Merhaba Hanimlar,
Ben yeni üyeyim ve sirf bu fal merakim yüzünden kulübe üye oldum
Kasim ayinin ortalarindan bu yana oldukca fazla fal baktirdim.Is hayatimda beklenmedik problem olustu ee ask hayati zaten yok gibi bir sey ´´of ne olacak bu halim´´diyerekten daldim fallara..sizinle bu sürecte baktirdigim fal deneyimlerimi paylasmak istiyorum..Cogunlukla Binnaz da olmakla beraber Tellwe de de iki fal baktirdim..Detaylara gelirsek ;
Binnaz :
Ada Soylu : Ilk falimi bu hanima attim ben.Gecmiste kalan ama pismanliklar icinde olan biri üc ay icinde dönecek dedi.Daha vadesi var o sebeple cikti diyemem.Ama haliyle cok sevindim cünkü aklimdan atamadigim biri kendisi.
Görücez.Sonra yine is hayatinda sorunlari oldugu icin bana yanasamayan biri oldugunu söyledi ama o gecmiste kalan kisiden önce sana adim atacak dedi.Ki bu cikti.Uzun zamandir aklim sende sevgilim ol diye mesaj geldi kac zamandir arkadaslik yaptigim kisiden.Kasimin sonu aralik basina dikkat et yildizin düsecek dedi ama sonra yavas yavas iyi olacaksin dedi.Isten ciktim tam o sira ve is telasina düstüm!Haziran gibi biri gelecek uzak bir sehirden sirf seni görmeye bu bey daha hayirli hepsinden dedi.Bakalim cikarsa yazicam..Ayrica Ada Hanima ben baska hesaptan yine fal attim ve yine aynilarini dedi az bi farkla ama temelde ayni seylerdi.Ben seviyorum kendisini..Adacigim okuyorsan umarim kredini artirmazsin tatlim
Burcu Özsoy :Burcu´ya durugörü yolladim ama kartlarin bana verdigi enerji ile diye cevap yazdi
ama cok ilginctir ki o aklimda kalan adamin burcunu nasil biri oldugunu bire bir tarif etti.Ve onunla olacak dedi.Bence Burcu bos biri degil ama net göremiyor ve gördüklerini net okuyamiyor kendisi..
Pelin Su : Pelin´e kahve fali attim.Digerlerinden cok baska konustu.B harfinda biri gelecek Aralik ayindan sonra dedi.Ama gecmiste beni cok yipratan iliski yasadigim kisinin harfini bildi.
Sevval Öztürkoglu : Karakter analizi cuk oturdu resmen!Bu yil bitmeden bir ask bir de barisma teklifi alacaksiniz dedi.Ask teklifi kismen ama barisma teklifi üc gün icinde geldi geldi gelmedi patladi
Pelin Bilge : domdom herseyi yapistirdi.Ben gecmiste kalan birinin pisman olup dönecegini görmüyorum dedi!Ama 2018´in ikinci yarisinda gülüsü güzel olan biri olacak dedi.Cook uzak tarihlerdi verdikleri cikarsa yazicam.
Doruk Bal : 3 ay icinde sevinclerin var tasinma var.Bu arada yeni biri gelecek dedi.Beni pek tatmin etmedi fali..
Yasam: O da gecmiste biri var pisman dedi.Sana bir süpriz var bu konuda bekle dedi.Baska bir sürü detay verdi ama beni cok tatmin eden bir faldi.Cünkü isten cikinca oldukca üzülmüstüm agladim haliyle onu bile bildi.Cok aglamissin icin yanmis ama gecmis dedi.Beni sok etmisti o detay!Yine baktirabilecegim biri..
Canan : Adinda M soyadina A olan biri olacak dedi.Arkadaslarnizin vesileysi tanisacaksiniz dedi.Ama boyun agriniz var stresslisiniz ve derdinizi kimseye anlatmayin iyi niyetinizi suistimal ediyorlar dedi bunlar dogruydu.Ama bana genel bir fal geldi.
Meryem Sarar : O kesinlikle dönecek cook pisman dedi.Tüm diger falcilar eski kiz arkadas detayini görmedi ama bu Meryem dedi sizin araniza girmis kafasi karismis bu adamin dedi.Subat en gec Mart da geri dönecek bu arada sirf bosluktan birisi ile görüsebilirsin ama olmaz onlar cekim yok dedi.Cidden denedim olmadi.Beni sok eden bir faldi.Cikarsa hemen yazicam..
Tellwe´de..
Gaiptensesler : Dönmeyecek eskisi dedi.Önüne bakmis o dedi.Mart ayinda baska biri olacak dedi.
Hades : O da dönmeyecek dedi.O da Pelin Bilge gibi gülüsü cok güzel bir adam var onunla olacak dedi.
Cingene : Falimi iade etti..
Kahvemin Fali app :
Necibe : Is hayatinda bir firsat olacak o da karier sahibi bir beyin tesvikisle dedi cidden öyle oldu Subat´da baslayacagim is.Cok yakinda biri olacak ama kisa sürecek fikirleriniz uyusmayacak dedi.Bu mesajdan sonra aklim hep sende diye mesaj aldim ve cidden baya kisa sürdü :)))Yine baktirabilirim..
Yildizname.com.tr
Tugce : Karakter ve gecmis analizi oldukca iyiydi.Arkasiniz olan biri ile olacak dedi ama cok detayli degildi fali.Katina bakmisti.
Simdilik bunlar kizlar..Bu detaylari buraya birakiyorum cikarsa veya cikmazsa gelip yazicam ki bosa umut ve para harcamayin..Ben sahsen 1000 kredilik fallara falan cok itibar etmiyorum.Cok yüksek meblaglar.Bana yüzde yüz cikacagini garanti etsin baktirayim.Bi Pelin Bilge icin baya ödedim o da cidden kafam dumanliydi o ara bir seyler duyma ihtiyacim vardi.Zaten bir önce ki mesajimda da dedigim gibi ben terapi niyetine baktiriyorum.Ama abartmamak lazim.Belki ayda bir yeter en olmadi ayda iki ama fazla degil..Sizler de fal deneyimlerinizi özellikle cikanlari yazarsaniz sevinirim.Krizim tutunca bosa para harcamayim :)) Sevgiler..