Ben baktırdım geçtiğimiz nisan ayı olarak tarih vermişti olmadı. ayrıntılı baktığı doğru ama sonuç maalesef çıkmadıBen de beğendim canım. Henüz benim de beklemede
hayırlısı canım ya :) benim için mantıklıydı yine de.Ben baktırdım geçtiğimiz nisan ayı olarak tarih vermişti olmadı. ayrıntılı baktığı doğru ama sonuç maalesef çıkmadı
Ay o kadın herkesi mahvediyo yaa atmadım ben ona o yüzden aman atmayın hep negatif negatif...Arkadaslar naktadan yorumum geldi mahvetti beni ya. Yok mu beni teselli edebilecek biri.
Kızlar yorum yok muMinnoşlar Şevdar’a baktırmayı düşünüyorum karşıyı biliyor mu
Son dönemde çok konuşuldu artık bu konu beni yoruyor anı iyi bilen biriyse atacağım
Çıkan falı vrsa en azından yazabilir misiniz
yaa nur banuyu nasıl begenemdnz ya gelecek neyse de anda geysudan sonra hatta ondan daha fazla şaşırtan kişi oldu kendsi.
Şevdar anda iyi bence. Yani bence hisleri ve analizleri iyi. Ama dersen ki nokta atışı ya da kesin dediği birşey oldu mu? Henüz olmadı. Benim vadesine var dediği şeyin. Ama durum analizi bence başarılı. Tekrar baktırır mıyım diye sorsan evet baktırırım.Kızlar yorum yok mu
Çıkan fal değil de an için yorum yapılmış peki tutarlı mı
Ben doga ya baktrmstm canim anlik drumu bildi ama gelck adina soyledkleri beklemede cikar mi cikmaz mi bilmiyorumgünaydın kızlar ben yine rahat durmadım kredi aldım doğa dan a baktirmayı düşünüyorum baktırıp memnun olanlar var mi
Şevdar hep telefonla mı bakiyor? Nasıl oluyor telefonla? Bizi mi arıyor, yöntemi nedir?
Ben her baktığımda kadının profiline telefonla yazıyor. Nasıl peki tavsiye eder misin?Ben sesli baktırdım panpa
Ben her baktığımda kadının profiline telefonla yazıyor. Nasıl peki tavsiye eder misin?
Bahar bende de cok iyi bildi canım ve dediği zamana yakın gelişme yasadım ufacık olsa daKızlar Binnaz'da Hayat Bilir ve Bahar Yağız var süper geldi bana anlık ve geçmişte müthişler. Hayat kumral uzun boylu geçmişte olan erkeği dedi sonra hayatıma giren erkeği ve kuzenim düğününde tanıdığım erkek ile ortak tanıdıkları olduğunu söyledi ki doğruydu kuzenimin arkadaşı ile konuşma yapacağımızı ama ilerimizi görmediğini söyledi oldu aynen. Hattasa dediğim bi ara hayatıma giren erkekle yine karşılaşma olacağını karşı karşıya geleceğimi dedi ve onun kardeşi ile çıktım beni terk etti. Bahar Yağız ise ayrıldık demedim ama ayrıldığımı ve 10 gün içinde döneceğini söyledi 25 aralık da baktı fala bekliyorum vadeyi... Bu arada Hayat Bilir kariyer konusunda eğitim konusunda bir.karara variyorsun yogunluk var dedi ve ikinci uniye kaydoldum ona.fal atmadan 1.gün once. Faldan adam uygulamasına da fal attım ucretsiz o ve o da 10 gün içinde benimutlu eden haberin gelecegini dedi. Bahar da ayni dedi o beyin akli hala.sende 10gün içinde haber alcan ondan dedi..
Ayyy umudum oldun kız :) Ada Soylu için iyi diyorlar. Arkadaşlar bu arada Yağız Er denen adama fal atmayın ukala biri saçma fal bakmış 1 puan verdim diye soruma benimle.alay ederek cevap vermiş iademi vermediler daha tabi hediye kredi ama adamın yaptığı yanlış. Birde kızlar İnstagram da BiFal Baktr diye fal bakan Mira varya ona baktıran var mi hiçBahar bende de cok iyi bildi canım ve dediği zamana yakın gelişme yasadım ufacık olsa da
Fal sepeti yener nasıl? Deneyen var mı?[/QUOTE
Binnaz ufuk kutluk o. Ses kaydı gelince pişman oldum attığıma
Bi daha atıcam hatta :)) erkek arkadasımı tarif etti tipini huyunu suyunu bnde cpk şaşırmıştımAyyy umudum oldun kız :) Ada Soylu için iyi diyorlar. Arkadaşlar bu arada Yağız Er denen adama fal atmayın ukala biri saçma fal bakmış 1 puan verdim diye soruma benimle.alay ederek cevap vermiş iademi vermediler daha tabi hediye kredi ama adamın yaptığı yanlış. Birde kızlar İnstagram da BiFal Baktr diye fal bakan Mira varya ona baktıran var mi hiç
Para biriktireyim bende atacağım yorumlara baktım şahane ama sesli bakmıyor neden dedim sonra dedim ki hayat da sesli bakmıyor ama iyi baktı dedim sonra attım ve pişman olmadım hattasa bahar çevremden birinin benden hoşlandığını söyledi verdiği tip hayat bilir in dediği kuzenimin arkadaşı. Bir ara konuştuk ve son zamanlara bir iki kez konuşmak zorunda kaldık. Telwe canlı falda bir kadın Murat ya da Mustafa adlı birinden teklif alacan dedi Mustafa o da kuzenimin ve o arkadaşının arkadaşı bana teklif etti bende o oğlanla bu konuyu konuştum ama onlar umrum değil benim sevdiğim dönsün banaBi daha atıcam hatta :)) erkek arkadasımı tarif etti tipini huyunu suyunu bnde cpk şaşırmıştım
Yanlış mı anladım çıktığın kişinin birde kardeşiyle mi çıktın?Kızlar Binnaz'da Hayat Bilir ve Bahar Yağız var süper geldi bana anlık ve geçmişte müthişler. Hayat kumral uzun boylu geçmişte olan erkeği dedi sonra hayatıma giren erkeği ve kuzenim düğününde tanıdığım erkek ile ortak tanıdıkları olduğunu söyledi ki doğruydu kuzenimin arkadaşı ile konuşma yapacağımızı ama ilerimizi görmediğini söyledi oldu aynen. Hattasa dediğim bi ara hayatıma giren erkekle yine karşılaşma olacağını karşı karşıya geleceğimi dedi ve onun kardeşi ile çıktım beni terk etti. Bahar Yağız ise ayrıldık demedim ama ayrıldığımı ve 10 gün içinde döneceğini söyledi 25 aralık da baktı fala bekliyorum vadeyi... Bu arada Hayat Bilir kariyer konusunda eğitim konusunda bir.karara variyorsun yogunluk var dedi ve ikinci uniye kaydoldum ona.fal atmadan 1.gün once. Faldan adam uygulamasına da fal attım ucretsiz o ve o da 10 gün içinde benimutlu eden haberin gelecegini dedi. Bahar da ayni dedi o beyin akli hala.sende 10gün içinde haber alcan ondan dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?