Binnaz Abla

Hoşgeldin arkadaşım :)

Kızlar merhaba. Byv de saraylıya baktırdım Geçmiş ve andaki analizleri çok iyiydi çok memnun kaldım ama gelecek çıkar mı görecez baktırıp dediklerini yaşayan oldu mu?

yaa nur banuyu nasıl begenemdnz ya gelecek neyse de anda geysudan sonra hatta ondan daha fazla şaşırtan kişi oldu kendsi.

yaa nur banuyu nasıl begenemdnz ya gelecek neyse de anda geysudan sonra hatta ondan daha fazla şaşırtan kişi oldu kendsi.
Nur Banu kötü değil ben sevmiştim geçen senelerde baktırdım ama ikinci falında söylediği bir şeyin tamamen zıttı olunca soğudum atmadım bir daha. Anda iyi, yazış tarzı güzel.

Ayrıca ilk falı çıkmıştı söyledikleri ama ilk falı kariyerle alakalıydı nerede işe başlayacağımı, iş yerinin yapısını ve içindeki harfi bilmişti NurBanu, işe gireceğim zamanı da bilmişti. anda da kimsenin göremediği bir nokta atışı yapmıştı şimdi hatırladım. Ama ikinci falım aşk hayatıyla ilgiliydi ve anda iyi olmasına rağmen dediğim gibi sonuçta söylediğinin tamamen tersi oldu malesef. Nedense aşkta bilemiyorlar bana zaten.

Peki ask konusunda hep olumlu mu konusmustu

Biryolunvardaki Nur banu'dan mı bahsediyorsunuz? Kahve mı yoksa tarotta mı daha iyi sizce?
Ben ilkinde kahve atmistim cok iyi bilmisti ikincisinde tarot attim bilemedi o yuzden khvesi iyi diye tahmin ediyorum gerci iki fal da ayri konukar icin atmistim kariyer ve aile hayatimla ilgili bilmisti soyledigi seyler soyledigi gibi oldu ama ask ile ilgili attigim tarot hic cikmamisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…