Binnaz Abla

2014 yilimiz mutlu parali sevgi dolu ve falsiz gecirnemiz dileklerimle....
Bugun takip edemedim cikan fal oldu mu:))))

canım benim dün gece hafif çıktı gibi oldu bir kısım fal. alıntılayım yazdığımı

)) ay benim adamla mesajlasiyoruzzzzzzz habriniz olsun

Elif isik. Nalan abla rezzan abla melek mert hepsinin fali çıktı:))))))

Elif isik. Nalan abla rezzan abla melek mert hepsinin fali çıktı:))))))

Canım öncelikle güzel bir olay olduğu anlaşılıyor:)çıkma durumu ne şekilde oldu çok özel değilse paylaşabilir misin?hangi açıdan bildiler olayların nasıl gerçekleşeceği konusunda mı zaman konusunda mı???

)) ay benim adamla mesajlasiyoruzzzzzzz habriniz olsun

Canım çok sevindim bu güzel gelişmeye.İnşallah tatlı sona bağlanmıştır mesajlarınız.Dileďiğin gibi mutlulukla daim olur inşallah.Gelişmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kızlar ben dün gece bu ayın son kaçamağını yaptım.Zeus'u erkek yorumcu diye düşünmüştüm meğer bayanmış.Yorumunu biraz Barış Can Yücel tarzına benzettim.İlk deneyebileceğim olayı Nisan ayında canlar.Bi noktada Ecren Kaila ile tamamen zıt yorum yapmışlar.Yalnız faldan sonra soru sorulmasından pek hoşlanmıyor herhalde,zar zor cevap verdiğini hissedebildim.(Reiki'nin bu yönünüde seviyorum işte ben,çocuğa faldan sonra beş soru sorsanda cevaplıyor.)Sadece soruya bağlı yorum yapmamıştı,genel olarak herşeye değinmiş diyebilirim o yönden iyiydi. Birde pembe tablocu asla değil,yani sorunuzun karşılığında eğer o kartı görmüyosa üzülme riskini gòze almalısınız.Kendi yorumumdan olumsuzu çekinmeden söyleyen falcılardan olduğunu anladım.Tabi esas başarısını zaman gösterecek.Zeus iyi bi yorumcu kızlar şu anki görüşüm.Aranîzda baktıran varmıydı?Neyse,bu ay iki demiştim üç fal oldu ve bu ay lık yetsin artık.

Gunaydin canlar

Dün yogun bi mesajlasma arkasindan 2 saate yakin tel görüşmesi ama yibe ortak bi sonuca ulasamadik malesef..ama cok cok guzeldi gorusmelerimiz:))) ama falcilar yani rezzan abla elif. Mert.melek nalan abla senin istedigin gibi bi netlik olmayacak demislerdi aynende öyle hersey cok güzel sevgi itiraflari ask itiraflari ama benim istedigim sonuc yine yok:))) bakalim fala devam sonuc alana kadar:))))

Canım çok sevindim bu güzel gelişmeye.İnşallah tatlı sona bağlanmıştır mesajlarınız.Dileďiğin gibi mutlulukla daim olur inşallah.Gelişmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Canimmm cok cok tsk ederim hep mutlu olalim insallah

Doğrudur canım sana öyle geldiyse öyledir büyük ihtimal.Ecren'de iyiydi ama..

arkadaşlar herkese şeker gibi yıl ve tüm hayallerimizin gerçekleşeceği bir yıl diliyorum önceliklede sağlık tabiki

Bu arada canım ben ecren dediğini yaşadım zaten ,barışacağımızı gayet net ve emin şekilde söylemişti ilerisi için zaman var evet gayet iyi

Hayırlısı canım,yinede güzel bi gelişme bence,inşallah sonrasıda güzel gelir.

Ay benimde bu gelismlerun üstüne fal baktirmam gerek)) aklimda olsun sagol canim

Kızlar nesibe ye bundan 1.5 ay önce baktırmıştım yılbaşına kadar seni araması olacak demişti..zaten ben umudu kestimde geçen gün tekrar yooladığım da görülmelerin olacak demiş birkaç defa..zaman göremiyorum demiş..tabikii yılbaşı geçti gitti..arama olmadı..şimdi nesibenin falı ne oldu??yılbaşını beklemeyip yeniden baktıdığım için ve zamansız bir görüşmen olacak dediği için yine beklemeli miyim:26: yoksa onun falınında çıkmadığını bir kenara eklemeli miyim???

Ay canım inşallah tüm güzel söylediği herşeyi yaşaman nasip olur.Sanada mutlu sağlıklı unutamayacağın güzellikte bir yıl dilerim.

Vallaha bana daha çok çıkmamış gibi geldi canım.Ama bellide olmaz belki bugün yarın ararsa yine çıkmış denilebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…