Kızlar bu topikte kartlarla fal bakmayı bilen varsa, fallaşabiliriz. Kahve+iskambil bakıyorum; ama normalde bakmamaya çalışıyorum, bakınca kötü hissediyorum, şu an canım aşırı sıkıldı bir duruma ve kendi kendime de yorum getiremiyorum, zorlanıyorum, o yüzden kart falı bakmayı bilen biri varsa fallaşmak istiyorum.
Geçince haber et, o zaman fallaşırız, kafayı yemezsem o zamana inşallah.Migrenim tutmasa deneyebilirdim
tamam enerjimi toplayayım yazarım. İnşallah sağlam kalırsınGeçince haber et, o zaman fallaşırız, kafayı yemezsem o zamana inşallah.
son falı hariç bana bir senedir dediklerinin çoğu çıkmıştır severim kendisini siz bilirsiniz yine de etkilemek istemem size çıkar mi çıkmaz mı bişey diyemiycemKızlar bir arkadaşım için soruyorum son zamanlarda yesilcingeneye fal atan var mı nasıldır iyisidir?
Peki nerde hangi sitedeson falı hariç bana bir senedir dediklerinin çoğu çıkmıştır severim kendisini siz bilirsiniz yine de etkilemek istemem size çıkar mi çıkmaz mı bişey diyemiycem
herkese iyi yıllar..insallah gonlunuzden gecenler olumlu falların cıkcagı bi yol olsun..sitelerde indirim yok dimi
Merhaba canım Geysudan çoğu kişi memnun ben baktıramadım kendisine ama iyi diyorlar Şevdar çok pahalıya bakıyor bence nurbanuyu hiç bilmiyorumKızlar bisey sorcam an’da geysu mu sevdar mı nurbanu mu? Yardım edin bi lütfeenn
Mesajlarini okudum icim bir ciz etti. Yurekten diliyorum hayirlisiyla bir an evvel yuvani kurtarmani. Bol bol dua et e mi? En guzel terapi sekli ayrica. Bebisin uyuyunca sakin bir ortamda bol dua et.Peki nerde hangi sitede
tellwe de bakıyor yakalarsaniz deneyin birPeki nerde hangi sitede
3ünede baktırdım canim nurbanu ve geysu hemen hemen aynıydı sevdar bi tık farkliydi da kafam karisti ama haklisin kesinlikle o para verilmezMerhaba canım Geysudan çoğu kişi memnun ben baktıramadım kendisine ama iyi diyorlar Şevdar çok pahalıya bakıyor bence nurbanuyu hiç bilmiyorum
Teşekkür ediyorum gerçekten zor bir 3 ay geçirdim ve bitçek gibi de değil sonu iyi olur umarımMesajlarini okudum icim bir ciz etti. Yurekten diliyorum hayirlisiyla bir an evvel yuvani kurtarmani. Bol bol dua et e mi? En guzel terapi sekli ayrica. Bebisin uyuyunca sakin bir ortamda bol dua et.
Baktirdigin fallarin vadesi dolmadan cok saldirmamaya calis. Ben de evliyim o yuzden daha da icime dokundu mesajin...
2018 yilinin cok guzel olacagina inan, oyle olsun insallah.
Tellwe icin notum cok ovulen geysu ve yesilcingene ye atacaksan kahve at, bende kartta iyi degillerdi.
Şu yesilcingeneye para kaptirmayin artik Allah askına yazık ya size başımdan geceni anlattım kızlar hala mı? Sorudan yürüyo yani hiçbir numarası yok!
Sen bilirsin canım ama açıkçası bir fal için 100 TL çok,insan güzel bişeyler duymak istiyor aslında umudumuz hep var yarınlar için iyi şeyler olucak diye.Bilmiyorum ama birkaç iyi veya kötü cümleler için o parayı vermek mantıklı gelmiyor bana3ünede baktırdım canim nurbanu ve geysu hemen hemen aynıydı sevdar bi tık farkliydi da kafam karisti ama haklisin kesinlikle o para verilmez
Seni anliyorum ben de bir yili askin bir suredir bekleyisteyim. Ilk zamanlar nefes almakta zorlanirdim. Artik alabiliTeşekkür ediyorum gerçekten zor bir 3 ay geçirdim ve bitçek gibi de değil sonu iyi olur umarım
Bana da uymadi, aslinda gormus ama kisileri yanlis gormus ve detayli bakmamis gibi bir sey oldu. Ama begeneni bu kadar cokken atmayin diyemem. Bana denk gelmedi diye dusunuyorum. Geysu da ayni sekilde. Ikisine de kart atmayin, kahve atin.Şu yesilcingeneye para kaptirmayin artik Allah askına yazık ya size başımdan geceni anlattım kızlar hala mı? Sorudan yürüyo yani hiçbir numarası yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?