Binnaz Abla

Merhabalar iyi geceler arkadaşlar tellwede merlin34'e fal baktıranınız varmı aranızda nasıl yorumluyor yani yorumları çıkıyormuş çıkmıyormu fikrinizi almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

iyi akşamlar kızlar,ben de kendimi tutamayıp fal attım kaç ay sonra yine, önce deniz karaya iskambil baktırdım binnazda,bi ayrılık durumunu bilmiş,fakat gelecekle ilgili söyledikleri imkansız gibi bişey gibi geldi bana,sonra dennise baktırdım,enerjisi hoştu bakalım gelecekle ilgili söyledikleri çıkacak mı,az öncede falalem zeyder'e kahve attım,anı baya bilmiş bende,bakalım gelecekle ilgili beklemedeyim,fiyatıda uygundu zeyderi tavsiye edebilirim sanırım :) Bir de rica etsem Derin'in mailini bana da verebilir misiniz? çok sevinirim.

Son düzenleme:
Zeyder i ben de denemkstim zamaninda cok cok pembeci ve genel bi yorumu vardi. Begenmedim hic soruma da cevap vermemisti. Deniz kara da ayni sekildeydi genel bi yorum ve alakasizdi. Dennis desen onu hala cozebilmis degilim. O zamanlar begenmistim ama daha iyi hisleri olani gorunce dennisin yorumu da genelmis gibi geldi. Zamanla fallardan kolay kolay tatmin olamiyoruz ben acemilik donemimde en ufak biseyde sasiriodum "aa bildi"diye. Ama ustalik donemimde simdi kolay kolay tatmin olamiorum beni sasirtamiolar pek gozum acildi

Doğrudur ,ben daha acemiyim fal konusunda,burayı sürekli takip edip okuyorum geçmiş sayfaları,hata yapmayım die,bu arada maille bakan derin'in mailini biliyo musunuz acaba?

Kızlar bu mailden bakma nedir derin ve selena ile ilgili. Mail adreslerini özelden atmanız ve durumu bana anlatmanız mümkün mü:)

ya asude ışık neden artık girmiyor nasıl ulaşabilirim kendisine bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…