Binnaz Abla

Binnaz da Hazar erbab derim başkada birşey demem valla.beni okudu resmen adam. ağladım yorumunu dinlerken. söylediklerini yaşıyorum şuan can o yaaaa
Baska kimlere baktirdiniz? Paranoyalar buyumeden sormak istedim.

Duzenleme: yok vazgectim beklemeye ne gerek var, bence Mune baksin.

Ya gercekten binnaz daki yorumcularin hepsi burayi takip ediyor mudur diye icimden geciriyordum msjlari yeni gordum.
Ben cok safim galiba cunku burayi takip ediyorlarsa benim olayi 12 den vurmalari gayet normal

Hazar

Hazar ERBAB hiç düşünme derim. gayet net tarihler veriyo.onun sayesinde neler yaşadım. bide verdiği tarihlerde yaşadım...çekiniyorum hergün gitmeye adama

Şevdar anda çok iyi. Ama zaman konusunda kendi de zaman vermeyi sevmediğini söylüyor. O anki duyguları ve yaşananları tahmin gücü yüksek bence. Ben doğa dan’ı da sevdim. Tarot Arnisa Bahadır gerçekten iyi. Ama arnisanın olumsuz olmaz dediği kişi var mı bilmiyorum. Sanki hep umut verici ve pozitif konuşuyor.

Kuzu nasıldı peki?
Ben de denedim, çok abartıldığı kadar değil diyorum ama kötü de sayılmaz. Benim falım biraz tavsiye niteliğindeydi. Denenebilir ama benim için bir elfin değil. Kişilik analizi çok iyiydi bunları ben de biliyorum. Gelecekten çok tavsiye verdi.

Elfin bende çok çok iyi idi :)

itiraf ediyorum bugün istemdışı Kesira Sirel e tarot falı baktırdım bianda oldu.. hani olumsuz görse olumsuzu söyler demişler ya bi umut işte bende belki olumsuz bişeyler duyarım dedim ..

yorum tarzını sevdim ama :)

Kesira benim beğendiğim falcılar arasında , kartları yorumlayış tarzı çok güzel . Ama son zamanlarda pembeci mi oldu acaba diye düşünmeye başladım:)

Ya nokta atisi diyebilcgim bir yorum alamadim acikcasi. Enerjisi guzel olumlu da konustu ama tam anlamiyla tatmin oldugum soylenemez. Biliosun ki elfin de bende nokta atisi yapamamisti.
Sende boyle yazdin ya tatlim inan artik falcilara inancim kalmadi bende ki olayin sebebini 12 den vurmasi kuskulandrmisti beni bugun burayi takip ediyorlar mi diye acaba.

Kesira benim beğendiğim falcılar arasında , kartları yorumlayış tarzı çok güzel . Ama son zamanlarda pembeci mi oldu acaba diye düşünmeye başladım:)

yok çok pembeci olmamış bence , bian yorumu dinlerken kendimi ilişkimde suçlu hissettim halbuki hiç bi suçum yokken.. falın özeti güzeldi kötü diyemem ama yanıldığı bir iki nokta oldu yorumda ilişkimdeki en önemli noktayı kırılma anını söylemedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…