Binnaz Abla

Canım benim ben Haleh'ide yorum olarak beğenirim.Ancak gelecek için verdiği zaman dolmadığından çıktı veya çıkmadı diyemiyorum.Yalnız durum itibariyle kıyaslayacak olursam Haleh soruya daha çok bağlı yorum yaparken,Zeus hem soruna yanıt verirken hemde genel bir yorumda yapıyor.Haleh i biliyosun nasılsa istersen Zeus u bi dene canım.Yinede karar senindir.Içinden en çok hangisi geçiyorsa ona at .Hatta zeus için detaylı yazımı alıntılıyim buraya iyice kıyaslama yaparsın canım.

Son düzenleme:

Nilmil,cim belki tekrar okursan biraz daha yardımı olur kararına.

ahaha dünya yeni senede fal baktırmamam için direniyor. mobil ödemem bozulmuş hiçbir yere ödeme yapmıyor.

bu arada melih gün nasıldır kızlar bir ara çok muhabbeti dönmüş ama daha sonra hiç adı geçmemiş patladı falları herhalde

Canım niko 'yu geçen senmi sormuştun hatırlayamadım,tekrar söyliyim.Kaç yıl önce gitmiştim,an itibariyle iyi gelmişti ama dediği hiçbi şey çıkmadı.Aklında olsun.Taksimde cafe de bakıyodu o zaman.Karar senin canım.

alcanzarcım an ve geçmişte iyi mi? bende aslında sen gibi an ve geçmişle çok önem vermiyorum ama gelecek için referans oluyor.ha hisleri var diyebilmek isterim.bir de hisleriyle mi yorumluyor yoksa kartlara mı çok bağlı.çok karttan okuyanı sevemiyorum nedense

Nilmil,cim belki tekrar okursan biraz daha yardımı olur kararına.

Teşekkür ederim tatlım çok yardımcı oldu. Baktırırsam paylaşırım deneyimimi. Bu arada süresi dolup çıkmayan fallarım var. Nesibe , samira, sahra buhari ilk aklıma gelenler. Söylediklerini dedikleri tarihte yaşamadım malesef :/

şimdi kadıköydeymiş.o zaman gay takılıyormuş herhalde.şimdi tamamen kadın olmuş.ben sormuştum geçen hafta:)
istanbul topiğinde çok övülmüş son 2 senedir bir merak aldı beni..enerjim kimseyle tutmuyor nedense..bir umut herkese koşuyorum o yüzden.

Hatırladığım kadarıyla çok karta bağlı kalmamıştı.Ama gelecek için dediği çıkmayınca ,an ve geçmişte ağzıyla kuşta tutsa o falcının yorumunun benim için önemi sıfır oluyor.Ama tabiki bana çıkmadı sanada çıkmaz diyede bişey yok.Ancak benim Niko ile deneyimim olumlu değil.

yok yok bu soruyu zeus için sormuştum

Aman aman Melih'ten uzak dur. Kart okuması yapıyor sadece.. Mesela çıkan kartlarımı arada şu sitede bakıyorum anlamlarına : tarocchi | Saflıktan aydınlanmaya doğru sembolik bir yolculuk.. aynen sitede yazılan anlamlar gibi yorum yapmış

Evet evet ben baktırdığımda tepeden tırnağa tam bi gay di.Ama kaç yıl oldu tabi,demek tamamen kadın olmuş ve kadıköy e geçmiş.İstanbul topiğinde zaten övülmeyen kimse yok,sırasıyla her falcı bi övülme faslından geçiyor.

yok yok bu soruyu zeus için sormuştum

Evet canım ya simdi farkettim.Anda iyi ancak pek geçmiş yorumu yoktu benim falımda.Ama dediğim gibi anı detaylı hissettiğim şeylere kadar yorumlamıştı.Zeus kesinlikle bi kez denenmeli bence.Yalnız hiçbi falcıyada kefil olunmaz.Çok nötr tarafsız yorumu va onu sevdim.Yani insanı mutlu etmek için bişeyler yazmamış.Ama çıkar çıkmaz ona bişey diyemem.

Rica ederim canım baktırırsan deneyimini merakla bekliyor olacağım.

Ha bide kesinlikle hisleri var,direk kartın kült anlamının yorumcusu değil.

hangınız sordunuz hatırlayamadım ama bırı melıh gun u sormus aman aman uzak durun ona verecegınız parayı gıdın çöpe atın aynı şey

hem enerjim tutmuyor falcılar ile hem beklentim çok yüksek bunu farkettim.ondan memnun olmuyorum.sanki biri çıkacak bana 3 cümle fal bakacak birgün tatmin olacam. şu tarihte şu yüzden ayrılmışsınız şu anda şöylesiniz bu tarihte şu gün geri birleşeceksiniz ya da kesinlikle olmayacak diyecek bitirecem falcı olayını

Ya baktırmayacağım diye söz verdim kendime ama tellwe'de daimon diye yorumcu var, ilgimi çekti 5 kredi.. Yorumlar olumlu, yüzde yüz.. gerçi en fos yorumculara bile olumlu yorumlar gidiyor ya neyse. baktıran var mı acaba?

Ya baktırmayacağım diye söz verdim kendime ama tellwe'de daimon diye yorumcu var, ilgimi çekti 5 kredi.. Yorumlar olumlu, yüzde yüz.. gerçi en fos yorumculara bile olumlu yorumlar gidiyor ya neyse. baktıran var mı acaba?

ben baktırmadım ama ordan sıtkım sıyrıldı artık hemen hemen 400 kredi tükettim herkese baktırdım.
5 kişi dışında benim için çöp.
ugga-herkesle tutmuyor ya çok iyi a çok kötü
klotho-çoğu kişide an iyi gelecek beklemede
chloe-beğenmeyeni de var
vourucasani-yarı psikolog yarı gelecek tahmini-yakın gelecekten çıkanlar oldu
mina-bende 2 3 hafta evvel baktırdığım falın yakın geleceği çıktı geleceği bekliyorum.

falcıların döne dönne farklı hesaplar açtığına ben de inanıyorum artık orda..

Son düzenleme:

Söylediklerinden chloe ve klothoya baktırdım, an güzeldi. Ama sanırım biz de burda hata yapıyoruz "anı iyi yorumlamışsa geleceği de tutturur" diye. Valla aynen katılıyorum eskiden de muhabbeti olurdu falcıların tekrar tekrar yeni hesap açtıkları ki, diğer sitelere oranla en fazla falcı sayısı burda, 1000'den fazlaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…