Binnaz Abla

Kızlar selam uzun zamandır fal atmıyorum derin ve selenaya da hiç baktırmadım sizce hangisine fal yollamalıyım yardımcı olur musunuz?

derin, nakta, yesilcingene inanılmaz derecede bana olumluydu. bu tesaduf olamaz degil mi?

2012-2013 arası selenaya sorduğum konu patlamıştı anı biliyo sanıyordum ama hem aşk hem iş olmamıştı bende tam tersi olmuştu.
Bilginize kızlar

selena biliyor gecmisi ve bazen karıstırıyor sanki olacakmış gibi anlatıyor ama halbuki sen onu yakın geçmişinde yasamıs oluyorsun. hatta kendisi de soyluyor ben olmus seyleri olucak gibi gorebiliyorum diye. 6 veya 7 kere baktırdım biri cıktı gelecek icin.

Kızlar derin ve Selena’nın mailini bana da atabilir misiniz özelden ? Bir de ücretlerini yazarsanız çok sevinirim:) kocaman sevgiler

Binnaz da Hazar erbab derim başkada birşey demem valla.beni okudu resmen adam. ağladım yorumunu dinlerken. söylediklerini yaşıyorum şuan can o yaaaa

200 kredim var ama en iyi kim ki onda kahve ve tarotta bi de bu ay altın üye olmuşum geçen aydan kaç iade hakkı olacak en fazla ne kadartk yoksa istediğimi yüksek bile olsa iade edebilir miyim bi de biri 3 gn demsti ama gecen 2 aralıkta baslamsm baktrmaya ilk 3 gn sonrasnda mo iade verlyor kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…