Binnaz Abla

Astrocenter ı denediniz mi hiç pahalı ama ilk üye kampanyası var ben uzay hanım ve doren beyi tavsiye ederim bunlardan binnaz anla ve Astrocenter yok sanırsam

Çok mutlu olup herşeyi yolunda giden insan fal baktırmıyodur zaten rahatlamak kafamızı dağıtmak için baktırıyoruz.Bişeler düzelecek mi yoluna girecek mi diye merak ediyoruz.Falcıların da çoğu bu doğrultu da konuşuyor zaten.Gerçekten hissederek bakan insanlar var.Ama yinede çok takılıp kalmamak lazım.Anlık yorum yaparken eski sevgilimiz bize yoğunlaşmıştır seviyor dönecek olarak yorumlarlar.3 4 ay bekle burnu sürtsün kıymetini anlasın gelecek derler.Belki gerçekten pişman da olabilir ama zamanla soğuyup tamamen de unutabilir seni.O yüzden içimizden ne geçiyorsa onu yapmak lazım ömür boyuda beklenmiyor kimse.Eğer değecek bişeyse bekleyelim ama hayat da kısa ve zaman akıp gidiyor hayatı ona şartlamamak lazım.Baya konuştum kusura bakmayın herkese iyi yıllar 2018 inşallah herkese hakettiği şeyleri verir:)

Astrocenter ı denediniz mi hiç pahalı ama ilk üye kampanyası var ben uzay hanım ve doren beyi tavsiye ederim bunlardan binnaz anla ve Astrocenter yok sanırsam
Bu kampanya ney canim nerde binnaz da mi astrocenter de mi anlayamadm tam

Kizlar merhaba, daha once bu konusulmustu burada galiba ama tekrar sormak isedim emin olmak icin. Binnaz'da bir fali iade ettigimizde falci yine o faldan alacagi komisyonu aliyor degil mi? Bir falimi iade hakkim oldugu icin iade ettim boyle oldugunu dusunerek, fal cok kotu degildi ama cok iyi de degildi ustune hakkim oldugu icin 5 yildiz vermeme ragmen iade ettim simdi yorumcunun hakkini da yemek istemiyorum.

Merhaba,bende fal yorumlarınızı takip ediyorum, gerçekten çok yararlı buluyorum ve fikir edinmiş oluyorum çoğu isim çok pahalı olduğu için baktıramıyorum maalesef Ama bende binnazda yenileri deniyorum ara ara ve olumlu bulduğum yorumcuların, yorumlarını okuyorum,kendi aldığım fal yorumları tutacak mı diye Ve Geçen baktırdığım 3 yorumcu profili siteden silinmiş... Bende müşteri hizmetlerine yazdım hemen dönüşde sağladılar. Ve mesajımda şunu belirttim: Memnun kaldığım bazı yorumcuların profiline ulaşamıyorum, dolayısı ile güven problemi oluşuyor bende bu durumun sebebi nedir diye sordum ve aldığım yanıt: puanları düşük olunca profil siliniyormuş o falcıların ortalama puanı 85 idi. Ve şu an sizde bakarsanız siteye puanı 52 olan falcı hala sitede var.. Sizce bu durum neyden kaynaklanır?? Aklıma şöyle birşey geldi, falcılar ikinci bir profil alınca bunu sistem fark etmiş olabilir mi?? Bu konuda fikirleriniz nedir?

Evet canım bi sıkıntı yok beğensende falı iade alabilirsin. Bu binnazın verdiği hak, falcılar yine alıyor parasını.

arkadaşlar öncelikle hepimize iyi bir yıl olsun diyorum. dün müge aydın ve doğa dan a fal gönderdim aranızda ikisine de baktırıp yorum yapabilecek var mı acaba benzer yorum yapmış ikisi de

arkadaşlar öncelikle hepimize iyi bir yıl olsun diyorum. dün müge aydın ve doğa dan a fal gönderdim aranızda ikisine de baktırıp yorum yapabilecek var mı acaba benzer yorum yapmış ikisi de
Canim ben gecmis yillarda muge aydina kahve baktrmstim ani bilmisti karsi tarafida geri geleck cok pismn sekilde ama kabul etme dedi yeni birnden bahsetti tansma seklini felan sonunu evlilige bagladi o zamnki bahsettgi kisi hicbirsekilde donmedi dedgi tarzda bir kiside olmadi.
Doga dan a baktrdm ani bildi gelecegi olumluya bagladi ama tarih vermedi.

Yeşilçingene'yi burada en çok beğenenlerden biri olarak ben de artık kötü olduğuna eminim. "Sana kesin dönecek", "aranızdaki bağ kopmuyor","bir danışanımın erkek arkadaşı 1 yıl sonra döndü"vs. cümleler dizip en son öylesine yolladığım falda "bu saatten sonra dönmez o eminim"diye yazmıştı. Zaten dönmesin istemiyorum asla o şahsı fakat kendisiyle çelişen falcılardan nefret ediyorum.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi seneler:) merak ettiğim bi şey var elfin demetle ilgili olumsuz yorum yaptığı biri var mı? Yoksa herkese olumlu yorum yapıp mı patlamış?yorum alanlar bildirirlerse sevinirim:) teşekkürler:)

Özlemiştik seni dobra hatun,hoşgeldin.. Sesini duyduğuma sevndm

Bana çoğunlukla olumlu biraz da olumsuz yapmıştı yorumu ilk falı yakın tarihli söyledikleri çıktı anda da süperdi ama son iki falı tam çıkmadı, zamanı geçti 2 ay kadar ama katina zaman vermediği için henüz patladı diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…