Binnaz Abla

Biryolunvar.com Nurbanu, falalem Gizem Hatun deneyebilirsin, veya Falsepeti.com Dennis, bunlar Binnaz dışında benim beğendiklerim.
Binnaz da Serkan bey var yeni heralde hem sesli hem telden bakıyor 1000 kredi 100 tl ona çok iyi diyorlar merak ettim

[
Ben sadece aslın da kötü şeyler duymak istediğim için atmıştım :)Ama baya bi olumlu bilmiyorum biraz canım cicim gibi bi konuşma tarzı vardı falda.Hoş sorumu da cevapladı.Ama yorumlar da da çok olumlu yazmışlar sanırım herkes olumlu şey duyunca olucak zannediyor ki tıpkı eski halim gibi.Ama ben olumsuz yorum duymak için atmıştım zaten bedava kredimi de bitirdim böylelikle

Peki ne zaman iade ediyorlar kendileri mi biz mi isteynce belli süresi var mu 1 2 ay gbi

Kızlar Binnaz dışı kahve falı Toklucak gerçekten çok fazla para harcadım hadi bana hemen birini sölerim iyi diye ona atayım bekliyorum
Tellwe nakta baktirdin mi hic? Denemeni tavsiye ederim enerjin uyar umarim. Burada da arat tabi, negatif yorum aldigini soyleyen de cok oldu. Bende fallari hep gercekci idi. Kahve atsan da kartlariyla bakar zaten, duvarini da oku atacak olursan. Mesela goz rengi ve dogum tarihi isim sart (soyisim degil)

Peki ne zaman iade ediyorlar kendileri mi biz mi isteynce belli süresi var mu 1 2 ay gbi
Bir süresi var sanırım ama ne kadar tam bilemiyorum. Hakkın varsa yorumun altında, soru ve yıldız verme kısmının üst tarafında falı iade et yazısı çıkıyor oradan iadeyi sen edebiliyosun.

kızlar bi sorum olucak yesilcingene mi nakta mı? hangisine atayım sizce??

Arkadaşlar hazar erbab baktıran var mı aranızda? Yorumlara baktım da kötü yorum yapan olmamış hiç

Bahar Yağız Hayat Bilir kredileri baya yükseltmiş. İkisi de 150'ydi. Bahar 200 Hayat Bilir 250 olmuş. Ben Bilge Özdoğru ya 5 liralık ken iskambil attım hoşlandığım oğlan için ancak senin mücadele etmenle olur filan dedi aynı dediği gibi oldu. 3 erkek var çevrende dedi doğru o zamanlar verdiği tipler filan uyuyordu..

günaydın , nakta nın gelecek öngörüsünde yaşadıkların oldumu acaba? birde verdiği tavsiyelere dikkat ettin mi ?
bende naktadan yorum aldım hatta en son yorumum ondandı beğendimde..
Aslına bakarsan çok bişey yaşamadım. Karşı tarafın düşüncelerini teyit edemiyorum. Mesela bi dediğinin tersi oldu. İletişim için de onun öngördüğü gibi değil ama tavsiyesine uyduğumda evet oldu.

binnaz abla nın dışında ben bir tek chitra ya attım o iyiydi ben çok beğendim
bir de mail yolu ile bakan derin e ikisini de an konusunda çok başarılı buldum. hatta chitra benim konu hakkındaki duruşumu şak diye söyledi çok şaşırdım
ikisininde vadesi tamamlanmadı o yüzden bilemiyorum ne olacak

nakta 'ya baktırdım cok net bir cevap veremiyorum iyi ya da kotu diye cunku cok icsel dusunceler üzerinden gitmis yani suan onları bilmedigim icin ah evet cok bildi diyemiyorum ..ayrıca onlardan da cıkan olur mu gorucez ama guzel ilgili ve ozenli bir faldı

Kızlar binnaz da az once fallarıma tekrar baktım. 4 kişi hariç hepsi patlamış ağır sallayanlarda olmuş şimdi farkettim. Falalem de rezzanı ve naira şumanı beğendim daha vadeleri var ama bir yolun var da saraylı ve fama iyiydi. Famanın bir dediğini o gün yaşadım 1 saat sonra falan şaşırdım çünkü bilinecek bişe değildi benden bu kadar şimdilik

Kimlerin fallar çıkmış peki size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…