Binnaz Abla

Sende boyle yazdin ya tatlim inan artik falcilara inancim kalmadi bende ki olayin sebebini 12 den vurmasi kuskulandrmisti beni bugun burayi takip ediyorlar mi diye acaba.
Bebisim neden oyle bi yargia vardin hemen. Falcilarin cogunun burayi okudugundan eminim ama ona gore yorumlayacaklarini sanmiyorum sonucta kimliklerimiz belli degil. Sevdar a gelirsek gercekten burda cok ovuldu elfin givi cok kisiyi de sasirtti ama ben sasiracagim seylere rastlayamadim. Genelde gelecek odakli konustugu icin de iyi kotu yorumu da yapmak istemiorum ki dikkat ederseniz burda baktirdigim her kisiyi degerlendirdim ve iyi kotu elestirdim ama sevdar hakkinda henuz bi kaniya varamadim. Ama onun sasirttiggi kisi cok fazla o yuzden burayi okuyarak yorum yaptigini dusunme.

Merhaba benim gibi fal meraklisi kizlar :) gecenlerde uzun bir mesaj yollamistim ve patlayanlari tek tek ifsa edicem demistim sevval öztürkoglu gümledi..krakter analizi ile aklimi celmisti ama cik tutmadi bende..subata tarih veren cok falci oldu subat gelsin bakalim kim gercek falciymis kim üfürükcüymüs onlari da görücez..bu arada Didem Sönmez´e fal atip memnun kalan oldu mu?Ben gecen yilin son falini ona yolladim su fali ile beraber bakiyor..biliyor da bazi seyleri ama gelecek icin o da subat dedi bilemicem..

kala kredimle kesirayi ben de denedim bugun kartlarim cok olumsuz cikmisti ilk kez bu kadar. ama o olumluya yordu nedenini sordugumda ise senin dusuncelerin dedi. Anda ve gecmiste beni sasirtacak birsey o da demedi. Ya burda ovulen kisiler bana iyi gelmio ya :) su zamana kadar geysu ve nurbanunun uzerine taniyamiorum kimseyi. Geysu pembeci olabilir ama sasirtti beni ya nasil yapti neyle yapti bilemem amaherseyi nasil bildi. Ardindan nurbanu ki onun da geysu oldugu soylenio. Olsun! Geysunun falindan sonra olan gelismeleri de nurbanu bildi. Gelecek vaadelerine var ama anda bu ikisinin uzerine tanimam.. aralarinda secim yapmam gerekirse de nur banu beni daha cok tatmin etti. Hem fiyati da daha ucuz

Nurbanuyu merak ediyorum hiç girmiyor mu nen göremedim
Ecem23 ü sormuştum çıkan falı var mı topic de karışık yazışılmış bulamadım.

Nurbanuyu merak ediyorum hiç girmiyor mu nen göremedim
Ecem23 ü sormuştum çıkan falı var mı topic de karışık yazışılmış bulamadım.
Nurbanu girmio pek evet burada onu bekleyen arkadaslar var ben de takipteyim onu girdiginde gorursem burada hepinize duyurcam

Ayy innan artik tatlim ben ne dusunecegimi sasirdim:) falcilarin ani bilmesine sasirmayacam artik yani gelecek kismina da artik inanmamayi tercih ediyorum gelecek kismi oluyorsada sadece tesaduf diyecem.
Gecmiste sezgi candana baktrmstm eski mesele icin kadin muthisti anda gelecekte evlendrdi beni tam dedigi tarihte iliskim bitti
Yine gecmiste nehire baktrmstm ani bildi geleck kisminda da tutturdgu seyler oldu geleck tutmadi ama arkadasma bakti ani bildi evlenecksnz dedi arkadasmn iliskiside baya kotydu o ararlar kiz evlendi:)
Yani artik ani bilmelerine sasirmayacgm ama geleck kisminada artik inanmiyorum:))

nur banuya bakıyorumda hatta o siteye üye bile oldum :) çevirim içi denk gelmedi.. ben kesiranın yorumunda kendimi suçlu hisserttim cidden ama tarzını sevdim kesiranın tabi bende etkilenemedim .. bi geysu birde nur banuyu deneyeceğim en kısa zamanda :)

Tatlim bak sen yine de burda durumunu acik acik yazma. Ayrica fal baktirirken ben daha onceden de soyledim gelecekle ilgili dediklerine kulak tikiorum hicbirinin vaadesi aklimda bile degil. Ki cogu patlamistir zaten kimin patladigini bile bilmiorum. Ben gelecekten ziyade andaki durumu merak ediorum. Karsi tarafin hislerini. Dusuncelerini..burada da bana beni sasirtan gecmisi bilen yorumculari dikkate aliyorum. Gectigimiz gunlerde bir yorumcunun ongorusnu yasadigimi yazmistim.mesela hala onun kim oldugunu bulabilmis degilim. Cunku gercekten gelecekle ilgili dediklerine hep kulak tikadim ki hala da ayni seyi yapiorum sadece tek fark artik fallarimi silmiorum:)

Şimdi sizi bilgilendirmek boynumun borcu.çünkü sizi seviyorum ben bu naktaya fal gönderdim bilgiler yetersiz deyip reddetti. Tekrar adım doğum tarihim göz rengim burcum profilde ocak olarak gözüküyor aslan burcuyum belirttim doğum saatimi tam bilinmiyor 11_1arası öğle vakti ilişkim yok yeni yılda sağlık ama en cok ta aşk istiyorum dedim ilerisi için neler hissediyorsunuz fal iade neymiş bilgiler eksik soru net değil ben pek bişey demiyorum yorumu size bırakıyorum anlayacağınız bu nakta tamamen fosssss hayatimda biri var ışte ayriyiz vs vs sorsam destan yazacak ahh ahh bunlara kaldık ya. Neysee kısaca sakin atmayın yazık paramiza

iyi geceler kızlar,az önce ada soyludan durugörü falım geldi,anda iyiydi yorumu ,en azından ayrılığı bilmişti ama geleceği bilmiyorum bakalım dedikleri çıkacak mı,bir de selenanın mailini bilenler varsa banada gönderebilir mi adresi,çok sevinirim,onu da çok merak ediyorum.

arkadaşlar merhaba... venüs amber'e noldu acaba bileniniz var mı? artık girmiyor. bana dedikleri hep çıktı ama sadece 1 kez baktırabildim ve uzun zamana yayılan bir süreci bildi başka bir sitede filan fal bakıyor olabilir mi lütfenn acilll mesajlarınızı bekliyorm. yanıtlarsanız çok sevinirim. şşimdiden teşekkürlerr :)

Ya gercekten binnaz daki yorumcularin hepsi burayi takip ediyor mudur diye icimden geciriyordum msjlari yeni gordum.
Ben cok safim galiba cunku burayi takip ediyorlarsa benim olayi 12 den vurmalari gayet normal
Valla biz bunu kendi aramızda konuştuk. Seni üzmemek için yazdım yazdım sildim mesajı... galiba öyle oldu son falın. Falcıyı hatırlayamadım şimdi. Leyla_74 ile...
Hatta falcıyı merak etti o. Ben dedim okumuş kadın burayı. Zelİş çok detaylı mesaj atıyor. Eliyle koymuş gibi de bulmuş kızı. Üzgünüm
Falcıyı hatırladım. Şevdar

Son düzenleme:
Üst üste bir kaç olumsuz yorum yazılınca hakkında burada face de bir daha bakım yapmayacağını bildirip gitti. 1 yıla yakın oldu sanırım. Face bakın isterseniz. Aktif mi diye ?

Üst üste bir kaç olumsuz yorum yazılınca hakkında burada face de bir daha bakım yapmayacağını bildirip gitti. 1 yıla yakın oldu sanırım. Face bakın isterseniz. Aktif mi diye ?
faceden arkadaşlık yolladım ve sürekli mesaj atıyorum ama cevap yok.. umarım tekrardan döner başka bir sitede bakıyor musur acaba diye meraktayım.

Arkadaslar baska yorumcu icin oyle düşünebilirdim ama geçen bütün gün Şevdar’ı yakalamak için bekledim, yakalamak Elfin’den zor olmuş elimde telefon refresh yapa yapa anında tıklamama rağmen hep kaçırdım en sonunda yakaladım saatlerce uğraşın sonucunda. Bence hisleri olan bir yorumcu, çok çok mükemmel diyemem bende geleceğe yönelik sadece bir öngörüsü oldu şu an için de tavsiye niteliğinde söylediği şeyler var, anlık karşı tarafın hisleri düşüncelerini biliyor gibi geldi ve çok nokta atışı da var diyemem. Ayrıca M Mavi dus33 burada kullandığı aynı kullanıcı adıyla binnazda değildir sanıyorum tellwe olsa orada herkesten şüphelenirim mesela ama Binnaz’dan buradaki isimden takip edip bulmaları zor gibi.

Günaydın,
Tatlım hiç birimiz aynı kullanıcı adını kullanmıyoruz ama tecrübelerim bana bütün site falcılarının burayı okuduğunu zaman içinde gösterdi. Yoksa niye burada reklama gelsinler ki..daha dün birisi banlandı binnaz'dan reklam yüzünden.
Hislidir amenna ona sözüm yok. Ama bu kadar isabetli yorum yapabilmek o falcı için zirve demektir. Zelis'de çok detaylı mesajlar yazan biri. Sorusu da öyle ise bingo...
İnan dahi olmaya gerek yok. Zaman içinde anlaşılır ve inan sadece Zeliş için yanılmış olmayı çok çok dilerim. Hayırlı cumalar..
Hepimiz için çok güzel bir gün olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…