hemen aynı noktalarda durdu şu ocak Şubat gelsede görse kim tttu tutmadi

Tutmasın bence. Korkuyorum açmaya o falı. Öyle olumsuz. İnsan olumsuzu yazarken biraz üzmeden yazar.. Öldürmüştü beni
Olumsuz olmayı matah birsey zannediyor. Tamam pembe de olma gerçekçi ol biraz.
Bende de çok olumsuzdu ve hiç bir dediği de olmadı. Hatta da tam tersi oldu.
Hiç takılma bence. Ben iade almıştım.

Ama kızlar benm se hislerm kuvvetliDr yengeç burcuym bi ara bakardm ama baya rahatazlandm yıldzm düşük benmde ne hissederSM okyordu nedense ben falcilrla aynı şeyi dusncedeym allah bilir hayrlsi dyorm olsun demyorm hiçbir zman zorla olmaz imkanı yok ama 2 snDr içimdeki hisler beni etklyor galba zorla cocga kendimi duşndrttrdm acms engeli kaptmadi daha bakalm süreçte neler beklyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…