- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
yeşilçingene,geysu,gizemhatun,nehir,ilkay,nurbanu,taraça,lelya,nakta,akrepgöz,ecem23,ceren esemen,kesira sirel,rojda duru,efsun aksoy,umut,rüya yıldız,basirly can,asmara daha çok var aklımda kalanlar bunlar. Sadece esas konuda da değil her biri bir yerden muhakkak patladı. İlişki bitince terapi gibi geliyor fallar bu yüzden çok pişman değilim fal yolladığıma. Benim zaten çok uzun yıllar fal bağımlılığım vardı (ara ara atıyordum ama bazen de bir ayda 10 fal yolluyordum).Çok şükür atlattım. Artık sadece arada arkadaş arasında birbirimize bakıyoruz.. Maalesef fal sitelerindeki fallar çıkmıyor.Keşke çıksaydı da evli,mutlu ve çocuklu olsaydık :)Kimler patladı mesela?
Bana çoğunlukla olumlu biraz da olumsuz yapmıştı yorumu ilk falı yakın tarihli söyledikleri çıktı anda da süperdi ama son iki falı tam çıkmadı, zamanı geçti 2 ay kadar ama katina zaman vermediği için henüz patladı diyemem.
Çağırtacak nerde acabaselam kızlar öncelikle hepinize muhteşem bir yıl diliyorum umarım 2018 hepimizin yılı olur :)
aralık başında sevgilimden ayrıldım bütün falcılar barışacağımızı söyledi
şimdi patlayan ve patlamayan fallarıma geçelim
eylül acar patladı
rüya yıldız çok kötü patladı
patlamayan ve hala vadesi olan ama ocak ayını gösterenler ise
chitra - durumu da muhteşem açıkladı bu arada ocak ayı dedi an o kadar iyidiki şaşırdım
meral saydam 22 ocak kadar vakit verdi
esma sultan - oda ocak dedi ( 8 aralık demişim 9 hafta süre vermiş)
ebru iyihuylu - ocak ta 2 içeren günler...
suzan ozyaz - harflerini bildi 5 aralıkta baktırmışım 2 aylık süreç dedi
maya demir - ocak başı en geç kesinlikle dedi ufak ufak uzaktan hareketler yapıcak dedi oldu, iş hayatımı bildi ben hiç tahim etmiyordum helal olsun diyorum. bakalım tutacak mı
şimdilik benden bu kadar
Chitra dicektimÇağırtacak nerde acaba
Chitra dicektim
çok kötü patladı ne demek.:) yani diğerleri iyi mi patladı anlam veremedim kusuruma bakmayın..selam kızlar öncelikle hepinize muhteşem bir yıl diliyorum umarım 2018 hepimizin yılı olur :)
aralık başında sevgilimden ayrıldım bütün falcılar barışacağımızı söyledi
şimdi patlayan ve patlamayan fallarıma geçelim
eylül acar patladı
rüya yıldız çok kötü patladı
patlamayan ve hala vadesi olan ama ocak ayını gösterenler ise
chitra - durumu da muhteşem açıkladı bu arada ocak ayı dedi an o kadar iyidiki şaşırdım
meral saydam 22 ocak kadar vakit verdi
esma sultan - oda ocak dedi ( 8 aralık demişim 9 hafta süre vermiş)
ebru iyihuylu - ocak ta 2 içeren günler...
suzan ozyaz - harflerini bildi 5 aralıkta baktırmışım 2 aylık süreç dedi
maya demir - ocak başı en geç kesinlikle dedi ufak ufak uzaktan hareketler yapıcak dedi oldu, iş hayatımı bildi ben hiç tahim etmiyordum helal olsun diyorum. bakalım tutacak mı
şimdilik benden bu kadar
Hiç bilen olmadı mı peki? azcık da olsa tutturan?yeşilçingene,geysu,gizemhatun,nehir,ilkay,nurbanu,taraça,lelya,nakta,akrepgöz,ecem23,ceren esemen,kesira sirel,rojda duru,efsun aksoy,umut,rüya yıldız,basirly can,asmara daha çok var aklımda kalanlar bunlar. Sadece esas konuda da değil her biri bir yerden muhakkak patladı. İlişki bitince terapi gibi geliyor fallar bu yüzden çok pişman değilim fal yolladığıma. Benim zaten çok uzun yıllar fal bağımlılığım vardı (ara ara atıyordum ama bazen de bir ayda 10 fal yolluyordum).Çok şükür atlattım. Artık sadece arada arkadaş arasında birbirimize bakıyoruz.. Maalesef fal sitelerindeki fallar çıkmıyor.Keşke çıksaydı da evli,mutlu ve çocuklu olsaydık :)
Ben de aynı şekilde hissediyorum. Hatta en son attığımda söylediğiniz gelişmeler olmadı demiştim, normalde gelişme olmadan atmayın derim, bir önceki söylediklerimin çerçevesinde anlık yorum yapabilirim demiş. Yani önceki söylediklerinin arkasında duruyor, aslında söylediklerinin aksi olmadı, söylediği doğrultuda gidiyor sayılır, sadece zamanda iyi değil diye düşünüyorum o yüzden.Lizyaa cevapladığın için teşekkür ederim banada hep dediği doğrultuda ilerledi fakat yaklaşık bi tarih vermişti o tarihte geçti.ama olasılığı halen var falım patlamışmı oldu şuan bilemedim
Binnaz’da İnci Turan nasıl arkadaşlar hiç baktırdınız mı? O mu Nil Güneş mi karar veremedim.
Karar verene kadar offline oldu:) ben Kesira’ya yıllar önce baktırmıştım anda iyi ama gelecek çıkmamıştı acaba ona tekrar atsam mı bilmiyorum. Geçmişte patlayan falcılara da sonra elim gitmiyor pek, anda sevsem de tarzlarını güvenim sarsılmış oluyor.ben inci turan ı severim hisli kadındır hissetmediği birşeyi söylemez.. hatta senin mesajını okurken 1 ay elfine diğer ay şevdar a diğer ay inciye baktırırım 3 ayda bir br yorumcudan yorum almış olurum diye düşünüyordum.. ama inciyi sevmeyen beğenmeyende illaki vardır..
Karar verene kadar offline oldu:) ben Kesira’ya yıllar önce baktırmıştım anda iyi ama gelecek çıkmamıştı acaba ona tekrar atsam mı bilmiyorum. Geçmişte patlayan falcılara da sonra elim gitmiyor pek, anda sevsem de tarzlarını güvenim sarsılmış oluyor.
hahah yok ya :) tarihler tutmadı tamamen bir de kesin tarihlerdi 30 aralık gibiçok kötü patladı ne demek.:) yani diğerleri iyi mi patladı anlam veremedim kusuruma bakmayın..
Ben aslında baya baktırmamıştım, kendimi çok tuttum yani :) son ayda 2 tane yorum aldım ve şu ara inanılmaz havamdayım :)) bir de Hazar Erbab diye yeni birini gördüm o da dikkatimi çekti acaba o nasıldır, çok içime sinmeden de atmak istemiyorum diğer yandanben sitelere bakıyorum siteleri hemen kapatıyorum fal baktırasım hiiiiç yok canım, aslında sende bi müddet daha baktırmasan ne güzel olur :)
Ben aslında baya baktırmamıştım, kendimi çok tuttum yani :) son ayda 2 tane yorum aldım ve şu ara inanılmaz havamdayım :)) bir de Hazar Erbab diye yeni birini gördüm o da dikkatimi çekti acaba o nasıldır, çok içime sinmeden de atmak istemiyorum diğer yandan
Mesela dönecek ya da dönmeyecek diye sorunca kimi dönecek kimi dönmeyecek dedi bu şekilde tuttu sadece(zaten iki seçenek var :) ben tuttu diye düşünmüyorum ) ama dönmeme nedenleri ya da dönme nedenleri falan hiç tutmadı. Falda bahsettikleri durumla yaşadıklarım çok farklıydı. Geysu bir falında eylül ayında iş kuracaksın gibi konuştu ki benim kendi yerimi açma durumum vardı para falan da hazırdı ama olmadı. Bunu kimse bilemedi. Sadece çok nadir 10 fal atmışsam birinde düşüncemi okudular. Ben düşünce okuyan birine falcı gözüyle bakamıyorum artık. Önceden düşüncemi okuyunca ya da dediğim gibi ikili seçeneklerde atıp tutunca çıktı diyordum ama durumlar asla dedikleri gibi olmadı. Kaç ay oldu ne iş ne aşk zerre ilerlemedi. Şu an sadece falınustası'nın yıldızname falı belki çıkar diyorum o da yıllar sonra belli olur. Tarihler 2021'i buldu :) Baktığı falda yaşadığım hastalıkları, eğitim durumumu bildi ki bunu burada kimseye söylemedim. Diğer fal çeşitlerinde berbat olsa da yıldızname için bir tek onu tavsiye ederim.Hiç bilen olmadı mı peki? azcık da olsa tutturan?
Evet onu bende yaşadım kesinlikle söylediğinin arkasında duruyor yani kıvırmıyor o bir gerçek:)Ben de aynı şekilde hissediyorum. Hatta en son attığımda söylediğiniz gelişmeler olmadı demiştim, normalde gelişme olmadan atmayın derim, bir önceki söylediklerimin çerçevesinde anlık yorum yapabilirim demiş. Yani önceki söylediklerinin arkasında duruyor, aslında söylediklerinin aksi olmadı, söylediği doğrultuda gidiyor sayılır, sadece zamanda iyi değil diye düşünüyorum o yüzden.
Tavsiye etmem sahsen.Taraca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?