- 28 Ocak 2017
- 213
- 256
- 103
- 31
Zeyder i ben de denemkstim zamaninda cok cok pembeci ve genel bi yorumu vardi. Begenmedim hic soruma da cevap vermemisti. Deniz kara da ayni sekildeydi genel bi yorum ve alakasizdi. Dennis desen onu hala cozebilmis degilim. O zamanlar begenmistim ama daha iyi hisleri olani gorunce dennisin yorumu da genelmis gibi geldi. Zamanla fallardan kolay kolay tatmin olamiyoruz ben acemilik donemimde en ufak biseyde sasiriodum "aa bildi"diye. Ama ustalik donemimde simdi kolay kolay tatmin olamiorum beni sasirtamiolar pek gozum acildiiyi akşamlar kızlar,ben de kendimi tutamayıp fal attım kaç ay sonra yine, önce deniz karaya iskambil baktırdım binnazda,bi ayrılık durumunu bilmiş,fakat gelecekle ilgili söyledikleri imkansız gibi bişey gibi geldi bana,sonra dennise baktırdım,enerjisi hoştu bakalım gelecekle ilgili söyledikleri çıkacak mı,az öncede falalem zeyder'e kahve attım,anı baya bilmiş bende,bakalım gelecekle ilgili beklemedeyim,fiyatıda uygundu zeyderi tavsiye edebilirim sanırım :) Bir de rica etsem Derin'in mailini bana da verebilir misiniz? çok sevinirim.
diğer 4ü beklemede canım daha vadeleri var onların. çıkarsa yazarım burdan. ama aralarında en çok arnisa bahadırı beğenmiştim en tutarlı oyduKimlerin fallar çıkmış peki size
Merhabalar canim. Bana Arnisanin fali cikmisti. Ben cok seviyorum enerjisinidiğer 4ü beklemede canım daha vadeleri var onların. çıkarsa yazarım burdan. ama aralarında en çok arnisa bahadırı beğenmiştim en tutarlı oydu
Arnisa bahadırı ben de çok beğendim. İnşallah çıkar :)diğer 4ü beklemede canım daha vadeleri var onların. çıkarsa yazarım burdan. ama aralarında en çok arnisa bahadırı beğenmiştim en tutarlı oydu
Arnisanın esas konuyla ilgili olanı mı çıktı?Merhabalar canim. Bana Arnisanin fali cikmisti. Ben cok seviyorum enerjisini
Kızlar selena bana dönüş yapmis
Ayy inşallah bana da çıkar :) hakikaten çok gerçekçi ve tatlıydı..Merhabalar canim. Bana Arnisanin fali cikmisti. Ben cok seviyorum enerjisini
Yok daha gondermedim canım kahve icemedim ki icip atarimaa bakmış mı yoksa?
Yok daha gondermedim canım kahve icemedim ki icip atarim
kahve falı bakmıyor ama:) su falı bakıyor sadece kişi bilgisi ve anne adı istiyor
Aaa pardon unuttum atayim o zamankahve falı bakmıyor ama:) su falı bakıyor sadece kişi bilgisi ve anne adı istiyor
Evet canım esas konuyla ilgili olanı çıktı :) yeni bir fal daha gönderdim onun da vadesi varArnisanın esas konuyla ilgili olanı mı çıktı?
İnşallah kuzumm dualarım seninleAyy inşallah bana da çıkar :) hakikaten çok gerçekçi ve tatlıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?