Binnaz Abla

Merhaba kısaca yazmam gerekirse uzun zamandır ayda ssadece 1-2 fal baktırmdım sonrasında ise tamamen bıraktım şuanda da hala baktırmayı düşünmğyorum bazı durumları geciktirdiğine inanıyorum gerçekten baktırdım bütün falların durum tespiti çıktı kızlar hayatında kimse olamdığı beni çok özlediği düşündüğü hatta yazıp yazıp sildiği söylenmişti ki durum aynen böyleymiş bizzat kendisinden duydum şimdi gelelim gelecek ile ilgili yorumlarda tutan ve tutmayanlara altta başlık halinde sıraladım ama tavsiyem bence fal baktırmayın bunu deli gibi fal baktırmış biri olarak söylüyorum...

Tellwe:
cosmo-sennerdesin-nurdanus-ugg'a çelişkili yorumlardı ve özetle tutmadı

saraylı hanım-kahinvanga-hiper-selena-women-salu-galadriel-rumi-alim vs adı gecen bir sürü falcısı şimdi net hatırlayamıyorum dedikleri oldu gibi yani bana özlediğini itiraf etti merak ettiğini ima etti ama sonuç henüz olmadı onlarda yavaş yavaş demişlerdi ama bilemiyorum ne olur

binnaz ablla:
Öncelikle sunu belirteyim zamanı net sekilde Deniz görür tuttursu bana aralık sonu ocak başı demişti aynen öyle oldu , sevval,haleh,açelya bana ttuturanlar oldu orda olumsuz konuşan yoktu zaten çok kişiye baktırmadım ama kesira ve fahriye abla2nın zamanları hiç tutmadı eylül ekim denmişti

Fal sepeti: Melek-nesibe-Mert hep olumlu konuştular en çok fal baktırdıklarım onlardı Nesibe zaman hiç vermedi ancak yakın zaman demişti Melek2in fala göre 1 ay daha var oturması için haklı da olabilir Mert de şubat gibi demişti bakalım...
Not: Nalan abla nerdeydi bilmiyorum ama o da tutturan isimlerden
Fal alem: Rezzan abla bana hep güzel şeyler söyledi ve ayrılığı da bilen tek isimdi sonrasında baktığı falda aralık ocak gibi demişti çıktı çok fal baktırınca zaman sorunlu oluyor bence ilk fal gerçekten tuttu özetle barıştık diyemem ama ilk kez 5 saat yazıştık güzel şeyler duydum bizim sorunumuz sevgisizlik de değildi düşman da değildik lakin uzak duruyordu aramızda saçma takıntılar vardı hala daha aşamadı eminim belki aşar belki aşamaz bilmiyorum artık sadece bekleyip göreceğim fallardan uzak duracağım inşallah hepimiz için her şey güzel olur 2014 uğurlu gelir Sevgiler.....

selamlar ben yeni bir üyeyim . uzun zamandır istanbul fal topiğini takip ettiğim için üye oldum bir kaç gün önce ..
sanaldan çok fal baktırıyorum . bu ara belirsiz şeyler yaşıyorum biraz . fala sardım .
deneyimlerimi yazayım ....
telweden
medyum emel :)genel bir yorum yapmıştı . söylediği şeylerden çıkan birşey olmadı yada haberim olmadı . çünkü sorduğum kişiyle irtibatımız koptu . ama mantıklı yorum yapmıştı ..
mercury :)bence iyiydi . ama gelecek için söylediğine daha var .
klothayağmur :)bence en iyiisydi . anı ve geçmişi çok net bildi . hiç detay vermedim ama olayışak diye çözdü çok şaşırdım . gelecekle ilgili bir zaman vermedi net zaman vermedi ama olucakları söyledi bakalım çıkıcak mı yeni baktırdım ..
fal alemi
rezzan abla :)bir dediği çıktı onun dışında dediklerinin hiçbiri çıkmadı diyebilirim gerçi o dediğide aylar sonra çıktığı için belki zamanı tuturamıyor olabilir hakkını yemiyelim ama hayatımdaki kişinin tipini ,huyunu suyunu herşeyini söylemesi beni şaşırtmıştı .
mert reiki :)evet fna değil . ruh durumumu iyi bir şekilde analiz etti .
fall sepeti
melek öz :)bence iyi . dobra bir kadın . patır patır söylüyor iyiyide kötüyüde . ben sevdim .
ilkay gür :)ordaki benim en sevdiğim ilkaydır . daha çok yaşam koçu giibi görüyorum onu . dert ortağım oldu kendisi . çok severim hislerine güvenirim . birşey olcak diyorsa olur olmayacak diyorsa olmaz ..
bunlar beğendiklerim
birde beğenmediklerim var .sezen mesela çok kötü . birşey bilmiyor ayrıca taha ,melih gün .... bunlar kötü bence ... bana birşey bilemediler ..

merhaba ben de yeni üyeyim konuyu uzun zamandır takip ediyordum online fal geçmişim bi hayli fazla:)
öncelikle melek baktığı falda benimkinin hayatında kesinlikle biri olduğunu söylemişti yaklaşık 1,5 ay önce baktırmıştım fakat dün öğrendim ki yokmuş, direk patlamış oldu fal
ilkay'ı beğendim durumu aynen aktarmıştı olaylar dediği şekilde ilerliyor diyebilirim kesin olacak veya olmayacak demediği için net birşey söyleyemiyorum:)
demirak vardı falsepetinde allahım nasıl olumsuz bir fal gözüm kanadı okurken o gün kendime gelemedim
binnazabla'da elif ışık, net sallama bir fal hiçbir şey mi tutmaz. tellwe'de venusamber ve seruven'in baktığı falları beğendim.
aklıma geldikçe yazacağım:)

Masallah yeni uyelerin hepsi ilkayci

ben şuncu uncu değilim . sadece çıkan falları yazdım . ne alaka yani . ilkayı başarılı buldum hepsi bu . bana hayatımla ilgili olumsuz konuşan ilkaydır yani en çok ama ne dediyse çıkar bana ... beğenmeyebilirsin ama böle bizi hedaf göstermekte doğru değil arkadaşım ..

alcanzarcım ama aklım zeusa kaymıyor değil senin yorumundan dolayı. genelde tarotu haleh hanıma baktırıyorum uzun aralıklarla ama iyi dersen zeusuda düşünebilirim. baktırdıysan ikisini kıyaslayabilir misin? tarz ve yorum olarak?

ocak ayı için alcanzardan etkilenip bir yol haritası çizdim geçen ay falın dibine vurduktan sonra.
tellwede deneyeceğim kimse kalmadı artık orası iptal oldu..patlayan patladı kalanları bekliyorum.

binnazda kimse yok zaten bir tutku sevinç vardı onunda tarihi mart taa eylülde mart demişti bekliyorum.
ha 4 aydır yakalayamadığım haleh gelirse baktırırım ama yakalayamam

falalemde kimse yok zaten benle tutan.

falsepetinden aylık kullanacağım 2 tarot+2 kahve paketnden alırım 50 liraya bütün aya 4 hakkım olur bi hafta tarot bi hafta kahve bi hafta tarot bi hafta kahve diye kullanırım.

bi de dışarıdaki nikoyu merak ediyorum ona giderim şubatta da gelişme olmazsa tüm falcılar patlar bir daha da baktırmam bir esince kalır o da haziran..ama başkasıyla olacak dedi.

Melek kahve acmadi yine((( rezzan ablaya gönderdim bekliyorum. ..acaba ne diyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…