- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Hayır uymadiyla alakasi yok bi falci ozenli degilse kopyala yapistir bile yapsa isterse en ünlü falci olsun at-mam asla parama değmez yani adam o kadar sallamasyon yapmis hikaye yazmiski gelecege oynuyo anlik hicbisey yok nesine bildi diyeyim nesine inanayim?Seni anliyorum ben de bir yili askin bir suredir bekleyisteyim. Ilk zamanlar nefes almakta zorlanirdim. Artik alabili
Bana da uymadi, aslinda gormus ama kisileri yanlis gormus ve detayli bakmamis gibi bir sey oldu. Ama begeneni bu kadar cokken atmayin diyemem. Bana denk gelmedi diye dusunuyorum. Geysu da ayni sekilde. Ikisine de kart atmayin, kahve atin.
Belki sen o fala göre bilmeden bilincaltindan öyle olacak diye hareket ettin bence bi falci ani bile bilmiyosa hic o isi yapmasin yani ve anı bile sallamisti o kadar basit seyler söylemiş o kadar hikaye yazmis ki gülersin okusan faladdine at daha iyiCanım 1 yıldır yeşilçingeneye fal baktırıyorum hiç sorumdan yürüdüğünü görmedim ve ben sorularımda detay veren biri de değilim enerjiniz belki hiç tutmamıştır ama bana yaptığı tüm uyarıları yaşadığımı söyleyebilirim :)
Belki sen o fala göre bilmeden bilincaltindan öyle olacak diye hareket ettin bence bi falci ani bile bilmiyosa hic o isi yapmasin yani ve anı bile sallamisti o kadar basit seyler söylemiş o kadar hikaye yazmis ki gülersin okusan faladdine at daha iyi
Amin. Herkes icin en hayirlisi olsun.Herkese iyi akşamlar ben en son indrmdeyken yari yariya düşmusken kredi almistim bugun şevdar avaz in sesli ye gectigini gorunce dayanamadim fali attim. Şuana kadar baktirdigim butun fal yorumlarini solladi kendisi. Acikcasi bu kadar net bir fal beklemiyordum sevdigim kisinin ozelliklerini, huyunu, yapisini birebir bildi. Seni cok sevmis hâla da seviyor bir kac kere iletsme gecck havadan sudan sebeplerle konusack en son tekrar evlnmek istegyle gelecek arkanda duracam diyecek ama sakin kabul etme cunku ikinci bir yikim daha yasarsin durust bir insan fakat guclu degil seni koruyamaz aile engelini asamaz evlenmemen daha hayrli aile engel olmus ama evlensende sen annesine kuma gitmissn gibi sknti yasarsin herseyin batar bu aile ye dedi. Seni uzmek istemem ama gercekleri soylmek zorundayim ailesi seni ogullarina layik gormuyorlar dedi tarih vermiyorum ama kesnlikle donecek vicdanen rahat degil ama dondgunde cok guclu gibi geldgne bakma kabul edersende bu erkege baskilar artacak sorun cikarn bir kisi iken bin kisi olur zayif yapida biri dedi ikici yikim birincisinden daha siddetli olur dedi ve kendi destesinden ikinci acilimda da aynilari cikti hayatina yeni bir kisi girecek daha hakkaniyetli biri dedi. Bana sorarsaniz nasildi diye anda cok iyidi bu kisinin benimle direk evlilik niyetyle gorsmeye basladigini sevgili olmak istmedigini ve daha bircok ayrintiyi bildi tavsiye edermiyim ederim ama indirimdeyken gonderin ben oyle yaptim bu son falimdi 2017 ile artik fallari kapatiyorum. Rabbim sizinde tum istediklerinizi gonlunuzden gecenleri hayirli kilip size nasip etsin insallah kizlar basta evli olan arkadaslar insallah tez zamanda yuvanizda huzur ve mutlulugu yasarsiniz ve genc kizlar en kisa zamanda hayirli kismetlerinizle mutlu, huzurlu bir yuva kurmak nasip olur insallah
Katina attim canim gercekten ben cok memnun kaldim dolu dolu bir faldi ses kaydi uzun ama hepsi nokta atisiydi laf olsn diye kullanilan kelimeler degil onun ailesi ile benim ailemin yapsina kadar herseyi bildi fali dinlerken kendime kizdim:) neden kendime ve aileme gereken degeri vermiyorum diye cunku herkes kendine has, ozel ve degerli.Amin. Herkes icin en hayirlisi olsun.
Ne faliydi attigin sevdar'a?
Şevdar’a ben de yakaladığım an atmayı düşünüyorum. Peki aile engel, ailesi istemedi diye sen sorunda belirtmiş miydin yoksa kendi mi gördü bütün bunları. Gayet mantıklı bakmış aslında seviyor ama karakteri zayıfsa ve seni üzecekse gerçekten hayırlısı olan olsun hakkında. Olmadığı için bir kere üzülürsün ama sonra olup mutsuz olursan dediği şeyleri yaşarsan hergün pişman olup üzülürsün. Güzel dileklerin için de teşekkürler, İnşallah en yakın zamanda gönlüne göre en onemlisi hayirlisi olan olur senin icin. 2018 hepimiz için daha iyi geçsin sağlık huzur olsun öncelikle bunlar en önemlileri sonra güzel aşklar da olsun sonuçta aşk hayata anlam katıyorHerkese iyi akşamlar ben en son indrmdeyken yari yariya düşmusken kredi almistim bugun şevdar avaz in sesli ye gectigini gorunce dayanamadim fali attim. Şuana kadar baktirdigim butun fal yorumlarini solladi kendisi. Acikcasi bu kadar net bir fal beklemiyordum sevdigim kisinin ozelliklerini, huyunu, yapisini birebir bildi. Seni cok sevmis hâla da seviyor bir kac kere iletsme gecck havadan sudan sebeplerle konusack en son tekrar evlnmek istegyle gelecek arkanda duracam diyecek ama sakin kabul etme cunku ikinci bir yikim daha yasarsin durust bir insan fakat guclu degil seni koruyamaz aile engelini asamaz evlenmemen daha hayrli aile engel olmus ama evlensende sen annesine kuma gitmissn gibi sknti yasarsin herseyin batar bu aile ye dedi. Seni uzmek istemem ama gercekleri soylmek zorundayim ailesi seni ogullarina layik gormuyorlar dedi tarih vermiyorum ama kesnlikle donecek vicdanen rahat degil ama dondgunde cok guclu gibi geldgne bakma kabul edersende bu erkege baskilar artacak sorun cikarn bir kisi iken bin kisi olur zayif yapida biri dedi ikici yikim birincisinden daha siddetli olur dedi ve kendi destesinden ikinci acilimda da aynilari cikti hayatina yeni bir kisi girecek daha hakkaniyetli biri dedi. Bana sorarsaniz nasildi diye anda cok iyidi bu kisinin benimle direk evlilik niyetyle gorsmeye basladigini sevgili olmak istmedigini ve daha bircok ayrintiyi bildi tavsiye edermiyim ederim ama indirimdeyken gonderin ben oyle yaptim bu son falimdi 2017 ile artik fallari kapatiyorum. Rabbim sizinde tum istediklerinizi gonlunuzden gecenleri hayirli kilip size nasip etsin insallah kizlar basta evli olan arkadaslar insallah tez zamanda yuvanizda huzur ve mutlulugu yasarsiniz ve genc kizlar en kisa zamanda hayirli kismetlerinizle mutlu, huzurlu bir yuva kurmak nasip olur insallah
Bende guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim benim. Soruda hicbir ayrinti vermedim sadece biten iliskim hakkinda yorumlarinizi bekliyorum dedim canim ben begendim cunku nokta atislariyla doluydu falim ailenin yapisini bile anlatti durumlarini karakterlerini yasam tarzlarni yani beni tatmin eden bir yorumdu olmayack deyip kestirmems butun sebeplerni aciklamis bu kartlari baskasi yorumlasa sana kesn donecek kafandan guller asagiya serpecek der tatlim cunku iki geri donus karti da cikmis sende ama sonu yok dedi.Şevdar’a ben de yakaladığım an atmayı düşünüyorum. Peki aile engel, ailesi istemedi diye sen sorunda belirtmiş miydin yoksa kendi mi gördü bütün bunları. Gayet mantıklı bakmış aslında seviyor ama karakteri zayıfsa ve seni üzecekse gerçekten hayırlısı olan olsun hakkında. Olmadığı için bir kere üzülürsün ama sonra olup mutsuz olursan dediği şeyleri yaşarsan hergün pişman olup üzülürsün. Güzel dileklerin için de teşekkürler, İnşallah en yakın zamanda gönlüne göre en onemlisi hayirlisi olan olur senin icin. 2018 hepimiz için daha iyi geçsin sağlık huzur olsun öncelikle bunlar en önemlileri sonra güzel aşklar da olsun sonuçta aşk hayata anlam katıyor
Bütün bunları tek bu sorudan görebilmesi inanılmaz demek ki gerçekten hisleri var. Ben de onun için kredi aldım ve bekliyorum şimdi yakalamayı bir yandan da gerildim, bu kadar bilmesi beni biraz korkuttu ama andaki şeyleri de öğrenmek istiyorum artık bakalım bana neler çıkacak gözümü karartıp atacağım onaBende guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim benim. Soruda hicbir ayrinti vermedim sadece biten iliskim hakkinda yorumlarinizi bekliyorum dedim canim ben begendim cunku nokta atislariyla doluydu falim ailenin yapisini bile anlatti durumlarini karakterlerini yasam tarzlarni yani beni tatmin eden bir yorumdu olmayack deyip kestirmems butun sebeplerni aciklamis bu kartlari baskasi yorumlasa sana kesn donecek kafandan guller asagiya serpecek der tatlim cunku iki geri donus karti da cikmis sende ama sonu yok dedi.
Ben falimi dinlerken daha bir sok oldum tatlım şoyle diyeyim ben hicbir ayrinti vermedim evet kadin dan dan soyledi ozellikle ben bu aralar telepati yontemini kendimce uygulamaya calisiyordun yani iki uc gundur baska derdim yok gibiBütün bunları tek bu sorudan görebilmesi inanılmaz demek ki gerçekten hisleri var. Ben de onun için kredi aldım ve bekliyorum şimdi yakalamayı bir yandan da gerildim, bu kadar bilmesi beni biraz korkuttu ama andaki şeyleri de öğrenmek istiyorum artık bakalım bana neler çıkacak gözümü karartıp atacağım ona
Telepati yaptığını bile görmüş demek, şaşırtıcı.Aynen ben de aynı şeyi düşündüm eğer dediği gibi kararlı bir şekilde gelirse hayır demek zor olur bence kim sevdiği biri gelse sevdiğini itiraf etse ve kararlı görünse o anda aklı çelinmez ki, falımda şöyle çıkmıştı kabul edemem diyemez insan. Gerçi kısmet olmadığında Allah garip bir şekilde irade ve güç veriyor, belki o anda sana da böyle bir duygu gelebilir. En güzel dua hayırlısıysa olsun diyebilmek belki ama o da zor, insan istediği bir şey olunca illa ki o istediği gibi olsun istiyor. En iyi temenni hayırlısı ise olsun, sonu hayırlı değilse İnşallah gelip senin kafanı karıştırmaz ve üzmez.Ben falimi dinlerken daha bir sok oldum tatlım şoyle diyeyim ben hicbir ayrinti vermedim evet kadin dan dan soyledi ozellikle ben bu aralar telepati yontemini kendimce uygulamaya calisiyordun yani iki uc gundur baska derdim yok gibikendimce o kisiye kisa msjlar gonderiyrdum onunda beni sevdigini gercekten hissttgm icin sevdar yorumunda sen istedgn kadar onu cagir icinde hislerinle ismini atiyorum ahmet ahmet soylen kendince seslen neden boyle diye gecir ama inan geri gelecek sana yapilan haksizligi biliyor ve bunun uzuntsunu zaten yasiyor be adam madem sahip cikamiyon arkanda durmayida beceremiyor diye sitem etti tabi ben sok oldum o yuzden bana artik dusunme akisina birak ki o gunu hemen goresin bu bile seni rahatlatr dedi ama insallah gelmesin cunku ben olmayacak bir durim icinde gelip bana tekrar ozur dilemesini istemiyorum daha cok uzuluyorum.
Baktım canım, yazdım şimdiLizyaa özelden mesaj attım cnm bakabilir misin.
Çingene ye 2 yılda 5 fal yollamıştım.Şu yesilcingeneye para kaptirmayin artik Allah askına yazık ya size başımdan geceni anlattım kızlar hala mı? Sorudan yürüyo yani hiçbir numarası yok!
Herkeste herseyi bilecekler diye bisey bilmeleride önemli degil uslup ve özen önemli benim icin yoksa surda yazsam belki bende cikanlar başkalarında çıkmamıştır sorun bu değil işte neyse olan olduÇingene ye 2 yılda 5 fal yollamıştım.
Sonuncu hariç diğerleri hep çok iyiydi.
Sonuncu da iyi sayılırdı ama falın çoğunluğu tavsiye dolu olunca tekrar atmadım. Bilmeyen biri değil çingene aslında. Siz de niye öyle oldu ki acaba ?
Merhaba bende bronz üyeyim bir falı iade etmek istiyorum aama beceremedim nasıl yapıyorsunuz acabaBen Eylem'e iade ettim baktigi fali, sana bu sekilde davrandiysa iade ettigim iyi olmus o zaman. Cok gicik bir tutum su Binnaz artik falcilarini toplayip bir konusmali bence ki 4 yildiz kotu demek degil, yazis tarzlari da kotu bana bir yildiz verirseniz bir daha gelmeyin gibi bir tutum cok kaba ve itici. Ben tek soruyla gelin demelerine de sinir oluyorum, 2-3 soru da sorulmali e tabi 1 sorudan hikaye yazmak ve tutturmak daha kolay. Uzulme bence zaten Eylem'de his namina bir sey yok bence artik ogrendik baktira baktira kimler hisleriyle bakiyor kimler hikaye yaziyor.
Kızlar bir arkadaşım için soruyorum son zamanlarda yesilcingeneye fal atan var mı nasıldır iyisidir?[/QUOTEbenim falimi ikikez iade etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?