Binnaz Abla

Şevdar mı Elfin mi diyenlere dün yaşanan gelişmelerden sonra şevdar diyorum. Kesinlikle karşı tarafın hisleri olabileceklerle ilgili öngörüsü çok daha iyi. Mutlu yıllar diliyorum..
merhaba, umarim olumlu bir gelisme olmustur? Elfin baska bir sey mi demisti konuyla ilgili? Sevdar sesliye gecince baktirmayi dusunuyorum.

Günaydın arkadaşlar ben yeni üyeyim ve su yasıma kadar 1 kez fal baktırmamıştım ama eşim ile 3 aydır ayrıyırz ve sayısız fal baktırıp bir servet harcadım bugünde maya Binnaz dan yaklaşım yükledim ve iade gerçekleşti anlamadım önerdiğiniz biri var mı

Merhaba kimlere baktirdiniz simdiye kadar herkes ayni yorumlarda mi bulundu? Umarim ayrilik gecici olur. Binnazda cok onerecegim yok bir tek Elfin var benim denedigim memnun kaldigim, Kesira da fena degildi. Onun disinda Sevdar Avaz begeniliyor ama ben henuz denemedim.

Ben çoğunluk a baktırdım hepsi geri gelicek diyor ama bizimkinden hiç dönüş sinyali YÖK ben mutluyum böle dedi vala bilmiyorum neden de YÖK ben evliliği yapamadım sesi kızım da 2 yasında çok kafam bulanık yoruldum hayatı yaşayamıyorum sanırsam ve böle şeylere medet umuyorum biliyorum bir fal ama işte insanın yüreği susmadıkça aklına söz geçiremiyor

Durumunuz zor özellikle küçük çocukla ayrılık çok zor olsa gerek. Hepimiz fallara sarıyoruz aslında bu bir sorun değil insan dertleşmek, umut dolu şeyler duymak istiykr doğal olarak özellikle böyle belirsizliğin olduğu zamanlarda. eşiniz böyle yaklaşsa da ayrılığınız yeni, belki geri dönüş olur bazen evliliklerde böyle kısa ayrılıklar olabiliyor. Falcıların çoğu dönecek demişler, baxı falcılar pembeci ve duymak istediklerimizi söylüyorlar ama Elfin, Kesira gibi falcılar olumlu olumsuz hissettiklerini söylüyorlar onlardan birine baktırdınız mı?

Onlara baktırmadım ama aslında pembe tablo da çizilmedi İnan’ın bana belki 50 kişiden fikir aldım böle öylesine sorduklarım var adam döncek ama siz isteneceksiniz diyen 2 kişi Işın’da herkes ocak ortası konuşursunuz sonuna doğru konular yüzeysel açılır ve subat ortası gibi kaldığınız yerden sağlam ilerlersiniz dediler hani bunlar birbirleri ile iletişime geçmiyor ise öle deniliyor Yani önümüzde 1 buçuk ay var eğer çıkarsa size burdan bilgilendirme yapıcam benim tek sorum olduğu içim galiba bende hiç onu bilemedi bunu bilemedi yorumu olmuyor

Maya Demir var zar zor ona yolladım ilkini iptal etti ama ikinciyi kabul etti şimdi omdan yorum bekliyorm maddi ve manevi olarak çok hırpalandım ama insan bilsek umıt koşuyor peşinden bakalım aslında bunlar basımıza yazılanlar ve zamanı geldiğinde hepsini yaşayarak görücez ama sabır zor bişi

Hmm Maya Demir çok bilememişti bana ama herkese atmayın bence kafanı karışır. Herkesin burada önerdikleri var ben size Binnazda Kesira, Elfin belki Gonca Polat bunları öneririm anlık durumda iyi olan, hislerimin olduğunu düşündüğüm falcılar bunlar dışında Binnazda iyi diyebileceğim yok çok denedim zamanında kimse bilemedi, şu anda yüksek puanda olan falcılar ama çoğu geçmişte bana bilemediler. Buradan takip edip öyle atın bence dediğim gibi herkese atmayın kafanız karışır. Falsepeti’de Dennis, biryolunvar sitesinde Nurbanu, falalem sitesinde GizemHatun ve Medyum Fatima, Tellwe banu yılmaz. Bunlar son zamanlarda benim memnun kaldıklarım, diğer arkadaşların da burada önerdikleri var mesela Binnaz Şevdar Avaz, tellwe chitra ve geysu beğeniliyor gördüğüm kadarıyla.

Lizyaa selam nasılsın gelişmeler ne alemde varmı sende bi ilerleme :)
Merhaba canım iyiyim teşekkürler, sen? Bende ilerleme en son yüzyüze görüştük sonra gün aşırı kısa sohbetlerimiz oluyor, kötü değil ama çok da aman aman bir gelişme oluyor diyemem sadece sohbet arttı bu iyi tabi sende var mı gelisme?

teşekkür ederim canım iyiyim.. çok güzel olsun ufak ufakta olsa bazı aşklar yavaş yavaş ilerler :)) bendede durum aynı bi kaç gün önce yine aradı yine bi kaç saat konuştuk şuan hala ses yok ne yapmaya çalıştığını kendiside bilmiyor benimki ..

Herkesee mutlu saglikli guzell senelerr dilerim. Insallah 2018 fallara ihtiyac duymayacagimiz kadar guzel gecer. Hepinizi sevgiyle kucakliyorumm

teşekkürler canım umarım hepimiz sağlıklı , aşk dolu, aşk sarhoşluğunda falı hatırlamayacağımız bir yıla adım atarız 2018 den umutluyum ben ..

Yaa erkeklerin hepsi böyle bir dengesiz ve kararsız oldular iyice. Ama sende de güzel gelişme sayılır araması, uzun konuşmalarınızın olması güzel bence ama inşallah kesin ve istediğin sonuca bağlanır ve sürüncemede kalmaz, benimki uzunca bir süre böyle gidecek gibi duruyor ben çok şikayetçi değilim bu durumdan gerçi yeter ki sohbetimiz ve iletişim kesilmesin çünkü herşeyden önce ben onun arkadaşlığını, sohbetini seviyorum. biz sevgili aşamasına geçmesek belki de daha iyi inan ben de çözemedim, hayırlısı diyelim.

:) hepimiz için hayırlısı canım bakalım neler olacak neler bitecek ..

Kızlar bu topikte kartlarla fal bakmayı bilen varsa, fallaşabiliriz. Kahve+iskambil bakıyorum; ama normalde bakmamaya çalışıyorum, bakınca kötü hissediyorum, şu an canım aşırı sıkıldı bir duruma ve kendi kendime de yorum getiremiyorum, zorlanıyorum, o yüzden kart falı bakmayı bilen biri varsa fallaşmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…