Binnaz Abla

Ben artık fal işini durdurdum. Gerçekten kandırıyorlar bizi. Evet iyi geliyor alış veriş kadar motive ediyor kafamız dağılıyor bu kötü durumda bize iyi gelen tek şey belki ama herşey yalan. Sallıyorlar kesinlikle. Tutanlar bizim aklımızın oyunu. Giden her adamın dönme ve dönmeme ihtimali var zaten. Dönme ihtimali kuvvetle muhtemel olan 4-5 ay sonra riskli dönem duyguların arka plana atıldığı dönme yeni başlangıçlar için daha zorlaştığı dönem. Vadeler hep o yönde hep 2 ay sonra olmayınca önümüzdeki 2 ay sürekli öteleniyor. Ve bence artık insan sarrafı olmuşlar kim ne sordu nasıl sordu ne öğrenmek istedi herşeyi biliyorlar. Ve klasik boşluktasın mutsuzsun hayatın kötü gidiyor şu şu gelişmeler olcak herşeye arka arkaya yoluna girecek. Ve ben burda çoğu kişinin şok geçirdiği fallara inanmıyorum. Acemilik ve başka şekilde çabuk kanıp kapılan her denene inananan tez canlı insanlar var. Okumadığım bilmediğimiz fallara ve hayatlara inanıp birbirimizin şaşırması ile hemen etkilenip fal baktırırıyoruz ve her falcı hepimize olmadı diyoruz sonrada. Ben artık hiç birine inanmıyorum. Enerji işi diyoruz kendimizi kandırıyoruz. Online fal diyoruz ondan soru soruyoruz. Falcı madem bunlar ben sormadan söyle anlat. Bıraktım bir daha da başlamak istemiyorum. Hayatta en kötü duygulardan biridir derler umut. Bir kere değil defalarca öldürür. Her umut edip hayal kırıklığına düştüğünde bir kez daha ölürsün bir kez daha. Uzun lafın kısası herşeyin hayırlısı.

Bak bazen bazı şeyler falcının hissiyatımı bilmiyorum. Ben İstanbul’da taksim de bir kadına fal baktırmıştım. İmkansızı söyledi yok artık demiştim dediği vadede yaşadım yıllar geçti hala söylerim onu. Ama Binnaz gibi online siteler aslında duymak istediğimizi söylemek üzerine kurgulanmış sanki. Mesela bir fal yorumunda bilmediği şeyler olduğunda ikinci kez yorum alıyor muyuz. Bence hayır. Yorumların kötü olmaması bundan. Çünkü kimse çıkmayan bir yorumcuya tekrar baktırmıyor. O yüzden herkeste farklı yorumcu çok iyi. O da bildiğinden değil belki de yorumladığı şeyin anlık döngüsünün tesadüfen tutmasından. O yüzden hepimiz bir umut,bir terapi bunu yapıyoruz ama..
gidenler dönüyorsa zaten dönmesi gerektiği için..

Zaten bence gidenler geri dönmemeli. Gidebiliyorsa eğer

Ben dün bir fal baktırdım kadın benim kaç kardeş olduğumu babamın adını çocuğumun yaşını sevdiğim adamın ne iş yaptığını bildi. Ne soru sordum ne yorum yaptım. Fal işi böyle olmalı bence. Net soru sorun genel bakmıyorum ne demek?

Kızlar burada katina bakmayı bilen varsa yardım edebilir mi bana?
Imparatoriçe açılımında. Kartlar sırasıyla neyi temsil ediyor? Mesela ilk kart şu anki durum 2. Kart sebep gibi mi? Tarot kelt gibi mi yorumluyoruz?

nerede baktirdiniz acaba özel değilse bilgi verebilirmisiniz

Bundan bir sene önce taksimde bir cafeye gittim daha önce paylaştım onuda hatta şimdi hatırlamıyorum çok ünlü bir fal cafe de herkesim bayıldığı birine gittik. Fal baktıracak kişi 45 dk önce gelmek zorunda ben geç kaldım almadılar. Arkadaşlarım masada ses kaydı yapıldığından şüphe ettikleri için mekana oturur oturmaz uydurma isimler ve kişiler hayatlar üzerine konuşmaya başladı. Kendi hayatları gibi. Atıyorum ahmet dönse mehmet aşığım ama öyle biri yok hayatlarında. İçeri girdiler tek tek masada ne konuştuysak içeride onlar söylendi. Ben bunu defalarca paylaştım hala oraya gidip falım çıktı diye yazan var. İnsanlar hemen inanıyor. sorgu sual etmeden.
Online kısmına gelince haklısın duymak istenen söyleniyor bize gerçekler değşl ve tesadüf çıkanlar.
Gerçek falcılar takır takır söyleyendir yüz yüze. Oda milyonda bi aramızdan denk gelmiştir. Ki sana denk gelmiş ne güxel. Terapi ama acı veriyor bu terapi hayal kırıklığı ile gerçeklerle yüzleşince ama çok sonra fark ediyoruz ruhumuza açtığımız yaraları.

Çok iyi fikirmiş yaptığınız şeye bayıldım cafede:) falcilar zaten mükemmel görseler geleceği dunyaca ünlü olurlardı, en bilinen medyumların bile gelecek tahmini tutma olasılığı % 60-70 geçmez bence. Ama anda hisleriyle bazı şeyleri hisseden insanlar kesinlikle var, mesela bir ara Rusya gizli örgütü bu insanları kullanıyor onlardan yardım alıyor diye duymuştum.

Kızlar burada katina bakmayı bilen varsa yardım edebilir mi bana?
Imparatoriçe açılımında. Kartlar sırasıyla neyi temsil ediyor? Mesela ilk kart şu anki durum 2. Kart sebep gibi mi? Tarot kelt gibi mi yorumluyoruz?
Galiba kelt tarot acilimi ama her falci kendine gore yorumluyor sanki sirasini, hislerine gore.

Galiba kelt tarot acilimi ama her falci kendine gore yorumluyor sanki sirasini, hislerine gore.
Bir yere fal attım, gelen kartları kendim yorumlayacağım, anlamlarına bakarak; ama kartların sırasıyla neyi temsil ettiğini bilemeyince kaldım.

Bu kadını sormayın b
nerede baktirdiniz acaba özel değilse bilgi verebilirmisiniz

İşte bu sıkıntı olabilir bir arkadaşımın tanıdığı. Bilinmek istemeyen biri. Bence fal işi gerçekten böyle olmalı. Sen tüm hikayeyi anlattıktan sonra ya gelecek diyecek ya gelmeyecek. Bunu biz de biliyoruz zaten ya gelecek ya gelmeyecek. Ama gelecek diye duymak istiyoruz. Onlar da bunu söylüyor bize. Ben Ekim’den beri bekliyorum. Geldi mi? Hayır. Her ay sonu gelecekti oysa..

falının yorumunu merak ediyorum
Ben fal atinca elim ayagim buz kesiyo o kadar kotuye sartlamisimki kendimi ben zaten anlik mutlu olmak icin atiyorum gelecegi beklesem fal atmam beklerim dua felanda etmem nasilsa olcak diye ani bilsin yeter ya pembe tabloya alistim zaten

Ben fal atinca elim ayagim buz kesiyo o kadar kotuye sartlamisimki kendimi ben zaten anlik mutlu olmak icin atiyorum gelecegi beklesem fal atmam beklerim dua felanda etmem nasilsa olcak diye ani bilsin yeter ya pembe tabloya alistim zaten
tabloyu falan boşver. Benim derdim şu : bende ayrıntılı bildi :) aynısını yapabilecek mi? merak ediyorum işte. :)

Bildi kızlar anda iyiydi umarım karsi tarafida bilmistir gelecek de önemli değil çünkü insanın tek bir hareketi bile herseyi mahvedebiliyor kaderde ne varsa o pembeci degil dimi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…