Bende olumlu fali, beklemedeyim. Patlamadi.Merhaba arkadaşlar herkese iyi seneler:) merak ettiğim bi şey var elfin demetle ilgili olumsuz yorum yaptığı biri var mı? Yoksa herkese olumlu yorum yapıp mı patlamış?yorum alanlar bildirirlerse sevinirim:) teşekkürler:)
T takeiteasy1907 benim de aklimdan gectin gecen gun, ne alemde diye. Enerjimiz tuttu herhalde :) cagirdim geldin :)Özlemiştik seni dobra hatun,hoşgeldin.. Sesini duyduğuma sevndm
Taraca bende "evliligim duzelecek mi" sorusunu okusa daha iyi olurdu. Oyle kotuydu ki anda, her sey gunluk guneslik bir tablo cizmisti. Bilmesem inanacaktim. Iade etti 1 yildiz verince.Taraca'ya 7 ay önce baktırdım.Ağustosa vade vermişti.Söylediği hiçbir şey gerçekleşmedi.Bende kötüydü
Amin inş hepimiz çok mutlu oluruz. Sende gelişme var mı? İnş bir şeyler düzelmiştir.T takeiteasy1907 benim de aklimdan gectin gecen gun, ne alemde diye. Enerjimiz tuttu herhalde :) cagirdim geldin :)
Iyi bir yil olsun, mumkunse fal ihtiyaci hissetmedigimiz :)
Kotuye giden bir durum yok. Bu benim icin gelisme su an. Aza kanaat eder durumdayim sabirla :)Amin inş hepimiz çok mutlu oluruz. Sende gelişme var mı? İnş bir şeyler düzelmiştir.
Dualarım seninle :)Kotuye giden bir durum yok. Bu benim icin gelisme su an. Aza kanaat eder durumdayim sabirla :)
Ben ona baktırdım bugün istersen yollayabilirim sana yani baktıran var mı bilmiyorum ama çok olumlu ben de, bilemedim ben:/Az önce de Bahar Yağız a gönderdim yorumu bekliyorum
Benim de öyle, burda dile getirmesemde içimden "bu ipek böceğini nasıl üzebiliyorlar" diyordum....Ama tum hislerimin özetini T takeiteasy1907 bu mesajında söylemiş "Dualarım seninle " diye....Dualarım seninle :)
Evet canım bende de olumlu bir yorum yapmış uzun da bir vade vermemiş yorumu gerceklesirse bilgi veririm umarım gerceklesir yorumlarımızBen ona baktırdım bugün istersen yollayabilirim sana yani baktıran var mı bilmiyorum ama çok olumlu ben de, bilemedim ben:/
Tamam canım bana 20 gün demiş.Ama baya pembe gibi sanki:/Evet canım bende de olumlu bir yorum yapmış uzun da bir vade vermemiş yorumu gerceklesirse bilgi veririm umarım gerceklesir yorumlarımız
Anda bana Elfin iyiydi, en son Şevdar’a baktırdım onu da beğendim gelecek için bilmiyorum ama anda bildi benceKızlar merhaba uzun bir aradan sonra. Son zamanlarda Geysu'ya baktıran var mı anda iyi miydi? Ya da anda iyi olan kimi tavsiye edersiniz uzak kaldım biraz.
Cevapladığınız için teşekkür ederim:) vade vermişmiydi size ? Ayrıca hiç forumda dikkatinizi çektimi olumsuz yorum yaptığı var mı genelde olumlu konuşmul ve beklemedeyiz öyle değil mi?Bende olumlu fali, beklemedeyim. Patlamadi.
Icim ezildi bu mesaji gorunce. Cook tesekkur ederim. Ama ben hep dedim, yine diyecegim. Ben ettiklerimi cekiyorum. Arizali taraf bendim, uzunca bir sure hem de. Kendimce icimde yasadigim seyler dolayisiyla belki, belki de 40 yas dongusuydu bilemiyorum. Ama donusmeye, iyilesmeye basladim. Bu forumun ve hatta ve hatta fallarin bile katkisi oldu bu donusumume :)Benim de öyle, burda dile getirmesemde içimden "bu ipek böceğini nasıl üzebiliyorlar" diyordum....Ama tum hislerimin özetini T takeiteasy1907 bu mesajında söylemiş "Dualarım seninle " diye....
Elfin'e baktırmıştım iyiydi o zaman ama ucuzdu Şevdar da çok pahalıymış. Uçmuş bütün fiyatlarAnda bana Elfin iyiydi, en son Şevdar’a baktırdım onu da beğendim gelecek için bilmiyorum ama anda bildi bence
Rica ederim. Vade verdi evet. Olumsuz yorum net hatirlamiyorum ama vardi sanki, cunku ayni soru benim de kafama takilmisti bir ara, sonu hep mi olumlu soyluyor diye, sanirim vardi. Cikar bakalim okuyanlar olunca :) sabret bekleyelim :)Cevapladığınız için teşekkür ederim:) vade vermişmiydi size ? Ayrıca hiç forumda dikkatinizi çektimi olumsuz yorum yaptığı var mı genelde olumlu konuşmul ve beklemedeyiz öyle değil mi?
Ben baktırdım cidden anda iyi, aklımdan geçenleri bir bir söyledi desem yeridir ama geleceği bilemem.Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra. Son zamanlarda Geysu'ya baktıran var mı anda iyi miydi? Ya da anda iyi olan kimi tavsiye edersiniz uzak kaldım biraz.
Beni anladığınıza sevindim çünkü sanki herkese olumlu konuşmuşta vade bekliyor gibi hissettim.ilginize teşekkür ederim:)Rica ederim. Vade verdi evet. Olumsuz yorum net hatirlamiyorum ama vardi sanki, cunku ayni soru benim de kafama takilmisti bir ara, sonu hep mi olumlu soyluyor diye, sanirim vardi. Cikar bakalim okuyanlar olunca :) sabret bekleyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?