Binnaz Abla

Selam canım hayırlısı...
Bir tek elfin mi patladı
Bilen yok mu
Merhabalar Canım patlayan çok, baktırmadığım kimse kalmadı neredeyse, yazmıştım daha öncede, hep 2-3 aylık vadeler ve sonra bum :) son zamanlarda Geysu, yeşilçingene ve gizem Hatun var baktırdığım... Vadeler beklemede ama dediğim gibi belki de ben inanmadığım içindir ...

Son düzenleme:
yani senin inanmadığın şekilde yorum yapan falcı var mı kimin dediği gibi ilerliyor cnm?

Canım Umut Işık mı? O adam bende birşey bildi gibi ama bilemedi bir tesadüftü ve o adamla çıkacaksınız birde diğeri ile dedi soruda sordum yok diğeri gözüküyor dedi. Diğeri dediği şehir dışından biriydi sevdiğim 26 Şubat dedi oğlan beni bilmiyordu bile... Rüya Yıldız iğrenç o da ben beğenmiyorum. Pelin Bilge Özdoğru, Gizemli Sitare, Hayat Bilir ve Bahar Yağız benim memnun kaldıklarım an da iyiydiler. Bahar ın falı tam olarak çıkmasa da hafif gelişme oldu...

Yok falsepetinde benim bahsettiğim Umut. Bide erkek değil bayan.

yani senin inanmadığın şekilde yorum yapan falcı var mı kimin dediği gibi ilerliyor cnm?
Yok canım İnan hepsinin yorumu birbirine benziyor ve hepsi de olumlu, aldığım yorumlarda sadece Eylem Tüzün ve Gizem sitare olumsuz konuştu ama olay onların dediği yönde de ilerlemedi yani . Aslında olumlu konuşanların ki doğru ama sonuç hiçbirinde tutmadı henüz ( Geleceği Allah’tan başkası bilemez çünkü, o yüzden de gelen yorumların gelecekle ilgili kısımlarına hiç inanmıyorum işte o yüzden de patlıyor olabilir benim fallarım)

O an bilmiyordum ama sonradan anladım ki anda gerçekten iyiymiş :) hatta o zaman fazla pembe gelmişti ama kadın sonuna kadar haklıymış yani...
Pembe geldiğine göre olumlu yorum yapmış:) ama net olarak patlamadıysa inşallah istediğiniz gibi olur herşey:) cevapladığınız için teşekkürler:)

cnm önce şunu sorayım karşı tarafı biliyor musun duygularını?
bilme imkanın var mı

cnm önce şunu sorayım karşı tarafı biliyor musun duygularını?
bilme imkanın var mı
Konu özel olduğu için konuya girmeyeceğim ama anda hislerine çok güvendiğim yorumcular, Geysu, Gizemhatun ve yeşilçingene

Tamam canım bana 20 gün demiş.Ama baya pembe gibi sanki:/
Benim de ay sonuna kadar vadem var aslında güzel seyler duymak insanı mutlu etse de en cok güzel seyler duyduktan sonra olmaması üzüyor .. Bir de benim onda en sevdigim durum fiyatını yükseltmemesi. Bu işi sadece para için yapmadığını hissettim ben. Onun puanındaki bir cok kisi 30 TL altında bakmıyor. Bir de sanırım konuya cok odaklandigimiz icin enerji olarak vadeyi uzatiyoruz ama insan kalbine ve zihnine söz geciremiyor Umarim ay sonuna dogru burada güzel haberlerimizi yazariz

Kızlar Binnaz dışı kahve falı Toklucak gerçekten çok fazla para harcadım hadi bana hemen birini sölerim iyi diye ona atayım bekliyorum

Elfin'e baktırmıştım iyiydi o zaman ama ucuzdu Şevdar da çok pahalıymış. Uçmuş bütün fiyatlar
Aynen, ben de o yüzden ayda en fazla 1-2 fal atıyorum, yüksek fiyatlılara 1 defa atıyorum. Aslında bu falcılar hakediyorlar bence hem detaylı yorumlarıyla hem hisleriyle, diğerlerine 30-40 tl verip uydurmasyon ve özensiz yorum almaktansa bildiğim ve güvendiğim falcılara uzun aralıklarla gitmeyi tercih ediyorum. bir kaç tane hislerine güvendiğim falcı var sadece onlardan yorum alırım artık, ayda bir de topikte konuşulup beğenilenleri denerim diye düşünüyorum.

Kızlar Binnaz dışı kahve falı Toklucak gerçekten çok fazla para harcadım hadi bana hemen birini sölerim iyi diye ona atayım bekliyorum
Biryolunvar.com Nurbanu, falalem Gizem Hatun deneyebilirsin, veya Falsepeti.com Dennis, bunlar Binnaz dışında benim beğendiklerim.

Bahar Yağız 200 Hayat Bilir 250 yapmış fiyatı ya bende bilmişlerdi onlar Bahar ın falında az bir gelişme yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…