Binnaz Abla

Yanlış mı anladım çıktığın kişinin birde kardeşiyle mi çıktın?
O kişiyle çıkmadım ben şimdi bunun kardeşini seviyordum halamlarn oradaydı bunlar. Birde bunların küçük kardeşi var onla samimydik halamn kızı amcamn oğlu bazı olaylar yaptı sevdiğim kişi olarak çıktığımn abisini lanse ettirdiler 1 senedir mücadele verdim sonra sevdiğim ile kavuştuk benim akılsız başım halamn kızına anlattkm bana takıntılı amcamın ogluna demis yine aramizi bozdular. Amcamin oğlu bana ilgisi varmis kimi seversem o kisiyle arama giriyor beni sosyal medyalarmi kapattkm ama kuzenlerin whatsaaplarni kendine aktarp kendi fotografno yolluyo tehdit ediyo sorunlu bi tip..

Keşke sormasaydım neyse bol şans.

Ya eveeet lütfen dönsünler ve mutlu olalım :) hayat biliremi atsam acaba bir de
Bende en eski sevgilimi söyledi sevgilimn abisi ile yasadigom durumu izah etti hayatina giren derken yanlış dedim yani hayatima zorla girdi ama onun da haberi yok akrabalarn işi amcamin oglubana takik kurtulamiyorim hergün kuzenlerin whatsappni kendine aktarmis bana kendi resmini atip tehdit ediyor babama diyorum ama babam onu koruyor ve Korece kursumda siteyi hackledi mi bilmiyorum ama halk eğitimde benim kendimi kayt ettigim seyde onun üstüne olmus ve farkli sehirlerdeyz kimlik no ile beraber bütün nolar baştan sona farkli...

Merhaba kızlaaarr uzun zamandir uyeyim ama pek aktif değildim binnaz abladan fal baktiracagim okudum az cok yazilanlari bahar yagiz kafama yatti gibii sizin var mi cok memnun kaldiginiz kesinlikle tavsiye edeceğiniz birilerii bu arada 200 kredim var

Cevap gelmeyince dayanamadim bakırdım bahara ve sonuçtan pek memnun kaldigim söylenemez. Sorulan sorulardan yürümüş ve ekstra hicbirsey soylememis. Baktiracak varsa bilginiz olsun

Cevap gelmeyince dayanamadim bakırdım bahara ve sonuçtan pek memnun kaldigim söylenemez. Sorulan sorulardan yürümüş ve ekstra hicbirsey soylememis. Baktiracak varsa bilginiz olsun
Canım bende çok şey bildi aslında varya falcılara çok soru sormayacaksın hislerini engelliyor bence bende bir çok kez bu hatayı yaptım. Diyorum ki artık genel ve aşk hayatımı merak ediyorum. Bana nokta atışı yapın ve geçmişim ile geleceğimi bilerek şaşırtın beni diyorum. Cidden sorular sorarak bakılan falda histen çok mantık konuşuyor. Ben bu hatayı çok kez yaptım. Tarotta soru sorarsn katina da ama kahve genelde.hislere dayanan birşey soru sorup danisilcak bişey değil. Tarot ve bircok benzeri kartlara danisilir. Yıldızname ve astroloji de danisilcak bisey degil ve onlar biraz ilmi calisma oluyo

O zaman tecrubesizlik yaniltti beni. Bir daha bedava hakkim olursa söylediklerini dinleyeceğim. Bu arada bedavaci bi insan değilim tabiki ama fala para verme taraftari degilim sadece. Tartisma yaratmakta istemem tabiki herkesin kendi gorusudur isteyen istedigi yere harcama yapabilir saygi duyarim.

Neyseki bedava hakkımı kullanmistim
Hayat Bilir, Su Ada, Pelin Bilge Özdoğru, Gizem Sitare ve Ada Soylu... Umut Işık bir tane birşey çıktı ama pek gerçekçi değil bir daha baktırmadım
Canım iyi yapıyorsun bende Binnaz abla da. Bedavalarla baktrdim hep biryolunvar sitesinde Sema yi onerdiler 30 tl yatirdim pisman oldim kadin sacma sapan yorumladı cok sacma benlealaksi .olmayan seyler dedi ve falimi iade etmediler. Binnaz da iyi olandenediklerim Ada Soylu, Su Ada, Pelin Bilge Özdoğru, Gizem Sitare ve HayatBilir

Doğum günlerinde 150 kredi veriyolar hediye. Birde uygulamayi tele indirince günlük 1 ve 3 gibi kredi veriyorlar

Yeni gelene 1 tl kampanyası devam etseymiş iyiymis binnazda :)

Attığınız 30falın en az 20si tekrar birlikte olursunuz diyip de çıkmayan oldu mu kızlar? İyi olan falcılar da dahil tabi. Farklı şeyler söyleyenlerde var ama nadir. Geneli tekrar bir araya gelirsiniz diyor da hepsinin patlama olasılığı da var

Üye ismi hatırlamıyorum ama burda her falcının barışcaksınız diyip eski sevgilisi başkası ile nişanlanan bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…