Benim de inandığım yorumcular ocak ortası şubat sonu. Çürüyüp gideceğiz beklemekten..
Bana da aynı tarihler veriliyorBenim de inandığım yorumcular ocak ortası şubat sonu. Çürüyüp gideceğiz beklemekten..
Banada ruhlarınız birbirine bağlı konuşmadan anlaşıyor gibi dedi yav
Ben baktırdım kısa ve öz çıkmadı teyit edebileceğim somut şeyler bile söylemedi yani olup biteni de bilemediYok mudur byv nur banu hakkinda yorum yapabilecek bir babayigit?
He sonuçta çıkmadı bu arada.Ben baktırdım kısa ve öz çıkmadı teyit edebileceğim somut şeyler bile söylemedi yani olup biteni de bilemedi
ben kendisine baktıralı neredeyse 1 sene olacak. okuduğumda analizleri vs çok hoşuma gitmişti çok beğenmiştim ama geleceği hiç tutmadı, çok güzel patladı.Yok mudur byv nur banu hakkinda yorum yapabilecek bir babayigit?
Banada ruhlarınız birbirine bağlı konuşmadan anlaşıyor gibi dedi yav
Ben de senin gibi düşünüyordum beğendiğim bir falı hakkım dahi olsa iade almak istemiyordum. Bi gün soru kısmında falcıya sordum iade hakkım var alsam sizin için sakıncası var mı hakkınıza girmek istemem dedim, tabiki alabilirsin hiç bir sakıncası yok bunu sorman bile çok güzel davranış demişti. Yani falcıları etkilemiyor binnazın müşteriye verdiği hak ,falcı yine parasını alıyor. Bu Binnazın promosyonu gibi bişey:)İyi akşamlar hanımlar
Bir şey sormak istiyorum bilgisi olan var mı
Binnazabla'da falı iade aldığımızda yorumcu hiçbir ücret kazanamıyor mu? Yani bu iade hakkı binnazabla'nin kendi güzelliği mi yoksa olan yorumcuya mi oluyor:)
İade hakkım var da ay bitmeden kullanmak istiyorum ama baktırdiğım kişi gerçekten emek vererek bakarsa emek hırsızlığı da yapmak istemiyorum :ss
Kac gundur giremiyodum okudumda yazdıklarınızı bu selena nerde bakiyo nasil ulasabilirim biriniz yardimci olabilir mi?
Naktayı çözebilmiş değilim. Boş biri de değil ama tutarsız 2. fal da bi çok kişi de çelişen cümleler kullandı. O yüzden bilemiyorum, ben de de aynı şekilde ilk fallarıyla son falları sonuç için aynı dese de gidişat ve düşünceler anlamında çok zıt.Arkadaslar naktadan yorumum geldi mahvetti beni ya. Yok mu beni teselli edebilecek biri.
Ya bir de nokta atisi yapti diyebilecegm bisey de yakalayamadim. Kisinin duusncelerini soyluyor ama teyit edemiyorumNaktayı çözebilmiş değilim. Boş biri de değil ama tutarsız 2. fal da bi çok kişi de çelişen cümleler kullandı. O yüzden bilemiyorum, ben de de aynı şekilde ilk fallarıyla son falları sonuç için aynı dese de gidişat ve düşünceler anlamında çok zıt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?