Binnaz da Serkan bey var yeni heralde hem sesli hem telden bakıyor 1000 kredi 100 tl ona çok iyi diyorlar merak ettimBiryolunvar.com Nurbanu, falalem Gizem Hatun deneyebilirsin, veya Falsepeti.com Dennis, bunlar Binnaz dışında benim beğendiklerim.
Ben sadece aslın da kötü şeyler duymak istediğim için atmıştım :)Ama baya bi olumlu bilmiyorum biraz canım cicim gibi bi konuşma tarzı vardı falda.Hoş sorumu da cevapladı.Ama yorumlar da da çok olumlu yazmışlar sanırım herkes olumlu şey duyunca olucak zannediyor ki tıpkı eski halim gibi.Ama ben olumsuz yorum duymak için atmıştım zaten bedava kredimi de bitirdim böylelikleBenim de ay sonuna kadar vadem varaslında güzel seyler duymak insanı mutlu etse de en cok güzel seyler duyduktan sonra olmaması üzüyor .. Bir de benim onda en sevdigim durum fiyatını yükseltmemesi. Bu işi sadece para için yapmadığını hissettim ben. Onun puanındaki bir cok kisi 30 TL altında bakmıyor. Bir de sanırım konuya cok odaklandigimiz icin enerji olarak vadeyi uzatiyoruz ama insan kalbine ve zihnine söz geciremiyor Umarim ay sonuna dogru burada güzel haberlerimizi yazariz
Evet canım bi sıkıntı yok beğensende falı iade alabilirsin. Bu binnazın verdiği hak, falcılar yine alıyor parasını.
Tellwe nakta baktirdin mi hic? Denemeni tavsiye ederim enerjin uyar umarim. Burada da arat tabi, negatif yorum aldigini soyleyen de cok oldu. Bende fallari hep gercekci idi. Kahve atsan da kartlariyla bakar zaten, duvarini da oku atacak olursan. Mesela goz rengi ve dogum tarihi isim sart (soyisim degil)Kızlar Binnaz dışı kahve falı Toklucak gerçekten çok fazla para harcadım hadi bana hemen birini sölerim iyi diye ona atayım bekliyorum
Bir süresi var sanırım ama ne kadar tam bilemiyorum. Hakkın varsa yorumun altında, soru ve yıldız verme kısmının üst tarafında falı iade et yazısı çıkıyor oradan iadeyi sen edebiliyosun.Peki ne zaman iade ediyorlar kendileri mi biz mi isteynce belli süresi var mu 1 2 ay gbi
3 ya da 7 gün içerisinde iade et butonu var ona tıkladığınız an da iade ediliyor.Peki ne zaman iade ediyorlar kendileri mi biz mi isteynce belli süresi var mu 1 2 ay gbi
Ben daha yeni baktirdim ama hic begenmedim ayip olmasin diye 4 yildiz verdim ama iade hakkim vardi onu kullandim.Arkadaşlar hazar erbab baktıran var mı aranızda? Yorumlara baktım da kötü yorum yapan olmamış hiç
Ben baktirdim son zamanda. Anda gercekten cok iyi.. tavsiye ederim. gelecegi bekliyoruz..Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra. Son zamanlarda Geysu'ya baktıran var mı anda iyi miydi? Ya da anda iyi olan kimi tavsiye edersiniz uzak kaldım biraz.
Nakta derim ben. Enteresan tarzda bildiği şeyler oluyor.kızlar bi sorum olucak yesilcingene mi nakta mı? hangisine atayım sizce??
Nakta derim ben. Enteresan tarzda bildiği şeyler oluyor.
Aslına bakarsan çok bişey yaşamadım. Karşı tarafın düşüncelerini teyit edemiyorum. Mesela bi dediğinin tersi oldu. İletişim için de onun öngördüğü gibi değil ama tavsiyesine uyduğumda evet oldu.günaydın , nakta nın gelecek öngörüsünde yaşadıkların oldumu acaba? birde verdiği tavsiyelere dikkat ettin mi ?
bende naktadan yorum aldım hatta en son yorumum ondandı beğendimde..
tmm cnm ben de icgudusel olarak ona attım. yorumlarımı paylasıcamNakta derim ben. Enteresan tarzda bildiği şeyler oluyor.
Kimlerin fallar çıkmış peki sizeKızlar binnaz da az once fallarıma tekrar baktım. 4 kişi hariç hepsi patlamış ağır sallayanlarda olmuş şimdi farkettim. Falalem de rezzanı ve naira şumanı beğendim daha vadeleri var ama bir yolun var da saraylı ve fama iyiydi. Famanın bir dediğini o gün yaşadım 1 saat sonra falan şaşırdım çünkü bilinecek bişe değildi benden bu kadar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?